16. listopadu 2010

Karlovy Vary a chemtrails

Najděte si chvilku pro prezentaci ranního nedělního leteckého provozu nad Karlovými Vary s příjemnou hudbou. (Dík za odkaz, nevím ani, kdo je autor, vytahuji to sem z komentářů, aby to nazapadlo, stojí to fakt za vidění.)
Kdo může tvrdit, že tohle dělá normální nedělní ranní letecký provoz?
(Fotka je z prezentace.)

http://askyfullofshit.sweb.cz/14.listopadu2010/KARLOVY_VARY.pps

14 komentářů:

  1. gaga: ve varech až po cheb a trochu okolí, jsem to loni přiměřeně ogiftoval až jsem na sebe přivolal černý vrtulník. No a tak počmáraný jak tenkrát jsem ještě neviděl to mi málem vypadly oči...... A na klínovci jsem nechal asi 3 kg

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobrý, v lítání jim orgonitem sice nezabráníme, ale ty chemtrails nám aspoň neublíží ... díky žes to ogiftoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Haloooo Verthandi, kde si s tvojimi contrails teraz? :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som predvčerom zakopala svoj prvý orgonit, teším...
    Hi

    OdpovědětVymazat
  5. Netvrdím, že orgonit nefunguje, ale jestliže chemtrails obsahují hliník, barium, titan atd. a toto svinstvo se dostává do půdy, do vody a do ovzduší, které dýcháme, potom si nemyslím, že na to může stačit orgonit. Takže bych se nějakým orgonitem neukolébával. Jediné možné řešení je, aby to přestalo. Jinak hrozí mnoha lidem Alzheimer a další choroby z toho svinstva! Takže buďme, prosím, na zemi!

    LK

    OdpovědětVymazat
  6. No pročpak nejsou v této diskuzi chytráci Verthandi a WN?
    Jaktože se pobavěně neusmíváte i tady? Pojďte nám vysvětlit co vidíme zde na této prezentaci!


    T.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj
    Začněte tomu říkat, nazývat a pojmenovávat jako GEOENGINEERING a CLOUD SEEDING.

    Pokud je se jedná skutečně o toto, tak je to jednak pojem bližší pravdě, a jednak je to pojem věděcký a uznávaný, oproti pojmu chemtrails, který je většinou lidí spojen s konspirací a bláznostvím.

    Tedy doporučuji používat tyto pojmy, pomůže to věci!

    OdpovědětVymazat
  8. "No pročpak nejsou v této diskuzi chytráci Verthandi a WN?
    Jaktože se pobavěně neusmíváte i tady? Pojďte nám vysvětlit co vidíme zde na této prezentaci!"

    Vždyť tebe to vysvětlení ale nezajímá. Vidíme stopy leteckého provozu ve svrchní troposféře, před přechodem frontální poruchy, kdy je tato vrtsva vhodná pro vznik a přetrvávání kondenzačních sledů.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  9. Příjemná prezentace z letiště v Karlových Varech, která nedokazuje vůbec nic, krom toho, že nad snímanou oblastí je hustý provoz naprosto běžný, protože tam vede celá řada letových tratí. Stačí se mrknout na níže uvedené mapy spodního a horního vzdušného prostoru:
    http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-1.pdf
    http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-3.pdf

    Přeji příjemný den ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. to T.:
    Ale jo, já jsem tady :-)
    Ale nechce se mi komentovat každý snímek oblohy, který sem někdo pověsí. Co byste chtěli slyšet? Že na snímcích není nic neobvyklého, jen typická situace před příchodem frontálního systému (a ten skutečně přišel). Že je nad KV hustý letecký provoz, protože tam vede hned několik koridorů.
    Vy na to zareagujete, že nad KV toho nikdy tolik nelítalo, tolik chemtrails jste nikdy neviděli a v pondělí se zatáhlo, protože se v neděli sprejovalo.
    No a s diskusí jsme zase tam, kde jsme byli... :-)

    WN

    OdpovědětVymazat
  11. Co bych na této prezentaci jako měl vidět? Pro mě jsou to obyčejné contrails.

    SO

    OdpovědětVymazat
  12. To Verthandi 17. listopadu 2010 15:13 , Anonymní 17. listopadu 2010 15:28 , WN 17. listopadu 2010 15:50 : A kterou znáte ještě ? Mám ráda tu O perníkové. Možná byste se měli hoši podepisovat Hans Christian Andersen. A nebo jste jeden kus ? Ty časy – že jste se tak pěkně sešli.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  13. jako dítě si moc dobře pamatuju, cca cpřed 35-lety., na kondenzační stopy po letadlech protože se mi líbili a rád jsem se na ně díval a moc dobře si pamatuju že tam byli vždycky max. pár minut. Nikdy NIKDY tam nezůstávali tak dlouho jak dnes to (vím to protože bych si to pamatoval) a to je pro mě jeden z mnoha důkazů že chemtrails skutečně existují. Kdo tvrdí opak tak ten si nepamatuje co bylo včera anebo před hodinou anebo je to agent provokatér anebo zaslepenec něčeho jako třeba Grygar co nám zakázal v TV pořad detektor. Opravdu nevím čím jsou takoví Grygarové užiteční. Ti by měli vidět co se dělo na srazu výrobců orgonitu jak nás tam šmírovali a snažily se škodit....
    gaga

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.