17. listopadu 2010

Chemtrails nad Ruskem a Ukrajinou

Museli jsme si počkat na podzminí čas, abychom mohli zaznamenat ranní snímek Eumetsatu nad Ukrajinou a Ruskem, kde jsou vidět chemtrails. Ty jsou totiž nejlépe vidět brzy po rozednění - stříkají je často přes noc, ale za hodinu až dvě po rozednění jsou už roztažené do oblačnosti, takže přestanou být nápadné. A náš Eumetsat fotí až od 5-6.00 UTC, a to už jsou v létě v té východní oblasti chemtrails dávno rozplynuté.
Tak tady máme důkaz, že se tam chemizuje stejně jako všude jinde. (Obrázek kliknutím zvětšíte.)

A ještě jedna kuriozita, dnešní parádní "hranatá spirála" oblačnosti nad Atlantikem. Co tam asi klimateroristé vaří?

P.S. Od rána mi nejdou odkazy na obrázky ČHMÚ. Že už by mě odřízli od svých jedinečných dokumentů? (Naštěstí se to dá obejít.) Přitom za tu včera zveřejněnou parádní prezentaci chemtrails v Karlových Varech ani nemůžu (:-)))
Ale uznejte, kdo by nám poskytl lepší důkazy chemtrails než webové  kamery ČHMÚ, a ještě pěkně s logem, časem, všemi náležitostmi, takže je to skutečně důvěryhodné. Takový servis nemají konspirátoři nikde na světě. 

P.S. II: Tak pardon, odkazy už zase fungují. Předtím přišel naštvaný komentář, že jim akorát stojím za to, aby mě odpojovali ... No, i na blogu mám možnost zakázat přístup něčí IP, tak ČHMÚ tu možnost má jistě taky...radši to asi zase připojili, než by se to tu začalo rozmazávat ... (:-)))

5 komentářů:

  1. hehe, myslim ze te neodpojili oni tam maji casto vypadky... ale tak je to mozne to je jasne..

    OdpovědětVymazat
  2. -"hranatá spirála" oblačnosti nad Atlantikem. Co tam asi klimateroristé vaří?-

    Dovolil jsem si citovat...
    Nikdo tam nic nevaří - jedná se o ETC (extratropickou cyklonu) Felice... O těchto "zimních bouřích" informuji na tomto webu - http://zafid.sweb.cz/zmeny_klimatu/ddai/08.html - bylo by dobré si nejdříve prostudovat proces vzniku ETC (pak by ti asi tvar cyklony už tak zvláštní nepřipadal), ale to bych asi chtěl moc...
    Pojem klimateroristé mi sám o sobě také přijde dosti podivný... Kde jsi přišel na to, že zde existují jedinci nebo instituce, které se baví vytvářením hnusného počasí??? A netvrď mi, že nevidím ty čáry na obloze atd... Už tu bylo někým v předešlé diskuzi správně řečeno, že si pleteš příčinu a následek... A díky těmto podivným konstrukcím o výrobě počasí tu pak dochází ke znevažování meteorologie, vědy, která vychází z dlouhodobého pozorování a zaznamenávání dat o počasí... Dat, která jsou jednoznačná a nezpochybnitelná...

    Honza (http://zmeny-klimatu.blog.cz/)
    (se budu podepisovat, jelikož tyhle anonymní komentáře mě iritují - slušně řečeno)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymnímu 12:18: Z jiného počítače se tam dostat šlo.
    Honzovi:
    Meteorologie je bohužel mrtva, ať žije geoinženýrství.
    Pokud je ti kolem 30, pak jsi bohužel normální počasí nikdy nezažil. Možná jako malé robě, ale to jsi nevnímal.
    Všechny prapodivné jevy, které vyrábějí klimatické zbraně v posledních letech, asi tak od r. 2002, byly samozřejmě zapracovány do učebnic meteorologie a pojmenovány, ale to, že mají "odborný název", na mě žádný dojem nedělá. Pořád jsou to umělé produkty.
    Tvoje otázka, kdo se baví vyráběním hnusného počasí (to je slabé slovo, oni se totiž baví vyráběním katastrof jako záplavy, zemětřesení, tsunami) svědčí o tom, že jsi toho zatím k této tématice ještě moc nenačetl... Načti si a pak si odpovíš sám.

    OdpovědětVymazat
  4. Pan Honza ti nebude rozumieť, nechce vedieť, nechce čítať, používa iný jazyk. Bacha, nehovor s francúzom po anglicky, nepôjde to...

    Musím sa smiať, citujem : "A díky těmto podivným k o n s t r u k c í m
    o výrobě počasí tu pak dochází ke znevažování meteorologie, vědy, která vychází z dlouhodobého pozorování a zaznamenávání dat o počasí... Dat, která jsou jednoznačná a nezpochybnitelná."

    Sama meteorologická veda sa znevažuje svojim prístupom k novým skutočnostiam a informáciám, to vravím ja obyčajný konzument, bo



    Jeden na odľahčenie / kiks z TV
    Moderátor počasia hlási : "... dnes odpoledne se severozápadní vítr změní na severovýchodní a značne z e š í l í ". :-)))))

    How easy to do...

    OdpovědětVymazat
  5. A to by mě zajímalo, nikdo ještě nepřišel na to, kdo jsou ti klimateroristi? A to jim všichni meteorologové jdou na ruku? Kdybych byl já meteorolog, asi by mě dost štvalo, že jsem studoval úplně zbytečně.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.