28. listopadu 2010

Jak klimateroristé chystají sněžení od jihovýchodu

Těšíme se na první sněhovou kalamitu letošního podzimu, která má přijít dnes 28. 11. od 18.00.
Pohledem na satelitní snímky (kliknutím zvětšíte) zjistíme, že klimateroristé tuto svou akci řádně připravili, a celou oblačnost již mají řádně vypreparovánu chemickými leteckými čarami, lidově chemtrails. Pěkně do křížků.
Na animacích, které mi sem bohužel nejdou dát (např. SAT24), je možno vidět, jak se v Evropě proti sobě a nad sebou posunují dvě vzduchové hmoty - chladná ze severu a od Atlantiku, která se nad Evropou stáčí na sever, a teplá z jihu. Opět se zřejmě "výšková tlaková níže" - teplý vzduch nasunuje nad chladnou tlakovou výši. Já tady doma zatím mám ještě na tlakoměru přízemní tlakovou výši...
Všude tam, kde vidíme letecké čáry, se tyto masy mají promíchat a spustit vydatné sněžení. Jestli si najdete animaci na sat24, můžete pozorovat i bublající posunující se dvojdíry, které jsou důkazem umělého našlehávání a posunu oblačnosti.
Na snímku oblačnosti si můžete povšimnout dlouhých pásů oblačnosti, tvořících čelo teplé vzduchové masy - takové je možno vyrobit pouze pomocí leteckých chemických postřiků, které se rozplynou do dlouhých vláken, až několik tisíc kilometrů dlouhých.

Ze svého mládí nepamatuji, že by sněžení chodilo od jihu, jak je nyní  běžné. Přicházívalo od západu, od severu a ze severovýchodu od Ruska, ale od jihu, s teplým vzduchem? Snad se to mohlo semlet někdy uprostřed zimy, ale v listopadu ??? 
My pamětníci normálního počasí ale už jsme v menšině, a tak většina lidstva bere za normální to, co je produktem klimatických zbraní. Nikoho ani nenapadne, že sněžení od jihu je fakt divná věc.

18 komentářů:

  1. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html
    jejich drzost nezná mezí
    http://www.sat24.com/dz - změnili jet streams, ty globální m*dky.

    OdpovědětVymazat
  2. http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/AIRMASS/FULLDISC/index.htm

    středozemní moře lze jako čerpadlo použít k zavlažování Evropy, cíle bylo dosaženo, tak by nám laskavě mohli dát chvíli pokoj.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak zbývá poděkovat klimateroristům, že snad aspoň v prosinci napadne sníh. Bez nich by asi nebylo už vůbec žádné počasí. Ale do 18.00 to nestihnou ani náhodou, škoda. Asi chtějí vytrestat jako první Maďarsko. Těšíme se na sáňkování a sněhuláka jak malé děti... Jen šlehejte a práškujte, třeba se dočkáme bílých vánoc !!

    OdpovědětVymazat
  4. mel jsem tu sice dopoledne peknou polonodrou diru, pres kterou vsak stale prelitavali sem a tam do krize a navic chci konecne aby tu bylo trochu snehu tak jsem schoval CB, dira behem chvilky pryc a uz jen cekam na nadilku :-D sice jen hlinikovy snih, ale jineho se snad ani nedockame..

    OdpovědětVymazat
  5. Ja neviem ako kuchtili naši klimaterosti ale zabudli na Senec lebo tu bolo krajšie počasie ako v auguste ked sme mali sezonu normalne sa dalo behať v tričku aj opalovať ale uz dnes je nakuchtena ich najviac oblubena šeď a ich taplota od 1-10 stupńov

    OdpovědětVymazat
  6. Už od čtvrtka je tu jasná snaha o vytvoření velké tlakové níže nad střední evropou,zatočení celé oblačnosti ,studený vzduch od severu má nabírat vlhký oceánský vzduch nad atlantikem a spodem přes středozemní moře to vracet nad evropu.Kdyby to vyšlo a tlaková níže se posunula dále nad pobaltí mohla tahle uměle vytvořená klimatická pumpa skutečně způsobit zimu tisíciletí.Snad jim to nevyjde a příroda se nedá.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak, tak... zombíkům to ale nedojde. Snad jednou.... Sníh je potřeba chrání přírodu před mrazem. uvidíme na jaře.

    OdpovědětVymazat
  8. zdravím, docela mě to zajímá, ale jak můžete napsat, že chystají zimu tisíceletí¨? Vy víte, jak takováto zima by vypadala přesně? Znáte všechny minulé zimy, kolikátý žijete život, že pamatujete tisíc let zpátky? A nebo z médií, že..nicméně i tak vám fandím, ale tohle přirovnání tisícileté zimy a tvorby TN je pro mě novinka a myslím, že pan Bjerknes musí rotovat v hrobě..pokud nás v dějepise teda neučili nesmysly a tento pár skutečně existoval..

    OdpovědětVymazat
  9. Tady nikdo nepíše, že chystají zimu tisíciletí. To píše Dagmar Honsová, a to je rozdíl.
    Ale samozřejmě, že zimu tisíciletí by rádi vyrobili.

    OdpovědětVymazat
  10. Nemusím žít tisíc let abych neviděl,že je něco špatně.Dva dny mne bolí hlava(vždy před velkou vodou),to dnešní krásné vlnění oblačnosti nad středozemním mořem(že by HAARP),a jak napsal Orgonet zima která přišla od jihu?V zimě má být sníh a mráz,ale nestojím o klimateroristické extrémy.A umělé vytvoření tlakové níže či případně rovnou tornáda nebo hurikánu není pro ně takový problém.

    OdpovědětVymazat
  11. Všímáte, jak tady začali pravidelně chodit lidi, co chemtrails systematicky popírají? Já, když něčěmu nevěřím, nechodím na takto zaměřené weby. Anebo ano, protože mě to zajímá a chci si udělat vlastní názor. V tom případě ovšem hledám i jinde a srovnávám to s vlastním pozorováním a logicky se chci dobrat pravdy. Ale chodit na Orgo-net jako totální skeptik a zaplevelovat každou diskuzi nepodloženým popíráním něčeho, o čem nemám dostatek informací... to jsem buď hlupák, který se rád hašteří a nebo placený diskutér. Že by hyeny nahoře dostaly strach z rostoucího ohlasu tohoto blogu? No to mě opravdu, ale opravdu móóóc těší! Je to jako stvrzení, že vše je pravda. Když je něco naprostá blbost, tak se tím přece nezaobírám, že?

    Přeji všem popíračům krásnou, chemickou, hliníkovou zimu :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Těch popíračů se ozvalo na tento příspěvek několik, hned jak se objevil. Je vidět, že jsou ve střehu.

    Ale nemám zrovna na ně nervy, aby mi zde parazitovali a pořád dokola opakovali své profláknuté výklady, takže byli zcenzurováni.

    Ať si své pravdy šíří na mainstreamu, třeba u paní Honsové, nebo ať si založí své vlastní blogy, kde si můžou notovat, jak jsou na obloze hezké přirozené čáry.

    Ale jejich zájem mě taky těší, je vidět, že na našich výkladech něco je. Kdybychom byli úplně vedle, proč bychom jim stáli za pozornost?

    OdpovědětVymazat
  13. No hej, máte pravdu. Prečo si opozícia nezaloží blog, plný informácií zaručene pravých a nevyvrátiteľných ? To by bola sranda, my by sme sa zahrali na debunkerov :-)))
    bo

    OdpovědětVymazat
  14. Je sice pekne ze nechcete nechat zaplevelit diskuzi popiracskymi kecy bez zadneho padneho argumentu, ale rovnou je cenzurovat? Cenzuru chapu jestli nekdo sproste nadava, nebo nesmyslne spamuje, ale cenzurovat neci nazory, at uz jsou jakekoliv neni spravne. S takovou casem nebudete o nic lepsi nez ti proti kterym "bojujete".
    Ti dobri to maj holt tezsi, ale jakmile zacnou pouzivat spatne prostredky tech zlych, byt k dobremu ucelu, tak to nikdy neskonci dobre.

    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
  15. Tsignotschka: Nejde o cenzuru, kdo by se s ní páral? Jde o prosté odmítnutí příspěvků, které jsou pro tento blog irelevantní. Proč na jednu stranu mám shánět důkazy, že klimateroristé před srážkovou akcí vydatně sprejují, a hned vedle nich mám zveřejnit prostá popírání, že to není pravda? To je protismyslné.

    Ať si obhájci klimateroristů píší do mainstreamových médií, kde mají veškerý prostor, nebo si udělají svůj web, tam ať si obhajují contrails, a já jim tam taky nepolezu, anebo se nebudu divit, když mě nezveřejní. Jenomže tam by je nikdo nečet(:-))

    Takže, sem tam jako koření nějaké to popíraní nemusí být špatné, ale zrovna teď mě přestalo bavit číst pořád dokola stejné nesmysly o contrails, hustotě leteckého provozu, nepotřebnosti dodržování letových tras, vodě stékající po radaru, orografickém vlněni atd.

    Příklad: Pokud se budu věnovat třeba homeopatii a psát o tom blog, tak si tam taky nebudu tisknout názory nevědomých lidí, kteří na ni "nevěří".

    Necítím žádnou morální povinnost předávat dál cokoliv, co kdo napíše.

    Ostatně, o nic nepřicházíte, popírači nic nového nepíšou, pořád jen dokola to, co už tady dávno bylo.

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonet: plne vas chapu, ale maji-li tyto komentare fungovat jako diskuze, tak aspon nekde napiste pravidla te diskuze, presne jak jse to ted popsal a bude to vyresene.
    Takhle se zbytecne muze varit krev.

    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
  17. To Orgonet: Nedivte sa ze sem chodia ludia s inymi nazormy. Vasi citatelia postuju linky do diskusnych for mainstereamovych medii. Robia to kvoli tomu aby obhajili svoje nazory. Je logicke ze ludia na to kliknu a niektory sem tam nieco napisu. Cize ak chcete aby vam tu nikto neliezol s inymi nazormi spravte si z toho uzatvoreny klub a nelezte do mainstremu

    OdpovědětVymazat
  18. To Tsignotschka,
    toto je súkromný blog - capisco !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.