18. května 2010

Satelitní momentky z uměle vytvořených záplav

Bohužel klimateroristům dosti dobře vyšel plán rozpoutat živly, takže východ republiky se vydatně koupe. Věřím, že to lidi  zvládnou a přeju jim hodně sil a aby bylo zase dobře.

Možná že teď, když vytopení lidé ve stresu hledají viníky svých ztrát (vodohospodáři jsou v tom úplně nevinně), by mohli být přístupnější pravdě, že ty povodně byly vyrobeny uměle, klimatickými zbraněmi. Anebo naopak ještě méně přístupní? Může se to aspoň zkusit.

Je absurdní, že my, co denodenně sledujeme praktiky umělého řízení počasí a rozdáváme orgonit, jsme všeobecně za magory. Takže ti chytří, co se nám tak smějí, že nelze "poručit větru dešti", se budou muset ještě nějaký čas nechat několikrát ročně zaplavit vodou, zasypat sněhem, kroupami, porazit větrem, ...

Stačilo by málo - aby si obyčejní lidé uvědomili, že mocní tohoto světa s nimi zákeřně manipulují a zatajují jim podstatné věci. Jenže to je zatím pro lidi těžké. Ale až jich to dostatečné množství pochopí a naštve se, budou klimateroristi i jiní škůdci muset přestat.

Než to lidi pochopí, tak pokud s tím chceme něco dělat, můžeme aspoň rozdávat orgonit a posílat těm zloduchům světlo. Věřím, že pravda brzo vyjde najevo, mám nový duchovní zdroj, který tvrdí, že rok 2010 bude rokem odhalení mnoha pravd. :-)) (... a není to Matthew. Podrobnosti příště.)

Doufám, že aspoň tam, kde máte cloudbustry a dostatek TB, je situace mírnější. Někdo už psal, že Ostrava je OK a Brno taky. Díky Bohu. Tady na jihu Čech to proběhlo také nad očekávání dobře, krvelačná televize urvala jenom chabé sousto, jak to nějaké paní v Benešově zatopilo zahrádku.

Pár "satelitních momentek" (kliknutím zvětšíte) dokumentuje běžné praktiky klimateroristů použité pro tvorbu záplav: chemtrailsovaná oblačnost (viz "hvězda" nad Polskem), pravé úhly, díry - podobné se udělají, když přešleháme ve vaně pěnu a pokropíme vodou... V ranním světle je dobře vidět chaotické hromady stlačené oblačnosti.

Nejde mi sem dát smyčky, na nichž je vidět, jak proti sobě ženou proudění od (přibližně) západu a východu, mezi nimiž uzavřeli a namačkali dvojvrstvou oblačnost, šlehají do ní (díry, komíny). Vše viditelné na smyčkách sat24, eumetsatu, meteoxu, jsmsg, ...

Ještě mám taky spekulaci, že taková mimořádná akce nepřijde meteovýrobce ani příliš draho. Na začátku se zřejmě dodá do příslušné oblasti velké množství energie (jejím projevem jsou možná ony kruhy zaznamenané radarem), což vyvolá v atmosféře turbulenci, nebo "fúzi", nebo něco jako efekt sifónu. Jakmile se tato reakce rozběhne, není už třeba dodávat mnoho energie, protože vznikne koloběh nasávání a spouštění vody/mlhy/páry, který se udržuje pásy oblačnosti nad určitým územím a vydatně kropí.

Jsou v tom samozřejmě taky manipulace tlaku vzduchu. Třeba dneska je tlak od rána vysoký, sluníčko na hjundají se chechtá, a nad hlavou máme zataženo dvěma vrstvami oblačnosti, které se pohybují v protisměru. (To je ještě dobré, to nezmokneme, horší je, když se ty vrstvy propojí.) To bude asi ta "výšková tlaková níže", kterou umějí klimatické zbraně tak dobře vyrobit.

Dobrou noc.

12 komentářů:

  1. tady na zlinsku je to take ok, potoky lehce stouply a zase klesly.. ale vody spadlo hodne, na severu je to teda hrozne.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá, řekněme, že je to nejenom možné, ale že se to i aktuálně a dokonce v tomto rozsahu. Stejně pořád zůstává jedna kardinální otázka: proč? Co tím kdo sleduje?

    OdpovědětVymazat
  3. "Stačilo by málo - aby si obyčejní lidé uvědomili, že mocní tohoto světa s nimi zákeřně manipulují a zatajují jim podstatné věci."

    Zdravím Orgonete. Podle mě už nejsou žádní "mocní tohoto světa" je to jen špína a zlo v lidských tělech,kdo takhle škodí dobrým lidem. My obyčejní lidé jsme stejně mocní jako oni,jen si to zatím většina z nás neuvědomuje. Je to už jen otázka času kdy,ne jestli ano.
    Doufám,že tvůj nový zdroj není typu Matthew ale je důvěryhodnější. Nenech se zmást pěknými řečičkami,protože Ďábel nikdy nespí!

    Někde jsem kdysi četl,že Ďáblův největší úspěch nad lidmi byl,že je přesvědčil o tom že neexistuje. On je ale dnes reálnější,než kdykoli v minulosti.

    OdpovědětVymazat
  4. Může být nějaká souvislost s blížícími se volbami? V čase voleb se budou moraváci možná zrovna vracet do svých zničených příbytků a nějaké volby budou nejspíš to poslední, co je bude zajímat... Že by si elity takhle zajišťovali tradiční nízkou volební účast, která letos dle některých průzkumů neměla být tak nízká?

    OdpovědětVymazat
  5. Akce "Přemluv bábu" v praxi....teď tam přijede pomáhat spousta "dobrovolníků"...a těch utopených občanských průkazů bude taky dost

    OdpovědětVymazat
  6. Je absurdní, že lidé zastávající oficiální nejlépe televizní názor se automaticky považují za chytré a informované. Je to jednoduché nemusí vůbec přemýšlet jen plácat.

    OdpovědětVymazat
  7. oprava vtip V. Renčína:

    http://media.novinky.cz/576/215763-top_foto1-xmfn2.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že se tento vtip V. Renčína hodí na tento blog aspoň jako přípsěvek:

    http://www.novinky.cz/pictureByDate?
    galleryId=131&date=20100520

    OdpovědětVymazat
  9. Volby jsou dobrým důvodem - viz Ukrajina a Chřipka a jak to tam pěkně zafungovalo.

    OdpovědětVymazat
  10. volby jsou předem rozdané karty, vše olem je divadlo pro lidi

    OdpovědětVymazat
  11. To Apin: Může být nějaká souvislost s blížícími se volbami? Obávám se, že se jedná o mnohem víc a nestojí za tím naše české "elity". To jsou jen šašci, co se ženou za penězi. Zainteresován může být Scwarzenberk, Vondra, Havel a další Bilderbergové a svobozednáři. Záměrné zastiňování slunce je téměř celosvětová akce a domnívám se, že hlavním důvodem, proč se to děje, je nadcházející nebo vlastně už probíhající transformace Země a lidstva. Je zcela zřejmé, že hodnota Schumannovy rezonance se zvyšuje, a to právě energií přicházející ze Slunce. Elity o tom velmi dobře vědí a obávají se celosvětového procitnutí. Navíc, různé katastrofy prohlubují krizi, a to se jim také náramně hodí do krámu. Navíc si uvědomme, že můžeme být trestáni za "neposlušnost" (Neprošel jim radar v Brdech, obstrukce s LS, odhalení kontaminovaných vakcín atd.). Irsko o tom jistě také ví své (sopka). Nic se neděje náhodou.

    To Tribun: Zajděte na www.mustwatch.cz a mrkněte na Zeitgeist Addendum, Podvod jménem Obama a pochopíte to.

    Hodně zdaru všem. Eskalace a akcelerace úsilí elit napovídá, že jsou v časové tísni. Nemají už mnoho času, dělají chyby a lidé už to vidí. Věřím, že zažijeme úžasné a obrovské změny v celosvětovém měřítku, ne-li větším :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Co se týče chemtrails tak bohužel pánové změnili taktiku, teď stříkají přímo do mraků (takže už to není dobře pozorovatelné)a vyvolávají neustálý déšť, který už na Moravě trvá měsíc (s přestávkou vždy o víkendu)(minulý rok zas pravidelně o víkendu pršelo, vzpomínáte?), když dají pokoj a normální mraky se rozplynou, zůstane na obloze jen ta nechutná bílá mlha po chemtrails.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.