11. listopadu 2010

Chemtrails v učebnici prvouky pro 2. třídu

Od čtenáře: 

"Ahojik v příloze posílám foto jak už naše děti učí ve škole že chemsvinstvo je běžná věc a že podle toho můžou poznat že bude pršet...podotýkám že je to z učebnice prvouky pro 2 třídu ZŠ....takže 7 leté děti už připravují na to , že ty dlouhé čáry za letadly a mraky z nich přinesou déšt .... a hlavně že je to NORMALNI...mgeorg." 



23 komentářů:

  1. co to je za blafy? :-D to fakt muzou cpat jen detem v druhe tride, vzdyt to jsou uplne nesmysly, voda z vyfukovyh plynu :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Milý anonymní kolego, možná by bylo lepší, kdyby sis nejdřív nastudoval základní chemické rovnice procesu hoření. Jasně, vyřvávat že je něco blbost jen proto že o tom nic nevím je bez práce, ale pak se nediv až budeš pro smích sám.

    OdpovědětVymazat
  3. ....za mreže s nimi - pisálkami učebníc.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi jsem to někde přehlédl, ale kde se v té učebnici píše že z contrails může pršet? Je tam jen že se skládá z vody, nebo ledových krystalků - z toho se skládají všechny mraky ať už z nich prší nebo ne. Myslím že autor by si měl zopakovat 2. třídu...

    OdpovědětVymazat
  5. join in, for next 11 days

    http://www.newrealitytransmission.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť tam píšou pravdu, kterou tu sami hlásáte: Iluminátské letadlo viděti, deštník s sebou raději nositi.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,
    ten anonym se asi teprve vzbudil...

    Jedna věc je fakt, že už to sleduji několik let,
    a ted poslední dny to skoro přestalo.
    Tak nevím, jestli to někdo zakál, nebo co se děje.
    vzpominím tenkrát na tu TV debatu s tím meteorologem, jak to popřel a dnes už se o tom mluví jak nic.
    Měla by se podat žaloba, na stát, nebo tak, za to že nás nevědomě otravují, co myslíte???

    NIKI

    OdpovědětVymazat
  8. V on-line rozhovoru jsem položil senátoru čunkovi otázku:


    .Dobrý den. Jako bývalého místopředsedu vlády se Vás chci zeptat, zdali je Vám známo slovo -chemtrails a to, zda se někdy máte čas podívat na oblohu. Zdali Vás také nechávají v poklidu téměř každý den ty podivné čáry za letadly, kterých je hlavně při západu slunce na obloze min. 10. Tyto čáry se nerozpouští, tak, jak je obvyklé, ale vydrčí na obloze po mnoho hodin. http://orgo-net.blogspot.com/ Přikládám překopírovaný dotaz na jednoho meteorologa. Člověk ani nemusí být meteorolog, aby viděl, co se děje na nebi. Vy nevidíte najednou stovky čar na obloze, kde běžně proletí sotva 20 letadel denně? Nevidíte, že ty čary nemizí, ale roztahují se do celistvé kovově šedé vrstvy? Nevidíte obrovskou narůžovělou koronu kolem Slunce a Měsíce? Nevidíte, že je tři čtvrtě roku celé dny tma, jako v 6 večer? Nevidíte, že prší z mlhy, kterou to s sebou nespláchne, ale přetrvává několik dní? Nevidíte, že prší, když je vysoký tlak a nevíte, že vždy tomu bylo naopak? Nevidíte, že po několikadenním dešti se mlha rozplyne a je o 15 stupňů tepleji? Normálně se po dešti ochladilo a pár hodin trvalo, než se zase oteplilo. Nevíte, že ČR po vstupu do NATO podepsala Open Skies Treaty a nevíte, že to znamená, že letadla CIA a NATO mohou létat přes naše území bez ohlášení? Nevidíte, že i když je jasno, obloha není blankytně modrá, ale hliníková a nevidíte prazvláštní kousky duhy s obráceným spektrem? Nevidíte, že oblačnost se tvoří jakoby z ničeho na jednom místě a je tam udržována? Nevidíte satelitní snímky družic NOAA, MODIS a MIRAVI plné chemtrails, ikdyž se je snažíte retušovat, poškozovat a odstraňovat?
    k.hajda, 8.11.2010 17:23

    Odpověď vložena: včera 14:14
    Ano, četl jsem na toto téma v nedávné době velmi zajímavou úvahu. je to jeden z globálních problémů, kterému se však v tuto chvíli nevěnuji. Doufám však, že to dělají jiní.

    .

    OdpovědětVymazat
  9. 1) nikde tam nevidím informaci, že z pruhů bude déšť.
    2) to, že ve výfukových plynech voda obsažena je, je fakt
    3) kondenzační sledy jsou ovšem tvořeny vodou ve formě ledu, která zkondenzovala na pevných částečkách obsažených ve spalinách z motoru. Tak jsem to vysvětlil i mojí dceři v 1. třídě ZŠ. Už se těším, jak za rok bude opravovat paní učitelku :-)) P.

    OdpovědětVymazat
  10. stopa za letadly je způsobená vodou která se prudce ochladí a vytvoří jemné krystalky
    kerosen je totiž směs uhlovodíků a hořením uhlovodíků vzniká CO2 a H2O

    OdpovědětVymazat
  11. No, mě spíš baví ta poslední věta - že změnu počasí ohlašují i dlouho viditelné kondenzační čáry (:-))), to je teprve ta správná manipulace :-)))

    OdpovědětVymazat
  12. No, co se týče chemtrails, zajímala by mne jedna věc. Pokud nás tady mocipáni letadlama práškují, pak práškují to samé ovzduší, které pak sami dýchají. To by se mi zdálo poněkud absurdní, ale třeba to má nějaké, mi neznámé vysvětlení.

    OdpovědětVymazat
  13. Ohledně toho dýchání, to by mě taky zajímalo, vždyť se jich to taky týká.
    No ale když zvážím, neúrodu( sucho, povodně,)- bída a hlad, zbořené majetky, tak ani nevíme o tom a můžeme být ve válce.
    ( viz. např. vyplavíme pár obcí a zavedeme povodňovou daň) No a teď něco dokazuj, když nic nevíš.

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonet 11. listopadu 2010 20:55 - změna počasí nerovnáse déšť. Podle dlouho viditelných kondenzačních čár můžeme odvodit jaké povětrnostní podmínky panují ve vyšších patrech atmosféry a podle toho i přicházející změnu počasí.
    M 12. listopadu 2010 10:24 - to mě už taky napadlo. Dostalo se mi několika odpovědí. Mocipáni (rozuměj Ilumináti) jsou proti těmto jedům imunní. Nebo mocipáni vůbec nejsou na povrchu zemském a vše řídí z tajné kosmické lodě. Nebo manipulují počasí tak, aby přesně nasměrovali účinek jedů. Jo a ještě si vzpomínám, že jsem někde četl, že jedy z chemtrails se stávají účinnými pouze v kombinaci s očkováním proti ptačí chřipce, nebo s jedy v komerčně vyráběných potravinách.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ono těch 400 000 letů naším vzdušným prostorem za rok musí nějakou stopu zanechat....

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  16. Anonym: díky. Myslím že tuhle odpověď by chtělo zjistit s jistotou. Já to mám s chemtrails tak 50 na 50 (věřím že to může být pravda, ale i blbost), a odpověď na tuhle otázku by mohla do celé věci vnést větší jasno.

    OdpovědětVymazat
  17. jake nakladatelsvi vydalo takovou ucebnici? A jaky je presny nazev te ucebnice :) Diky

    OdpovědětVymazat
  18. Taky si říkám, proč to dělají, když to škodí i jim. Ale normální to určitě není. Dneska je sobota. Kolem 13.00 jsem napočítala 12 letadel během 7 minut - v jedné jediné trase - to jsem ještě neviděla. Ale už dopoledne jsem si všimla, že i jinde na obloze bylo pár čar, i do kříže. Teď už se zatahuje. Fotky ze dneška tady:
    http://p3000.rajce.idnes.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. http://p3000.rajce.idnes.cz/Chemtrails_13.11.2010/#DSCF2002.JPG

    tenhle se ti poved))) jedno práškuje, druhé jen letí

    ale v poslední době létají tady méně, zato nad Biskajským zálivem jedou jak vzteklí.

    OdpovědětVymazat
  20. To je teda dost kravina, učit děti, že chemtraily jsou contraily. Ty budou ještě vymytější, než generace předešlé. To se fakt máme na co těšit.

    OdpovědětVymazat
  21. M - 12. listopadu 2010 17:47 (já stejnej Anonym jako předtím) - Já v tom mám jasno: contrail jsou problém. Při tom obrovském vzdušném provozu je jasné, že to nějaký vliv má. To že contrails jsou umělá oblačnost, o tom nepochybuju. To že když je jich moc, tak můžou omezit sluneční svit, to je taky pravda. To že obsahují mimo vodu také jiné chemikálie, které nejsou pro lidské zdraví zrovna prospěšné, to taky beru - i výfukové splodiny aut nejsou zrovna zdraví prospěšné.
    Ale proboha jak by někdo mohl provádět takovou činnost jako vynášení tun nějakých jedů a jejich záměrné vypouštění z letadel? To by se mezi statisíci lidmi, kteří s tím musejí přijít do styku, nenašel někdo kdo by to prozradil a případně i dokázal? Vždyť se provalí i daleko menší podvody o kterých ví jen pár lidí... To je podle mě blbost...

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní 15.listopadu 8:36 -
    udeřil jsi hřebíček na hlavičku. Na tohle ti nikdo neodpoví. Ono by šlo velice jednoduše dokázat, zda jsou chemtrails skutečnost nebo výmysl chorých myslí, ale to by se tady plno lidem zhroutil život a důkazy někoho jiného budou vždy podvrh.
    Já vím že chemtrails existují - ale pouze v hlavách některých lidí :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ve škole máme fotky chemtrails a je tam napsaný, že to je normální letadlo xD
    Logika toto xD

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.