8. května 2010

Jak dlouho jsme neviděli slunce?

Jak dlouho už jsme neviděli pořádně slunce? Mám dojem, že od září minulého roku. To znamená, že 9 měsíců žijeme skoro pořád pod mrakem. Pod umělým, samozřejmě. V zimě letos úplně chybělo mrazivé jasné období. Pořádné jasno bylo jen na návštěvu Obamy. Ale jinak je slunce velmi málo, sporadicky, často večer. Když jasno, tak přes noc ... 

Vnímají to i lidé, co se o počasí nijak zvlášť nezajímají. Několik mých kolegyň z práce počítá, jak dlouho už neviděly pořádně slunce. Vychází jim víc než půl roku .... chovají naději pro léto, ale v září už bude skoro tma, když vyjdeme z práce... Říkají, jak jim to slunce chybí - probudit se do slunečního dne dodá spoustu energie... (Moje narážky na chemtrails a umělé zásahy do počasí, tak jako 99,9% populace, neberou...)


Ti, kteří mají v moci naše počasí, dobře vědí, že nám tím odebírají energii, dobrou náladu a vitamín D. Takže nám neustále nad hlavu nastřikují a našlehávají oblačnost, stínící sluneční svit. Jejich oblačné kreace přesahují veškerou fantazii, třeba to, co jsme tu měli včera. Můžeme s tím něco dělat? Na rozpuštění ranní oblačné deky orgonit na zemi nestačí. Kdo jezdí hodně autem, můžet vozit zapnutý power wand, ten jim ty mraky krájí.

O víkendu jsme jeli na Moravu, zataženo, velmi nízko nad námi oblačná deka. PW ji vždycky tak po 30 km jízdy rozruší, ukáže se aspoň kousek modra, nebo úplné slunce, podle toho, jako moc zrovna vlnami šlehají. Tentokrát se to podařilo úplně, ale zase to zasvinili. Ta umělá oblačnost se válí až po zemi, a když se začne trhat, vytvoří obrovské cáry těsně nad zemí, takže to vypadá, že těsně nad silnicí je něco jako hnusný šedivý "kumulus" (aspoň tvarem ... takové bylo za normálního počasí vidět pouze na horách.) "Kumulus" těsně nad silnící, to už bylo divné i těm, co počasí nesledují. A správně si všimli čeští meteorologové, že při zemi je nějak více vlhkosti ... to je pravda, protože klimatické zbraně neustále šlehají vlnami a vypařují vodu ze země, aby bylo z čeho tvořit mraky a stínit slunce a vytvářet přívalové srážky. Takže dnes se mraky běžně procházejí v úrovni 8. patra paneláku.

Celkově ale na to naše PW asi stačit nebudou. Více orgonitu a CB určitě neuškodí. Ale stínit slunce umělou oblačností je pro majitele počasí tak snadné, že to mohou provádět nepřetržitě a naše cloudbustery to nestačí rozpouštět. To by museli přestat šlehat ... což se stane málokdy.

Lidé zatím nechtějí nic slyšet o tom, že by jim někdo záměrně bral slunce. Ale už si alespoň uvědomují, že slunce je mnohem méně. A tak my, kteří víme, že počasí je umělé, bychom o tom mohli zkusit co nejvíce psát do diskusí na netu, pod články o počasí, které čte hodně lidí.

Snad by to pomohlo pro snížení nevědomosti, která umožňuje, že si majitelé povětrnostních zbraní s námi dělají, co chtějí.

13 komentářů:

  1. http://www.sott.net/articles/show/208119-Powerful-Laser-Makes-Raindrops-Out-of-Thin-Air

    A high-power red laser beam ionizes air and triggers the condensation of water droplets in an atmospheric cloud chamber. The droplets (green) are lit by a second, lower-powered laser

    Přesně to je "HAARP" a jíné "zářiče". Letadla to jen dodávají druhou složku - vodu a jiné "částice", podporující kondenzaci.

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jaj, chce to tie lietadla zostrelovat zo oblohy, ale ako?

    OdpovědětVymazat
  3. Počasí lze ovlivnit, nejen "technickými prostředky", do kterých počítám i PW, CB, ORGO-xyz, ale hlavně svými pocity, přáním - skutečným stavem ve vnitř.

    Každý člověk je ORGO-xyz technický prostředek. Stačí trochu "pozitivně" zářit a uvidíme sluníčko.

    Když je ještě člověk naštvaný a má tedy správnou motivaci změnit nechtěný stav, stačí vyslat "dávku energie" prostřednictvím představy o tom, jaký vyžadovaný, toužebný stav má existovat a ono se to projeví.

    Třeba i tak, že si nevědomě všichni vzájemně pomůžeme: silou představ je "masa" lidí vedena do toho, že se uskuteční cílový stav - bude svítit sluníčko, sprchne jen na chvíli a sluníčko vykukne apoad., aniž by vzájemně věděli, že ten to drásá PW-čkem, ten zase svým pozitivním rozjímáním, ten další dávkou ORGO-xyz apod. Každý individuálně, podle řídící společné cílové představy masy lidí.

    Stačí malé procento lidí, a většina "neutrálních" se automaticky přidá, aniž by tušila, o co jde. Málé procento lidí, kteří vědí, si hned všimnou, že dělají to a to, že si najednou představují to a to a vědí, že to něčím je (převládající "atmosférou", řídící představou). Vidí, že jim "do hlavy" skáčo myšlenky, které vlastně ani nejsou jejich.

    Moje životní zkušenost mi ukazuje, že když fouká vítr a chci hrát badminton, tak poprosím vítr, aby foukal o kousek dále. Do 10 vteřin se to realizuje.

    Když vítr dělá takové ty prudké nárazy, tak vidím, že to je taková ta "zbytečná mladická nerozvážnost" - vítr ničit nemusí: dejte větru své na vědomí své rozhorčení nad tím, proč musí ničit a vyvracet stromy. Přece stačí, když se musí masa vzduchu přesunou jen určitá rychlost, vítr nemusí dělat nárazy, poryvy, která mají za následek škody.

    Mnohokrát jsem tomu "nadrženému větrnému mladíkovi" rozhozčeně - nada/okřiknul - a on přestal. Ale jako "správný mladík", jakmile jsem přestal o něj dbát, tak se hned rozfouká...a poryvy nastali obvykle opět.

    Důležité je, respektovat vítr - má svůj důvod k existenci. Je dobré, aby foukal, když už tedy fouká, je k tomu důvod, ale nemusí jít až do extrému. Jiným slovy, nemusíme dělat vítr-cidu - chtít vyhladit vítr, aby nefoukal vůbec, jen proto, že chceme, aby nefoukal vítr blízko kolem nás, nebo neničil.

    Samozřejmě, že příroda, živly jen zrcadlí vědomí planety. Ale o to by bylo na jiný příspěvěk.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsi osamocený v té osvětě. ještě před měsícem jsem byla za blázna,dnes se se mnou dívají i nejzatvrzelejší na oblohu začínají pochybovat.
    Zdraví Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Tauri: Nechceš napsat ještě něco více ohledně toho větru, jak to děláš? Nemyslim že bych chtěl poroučet větru-dešti, ale naučit se dělat ty lepší věci. Když někdo myslí negativně, odvrátit to. Však víš jak to myslim;) Napíšeš ještě nějaký článek prosím prosím?

    OdpovědětVymazat
  6. http://zdravi.doktorka.cz/obchodovani-nemocemi/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj..my s manželem milujeme slunce..často mám pocit, že si ho "vymodlíme"...jdeme na zahrádku a ono začne svítit..už jsem docela opálená, prostě se snažím využít každou chvilku,kdy svítí..Katy

    OdpovědětVymazat
  8. Výše uvedený článek z doktorka.cz je fakt dobrý ... a to pochází z roku 2005. Doporučuju vřele.
    To Tauri: Já nevím, jestli trefím článek na přání, třeba přijde inspirace...

    OdpovědětVymazat
  9. "Každý člověk je ORGO-xyz technický prostředek. Stačí trochu "pozitivně" zářit a uvidíme sluníčko.

    Když je ještě člověk naštvaný a má tedy správnou motivaci změnit nechtěný stav, stačí vyslat "dávku energie" prostřednictvím představy o tom, jaký vyžadovaný, toužebný stav má existovat a ono se to projeví"


    Dobrý den, můžu potvrdit z vlastních zkušeností,že
    vše toto působení mysli na "živly" slunce,půda,vítr atd. funguje a jde to i bez naštvání,pozivně možná ještě lépe. Projeví se ale pouze "čisté přání" nikdy nic negativního a destruktivního. Pokud máte u sebe orgonit tak to vaši energii výrazně zesiluje,ale je to pouze technická pomůcka-nástroj a nejdůležitější článek je energetická ůroveň člověka a jeho mysli,tzn. napojení "nahoru" přes svoje otevřené čakry,nejlépe všechny. Nedavno byl v jedné diskuzi zde uveřejněn jednoduchý návod,jak si tyto čakry sám otevřít a není třeba se dávat všanc různým duchovním učením a technikám,z nichž většina je opravdu pofiderní a nefunkčí,často navíc za slušné peníze.
    Tímto prosím Orgoneta aby zvážil samostatný článek na toto téma s uveřejněním toto návodu seberealizace z té diskuze,protože nejdůležitější bude v blízké budoucnosti počet lidí s otevřenou myslí,ne jen množství rozhozeného orgonitu v krajině.
    Jednoduše řečeno,když si velká skupina lidí bude přát aby svítilo slunce a počasí fungolalo přirozeně,tak to tak prostě bude a ty letadla si můžou lítat jak chtějí. Stačí lidi montivovat aspoň k tomuto a je vyhráno.
    Naše největší zbraň je naše čistá otevřená mysl a z toho mají ti Ilumináti opravdu strach,proto pořád čím dál častěji odvádějí pozornost hlavně v určitých předem daných časových bodech,což je pro ně velice důležité z jejich okultně-perverzního vidění světa a lidí.

    Děkuji za pozornost.

    OdpovědětVymazat
  10. " Nejsi osamocený v té osvětě. ještě před měsícem jsem byla za blázna,dnes se se mnou dívají i nejzatvrzelejší na oblohu začínají pochybovat.
    Zdraví Dita "

    Ahoj Dito,nejsi náhodou z Jihlavy nebo okololí? Bořek

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.sott.net/articles/show/199517-Earth-s-Upper-Atmosphere-Cooling-Dramatically
    Není to jen subjektivní pocit? Jaká je statistika průměrných jasných dní? Taky by to mohlo souviset s ochlazováním vrchní části atmosféry v důsledku sol. min. Mr. Papagiorgio

    OdpovědětVymazat
  12. Jak jsem psal, a nebylo mi to schváleno (pravděpodobně protože jsem použil nevybíravé výrazy, za což se omlouvám) - fakt je, že počet slunečných dní rok od roku stoupá :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hm, tak ne že bych tomu rozumněla, ale fakt je, že již dlouho pozoruji blbou náladu v Česku, (jinde to neznám) a uznávám pozitivní energii, která mě naučila rozumět svému tělu a býtji celá desetiletí zdravá (pokud se mi nestane úraz díky vlastní blbosti= např přílišné suverenity a malé pokory vůči prostředí-třeba přírodě). Co se týká počasí, vzpomínám si na taková depresívní období i z dětství, každý rok něco bylo, nebyly však povodně. Ty nastaly,až jsme díky demokractickému hospodářství mohli nekontrolovaně prodávatprivatizované dřevo.Před očima v 90-tých letech za necelých 10let ubylo lesů nebo alespoň byly zředěny na 1/3 totalitní hustoty. A přibylo obrovských betovových ploch, včetně nových komunikací. Cicilizujeme, vyděláváme velké peníze, bohatneme(samozřejmě jen dravci na peníze), jenže nehospodaříme!!! Vlastně okrádáme nejen jeden druhého, ale i přírodu. PŘÍSLOVÍ: ŘEŽEME SI VĚTEV, NA KTERÉ SEDÍME se začíná naplňovat. Současné lesy ztratily svou schopnost udržovat vláhu a regulovat i počasí.S půdou v lese je to jako s obyčejnou mycí houbou. Pokud je vlhká apustíte na ni vodu z kohoutku, trvá hodně dlouho, než se vodou nasytí a začne z ní vytékat. Zatímco po suché houběvětšina vody z vodovodu zklouzne a odteče=záplavy.Půda v řídkém lese vysychá a ztrácí schopnost vodu z deště zachytit. Můžete mi oponovat - dnes je půda dlouhotrvajícím deštěm i v lesích tak mokrá, že již vodu nebere. Čím to, když v časech mého dětství si pamatuji i 14 dní deště a nebyly v takovém rozsahu ničivé záplavy. Pamatuji se jen na zatopenou louku u Ostravice, která v době pěkného počasí slooužila jako pláž a místo her a odpočinku. Pak řeku zregulovali, louku zdevastovali, takže sice nebývá zatopená, ale také ne lidmi pro radost v létě obydlená.Je tam jen náletové bahnité houští. - Obecně civilizujeme se směrem od přírody, a ta pomyslná větev, na které sedíme, se začíná pod námi lámat. Příroda, které ubližujeme svou pýchou a neskromností (např.nadměrnou spotřebou=výrobou čehokoliv , itak obyčejných triček) nás patřičně trestá. Vyrábíme, kupujme, vyhazujem, když se nám nelíbí a abychom byli moderní a IN a tak to máme. Jsme sice pohatí, ale totálně krátkozrací. Zachrání nás jen POKORA = SKROMNOST A POCTIVOST A spousta nových STROMŮ, LES KDE SE DÁ!!! Zatím se však stromů buď bojíme, aby na nás náhodou nespadly nebo je prodáváme, nebo z nich vyrábíme spoustu zbytečného papíru na budoucí odpad.Již moje děti se mi posmívaly, když jsem používala papír ze starých sešitů, místo abych jej bez kontroly vyhodila. Jistě, že co jsem napsala je patřičně zjedušeno, sebezničující proces civilizace je složitý systém, avšak založený na jednoduché lidské vlastnosti - mít všechno a co nejpohodlněji, aniž to ke spokojenému životu potřebuji. Štěstí z "posezení s lidmi pod lípou" jsme zaměnili za štěstí z vlastnictví věcí. Nicméně si říkám, že by Pánbůh=PŘÍRODA stvořili takového živočicha, jakým je člověk jen proto, aby došlo ke zničení všeho? Přece jen v BOHA=PŘÍRODU věřím a tedy, že snad již nastává ve vědomí lidí a tedy i věcí naší krásné planety obrat klepšímu. A snad nedopadneme, jako Velikonoční ostrov. seliova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.