30. října 2012

Řízení hurikánu zachyceno radary a satelity

Další názorné video zachycující řízení hurikánu Sandy:
http://youtu.be/o4P7Kr17RX8 (anglicky, a je to další zajímavý kanál - zdroj informací o umělém řízení počasí, video má už hodně shlédnutí (:-)))



I kdybyste videu nerozuměli, komentář k němu obsahuje velmi zajímavé informace.


Publikováno 27. 10. 2012 autorem: 
Překlad: OrgoNet

V r. 2010 na schůzi Americké meteorologické společností byly prezentovány detaily programu aerosolového geoinženýrství, prováděného Ministerstvem národní obrany. Program obsahoval diskusi o efektivitě aerosolů při zvyšování a snižování intenzity hurikánu Katrina pří operaci Ministerstva obrany zvané HAMP (Hurricane Aerosol and Microphysics Program).

Nebudete věřit svým očím, až uvidíte, co odhaluje toto video! Satelit a radar zachytily infrasonické vlnění, masu chemtrails a chemické bombardování!!! Mnohonásobné systémy řízení počasí a vytváření superbouře, přímo před vašími zraky!

Nepochybně je zde infrasonické vlnění ze sestav HTA (Haarp Type Array , Zařízení Haarpového Typu). Nejde jen o známý HAARP na Aljašce. Existuje nesčetné množství sítí TTA (Tesla Type Arrays), které úzce spolupracují. Sestavy mohou být na zemi, na satelitních vysílačích, na zesilovačích signálu v mobilní telefonii, na letadlech, na lodích, mobilní i do ruky. (Záleží na použití, vojenském či civilním). Jsou i bóje odrážející signály ve všech oceánech. Ionosféra obsahuje posílené w-chemtrails jako zrcadlo odrážející frekvence.

Ptáte se, kdo je u kormidla? A proč to dělají? Co se dá získat manipulací bouře, která dosud zabila přes 40 lidí, na devastující cestě, která má být dosud nejničivější v tomto století na východním pobřeží???!!!

Státní média varují, že by mohly být přímo ovlivněny volby, odloženy nebo narušeny, kvůli devastaci a ztrátě služeb jako je elektřina, cestování atd.

Modifikace počasí je realita, žádná konspirační teorie.

Zeptejte se sami sebe: "Když můžeme modifikovat počasí, proč to neděláme pro dobro? Napříklat, zasévání mraků, aby pršelo a naše obilnice se nestala mísou prachu, aby požáry, které vznikají už tak dlouho, mohly být uhašeny? A proč neřídíme hurikány tak, aby neprováděly ničivé běsnění, a místo toho je do něj vedeme?"
O tom, že existují na to technologie, není již pochyb. A není žádný důvod, abychom je nepoužívali k dobru.

Techniky modifikace počasí existovaly již před r. 1950. Ve skutečnosti byla hrozba "meteorologických zbraní" tak naléhavá, že OSN považovalo za nutné předložit dohodu zajišťující, že národy nepoužijí "tyto nové válečné prostředky" proti sobě navzájem. Proč by OSN dělala takovou dohodu, kdyby modifikace počasí byla jen konspirační teorií?

Dohoda definuje "meteorologické zbraně" následovně: " .. termín "techniky modifikace životního prostředí" se vztahuje na jakoukoli techniku pro změnu - prostřednictvím svévolné manipulace přírodních procesů - dynamiky, kompozice či struktury Země, včetně její fauny a flóry, litosféry, hydrosféry a atmosféry, či vnějšího vesmíru."

Odkazy: 

Program konference Americké meteorologické asociace o programu HAMP:
Hurricane Aerosol and Microphysics Program (HAMP)
A Division of the American Meteorological Society.
http://ams.confex.com/ams/29Hurricanes/techprogram/session_24276.htm

Výzkum Amerického ministerstva obrany na "krocení" hurikánů.
DHS Funds Research on "Taming" Hurricanes
http://www.infowars.com/homeland-security-funds-research-on-taming-hurricanes/


18 komentářů:

  1. To je záměrná devastace území. Šílené. Navíc dochází také k obětem na životech. Těchto obětí by bylo mnohem, mnohem víc, kdyby tyto oblasti neopustili.

    OdpovědětVymazat
  2. Hr na ně! Když modifikují, tak ať si to užijou. S plnou parádou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřejte nic zlého lidem, kteří za nic nemohou ! To dělají jen lidé v jejich vládě ! Tam, když už, směrujte své blesky třesky !

      Vymazat
  3. Zlikvidovat člověka! evolučně propadlý druh a hned!

    OdpovědětVymazat
  4. http://barboraopelkova.blog.cz/1210/co-se-deje-aktualne-i

    člověk do toho zasahuje ale ne prvním místě je energie, která přichází z venku , to je prvotní!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Loď se potápí", ale přesto se na palubě najdou svi.ě, které to potápění lodi ještě bez skrupulí z bezpečí svých člunů dalšími destrukcemi urychlují !

      Vymazat
  5. nevím, jak vy, ale já žádné video nevidím...že by Big Brother pracoval tak rychle?

    OdpovědětVymazat
  6. ok, už je tam, před pár minutama to bylo "available"...v tom případě netřeba mých komentářů..

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé. Jak by to asi vysvětlil Mathew, když tolik zdůrazňoval, že již k žádným katastrofám nedojde. Podle jeho slov přece i poslední bouři někdy v tomto roce odklonili a oslabili. ??? Proč nepomohli u této?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keď sa hovorí o katastrofe tak Mathew určite nemá na mysli takúto.
      Je to poničenie hmotných výdobytkov, tak si to ľudia zariadili, tak majú.

      Vymazat
  8. Velmi zvláštní zásah je k vidění http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tc/2012_18L/webManager/gifsBy12hr_10.gif Jinak se dnes naplno rozjela harpuna - asi když o tom lidé vědí, tak už co.

    OdpovědětVymazat
  9. att:anonymní 19:57
    Na Mathewa správná připomínka!Opět tedy špatný prorok.
    Já osobně jsem vyloučila možnost, že hurikán byl úmyslně poslán Haarpem na pobřeží hUsa.Kuba, kde není nic,co by se hodilo prospěchářům, byla také před pár dny zasažena.
    např.zde-http://www.youtube.com/watch?v=wKRIoy0Ew4M&feature=related

    odložení voleb mi nepřipadá důvodné.Je ale známo, že ekonomika země se zvedá v momentě,kdy se zvýší poptávka.Jako např.poválečné oblasti,mimochodem,ekonomika západních zemí se zvedla i po pádu železné opony (neboť my "z východního bloku" jsme vytvořili hlad(poptávku)po zápaďáckých tovarech)Poptávka je i z těch míst, kde nastala přírodní katastrofa(lidé potřebují obnovovat svá bydliště)Ale přesto si myslím, že hurikán Sandy je spíše nechtěné uvolnění přírodních sil,čemuž previti klimoši neuměli zabránit.Rozhodně ale v tom mají prsty! Jak se v článku říká, těch zařízení, čím by to mohlo být způsobeno, je už na Zemi hrozně moc.A trvá to dlouho.Tomu věřím

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. Potřebovali něaký impuls pro svou skomírající ekonomiku a nebo to byla zástěrka kvuli něaké mnohem větší události která měla být skrytá si myslím já.

    OdpovědětVymazat
  11. To Anonym 30. října 2012 19:57 : Daj link na Matheowé posolstvá, ohladom tej oslabenéj burky pls..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hledala jsem to a musím se omluvit. Nebyl to Mathew, ale zřejmě buď Plejáďané nebo La Salusa. Mám už v tom trochu guláš.

      Vymazat
  12. http://www.osud.cz/lide-cekaji-na-prosinec-ale-zeme-nenapadne-presla-do-5d-zhruba-pred-4-lety-ted-se-ceka-na-jeji-obyva

    http://orgo-net.blogspot.sk/2012/10/dalsi-odpovedi-indigoveho-chlapce-22-50.html

    29 a 36. ↑

    OdpovědětVymazat
  13. Kduž se dívám na animaci oblačnosti nad Evropou dneska, tak mám dojem, že chtějí roztočit něco velkého i tady

    http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/satellit/msg_europa_animation.htm

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.