12. září 2012

Proč USA označily Írán za "osu zla" 2

Dokončení překladu. 1. část zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/proc-usa-oznacily-iran-za-osu-zla.html"

Originál: http://pesn.com/2012/08/05/9602152_Keshe_Foundation_claims_Iran_in_possession_of_superior_defense_capabilities/
Překlad: OrgoNet

Během války mezi Irákem a Íránem byli v íránských věznicích vězňové z 27 zemí, a všichni pocházeli z týchž států, které začaly v minulém roce nová povstání.

V minulosti prodala italská vláda irácké vládě DEVĚT milionů pozemních min, aby za každou cenu mrzačily a zabíjely Íránce.

Každý den v uplynulých dvaceti letech díky italskému nepřátelství a chamtivosti ztrácely íránské děti hrající si ve svých domovech a zahradách své životy a údy.

Zajímalo by mě, co se stalo s výkřiky „vyspělých“ západních států, že přijdou a pomohou vyčistit zemi od min, které poskytly. Zajímalo by mě, kolik Italů podá pomocnou ruku otcům a matkám v Íránu, kteří ztratili své děti kvůli italským minám jen v minulém roce.

Keshova nadace vyvíjí systémy k odstranění těchto zbytečných nástrojů destrukce a chamtivosti z mírové země. http://www.keshefoundation.org/component/content/article/80-applications/331-kf-applications (těžko dostupný web, stále blokován, pozn. Org.)

Není divu, že Italové jsou nyní ve stavu krize, protože platí svou cenu za vražedné činy svých otců, kteří poskvrnili italské banky krví nevinných dětí z Íránu.

Ani ve válce s Irákem, i když Írán mohl překročit hranice Iráku, aby získal zpět území a ukončil starý režim, nepřekročil stanovené mezinárodní hranice.

Íránský národ brání svou vlast čestně po celá staletí a pokud bude třeba, učiní tak opět, ale tentokrát, se svým novým programem SSP, pokud triáda států nebo jejich zástupci se pokusí překročit mezinárodní linie hranic Íránu, hra bude probíhat jinak.

Írán v současnosti vlastní nejvyspělejší technologie známé lidstvu, a malou část z nich již ukázal nedávno malým příkladem, když v prosinci 2011 zajal americké špionážní letadlo o délce 27 m, které přelétalo vysokou rychlostí ve vysoké výšce a bylo pod kontrolou více než 8 satelitů.

Pokud to bude třeba k posílení světového míru, Írán ukáže plnou sílu svého programu vesmírných lodí v okamžiku, kdy světové síly překročí jeho hranice.

Írán je země Daria, který zachránil životy mých židovských předků v 7. století. Íránský král zachránil křesťany poskytnutím útočiště, a tak vznikla rasa, z níž pocházejí předkové mé krve.

Írán je zemí mých islámských předků a je to země míru a prosperity, která naučí svět znalostem o vesmíru a pravému chování čestných lidí.

Írán má moc vytvořit světový mír pro ostatní státy skrze svou moudrost, šlechetnost a různost náboženského vyznání, jak to učinil v minulosti, bez jediného výstřelu, pomocí svého nového programu SSP.

Povězme si, jaké budou důsledky jakéhokoli útoku na teritoriální hranice Íránu, když Írán vlastní svou technologii vesmírných lodí.

21. dubna 2012 se setkali delegáti světa v Centru Keshovy nadace, kde jim byl prezentován tento systém a video o schopnostech systému zvyšovat svou účinnost, což umožňuje vstup systému SSP i do nejhlubších vod země.

36 hodin po této schůzce, 23. dubna 2012, jsme obdrželi Obamův prezidentský dekret, který nás má umlčet, http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response protože si uvědomili, co bylo vyvinuto a že proti tak pokročilé technologii Íránu a Keshovy nadace nemají žádnou obranu, a poprvé se dověděli, jakým způsobem ztratili v Íránu v prosinci 2011 svůj dron. Americký prezident požádal Írán o navrácení jejich hračky, ale byl odmítnut.

S touto technologií hrozí posádkám ponorek všech států, které zamýšlejí zaútočit na Írán z Hormuzské úžinou nebo z kterýchkoli jiných vod, okamžitá smrt, z důvodu nefunkčnosti operačních systémů, tak jako se stalo bezpilotnímu letadlu v prosinci 2011. Současně tyto stroje zůstanou uvězněny v hlubině moře a po desetiletí se nedostanou na povrch, pokud nebudou vytaženy speciálními operacemi. Jakmile se těchto ponorek v hlubinách země dotkne íránská technologie SSP, žádná matka se nikdy nedoví o osudu svého milovaného syna na ponorce.

Vojenské lodi na hladině přestanou fungovat a stanou se zastaralými, a připojí se v řádu sekund ke svým podmořským kolegům, což bude znamenat, že další tisíce otců a matek ztratí své děti.

Bude-li použit íránský program SSP, letadla ve vzduchu spadnou z nebe jako ptáci s křídly z těžkého kovu, a to v jakémkoli místě země, či na hranici Íránu, aniž by vůbec vstoupila do této krásné mírové země.

To způsobí další ztráty životů krásných amerických mužů a žen a jejich spolupracovníků.

Satelitní komunikace bude zcela zastavena, protože Írán podnikne kroky, aby žádné válečné nukleární hlavice nemohly být satelitně řízeny a namířeny na jeho území. Proto většina interkontinentálních balistických střel spadne na sousední státy či kdekoli jinde, protože tyto střely ztratí spojení se svými satelity, a zcela jistě nedosáhnou Íránu.

Pak nám zbývá otázka, proč lidstvo dovoluje, aby zmíněná triáda států prováděla ony veškeré barbarské činy ve jménu světového míru, a ne pod skutečnou záminkou jejich cíle, což je tyranie.

Írán nepotřebuje začínat válku, ale s použitím svých vědomostí se bude bránit, jako dříve. Ztráty budou na straně těch, kteří vyprovokují válku a proběhnou na jejich vlastní půdě.

Jaké je řešení?

Řešení je prosté a okamžité.

Vyzýváme triádu jaderných států a íránskou vládu, aby se sešly ve jménu světového míru v bezprostřední budoucnosti, aby zachránily životy stovek a tisíců mladých krásných synů a dcer zejména amerického původu, protože ti jsou skutečnými otroky pánů této války.

S použitím stejných falešných obvinění jako při invazích do Iráku a Afghánistánu, která oloupila tyto státy o jejich přírodní bohatství a využila je k dodávkám drog do jiných států, právě tak jako v minulých staletích, opět Velká Británie odešla s lupem ropy a státních rezerv, a Amerika zaplatila cenou životů své mládeže, a stále ještě platí.

My z Keshovy nadace vyzýváme vůdce světa, aby otevřeli oči naší mírové písni, nebo krásný Bílý dům bude bílým jen podle jména, až jeho obyvatelé opustí své záležitosti v této stavbě bez znamení skutečného materiálního života, pokud Írán bude muset podpořit světový mír bez použití války.

V palácích Evropy rozezní lid, a nikoli její současní vůdcové, zvony spravedlnosti, až čestní a řádní muži otevřou dokumenty o skutečné činnosti těchto domů hrůzy, aby zastavili utrpení svých národů, a vůdcové se budou zodpovídat státům, pro něž si zvolili vládnout a krást jejich jménem.

My jsme tuto scénu nepřipravili, ale jsme posly míru a jsme podněcovateli světového míru. Máme technologii, která bude sloužit lidstvu, kráčet po mírové cestě a posilovat ji.

Moje výzva obyvatelům této planety je prostá a přímá: spojme se dohromady, abychom mohli sloužit naší lidské rase ve jménu lidstva a nikoliv ve jménu národností.

A ve jménu míru pokračovat jako jedna duše a jedna planeta, nikoliv jako rozdělená, rozvrácená armáda národů.

Naše rozhodnutí o míru se prosadí a brzy už nebudou žádné konflikty, protože každý člověk má moc krále, aby sloužil ostatním, a nikoliv moc pána otroků, aby si dával sloužit od jiných.

Světoví vůdci dosud nepřijali to, že pozice krále a vůdce je pozicí toho, kdo slouží svému státu, a nikoliv toho, kdo si nechává sloužit svým státem.

Pak se stane, že nebudou žádní sloužící z donucení, ale lidé budou ze své volby sloužit svým spoluobčanům, a země bude oceánem fyzických těl, která pouze přinášejí prospěch ostatním.

Spřízněnost lidských duší nezávisí na fyzických tělech lidí.

V budoucnu, až naplníme veškeré potřeby spřízněných lidských duší, fyzická struktura při fungování lidského života nebude tak významná,

A na úrovni duše nejde o fyzično, ale o rovnost, ochranu a službu ostatním.

Požehnány jsou duše, které přijaly poselství míru, nikoli ve fyzické formě, ale v pravé říši tvoření.

M. T. Keshe





19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Vše se ještě uvidí,co a jak je správně a co jen falsifikace.
      Musíme si počkat.

      Vymazat
  2. Igor podruhé,aneb,co si počít s krmivovou základnou http://www.youtube.com/watch?v=VaboKWoAp7w&feature=em-uploademail

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akú dôveryhodnosť majú "duchovné" výlevy samozvaných guruov, ktorí ťahajú kamarátku a dcéru do jedenej postele, ktorích tvrdenia odmietajú pravoverní "šamani" a ktorí masmediálne oznamujú osi zla a výstavby bezlimitných atomiek??? Všetci majú spoločné jednno jediné.

      Vymazat
  3. Je mi potěšením si myslet, že toto vše je pravda. Přeji si, aby se tyto slova o míru a pokroku již dnes staly skutečností. Připojuji se k myšlenkám zde obsažených s plnou důvěrou.

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm.... pokud tedy Irán disponuje tak moderní technologií, nechápu na co staví tak "primitivní" věc jako je atomová elektrárna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně taková myšlenka mě taky napadla. Když vezmu v potaz to, že díky technologiím údajně vlastněnými Iránem jsou jaderné elektrárny včetně vyhořelého odpadu v tu chvíli bezproblémové, tak mě jiný důvod proč stavět takový typ elektráren nenapadá. Ono pro koho jsou elektrárny dobré ve chvíli, kdy již bude mít dle Keshe foundation takřka každá domácnost vlastní soběstačný generátor energie? Je důvod výstavby jaderných elektráren pro pokrytí doby, než se soběstačný generátor energie masově rozšíří mezi obyvatele planety Země? (v Iránu se již staví 1000MW blok a výstavba dalších bloků a jaderných elektráren, které jsou v plánu, ještě nezapočala.)
      L.

      Vymazat
    2. Esivá von ten Kesch není makesch.Sliboval "zázraky" už v roce 2010.
      Ale bylo by to pěkný.

      Vymazat
  5. Jestli je to pravda tak je super, aby uz to tady bylo... Budu jen rad a bude to krasne. Je take otazka, jedna se vubec o atomovy reaktor? Neni to neco jineho? Co kdyz se jedna o reaktor ktery konkuruje Kanadskemu?

    OdpovědětVymazat
  6. Prečítané ma napĺňa nádejou a túžbou byť aktívnou súčasťou nového lepšieho sveta. Myšlieky tohto vedca dokonale rezonujú s mojim pohľadom na to, čo svet naozaj potrebuje, bohužiaľ je to v dokonalom protiklade s plánmi mocných a mocichtivých. Vo svetle približujúceho sa "konca sveta" to začína dávať zmysel. Ak je opísaná technológia skutočne taká mocná, verím, že máme šancu na skvelý začiatok.

    OdpovědětVymazat
  7. Hmmm.. možná ,,atomová elektrárna" řečeno v našem jazyce, leč na jiném principu,co třeba studené fůze. Co víme a taky co se můžeme dozvědět od žvatlalů s mantinelovým omezením. Natož, aby se prořekli o vědou popiratelných zdrojích veřejně.Přemýšlej i takto.
    Keshova nadace zaslala Obamovi dekret. Stojí za přečtení.Je v Google překladu: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response
    Ach Methewe co tomu říkáš? Porušování lidských práv vlád Íránu a Sýrie, to jsou slova světovládců a důvod, aby tam vtrhli. Ne spolupráce pro mír.
    Proto je skvělé ,že jsou už tyto technologie na straně dobra. Možná je to budoucí ŠACH-MAT chtivým světovládcům.
    Potěšující a dobré zprávy Orgonete. Rolf.

    OdpovědětVymazat
  8. Ako by sa mohly dobré veci stať skutočnosťou, keď si ich nebudeme želať.

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji orgonetu,že přepisuje tyhle informace z kesch nadace, jsou to skvělé a velice očekáváné zprávy. Těším se i na další články na toto téma.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to sice pěkné, ale jedna "entita" chválí a vyzvihuje Obamu jako pomalu spasitele lidstva a druhá "strana", která chce spasit svět pomocí kosmických technologií ho nenávidí. Tak jak je to?

    OdpovědětVymazat
  11. Je opravdu skvělé, že orgonet přepisuje tyto články. Taky za to moc děkuji! Keshe zní skvěle a rád bych tomu věřil, ale zdá se mi, že prostě každá strana světa mluví úplně jinak (myslím ta oficiální a neof.), tak čemu věřit - atomová elektrárna a druhá strana je Keshe. Chtělo by to nějaké výsledky, pořád se to jen někde píše a nic. Nebo se málo zajímám a měl bych přispět mnohem více taky k dobru lidstva, nějak.

    OdpovědětVymazat
  12. A opravdu staví jadernou elektrárnu??? Neříkají to náhodou v televizi? :-)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. informace o plánovaných výstavbách jaderných bloků a jaderných elektráren najdete přímo na stránkách Keshe foundation.

      Vymazat
  13. Mysleme na Mír a bude Mír myslete na války a budou války !!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.