5. listopadu 2010

Orgonit na Markíze

Od čtenáře:
"Zdravím Vás orgonete. Vašu stránku už čítam od jari tohoto roku a veľmi sa mi páči. Vďaka Vám som sa veľa vecí dozvedel ohľadom orgonitu. Šírim ho vrámci mojich možností ako sa dá. Teraz k tej prvej lastovičke. Včera večer v TV Markíza naň upozornili divákov v relácii ,,Reflex", že aké má na ľudí priaznivé účinky. Ale aj tam sa našiel jeden neveriaci Tomáš (pán vedec),ktorý tvrdil že on nič nenameral. Ale mu to vyvrátila jedna pani čo fotí aury. Malo by to byť aj v archíve TV Markíza. Prajem Vám veľa zdaru v šírení pravdy.
P.S. Aj ja sa už chystám na výrobu orgonitov a chcem si vyrobiť aj cloudbaster, len ma brzdia financie"

Díky kolegům ze Slovenska, že se prosadili do televize!
Video nejde vložit, odkaz zde : http://tv.sms.cz/televize/stanice/20101104/1300055776?porad_stav=archiv&zaznam_cast=2

10 komentářů:

  1. Padla mi sánka :D, s Rasťom a Soňou sme sa "náhodou" stretli práve pred týždňom v Piatok. Nicoletu poznám dávnejšie. Sú nádherní, svietia ako led lampy. Mám od nich gombík na mobile a keďže juh Slovenska je pustatina - skúsime dačo.
    Tak funguje Univerzum - už dávno som chcela robiť niečo užitočné a oni sa dávnejšie chystajú sem na juh. Paráda, tešíííím.....
    bo

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo. "Fotografie aury" není nic, než velký podvod. Princip je jednoduchý - snímač odporu těla (ona krabička, kam slečna pokládá ruku) rozsvítí LED diod okolo objektivu fotoaparátu, které vytvoří výsledné barvy. Odpor těla je sice biochemicky nepatrně ovlivnitelný (závisí mj. na množství vody v těle), ale třeba zpocené ruce to ovlivní daleko více. Nicméně to, že v laboratoři EM kompatibility blízkost orgonitu nic neovlivňovala je fakt, který nelze jen tak vyvrátit - vliv orgonitu zkrátka není fyzikálně měřitelný. To může mít prakticky jen dvě příčiny: buď orgonit působí mimo znalosti současné fyziky (pro co ovšem neexistuje žádný důkaz) a nebo (a nezlobte se, ale z mého pohledu racionálně zaměřeného člověka je to pravděpodobnější) orgonit zkrátka nefunguje.

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jak se fotí aura. Souhlasím s panem vědcem, že fyzikální přístroje neumí orgonit změřit.
    Nedávno se můj orgonit dostal do ruky jedné léčitelce, aniž věděla, o co jde. Říkala: Nevím, co to je, ale jde z toho taková energie, až to se mnou kroutí. A opravdu to s ní kroutilo. A pak říkala: Já jsem z toho celá rozpálená.
    Ale vůbec nejde o to, aby to s někým kroutilo.
    Pro mě orgonit naprosto spolehlivě funguje ve všech oblastech, kde má fungovat. Proti klimatickým zbraním chrání zcela objektivně. Ostatní je záležitost osobní citlivosti vůči energiím, což může vnímat každý jinak, naprosto subjektivně. Ale i když někdo necítí, že to funguje, to neznamená, že orgonit ho nechrání ...

    OdpovědětVymazat
  4. mne orgonit pripomína Slnko - na každého svieti rovnako!
    Ber, neber...

    OdpovědětVymazat
  5. Reportáž na Markíze bych skeptikům určitě nedoporučoval. Byla ubohá. Namísto vysvětlení principu funkce orgonitu a orgonové energie a důkazy, jako třeba vliv na růst rostlin atp., byl k vidění pouze jeden člověk, který orgonity vyrábí a jedna lehce pomýlená paní, která se přiblble hihňala a zakopávala 1 orgonit ke stromu za mumlání motlitby. To asi těžko někdo normální pochopí a těžko to přesvědčí racionálně uvažující lidi, aby se o orgonit zajímali.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Re Anonymní 5. listopadu 2010 21:26

    Nemohu souhlasit. Orgonit mám také jako přívěšek na krk a hned první minuty, co jsem ho měl na sobě jsem cítil jak proudí energie a jak to pozitivně funguje. Pak mám také jeden HHG a když k němu přidám ruce, tak také cítím jak proudí energie a jak to pozitivně funguje. Máme ho v ložnici a když se vyspím, tak jsem nabitý energií na další den a nejsem unavený. Zlepšuje to i náladu a jiné věci. Takže to funguje. Můžete to vyzkoušet a uvidíte.

    OdpovědětVymazat
  7. to Guess :
    skús dať do spálne, ak sa zlepší aj sex budeš šíriť ďalej, nie ??? :))

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní 7. listopadu 2010 9:31: Mám doma několik HHG, mnoho TB a jeden Homebuster. Bazalka a máta mi roste tak, že je nestíhám spotřebovávat a orchideje mají na jednom stonku 52 květů už 3/4 roku! V chemické oblačnosti nad naším domem se tvoří díra a často zaznamenávám přelety malého proudového, neoznačeného letadla 100m přesně nad naším domem. Takže vím, že orgonit 100% funguje. Ale co nefunguje, jsou reportáže takového typu, jako na markíze.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. To Guess :
    naopak, ja si myslím že funguje, lebo "Babka k babce - budú kapce! alebo po novom "Step by step".
    Ty vieš o orgonite veľa, aj sa chváliš výsledkami /pošli dajakú orchidej ..:)))/ ale "obyčajní" ľudia čo sedia na telke a nechodia pre zaručene pravé správy na net to potrebujú dostať trošičku ináč. Súhlasíš ?
    Práve ta pani podľa teba "lehce pomýlená" stiahne na seba viac ľudí ako ty svojou k r i t i k o u. Vieš koľko ľudí je kresťanov napríklad ???
    Mňa potešilo, že povedala " V mene otca, i syna i ducha svätého", teda v trojúholníku, ona to povedala so zámerom.

    s láskou bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.