21. května 2010

Můj nový duchovní objev: Little Grandmother, Rok 2010, 1/10

Můj nový duchovní objev: Kiesha Crowther, Little Grandmother, Malá Babička, třicetiletá nejmladší, nejbělejší a nejsvětlovlasejší strážkyně pradávné moudrosti předků, šamanka. Předává nám poselství předků týkající se současných proměn naší Země. Dostalo se nám té obrovské výsady, že jim můžeme být přímo zde na Zemi přítomni ...
Přikládám otitulkovanou ukázku z jedné její videopřednášky: Rok 2010, 1/X.
Na youtube najdete tuto asi hodinovou přednásku rozdělenu do 10 dílů. 
Je to další duchovní diskurs, který mě opravdu nadchl, vedle Eckharta Tolle. Něco z toho určitě ještě přeložím. Pokud rozumíte anglicky, určitě si to vychutnáte i celé.



Nášup: Přidávám přepis videa.

Strážkyně moudrosti a šamanka
Little Grandmother:
Rok 2010, díl 1/10
Překlad Orgonet.


Nás strážců moudrosti není teď na planetě mnoho. A já jsem ta nejblonďatější, nejbělejší, nejmladší strážkyně moudrosti na celém světě. A někdy je těžké se s tím vypořádat, protože když se přijdete podívat na Babičku, neočekáváte tohle. Jsem z toho trochu nervózní. Už jsem sice dělala nějaká natáčení na video a komentáře ...
Prostě tohle jsem já. Jsem tady, abych se podělila s vámi o své poselství, s tím, že jsem jenom jedna z vás.
Nepředvedu vám žádnou velkou show. Jsem tu, abych vám prostě a ze srdce sdělila informace, které jsem dostala v minulém roce.

Jako strážci moudrosti jsme udělali přísahu, že se podělíme s lidmi o tyto informace, ať je to jakkoli obtížné.
O některých věcech se mi těžko mluví. Já jim věřím ze srdce, a nikdy nezpochybním žádnou informaci, kterou jsem dostala, ale pro ostatní je to někdy těžké poslouchat. Ale sdělím vám to přesně tak, jak jsem to obdržela, a vím, že to co přichází, je určeno pro lidi této planety, této Matky Země, právě v tomto čase, a žádá si to, aby to bylo sděleno. Každý by měl teď toto poselství slyšet, po celé planetě v této době strážci moudrosti hovoří o stejných věcech.

Teď pro nás přišel čas naslouchat moudrosti svých dědů, babiček a těch, co jsou na druhé straně, kterým máme naslouchat a po celý život jim důvěřovat. A tak bych ráda začala ne rovnou skokem do roku 2010, ale ráda bych nejprve podala malý přehled toho, co probíhalo na Aljašce v několika minulých letech. Abychom měli z čeho vycházet. V r. 2008 se strážcové moudrosti sešli, a na své schůzce jsme byli požádáni, abychom vysvětlili lidem, lidem všech národů, všech barev, všech domorodých a jiných kmenů, význam našich předků a starých cest. A proto po celý rok jsme připomínali význam starých kultur, o čem mluvily staré národy, připomínali vaše předky, jejich způsoby, moudrost, kterou uchovávali. Po celý rok jsme mluvili jen o tom.

Pak v dubnu 2009 se konalo shromáždění, tzv. Návrat předků, což byl velký obřad. Pokud si všimnete, vidíte skutečně velkou změnu, také zde v Santa Fe na Aljašce, pokud jde o některé kulturní rozdíly, jak tomu lidé skutečně naslouchají a chápou způsoby předků. To je skutečně viditelné. Na globální úrovni si lidé připomínají staré pravdy, které jsme kdysi znali, a mluví o nich. Pak jsme byli požádáni jako celek, všichni strážci moudrosti, abychom hovořili na téma Vzpomeň si, kdo jsi. Na posledním našem setkání to bylo hlavní téma.
Vzpomeňte si prosím, kdo jste.

Teď bych ráda trochu o tom pohovořila, protože mnozí z vás tam nebyli, a pro pochopení toho, co po nás bude vyžadovat rok 2010, musíte si připomenout, kdo jste. Byla jsem požádána, abych o tom promluvila.
A nejlepší způsob, jak to popsat, je, že před velmi dávnou dobou naši předkové znali mnohé a mnohé pravdy. O zdravém životě na naší planetě, jak se chovat jeden k druhému, jak si připomínat a jak naslouchat svému vyššímu já, jak získávat společné odpovědi pro druhé i pro sebe, ale za tu dlouhou dobu jsme jaksi zapomněli, kdo jsme. Rozdělili jsme se do různých vesnic, do skupin, které se vzájemně nenávidí, které spolu bojují, dělali jsme spoustu dost hrozných věcí. Protože jsme ztratili starou pravdu.

Takže v tuto chvíli bych vás chtěla požádat, abyste dali stranou veškeré náboženství. Já respektuji všechna, takže nemyslete si, že to myslím špatně. Dejte stranou lidmi vymyšlené organizace. Dejte stranou pravidla a omezení. Dejte stranou pojmy pravdivý a chybný. A věřte, že můžete sami dosáhnout nebe. Je tu něco, co můžete prožit, abyste dosáhli nebe. Takž prosím, aspoň na chvíli dejte to vše stranou. A teď na chvilku budeme přemýšlet, jaký by byl svět, jaký je svět, abyste pochopili, že Bůh jste vy.

Nic jiného neřídí váš život, pouze vy ho řídíte. Není nikdo jiný, kdo by ho ovládal. Vy jste Bohové a Bohyně.
Vy jste to velké Já jsem. Jeden každý z vás je velké Já jsem. Já jsem velké Já jsem. Já jsem Bůh, Bohyně. Já jsem Stvořitel. Každý z vás jím je. Náboženství je vytvořeno lidmi. To je těžké říkat na kameru, protože většinu svého života náležím k velmi striktnímu náboženství. Ale teď vám říkám, z hloubi celého svého poznání, a každým kouskem své bytosti, že náboženství je lidským výtvorem. Něco nás oddělilo od Velkého Já jsem. Něco nás oddělilo od našeho pravého vědění. A my, strážcové moudrosti po celé planetě, vás žádáme, abyste si uvědomili, že vy jste Bůh, vy jste Bohyně. Vy jste Stvořitel. Vy jste Velké Já jsem. Nejste odděleni od Tokashila. Vy jste Tokashila. Vy jste Bůh. Zkuste to skutečně pochopit, zkuste to opravdu přijmout.

Přišli jste z něčeho mnohem rozsáhlejšího, mnohem většího, než si většina z vás pamatuje. My si nepamatujeme, odkud jsme přišli. Odtud, kde existují všechny věci, a jsou dokonalé a krásné.
A Velké Já jsem poslalo malou jiskřičku toho sem. Na tuto planetu, která je tu nejenom proto, aby obíhala v tomto systému. Je tu něco mnohem posvátnějšího, v každém živočichu a v každém z nás, co nám bylo dáno.
Tato nádherná Matka Země je přesně to, co říkám: je to naše matka. Je posvátnou bohyní a je uctívána a milována nejen lidským rodem, ale mnoha dalšími. Každým, kdo existuje v tomto velkém univerzu.
A když o si opravdu všimnete, všude kolem existuje mnoho a mnoho bytostí, a ty všechny uctívají naši Matku Zemi jako něco posvátného.

Jakým privilegiem je pro nás být tady! My jsme tady! Ne každý se sem dostane! Ne každý může přijít na tuto planetu! A my nejen že jsme tady, ale jsme tady právě teď, kdy se Matka Země opět stává nádhernou, neposkvrněnou, skutečnou Bohyní, mění se, a my můžeme vidět, jak to probíhá, jak se tato planeta stává naším vlastním Nebem. Jak Země dochází opět své plné slávy. A to se stane právě teď, během vašeho života.
A právě to probíhá. Je to velké štěstí, že jsme právě tady, když se děje něco tak posvátného a zářivého, kdy planeta se mění ve své nejzářivější bytí. Jakého požehnání a šance se nám dostalo, že jsme tady. Vy jste tady, já jsem tady. To proto, že my jsme ti nejsilnější ze silných.

12 komentářů:

  1. No nevím Orgonete. Indiáni v Sev. Americe pracují od pradávna se silnou podporou duší zemřelých předků a tito mrtví všeobecně jsou velmi nevyzpytatelnými spojenci - zdánlivě ti jakoby pomáhají proti nepříteli a dávají ti sílu(mělo to snad smysl v bojích mezi indiánskými kmeny v minulosti,což už ale je přímo anomálie proti přirozenosti - boj,válka a zabíjení jiných lidí),ale za to si sajou vaši životní energii a tím vám velmi škodí,hlavně vaší karmě. Vím to z vlastní zkušenosti.

    Indiánská moudrost je ale jinak určitě pozitivní věc. Pokud ale něco neudělají s tím uctíváním mrtvých předků,tak bych jejich pozitivní roli v budoucím vývoji moc nepřeceňoval. Není všechno staré automaticky to nejlepší.

    Pokud má někdo i přesto zájem indiány sledovat,tak momentálně je skupinka několika čechů na pozvání od kmene Hopi na návštěvě v jejich rezervaci v Arizoně:

    http://www.centrum8d.cz/novinky/novinky-vzdelavani/hopi-land-cesta-ke-korenum/comment-page-1/#comment-1818

    OdpovědětVymazat
  2. No to nejdůležitější sdělení je snad jasné, ať už je Indiánů či kohokoliv:

    Všichni jsem bohy - tvořitelé.

    Nepletl bych tu "politiku" a hodnocení.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera!!!! Anglicky síce neviem, iba tos prekladom som videl. V mojom okolí to nikto nechápe, aj keď to vravím niekoľko desaťročí.
    Asi iba málo ľudí to pochopí, viď aj komentár vyššie, ale je to tak, ako vraví slečna v preklade. Len trochu upresním, aby to niekto nezneužil pre seba iba, áno, ja som Boh, presnejšie jeho súčasťou, nemožem si myslieť, že podľa mňa sa musí všetko diať, ako to zneužívajú temné sily. Áno, prechod nebude jednoduchý, skor až bolestivý. Naozaj prebieha.
    Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  4. Nie sme Bohovia ani Bohyne a ak tvorcovia, tak veľmi veľmi maličkí. A náboženstvo nie je výtvorom iba ľudí.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera. A to som si myslel, že som tu sám. Vďaka za preklad. Škoda,že neviem po anglicky. Hoci tomu asi málokto rozumie /viď komentár /.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, málokdo tomu rozumí...

    Kdo má uši k slyšení, slyš.

    OdpovědětVymazat
  7. ...jo, slečna ví, co je už na stole. Ale nejsem si jistý, jestli také ví, JAK toho osobního a kolektivního božství dosáhnout v míře, která by ostatním nevadila. Doba sice zraje, ale ještě nám kousek času chybí. Na podzim budeme moudřejší.
    janko.

    OdpovědětVymazat
  8. Stačí se dívat tomu děvčeti do očí a poslouchat srdcem... není třeba umět anglicky... děkuji, Orgonete

    OdpovědětVymazat
  9. V podstatě se jedná o rámcově totožné poselství jako Toltécké " Čtyři dohody", které u nás v ČR formou divadelního představení rozšiřuje pan " šaman " Dušek. Byla jsem šťastná, když se mi začátkem roku, předpokládám že ne náhodou,dostala do ruky zmínka o Toltécích. Okamžitě jsem hledala, našla a zjistila jsem, že všechno co jsem kdy hledala ( svobodu) už dávno mám. Od té doby jsem šťastný člověk a užívám si každý den.Velmi dobré a mě srozumitelné (oproti Osudu, Matrixu atp.)jsou souznějící stránky : Penta blue net, vřele doporučuji Kok

    OdpovědětVymazat
  10. ..pokud nepociťujete při textu této mladé ženy
    tichou úctu a pokoru,pokud vás neosloví úžasem její slova, pak si můžete dovolit pochybovat..
    já cítím pravdu a moudrost Ludmila

    OdpovědětVymazat
  11. Ludmila to vyjádřila přesně. Soustřeďte se na pocity, které máte, když ona mluví. Soustřeďte se na její projev a co při něm cítíte. Ona má "něco", co má málokdo. Ona zřejmě zná cestu a myslím, že se vyplatí ji poslouchat a přemýšlet. Rozhodně má v sobě hodně lásky a svobody. Kdo z nás to tak má?

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle není třeba chápat rozumem. Tohle je třeba cítit srdcem, cítit tu lásku, naději. Od malinka věříme, co nás učily rodiče, ve škole, cítili jste z něčeho tolik naděje a lásky jako z překladů malé babičky? Prožívám krásný klid v duši a těším se, až ta doba přijde a bude nebe na zemi. Vyrůstala jsem v silně věřící katolické rodině, ale mé podvědomí jak jsem rostla se bouřilo a já jsem začala mít zmatek, ztratila jsem půdu pod nohama, o kterou jsem se do té doby opírala. Prožila jsem si čas nehod, myslím to doslova, potkalo mne několik automobilových nehod, než jsem se dostala k novému náhledu na svět. S novým náhledem přišly i informace o přerodu zemi, které ve mne vzbudily paniku. Až u překladů Malé babičky jsem v sobě nalezla klid, naději a těším se opravdu se těším, až znovuzrození přijde. S láskou Jana

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.