17. listopadu 2010

Jak balancuju mezi duchovnem a hmotnou realitou

Tohle měla být odpověď pro Bo, ale proč by si to nepřečetli všichni. V posledních dnech se tu nějak sešly informace nepůsobící právě optimisticky, a bylo to nějak moc najednou, takže Bo volá po zpozitivnění. Má pravdu. (I když - pozitivní meditace k 11. 11. jsou v plném proudu, doufám. Já se teda účastním - i když ne vždycky v přesnou dobu.)

Pokud sem chodíte číst, víte, že na tomto blogu se prolínají dvě úrovně informací - velmi duchovní (Matthew, Little Grandmother, Eckhart Tolle, Světlonoš) a pak ty spjaté s formou - zejména o tom, jakými různými formami nám naši vládci lžou a ubližují. Je tu i něco mezi tím, co může sloužit jako most - třeba Rauni Kilde - příklad, jak lze dospět přes tvrdou formální realitu k duchovnu, a mít to oboje krásně vyrovnané ... A pak hlavně orgonit, který nám také pomůže to vše propojit a vyrovnat.

Kdykoliv zde trochu převáží ono duchovno, ozývají se hlasy, že se tím snižuje serióznost blogu. Po pravdě řečeno, o tu se nesnažím, prostě píšu svůj osobní blog, čili to, co zajímá mě. Vlastně se tu dělím  s veřejností o to, co ke mně přijde. A naštěstí mě žádná finanční zainteresovanost nenutí psát tak, aby se to líbilo všem. To ani nejde.

Když zde někdy převáží zprávy o nepříjemné realitě, ozývají se hlasy, že je třeba pozitivních zpráv. Že těmi zprávami živíme tu negativní realitu.

Ano, cítím to taky tak, že je třeba pozitivních zpráv. Na druhou stranu, cítím taky, že je třeba s tou negativní realitou něco dělat. Aspoň na ni ukázat. Pomocí toho ukázání lidi popíchnout. 

Ono se mi to tu vlastně snaží vyrovnávat samo. To, co je zrovna třeba, se mi hlásí samo. Když by tu bylo občas moc duchovna, tak se mi přihlásí zprávy o tvrdé realitě. A naopak. To je ten proces mezi formou a duchovnem, který, dokud jsme ve fyzickém těle, pořád musí probíhat, pořád se to musí vyrovnávat.

Moje paní léčitelka říká, že nemůžeme mít hlavu v oblacích, a nevšímat si, co se děje. S tím mám potíž, moje hlava by nejradši byla jen v oblacích a četla si Eckharta Tolle, ale vím, že kdykoliv ztratím půdu pod nohama, tak to někde (třeba zdravotně) přestane fungovat a musím se zase vyrovnat.

Rozhodně nechci strašit negativními zprávami, od toho jsou jiní.  Beru to tak, že každá z těch negativních zpráv sem přijde vlastně proto, že z ní cítím pozitivní poselství. Kontroly na letištích? Pozitivní je, že se tím lidi probudili, zjistili, že se s nimi manipuluje, bouří se... Zákaz pěstování plodin v Americe? Aha, pozor na to, víme, co zamýšlejí, nenechme to dojít tak daleko ...

Každou nemoc můžeme léčit teprve tehdy, až si ji připustíme. Každou situaci můžeme změnit teprve pak, až si ji připustíme. Zatím naprostá většina lidstva žije jenom v oblasti formy, mysli, hmoty. Negativní zprávy, které se dotýkají přímo jejich zavedeného pohodlného životního stylu, (anebo i nepohodlného, ale známého, takže  přijatelného) tito lidé většinou odmítají, cítí se jimi ohroženi. Ale je tady naděje, že by se ty informace mohly stát tím, co je aspoň trochu "probere", otevře jejich vědomí pro přijímání světla. A tím přibude i kousek světla na této Zemi pro všechny.

Mně se rozhodně zásadně "rozsvítilo" po pochopení a připuštění chemtrails. Po počátečním šoku se mi   zakrátko objevil lék proti nim - orgonit. A od té toby na  to pořád něco nového navazuje, co ještě neznám, v oblasti ducha i hmoty. Je to velmi napínavé a dobrodružné a fakt mě to baví. Tak to berte třeba tak, že jste svědky mého procesu učení, a pokud se vám z toho něco taky hodí, tím líp.

Ale dneska, pokud ještě bude čas, rozhodně dodám nějaký pozitivní příspěvek - táhne mě to k Little Grandmother. Ještě mám pár videí nepřeložených. A chtělo by to taky něco o orgonitu.

P.S. V poslední době ke mně hodně věcí přichází samo, od vás, stačí na to pomyslet. Třeba prezentace chemtrails nad Karlovými Vary: ty fotky se mi taky líbily a říkaly si o vytvoření filmu. Ovšem to je pracné, nechtělo se mi - a druhý den přišel odkaz na hotovou prezentaci, vesmír to přes vás zařídil a dal někomu sílu to udělat, protože to bylo třeba ... A samozřejmě přicházejí od vás důležité věci, na které ani nepomyslím ... za všechny velice děkuji a předám dál.

16 komentářů:

  1. Milý učiteli Orgonete,
    ďakujem za to že si a kým tu budú ľudia ako Ty má svet nádej.

    Pred cca dvojhodinou po rannom dúšku internetu zarezonovala vo mne prosba : "Nech ten Orgonet dáva bacha na balance a bude dobre. Lebo je skvelý, vie čo robí a robí to srdcom."

    Želania a poďakovania mi prichádzajú bez uvažovania, z oblakov, zo srdca, poctivo a vrúcne. Moja myšlienka sa zhmotnila takpovediac online, lebo čítam tento príspevok a nedivím sa, len dýcham, slzičky otieram a :)), že to zas vyšlo.

    Vesmírny zákon Rezonancie-Príťažlivosti funguje skvele ! Preto prosím, buďme pozorní - čo myslime, vysielame, vyslovujeme robme s nábojom, silno a so zreteľom na blaho nielen seba, no predovšetkým ostatných.
    Filia-láska bratská nás privádza k Agapé, všeobjímajúcej vesmírnej láske.

    Orgonete, moje volania a "podrýpkavanie" je z čistej lásky a úcty k Tebe, žiadna kritika, Ty vieš.

    Držme sa, spolupútnici, vaša Bo

    OdpovědětVymazat
  2. mam takový dotaz, ktery se nevztahuje k tematu: posledni dobou si vsimam, jak se rozmaha zpoplatnovani ruznych webu, ktere mely za cil informovat sirokou verejnost o vsem, co nam masmedia zamerne taji nebo prekrucuji, napr. Matrix, Osud, Zvědavec a mnoho dalsich, tak ja nevim, proc se vlastne snazi o nejakou informovanost a jeste si davaji privlastek nezávislý, kdyz jim nejde o nic jineho, nez si nahrabat a priradit se tak k tem samym supum, o kterych pisi, toto neni o pravde, ale o vydelku, coz me privadi na myslenku, jestli je vubec pravda to, co pisi nebo je to jen na objednavku, muj dotaz je takovy: bude zpoplatnen i ORGONET?

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonete, děláš to dobře, děkuji, zajímá mě vše, co zde prezentuješ.

    OdpovědětVymazat
  4. je to vývoj..od radia Luxemburg..Alan Freeman show až k barokní muzice...dnes jen při pazvucích hudebních,či,co to je..vložek při zprávách soukromého,či stádního,pardon státního rozhlasu,trpím FYZICKOU bolestí.A kdo je schopen si na netu přečíst ORGONET BLOG,došel tak daleko,je schopen v mysli ukočírovat i druhou stranu skomírající mince-- NEGATIVNÍ INFO.Mnoho díku za všechny překlady do češtiny,jsem pamětník premiového spoření mladých,hippies a sociálních bytu pro mladé po podpisu,že pro firmu,která to financovala,budu makat čtyři roky,potom budu v nájmu a mohu změnit místo....

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje vyznání Orgonete je "vodítko" , takový to pokročilý, co se pes na něm neudusí i kdyby plašil za kostí.
    Dík,
    hi

    OdpovědětVymazat
  6. je to citlivé a složité téma. Polistopadová duchovní rychlokvaška nakoupila metráky literatury,angažovala se v řečnických cvičeních....Když chytla rakovina,rozhrnula dosavadní NEPROŽITÉ duchovnosti a umřela na banální chemoterapii.Další praktik,i po zažitcích praktických,od roku 1913 až do roku 1993 NAJEDNOU změnil směr a upadl před smrtí po ustech do tvrdé materie. Takže je to v Milosti...

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Orgonetu za osobní postoj, od toho blogy jsou. V mnohém se mi rozsasnilo a respektuji Vás o to víc.
    ramidan

    OdpovědětVymazat
  8. Orgonete, to, že nevylučuješ ani jeden z možných náhledů, relativně stojících na opačných pólech, uvádí věci do jednoty, chodím sem už dlouho a z těch stránek, které mě původně zajímaly mi už zbylo jen pár, zato je mám "pod kůží" - i ty tvoje. Mj. úvaha výše, o zpoplatnění Osudu atp. mi připadá namístě- buď chci otvírat oči a pomáhat tak jiným a tí nám všem- nebo nemůžu nabídnout nic, než další falešnou víru, další dogma a vést stádo všehltajících oveček, buhužel.

    Olivie

    OdpovědětVymazat
  9. to 16.46

    Ten praktik , čo padol na ústa je kto ??

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, ano, ano Olívia, súhlasím. bo

    OdpovědětVymazat
  11. k 15,10 byl to učástník mého narození.v roce 1948.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den,
    ta prezentace chemtrails nad Karlovými Vary kde se dá sehnat?
    V neděli jsem byl na kolonádě, to co bylo k vidění na nebi bylo opravdu výjimečné.
    Dík Luboš

    OdpovědětVymazat
  13. To 18. listopadu 2010 23:56 : Ono to bylo drsné i nad ostatním územím...
    Prezentace je o dva články níž.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  14. To 18. listopadu 2010 23:56 :
    oprava - o jeden článek níž.
    P.

    OdpovědětVymazat
  15. Ten obrázok je výstižný, super balance.. moc sa mi páči !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.