7. listopadu 2010

Dnešní počasí opět s pomocí chemtrails

Chemtrailsové čáry jsou viditelné i na dnešním ranním satelitním pohledu "pouhým okem" (barevný snímek), natož pak na snímku b3 (černobílý), který snímá přesně tu vrstvu oblačnosti, v níž se chemtrails rozstřikují. (Kliknutím snímky zvětšíte). Jaký byl účel dnešního vydatného chemického ošetření nad našimi hlavami? To nevíme. Ani moc neprší, ani není úplné sucho, ani zataženo, ani jasno - no, proč by cílem jejich činnosti nemohlo být "nijaké" počasí.
Zdroj: ČHMÚ, satelitní snímky NOAA

Update: čárovitost je zřetelná i odpoledne, to už víme, že přes severozápad ČR přechází slušný déšť. Taky je zajímavé, že poprvé za dlouhou dobu zde v ČB klesl tlak pod 1000 - teď přesně 996. To tady nebylo snad celé léto. Ta "tlaková níže" nám sem zřejmě má přitáhnout pořádný déšť. Uvidíme (:-)

11 komentářů:

  1. Důvod je zřejmý -zakrýt Slunce.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. U nás prší už 24 hodin jako z konve. Cheb

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pořád dokola - přirozené počasí už prostě neexistuje. Hlavně, že je celé dny tma. Války, krize, nemoci - to už nestačí. Ukradli nám i Slunce, svině.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  4. Zakryt slnko by to mohlo byt, snazia sa nas presvedcit, ze za globalne oteplovanie mozeme my, v skutocnosti sa ale slnko zohrieva a mozno je pri konci svojho zivota.

    OdpovědětVymazat
  5. u nás taky prší už od včerejška. Plzeň

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je rachot - jeden z "nejlepších" snímků

    OdpovědětVymazat
  7. Jeden z mála na I-Ďesu,který se nebojí na toto téma napsat do blogu.Bylo by dobré ho podpořit karmou popřípadě diskusí....Zaslouží si to.
    http://jaroslavkrejci.blog.idnes.cz/c/162736/Konecna-s-chemtrails.html
    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  8. to Guess 7. listopadu 2010 15:32 :jj máš pravdu...a co je další na řadě? půda! =zemědělské půdy pro bioplodiny, systémy placených dálnic a nekonečná města

    OdpovědětVymazat
  9. Ovšem pozor! Na snímku z rána, kde jsou vidět krásně černé čáry nejde o chemtrails, ale naopak o místa bez oblačnosti, tzv. DISTRAILS. Je to způsobené indukovanými víry na křídlech dopravních letadel. Přeci jen, když proletí atmosférou kus plechu vážící řádově až stovky tun rychlostí 800km/h musí se to někde projevit (hezky je to vidět třeba tady http://www.airliners.net/photo/British-Airways/Boeing-777-236-ER/1091105/L/ ). Když je dostatečně hustý provoz, není potřeba cokoliv vypouštět na změnu charakteru počasí. Sověti tuhle metodu používali od nepaměti, když hrozil déšť v době přehlídky k VŘSR ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymnímu 1.19: Opravdu zábavný výklad. Takže tam lítají stovky letadel a křídly rozhánějí mraky, aby na nás nepršelo? A co je potom na tom barevném snímku, kde jsou ty čáry vidět přesně na stejných místech jako ty brázdy na b3?

    OdpovědětVymazat
  11. Někdo vidí čáry, někdo vidí brázdy. A stovky letadel tam skutečně lítaj, ale žádnej extra provoz není potřeba. Stačej vedlejší účinky toho normálního. Stačí se podívat na online letový provoz, ty odkazy už tu byly. A rusům to fakt fungovalo, zatim se všechny přehlídky povedly :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.