20. září 2012

Reakce Velvyslanectví ČR v Belgii na Nadaci Keshe

Velký dík Otovi, který se zeptal velvyslanectví v Belgii a obdržel odpověď. Opravdu diplomatickou (:-)), avšak mezi (dvěma) řádky lze vytušit, že tu pozvánku dostali. I to je příznivé ...

Ahoj OrgoNete!

Z velvyslanectví jsem obdržel ve věci nadace Keshe následující diplomatickou odpověď :

Dobrý den,

vzhledem ke známým problémům s možným vojenským využitím íránského jaderného programu a z toho vyplývajících mezinárodních sankcí vůči Íránu (na základě zpráv IAEA, OSN a.j.) jsme v účasti na  íránských vědeckých projektech a jiných aktivitách zdrženliví. 

S pozdravem,

Velvyslanectví ČR 

Brusel, Belgie


dotaz na prezentaci Nadace Keshe





Vážený pane velvyslanče, 
važení pracovníci českého zastupitelství v Belgii ! 


Dovoluji si Vás dotázat, zda Vám byla doručena pozvánka na prezentaci nové plasmové technologie Nadace Keshe k výrobě energie a k dalším účelům? 
Nejbližší prezentace pro zastupitelské úřady a vlády jednotlivých zemí by měla být tento pátek 21. září 2012 v Belgii. Místo a čas je na pozvánce, kterou 
jste měli obdržet od Nadace Keshe. 

Dle prezentace Nadace Keshe může tato nová technologie vyřešit energetickou krizi na naši planetě a poskytnout čistou energii lidem na Zemi. 
Zároveň technologie může být využita ke kosmickým projektům, k výrobě nových materiálů a k úspěšnému léčení lidí. 

http://www.keshefoundation.org/en/ 
http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch 

Na projektu a nabídce Nadace Keshe je zajímavé i to, že autoři technologií se rozhodli poskytnout tyto objevy všem lidem a všem zemím, pokud o ně projeví 
lidé a jejich vlády zájem. Technologie je nadějí pro budoucnost lidstva a mohla by přispět i k míru na planetě a k vyřešení mnoha problémů naší civilizace. 

Myslím si, že by bylo velmi užitečné se této prezentace zúčastnit a zjistit podrobnosti o možnostech, jak získat a využít technologie pro naši zemi a naše občany. 

Budu Vám vděčný za jakoukoliv informaci v této věci, či odkaz, který mi poskytne více detailů o tom, jak v této věci postupuje naše zastupitelství ČR v Belgii 
i úřady vlády ČR. Myslím, že je to velká šance, kterou bychom neměli promarnit. 

Předem velice děkuji. 


S přátelskými pozdravy

23 komentářů:

  1. No vzhladom ku znamym, medzinarodnym ritolizacskym aktivitam a prepojeniam na zapad, sa to od nasich zasranych vlad dalo cakat(teda aj od SR ak nam vobec nieco poslali)
    Nerozumiem vsak jednej veci.
    Urcite Pani z Keshe found. vedia, ze podobna situacia je skoro vsade. Preco to teda adresovali len vladam a ich zastupitelskym organom, kt. zastupuju len zaujmy vybranych skupin a nie vacsiny obyvatelstva?

    OdpovědětVymazat
  2. Přátelé a co jste čekali ? Že mají lístky rezervované ? Naivita lidí je bezmezná. Je to, to samé, jako když požádáte slušně mafii, aby přestala prodávat drogu :) Můj názore je : tudy cesta nevede a vůbec nechápu proč si někdo myslí, že je k tomu potřebujeme, takový názor má člověk co potřebuje nad sebou mít nějaké to vedení. Buďme konečně soběstační !!!!!!!! Pokud jim nedáme pozornost, tak zaniknou a toho se oni nejvíc bojí. Chápete to ? Máme v ruce volnou energii a jdeme žebrat jěstli jí může použít, to je bída co ?

    OdpovědětVymazat
  3. Chápete to ? Máme v ruce volnou energii a jdeme žebrat jěstli jí může použít, to je bída co ?
    Přesně tak. Nechápu (jistě intelogentní) lidi z nadace, že takto jednají. Smrdí mě to...

    OdpovědětVymazat
  4. Nadácia Keshe dáva vládam šancu sa toho chytiť a začať konečne kopať za domovský tím, tzn. za občanov ktorí ich zvolili a ktorých by mali zastupovať. Je veľmi malá pravdepodobnosť, že sa toho niektorá vláda chytí, určite nie tie naše malé s malým vplyvom a možnými veľkými problémami z toho vyplývajúcimi.

    Keshe si určite nemyslí, že to bude mať úspech. Takí naivní podľa mňa nie sú. Ak to myslia vážne, tak po prezentácií vládam začnú oslovovať nezávislých vedcov a malé tímy schopné niečo z toho zafinancovať a zrealizovať. Keď budú mať hotové prototypy, vypustia špecifikácie do sveta pod nejakou voľne šíriteľnou licenciou (máme predsa internet), a keď si kutilovia doma začnú vyrábať nové "hračky", tak sa to bude šíriť samo a nezastavia to ani vlády. Určite sa poistili proti likvidácií tak, že sú v prípade zásahu proti nim pripravení vypustiť všetky svoje znalosti okamžite do sveta. Aspoň tak by som to urobil na ich mieste.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ANO, TOTO PODEPISUJI, JE TO TAK, MUSÍ SE POSTUPOVAT TAK, ABY VLÁDY DOSTALY ŠANCI .Jasně, že toho nevyužijí, ani nemůžou, jsou naprosto naprogramovaní a zmanipulovaní, jako loutky . Světová drakonická mafie jim nic nedovolí, já naopak obdivuji lidi z této nadace, že šíří tento projekt a dělají tak neskutečnou dobrou práci pro všechny lidi a zvířata na planetě. ivA

      Vymazat
  5. Anonymní20. září 2012 8:54

    nelze byt bez vedeni (tedy vyssi moci - ok tedy vlady) lidi pak prestanou byt lidmi a budou jak hyeny. vzdy musi byt nejaka kontrola skupiny, jeji ochrana, motivace necim co zene skupinu kupredu.

    OdpovědětVymazat
  6. Pozvánky dostali to je dobře.Důkaz,že tyto technologie jsou, skvělý:) ale co dál? Co když to zase ututlají a zavřou do sejfu. Nějak se mi nezdá to,že pokud by tyto technologie začal používat velký stát a jiným ukázal prostředníček. Co někdo,kdo z může. Pokud má stát svou armádu atd. Nikdo by nezmohl nic. Tak čeho se ty státy bojí?

    OdpovědětVymazat
  7. No ja som fakt zvedavy co sa zajtra dostane na verejnost. Prednaska bude verejna alebo uzavreta myslim tym ci bude aj video zaznam !?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přednáška se koná v sále s omezeným počtem míst (kolem 90-ti). Přihlásit se mohl kdokoli, dokud nebyla všechna místa obsazena. Vím o třech lidech, kteří tam jedou z Prahy. Bylo mi sděleno, že berou s sebou videokameru.

      L. Kopecký

      Vymazat
  8. dostal se ke mě mail s vyjdádřením P.Chobota, že jde o podvrh! Nevím co si o tom myslet, uvidíme zítra, nebo v následujících týdnech..Každopádně jsem zjistil, že třeba jeden z našich dodavatelů (pracuji pro přední českou společnost) vyvíjí antigravitační pohon. Takže vesmírné technologie se vyvíjejí již u nás v ČR... :) Milan B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prověřoval jsem informaci od Petra Chobota. Neřekl přímo, že by to byl podvrh, či hoax, ale prohlásil, že tajné služby pracují na rozsáhlé diskreditační akci proti zastáncům volných energií.
      Problém je však v tom, že to není černobílá hranice - tady jsme my - zastánci příznivci volných energií a tady jsou nepřátelé "pokroku". Je to hra, psychologie, zkouška našich povah a schopností i naši vůle. I tajné služby,, či část lidí z tohoto prostředí, nechce donekonečna sloužit potlačování volných a čistých energií a ničení planety. Všechno je jen otázka našeho vědomí, jakou dáme věcem podporu. Mnoho lidí vyčkává a tiše přihlíží až se obrátí poměr sil v myslích lidí a pak udělají správnou věc správným směrem.
      Ota

      Vymazat
    2. no v knihe od Marcela Vaneka "Logické proroctví" sa píse, ze naozaj v ČR niekto vyvinie antigravitacny pohon, a po vsetkom tom chaose co sa udeje, sa to nakoniec rozsiri medzi obycajnych ludi, a zohra klucovu ulohu v celom vyvoji:))takze verim tomu, ze uz sa to deje a niekto na tom u nas pracuje:))

      Vymazat
  9. Rád bych tomu věřil, ale něco mi tu nesedí. Nicméně věřím, že věk Vodnáře, do kterého vstupujeme, bude přát těm, kteří to s planetou myslí upřímně a kterým nejde jen o svoje egoistické mocenské zájmy a plné koryto žrádla za jakoukoli cenu. Držím palce a modlím se za ty, kteří pracují na straně dobra. Více zde: http://www.seste-slunce.cz/news/volna-energie-pro-kazdeho-1/

    OdpovědětVymazat
  10. Celé je to čudné:)) nepozname skutočný zámer a umysel nadacie Keshe:)naozaj si myslia, ze je dobre ponukat tuto technologiu gangstrom, ktori su teraz pri moci? naozaj si myslia, ze je to take jednoduche a nikto to v dnesnej dobe nezneuzije? dospela uz doba a ludia do vysokej urovne technickeho pokroku a ludskeho ducha? asi sotva...
    mocipani tohto sveta sa len tak nevzdaju svojej moci nad ludstvom:)) tuto technologiu bud ziskaju a zneuziju, alebo ju "zavru do sejfu" a autorov znicia:))
    sucasne ludske myslenie a chamtivost je najvacsou prekazkou akejkolvek - sebalepšej technologii! uvidime, čo sa z tohto vyvinie:))

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud nadace opravdu má ty věci, které slibuje, tak si myslím, že jakási naděje je v tom, že přednášky budou i v Africe v Siera Leone. Tyto chudé státy potřebují ony vynálezy jako sůl a těžko si nechají někým nařizovat, zda je smějí použít nebo ne. Z Afriky by se to pak mohlo šířit dále do celého světa.

    OdpovědětVymazat
  12. Priznam se obecne tomu nerozumim, vlady a jejich sankce ci embarga jsou ukradene. Ale mame preci "svobodu", proc se toho tedy nechytne jakakoliv soukromna firma, nemaji, co vyrabet, spatny odbyt, dke je asi problem?

    OdpovědětVymazat
  13. Pan M.T. Keshe se vyjadruje na toto chovani ze stan statnich zastupcu v tomto threadu:

    http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2730

    OdpovědětVymazat
  14. Ja moc ďakujem za akúkoľvek informáciu,že na tejto planéte sa najdu ešte ľudia ktorým záleží na jej budúcnosti na našej buducnosti na buducnosti Našich DETI....
    Z jedného stromu sa vyrobia milióny zápaliek... ale ked príde ten spravny čas...jediná zápalka je potrebna k tomu, aby zhorelo milión stromov...
    a preto verím,že príde ten správny čas a vlády celého sveta prestanú robiť veci len pre seba/ako jednotlivca - ale začnú robiť veci pre Naše DETI..pre ich budúcnosť greta.

    viem,že je to naivné ale ten deň príde keď ľudstvo pochopí,že už niet cesty späť /a že nič umelé nenahradí bytostne živé... nech ide o semienko-pôdu-kvapku vody/

    OdpovědětVymazat
  15. Ja len nerozumiem jednej zakladnej veci. Odkial sa pani z Kesche dopracovali k takejto technologii ? Tiez by ma zaujimalo kto nadacia kesche vobec je a kto su ludia co v nej pracuju ?
    No dobre dajme tomu ze je to nejaka nezavisla medzinarodna skupina vedcov dobre. Ale aj im musi byt jasne ze americka vlada CIA Bilderberg group oligarchovia mocne spolocnost a vlady nikdy nedopustia aby sa taketo technologie dostali na verejnost. Kedze americania a mozno aj Rusi uz vyse 50 rokov disponuju tiez podobnymi technologiami ( antigravitacny pohon,ovladanie mysli, cestovanie casom,medzihviezdne lety,liek na rakovinu HIV atd) no drzia to v tajnosti je jasne ze nedovolia nadacii kesche aby toto vypustila do sveta a na verejnost. Mocnym tohoto sveta ide o to zredukovat populaciu na desatinu sucasneho poctu uz len z toho dovodu nadacia kesche nema nadej na uspech. A ak si nadacia kesche neda povedat po dobrom par ludi z tejto organizacie bude zlikvidovanych a umlcanych a nadaciu prejde ,,chut,, zachranovat tento svet.
    Chcem tym len povedat ze megakorporacie a oligarchovai ktory dokazu ututlat a drzat pod zamkom take veci ako supermoderne technologie,lietajuce taniere, liek na rakovinu a ine choroby, atd atd adt. nedopustia aby nejaka ,,nadacia,, z Belgicka svojvolne vypustila do sveta akukolvek technologiu ktora by posunula dopredu tento svet. Ak sa zamyslite tento svet uz asi tak od roku 1990 technologicky stagnuje a nikam vpred sa nepohol a moralne a eticky dokonca upada. nadacii kesche drzim palce ale je samozrejme ze nema sancu na uspech.

    OdpovědětVymazat
  16. Interviews with Keshe and Meyl following today's lecture
    http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/

    Byl by někdo ochoten udělat překlad? Pěkně prosím!

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím Vás ľudia tu na nete je aj technická dokumentácia sťahujte to a posielajte čo najviac ľuďom všetko nájdete na stránkach pána Chvátala:
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6409-senzacni-udalost-redakci-naseho-internetoveho-magazinu-se-podarilo-ziskat-plnou-verzi-dokumentace-dvou-patentu-dr-m-t-keshe-a-jeho-keshe-foundation-ve-dvou-souborech-pdf-jsou-ke-stazeni-a-k-prostudovani-prave-zde/

    OdpovědětVymazat
  18. prosím čtěte a pokud možno šiřte a podepisujte!!!
    http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.