20. května 2010

Další pozoruhodné radarové blesky

Dneska jenom něco jednoduchého, co mi poslala Ludmila: Pozoruhodné radarové blesky 18. 5. 2010. Příroda čaruje, nebo blbne radar? Nebo klimavýrobci ostřelují nějaký cíl?


P. S. 1: Díky za další příspěvky, co jste mi od včerejška poslali. Ty věci si všechny zaslouží býti vyvěšeny veřejně, ale já už vidím, že to nebudu stíhat ode všech redigovat nebo odpovídat. Mám 1,5 zaměstnání a občas se mi to nahromadí tak, že času je malinko, navíc rychle běží a maily přibývají ... Prostě nezlobte se, když to vaše nevyvěsím nebo neodpovím hned, možná taky vůbec, fyzicky na to prostě nestačím. (To byl taky důvod, proč dosud na blogu nebyla moje adresa, tušení, že nebudu stíhat komunikovat. Správné tušení.)

Řešením je fórum, a to už existuje, pro tyhle záležitosti je www.orgo.cz, pokud to náhodou neznáte. Zaměření je v podstatě stejné, je tam spousta pěkných věcí a chytrých lidí, a každý si tam publikuje samoobslužně...

Můžete dávat věci do komentářů, pouštím všechny, které neobsahují nadávky :-))) Vaše odkazy v nich sleduju, co mě zaujme, použiju.

P.S. 2: Ještě mi nikdo nezkritizoval/nepochválil úžasný counter (na pravé liště úplně dole). Na glóbusu jsou hity z neuvěřitelných oblastí, Češi prostě žijí skoro všude ... . Jestli vás zarazí, že se tam taky objevíte, tak z toho si nic nedělejte, vědí o nás stejně o všech, tak ať si trhnou...

6 komentářů:

  1. Nie je náhodou tá medzera, kde zrovna nie sú blesky, miesto kadiaľ sa sčasti dostal sopečný mrak trochu hlbsie do Europy?

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, chválím pěkný globus, hezky se s ním točí :-))). Bej.

    OdpovědětVymazat
  3. jo...ten globus uz znam...docela me zamrazilo, ze se tam objevilo mesto, ktere je nedaleko meho bydliste...No taky si rikam..., ze nas maji "pekne" zmapovane...:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Globus pěknej,podle čeho generuje ty místa připojování se na blog?

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet, casto v tvojich obrazkoch nevidim zmysel, ale teraz si to zaklincoval. stavim aj posledne spodky, ze to nie je chyba merania. Dam Vam tip. Poculi ste pojem Becker-Hagens Grid, alebo Planetary grid system (system energetickych linii Zeme)? Nie? Tak si ho pozrite:

    http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg011.jpg

    ...specialne bod 11 a jeho priamky ;)

    koho to zaujima a necital Davida Wilcocka, nech sa paci:
    http://divinecosmos.com/index.php/start-here/books-free-online/18-the-shift-of-the-ages
    http://divinecosmos.com/index.php/start-here/books-free-online/19-the-science-of-oneness
    http://divinecosmos.com/index.php/start-here/books-free-online/20-the-divine-cosmos

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný oblouček:

    http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/DUST/WESTERNEUROPE/

    snímek z 22/05/10 15:00 UTC

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.