11. října 2016

Takzvané gravitační vlny: důkaz geoinženýrství.


Satelitní zobrazení NASA poskytuje šokující důkazy geoinženýrství
http://www.geoengineeringwatch.org/nasa-satellite-imagery-reveals-shocking-proof-of-climate-engineering/
NASA Satellite Imagery Reveals Shocking Proof Of Climate Engineering
Dane Wigington
5. 10. 2016
Překlad: Orgonet


Jak se říká, obrázek vydá za tisíc slov. Fotografie níže byly staženy ze zdroje NASA, a jsou opravdu alarmující. Poskytují šokující a nepopiratelný důkaz o probíhajícím útoku klimatického inženýrství/geoinženýrství/solárního managementu na naši planetu a její životní systémy. Vysoce toxické těžké kovy a chemikálie, které jsou systematicky rozptylovány do naší atmosféry z tryskových letounů jako součást těchto programů, jsou manipulovány pomocí extrémně silných radiofrekvenčních signálů. Tyto signály jsou vysílány z nesčetných míst po celé zeměkouli z různých vysílacích platformy (instalace k ohřívání ionosféry jako je HAARP, SBX radar , NEXRAD atd.) Vliv mikrovlnných přenosů na tvorbu mraků je vysoký a jasně viditelný. (Při některých scénářích jsou tvořeny oblačné formace pravoúhlých tvarů. http://www.geoengineeringwatch.org/is-climate-engineering-real-square-cloud-formations-are-undeniable-proof/ )

V sérii satelitních snímků NASA lze pozorovat mnoho variant vlivů radiofrekvencí na oblačnost. Stupeň, nakolik probíhající klimatické inženýrství/zásahy do klimatu/meteorologické zbraně narušují atmosféru Země a její životní systémy, již přesáhl katastrofickou úroveň https://www.youtube.com/watch?v=5yZhh2leRJA na celé planetě.

Následující obrázky zvětšíte kliknutím.

U východního pobřeží Austrálie:




U západního pobřeží Afriky:


Jižně od Španělska:


U Kalifornie:


U západního pobřeží Afriky:


U západního pobřeží Afriky:


U západního pobřeží Afriky:


U Kalifornie:


SZ pobřeží Austrálie:


U západního pobřeží Afriky:


U západního pobřeží Afriky:


U  západního pobřeží Afriky:


U západního pobřeží Afriky:


Jižní oceán u Antarktidy:



Jedním z témat klimatických inženýrů je manipulace a potlačování hurikánů. 85% hurikánů, které ovliňují USA, má původ v Africe. Systémy nízkého tlaku směřují od afrického pobřeží k západu. Právě v této oblasti probíhá velký podíl klimatického inženýrství/zásahů, a velký počet výše ukázaných snímků je právě odtud. Ve snaze zamaskovat aktivity zásahů do klimatu se potlačování hurikánů u pobřeží Afriky oficiálně svádí na „prach“. Samozřejmě nikde nikdo nikdy nepřizná škody způsobené probíhajícím klimatickým geoinženýrstvím. Následující odstavec a snímek z článku FOX News se vymlouvá na prach a suchý vzduch: http://www.fox9.com/weather/weather-blog/2453971-story

„Právě nyní je většina Mexického zálivu a části Karibiku o něco teplejší než normální teploty oceánu, které by normálně napomohly tropickému vývoji. Ale mezi ním a pobřežím Afriky je tolik prachu a suchého vzduchu, že bouře se udusí ještě předtím, než vůbec začnou.“
 


I když by si někdo mohl myslet, že potlačování cyklonů je prospěšné, tento zásah do přirozených rytmů země a jejích systémů má dlouhý seznam katastrofických důsledků.

Dostupná data ukazují, že v jiných případech zase klimatičtí inženýři zesilují a řídí cyklóny tak, aby sloužily jejich vlastním záměrům. Příkladem takové meteorologické zbraně nepředstavitelné síly může být hurikán Matthew. http://www.geoengineeringwatch.org/hurricane-matthew-the-latest-example-of-global-weather-warfare-desperation/ Byl tento hurikán silně manipulován a řízen jeho směr? Důkazy se hromadí.

Níže je satelitní foto jasně ukazující atmosférické „vlny“ obklopující hurikán Matthew. SpaceWeather.com  http://spaceweather.com/ je nazval "gravitačními vlnami“, ale je tomu skutečně tak? Satelitní snímky výše v tomto článku nepopiratelně dokazují silné manipulace atmosféry pomocí extrémně silných radiofrekvenčních/mikrovlnných přenosů a atmosférických aerosolů. Tyto přenosy zanechávají charakteristický vzorec na oblačných formacích ve vysoké výšce, které jsou nasyceny elektricky vodivými kovovými nanočásticemi rozptylovanými z tryskových letounů jako součást šíleného klimatického inženýrství.

Obklopují hurikán Matthex na fotografii výše skutečně „gravitační vlny“? Anebo jde o typický vzorec vznikající při působení extrémně silných radiofrekvencí či mikrovln na letecky rozptylované atmosférické aerosoly? To jsou dva základní prvky manipulací klimatu a řízení bouří. Foto: SpaceWeather.comCervená: Oko hurikánu Matthew. Zelená: "gravitační vlny". Bílá: bledkx.

Globální mocenské struktury se rozhodly již před dávnou dobou vystavit naši planetu a celý její životní systém nepředstavitelně intenzívnímu a destruktivnímu útoku prostřednictvím klimatických válečných zbraní. Toto rozhodnutí bylo učiněno bez vědomí a souhlasu globální populace. Pokud budeme stát nečinně a dovolíme, aby tato decimace šíleným klimatickým inženýrstvím pokračovala, velmi brzy pozemské životní systémy již nebudou schopny zotavení. To není spekulace, ale matematická jistota. Pomozte nám v nejdůležitějším boji – zveřejnění a zastavení zásahů do klimatu a útoků klimatickými zbraněmi. Každé ruky je třeba. http://www.geoengineeringwatch.org/introducing-geoengineering-climate-engineering-to-the-uninformed/




DW
May be freely reprinted, so long as the text is unaltered, all hyperlinks are left intact, and credit for the article is prominently given togeoengineeringwatch.org and the article’s author with a hyperlink back to the original story.

18 komentářů:

  1. A čo ked sa to už nedá zvrátit ? čo ked to musia sypat inak by život na planéte už nebol možný. Mysleli si že budú meniť počasie len vtedy ked im to bude vyhovovat nakoniec už ho musia menit len oni počasie sa už nezregeneruje. To ako ked si vytrháte všetky zuby a čakáte že vám dorastú nové. Lenže jedine čo môžete spravit je urobit si protézu. A tieto programy sú možno tá protéza. Možno nejaký projekt z 20 storočia, možno atomové bomby možno posuny časom boh vie čo robili ale určite to nedopadlo dobre... A keby to malo byt plošné očkovanie tak načo sa namáhat a vypúštat to z lietadiel ?. Možno to slúži akurát tak na otupenie mozgu a tiež len dočasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujimava hypotéza. Kľudne i pravdivá..

      Vymazat
  2. Obrázky jsou sice všechny "zahraniční", ale občas vídám takto rozvibrované mraky i v naší české kotlince. Jedné věci ale nerozumím. Když hodím kámen do vody, tak od zdroje se šíří vlny. Jak je ale možné, že některé z fotograafií (ale i to, co jsem viděl skutečně nad hlavou) ukazují třeba pravoúhlé křížení těch vlnek, nebo dokonce to vytvoří jakousí šachovnici. Samozřejmě si dovedu představit i vícero zdrojů. Ale když hodím do vody víc kamínků, tak nikdy nedostanu takovéto zvláštní vzory. CZK

    OdpovědětVymazat
  3. Skalární vlny ? Zde aktuální info od informátora z projektu disclosure Cobra ... http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/10/cobra-velka-situacni-aktualizace-9102016.html

    OdpovědětVymazat
  4. Vím,že se to děje už dlouho.Co já,jako občan můžu proti tomu dělat,když vláda o tom ani necekne a nic pro to nedělá? Hodně z nás ví o chemtrailsu,vidíme to na obloze a vždy se změní počasí na zamračeno,déšť nebo kroupy.Sypou na nás jedy,zdraví se nám horší.Můžete mi poradit co dělat proti tomu?Prozatím se jen zlobím a nadávám.Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prozatím přestaňte nadávat, lejte ocet, hovořte o tom s lidmi, klidně, a projektujte si vnitřním zrakem a srdcem nebe bez čmáranic, modré, čisté . ..... neb vše bude dobré ! když sa ukotvíte ve vysokých vibracích. Až se planetární vědomí navýši do potrebného módu /"fenomén sté opice"//, uděje se kvantový skok, ... a sme v ráji :)

      Vymazat
    2. ...o to tu jde,jen si zanadávat na orgonetu a to je tak vše. Hlavně vyvolat co nejvíce negativity,ať se reptoši pěkně nažerou.

      Vymazat
    3. Oni nás žerou velmi rádi, ale poslouchají velmi neradi.

      Vymazat
  5. jen me zarazi, ze tohle vsechno nechate pusobit na vase vnoucata, asi vam to zas tak nevadi. kdyz jsou prazdniny, vse je dobre? mate podporu rodiny kdyz mladym ukazujete srafovani po celem svete? neni lepsi se rovnou zabit nez se nechat posypavat jak babovku? a znovu opakuji v indonesii nejsou..prodejte byt v panelaku a odpocinte si na cerstvem vzduchu. karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. ... odporujete si, zabitý už ste...

      Vymazat
    2. Jsme v procesu zoombizace, tedy poslušných lidských zvířat.

      Vymazat
    3. zoombičtí klauni se už v Evropě a jůesej projevují, a to velmi drasticky a nebezpečně pro kohokoli, koho potkají. Proto bacha na klauny s velkou hubou a ostrýma zubama.

      Vymazat
  6. Minule se tu psalo, ze chemtrails asi nejsou zdravi nebezpecne, protoze jinak by se nezvysoval vek populace. Taky se psalo, ze je to spis obchod s pocasim. Ted to zase vyzniva trochu jinak. Samozrejme mne muzete dokazat, ze ty clanky si az tak neprotireci, nicmene dojem z toho je opacny. Ja dam vzdycky na dojem. Tim nijak nesnizuju Vasi zasluhu o informovani verejnosti o chmtrails. Kdyz jsem byl mladsi, tak ty caranice na obloze nebyly. To je fakt, ktery mne jako pozorovateli nikdo nemuze vzit. Ted jsou casto tak husty (vysoko-oblacna mlhovina), ze cloni slunecni paprsky treba vic nez z 50% prestoze slunce je videt. Takze ty svinstva pro mne prokazatelne v ty atmosfere existuji.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.quintus-sertorius.net/news/bitva-o-britanii-muslimske-spolecenstvi-mlcelo-a-proti-zlocinum-nehnulo-prstem-a-levicovi-a-muslimsti-politici-samozrejme-oznacili-za-rasistu-kazdeho-kdo-nahlas-rekl-ocividne/

    OdpovědětVymazat
  8. Připomíná mi to Lemovu knihu "Futuorologický kongres", kde musí lidem sypat na hlavu chemikálie, aby náhodou nepřišli na to, že všechno kolem nich je jen chemií zastíraná bída.

    OdpovědětVymazat
  9. SpaceWeather.com http://spaceweather.com/ je nazval "gravitačními vlnami“, ale je tomu skutečně tak?

    Není. Gravitace je výmysl vědců. Gravitační vlny jsou údajně způsobeny gravitony. Gravitony nikdy nebyly dokázány, ani zachyceny.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak nevim no, dost zvlastni ze by litali letadlem sem a tam aby vytvirili neco tak zbytecneho. Ostatne pokud to delaji amici tak jsou dost proti sobe. Precejen temer vsechny hurikany zkonci v usa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo tu hovoří o tom, že chtějí elity chránit amíky ? Se vzpamatujte. Miliardy lidí je pro ně moc. Chtějí jen do 500 milionů. Takové stádo se už prý dá ovládat, uhlídat a ochočovat.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.