27. září 2012

Transformace se dovrší 15. 3. 2013?

Zdeňka Sládková poslala hezký příspěvek, moc děkujeme!

Kdybyste věděli, co mi řekla vážka!

Dnes 27. 9. 2012 ráno jsem pozdravila Slunce, které bylo zahaleno do fialových harpových mraků.


Šla jsem do místního kontejneru na papír vyhodit krabici, samozřejmě určenou k recyklaci (jsem předsedkyní neziskové organizaće na ochranu přírody). Po cestě sbírám kaštany, které již padají a říkám si, brzo přijde zima. Vlaštovky vyvedly 2x mladé a již 20 dní tu nejsou. Utvořily velkou rodinu, shlukly se do houfu a odlétly. Vždy to dělaly tak začátkem října. Aspoň u nás v Orlických horách.


Vše je rychlé, stejně tak, jak se zrychluje naše myšlení, poslední měsíce. Nic nestíháme a málo času si pro sebe dokážeme urvat. Ptám se proč? Je přeci dobré si čas pro sebe vytvořit. Aspoň dobrou knihou.

A pak mi umělkyně Marta Ženatá dala tip na krásnou knihu od člověka, co má krásné jméno: Drunvalo Melchizedek- Prastaré tajemství květu života. A mohu říci, že je to něco úžasného. Docvakly mi různé věci, které studuji delší dobu a pořád mi chyběly důkazy. 

Do konce roku 2012 bude naše myšlení přetransformováno do čtvrté dimenze (byli jsme 3D) a náš přechod přesně tak, jak řekli Mayové, se uskuteční. Co je však zajímavé, že stejně jako Drunvalo Mechizeldek, tak i astro (přikládám důkaz na České astronomické společnosti-http://www.astro.cz/clanek/5389), stejně tak Sumerové, i kniha ITing, vše mluví o datu okolo poloviny března 15.3.2013 jako o datu, kdy lidstvo pozná pravdu a transformace dovrší. Lidé se posunou a budou mít jiné schopnosti. A dojde k setkání s vládci nebes. 

Za sebe mohu říci, že stejně tak jak Mayové řekli, se děje. Již nyní pár let dochází k posouvání pólů a dovrší to dne 21.12.2012, při zimním slunovratu, kdy Země, Slunce a černá díra se ocitnou v jedné přímce. Nastartuje kompletní přepólování Země (možné zemětřesení, není to však konec lidstva). Letos končí 26 000 let od posledního kompletního přepolování (potvrzeno vědci, dle ledovce) a právě před 26 000 lety, došlo k změně vědomí lidstva (upadli jsme do 3D, lidstvo mělo větší schopnosti, než teď máme).


A nejenom lidstvo. Každý živý tvor to ví, i vážka. Jedna má kamarádka Dáša, o mně říká, že jsem žena, co mluví se zvířaty a kameny (žena avatara). Samy mě vyhledávají a promlouvají. Ale mohu říci, že tuto schopnost máme všichni, všichni jsme avataři, když to budu tak nazývat. Stačí jen najít své vědomí a otevřít svou vlastní knihu Akáši. Pak můžete komunikovat s kýmkoliv.

Vaše Zdenča Sládková
http://www.reikizdenka.cz/
(dávám souhlas k uveřejnění)

jo a mimochodem, ten ...blbej výraz na fotu, je protože jsem se fotila druhou rukou, jako důkaz že to jsem jááá.



P. S. Orgonet:
Ano, nejdříve se musí přetransformovat naše myšlení, ale nikdo to za nás neudělá, musíme přijmout světlo každý sám za sebe, a mnozí se o to už snažíme seč můžeme, a doufáme, že toho světla bude v potřebné chvíli dost pro všechny, aby mohlo dojít k celkové proměně. 
A pak teprve se může transformovat materiální svět, a to taky za nás nikdo neudělá, ale aspoň nám snad vesmířané pomůžou.
Hlavně aby do toho prosince stačila zmizet ta temnota, je jí pořád všude nějak moc plno.
Ale snad to bude jako když začneme doma uklízet: jak začneme, tak uděláme na chvíli všude ještě větší bordel, a pak se to všechno urovná a uklidí ...

26 komentářů:

  1. takže v českém kráteru si osobně vychutnám narozeniny mé ženy 21.12. a posléze si osvěžím jarou historii k 15.3.kdy došlo ke 14denní transformaci zažraného myšlení o tom,že se nemá JEZDIT VPRAVO...za čtrnáct dní byla transformace dovršena...dvacet let se o ní dohadovalo,asi jako skoro STO LET o výstavbě Nuselského mostu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. transformace už běží skoro 25 let takže to bude jen ..taková , pomlčka - půjde to dále , poku někdo myslí že po nějakém datu už bude vše hotovo tak se mýlí !

      Vymazat
  2. Orgo, k tomuto článku se to moc nehodí, ale mrkni na toto video a zauvažuj, jestli by nestálo za překlad nebo aspoň textové shrnutí. Díky.
    Klima a rok 2012:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xx-STEA-Vqo

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel, mám informace, že k Země zevstoupí do 5.dimenze až 14.12.2116, je velice mylné se domnívat, že to bude už teď. Lidstvo nejprve musí si sáhnout na dno temnoty, lidstvo musí nejprve zakusit Nový Světový Řád, lidstvo musí zakusit tu nejhrubohotnější 3.dimenzi. Je vypočítané, že za 100 let, se začnou teprve lidi probouzet. A ti co už nyní jsou probuzení, zemřou nebo časovými okny zmizí ze zdejší reality a objeví se v nové realitě, a budou čekat na ty, kteří se probudí za 100 let. Je to kruté, ale je to tak. Mayjský kalendář končí 14.12.2116

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že když všechny začneme pracovat na sobě, nebo aspoň část, pomůže to matce Zemi. Všude okolo nás jsou vibrace a o vibracích to je. Pozitivně myslet láskou, věřím, že s eto dokáže změnit. již teď se něco děje.

      Vymazat
    2. žeby sem proklouzl ten vyklouz HUNAHPU,kámoš samotného Kissingera?

      Vymazat
    3. Souhlasil bych s tím, že lidstvo si musí sáhnout na dno temnoty, tedy na něco, co by se dalo přirovnat "peklu na zemi". A teprve od tohoto dna se mohou odrážet zpět vzhůru k transformačním procesům. Je o tom zmínka i v Janově Apokalypse. Naštěstí tomu "peklu na zemi" bude dovoleno vládnout jen 3,5 roku !!! Na první pohled se to zdá velmi dlouho. Ale vědomí toho, že ta satanská tyranie skončí za tuto krátkou dobu, nutně musí nalít naději všem, kteří touží po změně systému, společnosti s právy a hojností pro všechny lidi.Tzn.že životnost NWO je předurčena na pouhých 3,5 roku !!! Proto se před NWO nestrachujme, ale vytrvejme ve svém probuzení, a posilujme svoje vědomí probíhajícími transformacemi, abychom byli zoceleni přestát tuto nejtemnější dobu dějin Země...

      Vymazat
    4. je úplně jedno kdy končí , těch výkladů je X , ale je to jak se píše ,už nyní vstoupíme do 4 .úrovně vědomí a energie které tu budou umožní těm kdo budou připraveni postoupit výše , do páté šesté atd, jinak Země bude plně v páté úrovni vědomí po roce 2032 !! takže do té doby máte čas

      Vymazat
  4. Všechny zdravím. Možná se to sem hodí.Pracujme na sobě a vše dopadne, tak jak má dopadnout........DOBŘE :-)

    https://novy.email.cz/download/i/PVvxK5t6by9CCZUJENFYzJu870nYYxE5VGkpMeQ8Fj6tdjfHjPUEo-gfsqH0q74tMTfKuT0/medium%20%C4%8Dl.2.pdf

    OdpovědětVymazat
  5. no jo nejdriv konci 2012 pak brezen 2013 pak 16 co dal?ono furt nic a nic nebude prichazet tak se to bude porad posouvat:-DDDDD aby lidi vedeli ze ted uz to teda konecne prijde....a ono furt nic...:-DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že si vše pletete. 21.12.2012 je konec Mayského kalendáře, tak jako je konec našeho roku, jen oni přemýšleli ve větších časových relacích. A tím, že tam připadá zimní slunovrat, může opravdu dojít k nějakým posunům v polech. toto tu bylo je a bude, je to věčný koloběh Země ale i jiných planet, třeba tu máme přepolování Jupiteru vloni. Není to nic neobvyklého, jen člověk si to neumí připustit v dnešní moderní době technologie. Přitom počítače a vše je tak citlivé, že stačí maličko a je po všem. Jinak v březnu okolo 15.3.2013 proletí okolo nás nádherná kometa. Ozáří celou oblohu a možná se za ní skrývá i něco na co všichni čekáme. Pokud budete číst článek pomalu a klinete i na astro na kometu, dočtete se více. Právě proto na konci článku píšu, že VŠICHNI JSME AVATAŘI, VŠICHNI. Jen se na to rozpomenout. Děkuji všem, co posílají lásku Zemi a všem, je to nutné pro vibrace země, jenom tím dosáhneme zlepšení.Zdenča

      Vymazat
    2. taky si myslím, že to nic neznamená. Jen končí jeden májský rok, je to jeden astronomický rok, kdy opíše zemská osa jeden kruh ve svém náklonu. Bylo to dobře okomentováno v odvysílaném seiálu na ČT 2, Pyramidy, díl poslední. Ke stažení na Uložto. Vřele doporučuji celý ciklus. Je tam toho hodně.
      Petr.

      Vymazat
  6. A... uz je to tady, cim blize jsme nejakemu prorockemu datu, tim vice se to zacina posouvat... :) Myslim si, ze vsechno je blbost a nic se letos pred vanoci nestane, ani pristi rok, a treti svetova bude az prileti skutecni mimozemstane, kteri nas budou chtit bud podrobit nebo zlikvidovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna včera jsem se dívala na některé z videí paní Ivanky Adamcové a ta tam říká,že transformace bude probíhat do 30.3.2012 a láska,že je největší síla ve vesmíru.Jinak nepovažovat lidi za špatné,nesoudit,nekritizovat,nelitovat,nebo dokonce nenávidět.Pořád jsou situace,kdy se učíme a když už se nám něco nepovede,tak se ptát:"k čemu je to pro nás dobré a co se z toho máme naučit".Otec slyší náš ůmysl,takže přijímat vše s láskou,vždyť každý zde hrajeme určitou roli a vše je jen pouhé divadlo,které nás má posunout.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  8. DON MIGUEL A DON JOSE RUIZ V PRAZE 31.10. a 1.11.2012 Kongresové centrum, uvádí Jaroslav Dušek
    http://www.donmiguelruiz.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní 0:24, odkud to máte? Neříkám, že to není možné, když vidím, jak jsou lidi zblblí. Někdo by NWO asi potřeboval. Sáhnout si na úplné dno, aby lidi pochopili, a aby se přestali vysmívat těm, co na to po léta upozorňovali. Ale doufám, že to tak nebude.

    OdpovědětVymazat
  10. 15.3.2013 nebo jiné datum je Budoucnost a jak říká Tolle, žádna budoucnost
    není, je jen Tady a Teď.

    Duch věděl, že lidé budou mít velký problém s pochopením Tady a Teď, proto je
    Tolle mezi námi, vzal si ten úkol na starost. Kryon píše, že před námi je druhá polovina
    osmnáctiletého okna, těch osmnáct let je jen poloměr, ve kterém rotují tyto speciální
    energie. Je to Kruh ve kterém je obsažena přítomnost, minulost i budoucnost současně.
    Současný okamžik tvarovaný naším myšlením se podobá ruce, která drží plechovku s barvou
    nad kanálkem stočeným do kruhu a naplněným vodou. Když nalejeme zlatou barvu do jednoho místa = Tady a Teď, postupně se stane zlatým celý kruh, ale můžeme lít i černou barvu ... máme svobodnou volbu.

    Takže co je budoucí den v kalendáři? .... Je to současný okamžik čekající, jakou barvu mu dáš v tuto chvíli TY ... milý malíři zítřků.

    Přeji kouzelné Tady a Teď. Wan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vlastně může být stanoveno nějaké datum? Průběh vzestupu je závislý na vibracích lidstva, což je pohyblivý faktor a na vibracích planety Země, které vůbec netušíme. A jak říkají učitelé světla, všechny předpovědi jsou jen potenciály nejpravděpodobnějších verzí a mohou se kdykoliv v důsledku právě těchto pohyblivých veličin změnit. Co pak s pevně stanovenými daty?

      Vymazat
    2. Kauzální intervenční body na ose minulost-přítomnost-budoucnost jsou pevně dány, a nikdo je kromě Boha nemůže změnit, zrušit, posunout apod.! Celý náš vesmír je předem naplánován a spuštěn tak, aby fungoval/žil podle tohoto plánu/projektu. A tak se děje od makrokosmu k mikrokosmu a naopak. Vše je propojeno do jednoho nepředstavitelného živého organismu na mnoha úrovních a realitách/dimenzích. Vše, co vládne inteligencí, a co dostalo svobodu volby, může naopak ovlivňovat jen to, co je mezi těmito kauzálními intervenčními body/uzly. Proto není možné Boží dílo/plán přechytračit,změnit, zdegenerovat, zničit, uloupit a vůbec všelijakým způsobem nekale do něho dále "fechtovat" !

      Vymazat
    3. Ano a v datumu 15.3.2013 je i naplánován přelet komety, potvrdila to i astrologie

      Vymazat
  11. K Orgonetovu P.S. nahoře asi tolik :
    Pokud někdo sledoval trilogii filmu Matrix, jistě si všiml té celoplanetární chemodeky s elektromagnetickou mřížkou. Obojí mělo pozemšťanům zamezit jakýkoli kontakt se sluncem, s vesmírem a jeho transformačními energiemi. Podobně je tomu i ve skutečné současné pozemské realitě (Haarp,chemtrails, nabíjení ionosféry terawatty elektřiny apod.). Vesmířané nám zřejmě pomohou jen pokud tu bude snaha o zničení života na planetě nebo planety samotné námi lidmi případně technologicky vyspělými entitami, jež tu dlouhou dobu koexistují v utajení paralelně s lidmi. Proto je důležité, aby ti, "co byli probuzeni", šířili svá poznání dál, a zažehli tak celosvětové probuzení na duchovní a mentální úrovni. Toho se světoví mocipáni bojí, a proto dělají vše pro to, aby k tomu nedošlo !!! Ač nerad,musím uznat, že se jim to zatím daří.Protože pomoc a ochota probuzených pracovat na tomto díle je nízká či nedostatečná. Proto má Zlo a Temnota stále navrch, a lidé se diví, že se nic k lepšímu neobrací. Nemůžeme čekat na žádnou pomoc a podporu z našich vlád, musíme Temnotu prosvětlovat každý sám za sebe, a sdružovat své hřivny probuzení do velkých, mohutných energetických celků, a měnit tak realitu budoucnosti. Mocipáni světa chtějí udržet a prohlubovat temnou totalitu, řadoví lidé naopak touží po klidu, míru a přátelství...

    OdpovědětVymazat
  12. Kazdy z vas ma doma kalendar,ak sa dojde do datumu 31.12.xxxx,tak zacne proste novy rok a basta.Nic sa nestane.Aj maysky kalendar skonci a mozete podla neho ratat znova...

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem jenom zvědav, až se zase nic nestane, jak nám všichni ti, co se zatím bojí, začnou znepříjemňovat život. Pak vypukne ta třetí válka, bude však celosvětová občanská...

    OdpovědětVymazat
  14. No a co zkusit se na věc podívat jinak, z jiného úhlu- nic se nestane vně al uvnitř Nás, budeme mít dar dívat se na svět kolem jinýma očima a skutečnš se to již děje, dokonce v celosvětovém měřítku! My Bytosti, nazývající se lidmi začínáme vnímat , že dosavadní svět je silně manipulován. Zažité režimy, které ještě nedávno nebylo myslitelné zpochybňovat zažívají peklo, mnohdy ze svých vlastních řad, atp. Lidem- bytostem universa je dáno vidět věci jinak a oni na to skutečně reagují- z mého pohledu je to obrovský krok! Nečekejme nic shůry ale změnu v Nás a ta již skutečně nastala. Vše je energie a je evidentní, že probíhá proces její přeměny- stačí nezabředávat do jednotlivých PR témat a těšit se z toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je přeci Transformace!! V článku se píše, že transformace Dovršííí, to dle mě znamená, že již se děje.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.