8. listopadu 2010

Prší z chemtrails stejně jako včera

Dnešní satelitní snímky ukazují podobnou situaci jako včera: chemické čáry v bílé horní vrstvě oblačnosti (uměle vytvořená roztahováním dříve vyrobených chemických čar). Tytéž čáry jsou na černobílém snímku (zobrazujícím pouze určitou vrstvu oblačnosti) jako tmavé rýhy.

Žlutá spodní oblačnost je vyrobena odpařováním z místních zdrojů - z krajiny - pomocí mikrovlnných vysílačů, maskujících se za "mobilní věže".

Promícháním těchto dvou vrstev oblačnosti pomocí sítě chemických čar se spustí déšť. Tuto "čárovou" manipulaci můžete vidět pokaždé, když "meteorologové"  (mluvící hlavy meteoteroristů) ohlásí déšť (a když NOAA nebo někdo nestopí čárované snímky). Čím silnější jsou obě vrstvy oblaků, tím intenzívnější déšť. A všimněte si, že dešťové mraky odnikud nepřicházejí, nýbrž tvoří se na místě.

Omlouvám se stálým čtenářům,  že s těmi čárami pořád otravuju, ale noví lidé pořád chtějí důkazy, že počasí je umělé, a málokdo z nich je chce hledat ve starších článcích. Tak aby tu bylo něco aktuálního. Tak pěkné snímky se nevyvedou každý den.

Zdroj: Český hydrometeorologický ústav, satelitní snímky NOAA. 

Odpolední update: opět chemorýhy nad ČR, i nad Německem.
Zdá se, že v Německu je v módě přibližně tento vzor rýhování oblohy:      X X X X X X     (:--)))

A ještě prémie: dnešní vláknitá oblačnost nad Polskem a Ukrajinou. (výše). Na Ukrajině musela být větší bouře, protože nad ní zatočili vláknitou oblačnost do typické "hranaté spirály" - viz níže. (Na animaci na sat24 jsou vidět i dvojice otvorů pro řízení tohoto oblačného útvaru, bohužel ne zblízka, jenom z pohledu Evropa loop.).

10 komentářů:

  1. "A všimněte si, že dešťové mraky odnikud nepřicházejí, nýbrž tvoří se na místě."

    A odkud by měly přicházet? Pěkně od moře jako se to kreslí dětem ve škole? Kdyby to tak bylo, tak naprostá většina Země je pouští (a tady by bylo vody asi tak jako v suchých subtropech).

    "Tytéž čáry jsou na černobílém snímku (zobrazujícím pouze určitou vrstvu oblačnosti) jako tmavé rýhy."

    Protože jsou podstatně výš než ostatní oblačnost a proto jsou chladnější.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete, prosím,jen pište stále o tomtéž, totiž o manipulaci s přírodou , prostě piště, dokud se ty pomazané hlavy nepřihlásí ke svým činům. Je to opravdu velký výkon potáhnout oblohu takovým svinstvem. Vídám to po ránu na východě jak vystřižené a nestačím se divit - to když je jasno. Tyhlety chemtrails deště, no to je karikatura přírody, prostě další zločin.

    OdpovědětVymazat
  3. Verthandi, že jsou ty čáry chladnější, to je sice hezké, ale nás spíš zajímá, proč tam jsou, když jseš tak chytrej? Kontrails nech prosím stranou, ty už ti neuvěří ani moje babička. (:-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonet: odpověď leží v otázce, kterou jsem tu položil 2x a 2x nebyl příspěvek ji obsahující schválen. Otázka zněla - proč se na satelitním snímku typu Airmass vyskytují, dobrá, říkejme jim "čáry", výhradně ve světlemodrých pruzích a oblastech?

    Bohužel odpověď na tuto otázku je tak kacířská, že zjevně nesmí být zveřejněna.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  5. Klimateroristé nám vyhlásili válku v podobě tohoto jinak velmi příjemného listopadového počasí

    OdpovědětVymazat
  6. To Verthandi: Kacířská odpověď? Sem s ní!

    OdpovědětVymazat
  7. No já tu odpověď čekám z vaší strany. Proč jsou čáry vázány na určité oblasti s jasně danou barvou? A proč se barva vyskytne dříve než čáry?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  8. Verthandi: To se bohužel nedočkáš, tvá otázka je irelevantní (čili mimo mísu). Tam prostě žádné čáry nemají co dělat.

    OdpovědětVymazat
  9. No právě, že mají - jasné světle modré oblasti jsou totiž ty, kde se v horní troposféře nachází dostatek vlhkosti. Takže tam kde se objeví tato barva a je zároveň dostatečně hustý letecký provoz, tam se objeví i "čáry" (viz dnešní Airmass 13:45 UTC jižně od Itálie). A je úplně jedno, jestli je při zemi výše, níže nebo fronta.

    Mimochodem, proč když je nad námi teď níže bylo dneska na většině území jasno (dole ležela jen mlha)?

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  10. Měl bych taky otázku. Věřím, že se s počasím experimentuje. Proč ale jsme pokusní králíci my, Evropané, a ne třeba Irán nebo KLDR?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.