4. října 2016

Wikileaks dostala vážné výhrůžky kvůli důkazu, že Hillary Clintonová zničila svou optometristku, aby skryla své mozkové trauma


Julian Assange "z bezpečnostních důvodů" zrušil svůj plán na "říjnové překvapení" - živé ohlášení dalších emailů uniklých z kruhů Hillary Clintonové , což chtěl původně učinit živě z balkonu ecuadorské ambasády v Londýně. 

Odhalení právě (4. 10. 2016 dopoledne zdejšího času) probíhá formou živého televizního vysílání, můžete ho sledovat zde.http://www.zerohedge.com/news/2016-10-04/julian-assange-talks-live-wikileaks-10-year-anniversary-live-stream. Vystoupení Juliana Assange v 11.00.

Julian Assange: "Jsou to nejrůznější dokumenty z různých typů institucí, které jsou spjaty s volební kampaní, některé z neočekávaných úhlů, některé docela zajímavé, a některé i zábavné."
Bude to nějaký čas trvat, než budou novináři rekonstruovány příběhy/zločiny/přestupky/zajímavé a zábavné historky skryté za těmito emaily, ale jeden z příběhů byl rekonstruován už předem, vzhledem k tomu, že Rusko tyto emaily již mělo dříve k dispozici, a přináší ho Sorcha Faal. Hezké počtení.

=Orgonet=


Wikileaks dostala vážné výhrůžky kvůli důkazu, že Hillary Clintonová zničila svou optometristku, aby skryla své mozkové trauma
Wikileaks Under “Dire Threat” Over Proof Hillary Clinton Destroyed Eye Doctor To Hide Brain Trauma

By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
http://www.whatdoesitmean.com/index2129.htm
October 3, 2016
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.



Udivující nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že fakt, že organizace Wikileaks náhle zrušila své plánované „říjnové překvapení“ - zveřejnění emailů Hillary Clintonové (http://dailycaller.com/2016/10/02/wikileaks-cancels-major-clinton-revelation-amid-security-concerns/) – má spojitost s mozkovým traumatem Hillary Clintonové; organizaci byla totiž vydána vážná hrozba, že pokud tak učiní, všichni její čelní představitelé budou ve Spojených státech obžalováni z těžkých zločinů a budou tam Evropskou unií okamžitě vydáni. 


Podle této zprávy Wikileaks plánovala zveřejnit sérii emailových konverzací z roku 2015 mezi pracovníky Hillary Clintonové a Britskou korunní službou trestního stíhání (CPS), obsahující detaily spiknutí na zničení londýnské optometristky, která odmítla vydat své záznamy týkající se léčby bývalé americké státní tajemnice.

Protože ruská SVR již vlastní tyto emaily Hillary Clintonové, které měly být zveřejněny na Wikileaks, federální výzvědní analytikové dle zprávy již byli schopni rekonstruovat časovou linii událostí.

Ty začaly v roce 2012, kdy byla Hillary Clintonová těžce zraněna při havárii letadla, o čemž jsme zde podali zprávu v článku 30. prosince 2012 pod názvem „Clintonová zraněna, příslušník amerického sboru Navy Seals zabit při tajné americké misi do Íránu“ (český překlad Orgonetu http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/clintonova-byla-zranena-pri-letecke.html  anglicky zde: Clinton Injured, US Navy Seal Killed In Secret US Mission To Iran, ) (Se svolením webu Sorcha Faal tento článek přetiskly i EU News.)

Pokud jde o těžká zranění Hillary Clintonové, která utrpěla v roce 2012, dle zprávy je důležité znát předchozí emaily zveřejněné Wikileaks, které obsahují řetězec konverzací mezi jejím státním bezpečnostním poradcem Jacobem J. Sullivanem, a jeho nejvyššími vojenskými poradci. [viz Wikileaks: UNCLASSIFIED U.S. Department of State Case No. F-2014-20439 Doc No. C05797628 Date: 02/29/2016] Sullivan jim totiž emailem poslal výše zmíněný článek z webu Sorcha Faal, načež mu jeden z nich, kapitán námořního loďstva Les Horn, odpověděl: „Anthony – FYI. Zpráva se ukazuje věrohodnou. Les.“., což okamžitě ukončilo „netajnou“ část tohoto řetězce emailů. 



Tyto emaily dle zprávy ukazují též, že na podzim 2013 trpěla Hillary Clintonová četnými následky těžkého mozkového traumatu, zejména neschopností chůze kvůli problémům s rovnováhou, které se zhoršovaly vlivem světelných záblesků.

V říjnu 2013 dle zprávy Hillary Clintonová cestovala jako soukromá osoba do Londýna, kde se tajně setkala s optometristkou jménem Honey Rose, která jí poskytla troje modré sluneční brýle, používané k léčbě fotosensitivní epilepsie; vyrábí je německá optická společnost Zeiss; tyto brýle nebyly v USA dostupné



Zpráva SVR vysvětluje, že optometristé jako je Honey Rose mají v Británii licenci k provádění prohlídek oka a testů vidění, předpisování a výdeje korektivních čoček, a nelze je směšovat s lékaři oftalmology, kteří mají nejméně 8 let lékařské praxe po univerzitě, smějí praktikovat medicínu a provádět zákroky.

Uniklé emaily ukazují, že v březnu 2015 zahájili vrcholní představitelé kampaně Clintonové sérii emailových konverzací s Britskou královskou službou trestního stíhání (CPS) ohledně „problému Honey Rose“, které, jak zjistili analytikové SVR, byly spjaty s tím, že tato londýnská optometristka odmítla vydat „lidem z ochranky“ Clintonové veškeré své záznamy vztahující se k modrým léčebným brýlím, které předtím poskytla Hillary Clintonové.

A jak se Hillary Clintonová a britská CPS vyrovnaly se svým „problémem Honey Rose“? Dle zprávy byla tato londýnská optometristka 9. září 2015 zatčena, veškeré její záznamy zkonfiskovány, a poté byla šokujícím způsobem obviněna ze zabití z nedbalosti proto, že v roce 2012 správně nestanovila diagnózu pacienta, který za nějaký čas poté zemřel. 

Honey Rose, londýnská optometrička

Pro celou Británii bylo dle zprávy šokující, že optometristka byla obžalována z chybné diagnózy nemoci, kterou smí léčit pouze lékař, a na její obranu vystoupily 4 000 lékařů; nicméně letos v srpnu (2016) byla Honey Rose uznána vinnou a dostala podmíněný trest 2 let vězení. Tento historicky první případ odsouzení optometristy za podobnou událost způsobil vlnu strachu po celém Spojeném královstvíl.

K hrozbám, které vydala představitelům Wikileaks Hillary Clintonová, pokud zveřejní emaily mezi ní a CPS ohledně tohoto „problému Honey Rose“, se přidal dle zprávy i Obamův režim, který jim sdělil, že pokud tyto emaily budou zveřejněny, každý, kdo bude s nimi spjat, bude obžalován podle amerického zákona HIPPA [42 USC § 1320d-5], který zakazuje neautorizované vydání lékařských dokumentů nějaké osoby, za což hrozí trest 5 let federálního vězení. Je zajímavé, že toto byl jeden z prvních zákonů, které Obama podepsal 17. února 2009, ani ne měsíc po svém nástupu do funkce.

Zpráva uzavírá tím, že i když Honey Rose má díky Hillary Clintonové zničený život, tato mladá londýnská optometristka má vlastně štěstí, které neměly stovky jiných, kteří se postavili do cesty zločinecké rodině Clintonů a skončili daleko hůře. Patří mezi ně desítky „přátel“ Billa a Hillary Clintonových, kteří spadli se střechy, zemřeli při havárii letadla či při různých dalších podivných nehodách.



Další články této série: 
(Pozn. Orgonet: Několik málo z následujících článků je přeloženo do češtiny na Orgonetu, najdete je pod štítky Sorcha Faal a Hillary Clinton, viz pod článkem.

Obama Becomes Worlds Biggest Slave Owner As Largest Prison Strike In US History Continues

Russian “Red Alert” Issued After Hillary Clinton Labels All American Parents Sex Criminals

Hillary Clinton “Disappearance” Leaves Russian Intelligence Experts Puzzled

US Again Ignores Russian Warning As Islamic Terror Hits New York City, New Jersey And Minnesota

Hillary Clinton Makes Millions To Destroy Samsung So Apple Can Sell More iPhones

Putin Issues Global Alert: “The American Establishment Is Merciless, Donald Trump Could Soon Die”

Hillary Clinton To Make Millions After Obama Orders All Wild Horses In American Killed

Hillary Clinton Placed In Hospital As “Blackout Of Truth” Descends Upon America

Concentration Camp Model Created By Hillary Clinton In Africa Warned Is Coming To America

Florida Earthquake Reported Caused By Obama-Clinton Attempt To Destroy Israeli Sub

Hillary Clinton “Heart Failure Event” Warned Just Months Away

Putin Asks Obama Why US Media Shutdown Donald Trump Speech At Black Church, Gets No Reply

US Congress To Begin Immediate Impeachment Of Hillary Clinton If She Wins Presidency

Hillary Clinton “Secret Sexmail” Destroys Top US Army Commander

Hillary Clinton Colostomy Bag Cover-up Consumes US Media Giants, Puts Debates In Doubt

White House Emails Reveal Largest Plot Ever Discovered To Destroy America

New York Times Hosts “Top Secret” Meet To Cover-up Hillary Clinton Health, Destroy Fox News

Putin “Erupts” Over Million Dollar “Spy Payments” To Hillary Clinton

US Secret Service “Swarms” Top Hospitals As Hillary Clinton Brain Surgery Fears Rise

Panic Grips America, Shuts Down NSA, After Russia “Reveals” It Has All Hillary Clinton Phone Calls

Hillary Clinton “Total Terror” Descends Upon Disabled Mother Who Discovered Her Link To ISIS

Russia Debates Response To Shocking Hillary Clinton Link To Crimea Terror Attack

Father Of Doctor Treating Hillary Clinton For Dementia Mysteriously Dies

Hillary Clinton “Night Of The Long Knives” Killing Spree Claims Life Of Attorney Shawn Lucas

Hillary Clinton Gains Millions From Plot Linked To Top US General Fueling War With Russia

Moscow Raid Proves Hillary Clinton Plot To Destroy Boeing, Ship 80,000 US Jobs Overseas

Hillary Clinton Orders ISIS Attack Cover-Up In Germany, American Press Stunningly Obeys

Clinton Threat To “Destroy Everyone” Throws Washington Into Chaos

Bush Family Rushes To Hillary Clinton Side After Top UN Official Set To Testify Against Her Found Dead

Husband Of Prosecutor Investigating Bill Clinton For Child Sex Charges Gunned Dow

October 3, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

[Note: Many governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faal strongly disagree with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit us, and others like us, that is exampled in numerous places, includingHERE.]
[Note: The WhatDoesItMean.com website was created for and donated to the Sisters of Sorcha Faal in 2003 by a small group of American computer experts led by the late global technology guruWayne Green (1922-2013) to counter the propaganda being used by the West to promote their illegal 2003 invasion of Iraq.]
[Note: The word Kremlin (fortress inside a city) as used in this report refers to Russian citadels, including in Moscow, having cathedrals wherein female Schema monks (Orthodox nuns) reside, many of whom are devoted to the mission of the Sisters of Sorcha Faal.]




11 komentářů:

  1. http://aeronet.cz/news/video-rusko-pozabijelo-americke-britske-a-izraelske-vojaky-v-syrskem-aleppu-kteri-z-bunkru-ridili-operace-is-a-fronty-al-nusra-rusko-celi-narceni-z-barbarismu/

    OdpovědětVymazat
  2. Killary skončí s kulkou v hlavě a vše bude dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...možno, ale s Vami je to na pováženou.

      Vymazat
    2. ...vše bude dobré.

      Vymazat
    3. Killary - killed girl, to nezní špatně :-)

      Vymazat
  3. žiadne chemy, mraky biele kupky, plavmo si to šibujú modrou oblohou, slnko, vetrík - hurá jde se ven.... a nenechte se otrávit myšlenkou, že to možná o chvíľu zmizne. Ak to zmizne, pričinili ste sa. BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to bude dobré. béé

      Vymazat
    2. Koukám, že vám z toho nějak začalo podezřele békat

      Vymazat
  4. V tomto případě se nachází takovéto poučení do budoucna: Kdykoliv přijde za jakýmkoliv lékařem nebo jen optometrikem "příliš velké zvíře" až odněkud z výšin globálních "elit", tak ten lékař či optometrik by měl vzít nohy na ramena, prohlásit, že je naprosto nekompetentní, že naprosto nic neumí, že je začátečník, že skutečně si netroufá pomoci a že daleko větší odborníci sídlí tam a tam. Prostě toho dotyčného globálního elitáře kopnout do prdele a za žádnou cenu ho nezačít léčit. Jinak si vždy koleduje o přejetí autem, záhadné rychlé úmrtí, nebo alespoň vězením. Vzpomněla jsem si chirurga Karla Fortýna. Ten vynalezl podvazování rakovinových nádorů. jenže se rakovinovému průmyslu vůbec nehodil do krámu. A jak dopadl? Záhadně v roce 2003 zemřel. Prý na plicní embolii. To oni dovedou. Karel Kryl jim taky neseděl a tak musel zemřít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo úplně přesné : Karel Kryl jim taky neseděl a tak musel zemřít. Patří též do skupiny záhadných úmrtí.

      Vymazat
  5. Ta Clinton zrůda teď vypadá jinak než před pár lety, je nějaká vylepšená, asi už má čip v hlavě.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.