14. května 2010

Matthew: Norská spirála byla znamením mimozemských civilizací

Matthew o norské spirále, o prezidentu Obamovi, který čelí opozici proti svým vizím.
17. 12. 2009
http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=115&

3. (....) Nejprve se vyjádříme k otázce, která je v mnoha myslích: Co to bylo za fenomenální jev na obloze v Norsku? Prosím matku, aby sem zkopírovala, co už jsem jí řekl.

“Matthew říká, že je to dosud nejhlubší znamení od našich bratrů a sester z jiných civilizací o tom, že se blíží čas, aby jejich přítomnost byla řádně uznána. Ti, kteří nechtějí, aby se tak stalo, nemohou toto dramatické znamení popřít. Celá spirála představuje nepřerušené spojení všech duší od našich počátků se světlem - intenzívní světlo ve středu – a modrá spirála namířená k zemi je nejsilnějším podaným důkazem jejich touhy, abychom se s nimi vědomě spojili ve stejném duchu, ve kterém přicházejí. Načasování a místo jsou významné, byly zvoleny tak, aby připomněly udělení Nobelovy ceny míru prezidentu Obamovi za jeho vizi a oddanost k dosažení světového míru, a aby naznačily, že jiné civilizace jsou zde, aby nám pomohly v dosažení tohoto cíle.“

4. Děkuji, matko. Jak jste viděli, byl učiněn pokus vysvětlit tento jev jako „ruskou raketu“, a další teorie říká, že to byl HAARP. Tomu se musíme jenom smát - jak by někdo mohl zaměňovat raketu a zločinný lidmi vyrobený systém s ohromujícím znamením vytvořeným technologií našeho multidimenzního společenství?

5. Dále také víme, že někteří z vás jsou hluboce zklamáni rozhodnutím prezidenta Obamy poslat více vojsk do Afghánistánu, což se jeví jako naprosto protikladné tomu, že byl vybrán pro udělení prestižní ceny za mír. V tuto chvíli se to možná tak jeví, ale včas uvidíte, že výběr výboru udělujícího cenu byl vskutku velmi vhodný.

6. Od počátečních dnů ve svém úřadě je Obama konfrontován s mocnou opozicí proti jeho božské vizi pro jeho zemi a světový mír, a nikdy neslevil ani tečku ze svých konečných záměrů, ale je nucen dělat kompromisy a dočasná rozhodnutí, které nejsou v souladu s jeho vizí, s poselstvím jeho duše. Je možná ironií, že stejné energie, které inspirují dary ze srdce v nevídaném měřítku, také způsobují to, že ti, kteří jsou proti všem reformám, se vzpírají tvrdohlavěji než kdykoli předtím; prostřednictvím úplatků, vydírání a výhrůžek smrti tito jednotlivci, kteří utkali zhoubnou síť temnoty, stále v politice mají velké slovo. Obama a členové Kongresu, kteří sdílejí jeho vizi, budou vytrvale směřovat k osvobození své vlády od těchto sobě sloužících lidí, kteří ji chtějí mít pod kontrolou.

7. Spojené státy v tomto nejsou výjimkou, to se děje ve všech státech světa. To, co se odehrává za scénou v rámci jednotlivých vlád, povede k triumfu všech lidí naplněných světlem, a vliv těch temných, kteří jsou ve vládách a jiných organizacích, na Zemi zmizí. Tím, jak se zvyšují vibrace planety, tito bezohlední manipulátoři odejdou. Jejich fyzická těla nemohou přežít bez světla, které odmítají přijmout, a duše půjdou do světů, které odpovídají registraci jejich životní energie.

8. Podstata Obamovy duše je vyjádřena v jeho slovech, a můžete si vzpomenou, že moudře pravil, že máte věřit v sebe samé. Když jste dychtivě „zvedli ruku nahoru“, abych tak řekl, věděli jste, že zažijete zkušenost zklamání a korupce v politice, zákonech a socioekonomické vrstvě, a vtělili jste se se záměrem osvobodit váš svět od destruktivní povahy tohoto rozvratu a nerovnosti.

9. A vy už na tom pracujete! Ve vesnicích a městech, velkoměstech a metropolích energie lidí svrhává nespravedlivé systémy, které činí bohaté bohatšími a chudé chudšími, a narůstá netrpělivost k provedení hlubokých změn. To je také odpověď na vyšší vibrace zintenzívňujícího světla, a právě tak touha po míru, která leží za rostoucím nesouhlasem uvnitř vojenského personálu. Všechny akce a reakce se zesilují v souladu s urychlováním energie, a vám se to jeví, že čas ubíhá rychleji a rychleji, a spory a hašteření o různých tématech se budou vyvíjet v jednotu širšího cíle, jak se Země bude blížit ke svému Zlatému věku.

10. Tento svět lásky, míru a spolupráce mezi všemi lidmi a život v harmonii s Přírodou jsme již popsali (Essay on 2012, 31. 12. 2007). ( ....)

9 komentářů:

  1. Já nevím, Orgonete, jestli jsou tyto články zde vhodné. Snižují podle mně důvěryhodnost tohoto webu jako webu o modifikaci počasí. Když dám odkaz na tento web do diskuse na nějakem normalnim serveru napr o pocasi a lide pak prejdou sem v ocekavani seriozniho webu o modifikaci pocasi a pak uvidi takovyto clanek, tak se jen pousmeji a odejdou zpět.

    Channeling je nespolehliva vec. Kdyz si ted sednu a "uvolnim se", tak taky vygeneruji neco takoveho, co bude mit jakoby hlavu a patu, bude se to jevit logicke, bude tam neco o nutnosti sebezmeny apod...

    Chenligovych sdeleni je hodne, casto se lisi, casto jsou protichudne...

    Nejsem si az tak jist, ze je Obama je mirumilovny clovek, ktery jen se momentalne nemuze mirumilovne projevit. Neznam o nem dostatecne, abych mohl posoudit, ale moc se mi to nezdá.

    Jedine pozitivum takovychto clanku se mi jevi jen jakasi "ocharna", ze kdyz tento web navstivi nejaky clovek s napojenim na NWO, ktery by mohl pojmout podezreni, ze tento web je prilis pravdivy ohledne manipulace pocasi, tak pri cteni takovychto clanku dojde k vnitrni domnence, ze je to "neskodny web" a nebude nic delat proti.

    jenjsem chtel vyjadrit myslenku, ze by tento web mel zustat serioznim webem o manipulaci pocasi a chanelingové a kontakterské zpravy nechat uplne jinym webum.

    ale jelikoz neznam vsechny okolnosti, necham to na tve intuici; co se tyce tohoto webu, plne ti duveruji

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za pasování OrgoNetu na seriózní web o modifikacích počasí ... :-)))
    Channeling sem nedávám proto, že je to channeling, ale proto, že obsahuje myšlenky, které mi dávají smysl. Po Rauni Kilde je to druhý, který mě zaujal a posunul dál.
    Nemám žádný důvod se ve svém deníčku omezovat a vynechávat pro mě zajímavé oblasti informací kvůli zdání "serióznosti", jak to musejí dělat placené weby :-))), dobře jim tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Seriózní == vážný - asi to myšlíš vážně, človíčku.
    :-)

    Jestli někdo někomu důvěřuje, to není otázka toho, komu se důvěřuje...

    RE-AL-LITÁ - má mnoho různých úhlů pohledu - bylo by divné, kdyby si ty (vy)lité kanály reality channelisté nechali slít do jednoho toho "správného".

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas s prvním příspěvkem. Na jedné straně fakta, jež si pravda můžeme vykládat různě. A pak tohle. Popravdě - je to dál, než strážná věž. Guru který "vnesl světlo poznání" a vysvětlil do té doby nevysvětlitelné, to možná fungovalo na nevzdělané tupé stádo ve středověku. Nepleťme si dojmy a fakta. Fakta nám ukazují směr. Skládáme si je do mozaiky, vyvozujeme závěry, konspirujeme. I neúspěch nás posouvá dál, protože se učíme z chyb. Tohle jsou ale jen dojmy. Klidně si jim třeba věřte, mě je to fuk, já jim ale nevěřím. Jsou směšné a hloupé. Proč? Protože pan Obama není mírumilovný člověk. Je to loutka těch, kteří nejsou ani hodní ani mírumilovní. On svou roli zná a hraje ji dobře. To jsou fakta. Dohledejte si je. A přemýšlejte kam bude směřovat tenhle web...

    OdpovědětVymazat
  5. Ten článek je kontaminát, určený k ovládání vědomí pro výše duch. posunuté.
    Je mi to líto.
    Pravdu od lží je stále těžší oddělit, klíčem je upřímnost srdce k dúvodu proč to člověk dělá.

    OdpovědětVymazat
  6. Jen tak dál... V těchle časech je skvělý že si člověk může číst něco tak příjemnýho. Mně to do sebe zapadá. A myslím že když člověk sedne a uvolní se..nechá přes sebe proudit energii proto má ty pocity..děkuji za tyhle zprávy mě dělají život krásnější:)

    OdpovědětVymazat
  7. Pripojuji se ke kritici chanelingu matthewa, protoze tohle je fakt blbost:

    Načasování a místo jsou významné, byly zvoleny tak, aby připomněly udělení Nobelovy ceny míru prezidentu Obamovi za jeho vizi a oddanost k dosažení světového míru, a aby naznačily, že jiné civilizace jsou zde, aby nám pomohly v dosažení tohoto cíle.“

    OdpovědětVymazat
  8. Já nevím s tím Obamou, neříkám, že tak úplně věřím jeho dobrým úmyslům, ale v poslední době udělal pár věcí, které by tomu nasvědčovaly. Nechme se překvapit.

    OdpovědětVymazat
  9. Pripadalo mi to zname a az teraz som zistil preco , pripada mi to ako sucast projektu BlueBeam ktory ma znicit svetove nabozenstva a spojit ludi do jedneho ktorym by nas lahsie mohli ovladat

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.