4. listopadu 2010

Rok 2012 bude v pohodě

Dopis čtenářky:
Dobrý den,
posílám Vám odkaz na album na rajčeti s fotkama chemtrails z 31. října, které můžete klidně zveřejnit na stránkách.
http://p3000.rajce.idnes.cz/Chemtrails_31.10.2010_Sundogy_leto_2010/
Tak teda nevím nevím, jestli s tím přestanou. Například včera jsem jela ze školy a nevěřila svým očím. Na obloze byly takové ty hnusné ploché mraky, od rána totiž sprejovali. No a jeden takový podlouhlý byl přímo proti Slunci. Prohlížím si ty mraky a právě ten jeden, zezadu osvětlený Sluncem, měl na konci růžovozelenou barvu. Střídalo se to, jakoby v kruhu. Růžová,zelená,růžová,zelená. Jako, když na cestu vylijete benzín. To jsem teda ještě neviděla. A pro změnu dneska, opět při cestě ze školy, jsem viděla zase několik stop po letadlech a další 2 si to křižovaly celou oblohou. Uběhlo tak 20 min. a na obloze se objevil Sundog. - Bylo to ve Frýdku-Místku, tam studuji. A ty fotky z 31.10. jsou z vesnice vzdálené asi 19 km od -FM.
Nikdy jsem o tom netušila. Začala jsem se o tyhle věci zajímat o letních prázdninách a nikdy předtím jsem žádné Sundogy neviděla. Tohle už je asi pátý.
Jinak Vám děkuji za Vaše stránky, informace o orgonitu a další zajímavé články. Akorát někdy nevím, čemu věřit. Třeba, o roce 2012 a nebo jestli je Obama dobrý a nebo ne.
V něco jsem věřila od malička. Dříve jsem tomu říkala Bůh, teď spíše Vesmír. I mamka se zabývala esoterikou a také věří ve spoustu věcí, tak se o tom bavíme. Teď hodně o roce 2012. Jenže jeden říká tohle a druhý něco trochu jiného. Zřejmě se něco stane. Nevěřím, že bude konec světa..... Určitě jste někdy byl na stránkách Alue.cz. Alue píše, že konec světa nebude, ale zase na druhou stranu, že mnoho lidí zemře třeba kvůli očkování a dalšímu ovládání a omezování a mnoho třeba shoří, protože nebudou na dostatečné úrovni. http://karolinaloskotova.blog.cz/0809/kdy-bude-konec-sveta
Ona komunikuje s anděly a na svůj věk toho ví opravdu hodně. Ten její článěk mě na jednu stranu uklidňuje, že konec světa nebude a na druhou stranu děsí, právě tím umíráním. Je mi teprve 20 a mám rodinu a přátele, zvířata a přírodu kolem sebe. Doufejme, že to bude dobré a snad se lidi probudí a skončí to chemtrailsování atd. a svět se změní k lepšímu.


Mějte se hezky a hodně štěstí a lásky, Daniela
Komentář Orgoneta:

Nejprve se omlouvám všem, co mi v poslední době napsali, a nedostali odpověď. To je tím, že mám jakousi závadu na mailu, která mi znemožňuje použit funkci Odpovědět. Rovněž stahování snímků dělá potíže, takže když nějaké posíláte, uložte je prosím někam na web a pošlete adresu, stáhnu si je odtud. A je možné, že si založím nový mail pro orgonet, protože tenhle už se zdá moc "napíchnutý".

K výše uvedenému dopisu:

Celý tenhle blog se snaží přinášet informace, které dávají naději a nabádají, abychom se nebáli. Všechny channelingy a zprávy z hlubokého zdroje, které tu uveřejňuju, přinášejí stejné poselství: hlavně se nebojte. Rok 2012 bude v pohodě. Říká to Matthew, Světlonoš, Rauni Kilde, Little Grandmother, Eckhart Tolle ...

Že hodně lidí v době přechodu zemře? Všichni výše jmenovaní  autoři, o jejichž napojení na nejvyšší možný zdroj informací nepochybuji, se shodují v tom, že lidé budou stále umírat ze stejných příčin jako dosud, a v souladu s dohodou své duše. Takže budou dále umírat stářím, na nemoci, nehody, i přírodní katastrofy - podle toho, jaký plán si jejich duše stanovila, jak dlouhý život zde na Zemi si  sama určila. Platí to pro ty, kteří budou mít dost světla, aby mohli žít ve vyšší dimenzi, i pro ty, kteří ho nebudou mít dost a zvolí si dožít život v nižší dimenzi. Mohou žít každý ve své úrovni, tak jako duše různých úrovní  žijí společně i ve vyšších  dimenzích (například v Nirváně, odkud hovoří Matthew). Žádné masové umírání kvůli přechodu do nové dimenze nebude, vše bude v souladu s přírodními zákony, tak jako dosud. 

Čtěte channelingy na tomto blogu. Jsou z nejhlubšího zdroje. Je tam o tom všechno. Zkuste  rozumět  ne hlavou, ale přijímat srdcem. A všechna tato poselství říkají: hlavně se nebojte. Vše je, jak má být.

A chemtrails? Však ony výrobcům počasí jednou dojdou prachy, podobně jako docházejí prachy na různé nesmyslné projekty v jiných sférách. To asi znáte z vlastní zkušenosti, i já to znám. 

Instituce například získá "grant" na nějaký "projekt", a najednou má spoustu peněz, a to jí umožňuje vykonávat pro společnost celkem bezvýznamné aktivity a "hýřit", a domnívá se, že to tak bude navěky. A najednou se to změní, jejich projekt přestane být důležitý, peníze přestanou plynout, a třeba skončí celá instituce ... 

Takhle nějak si představuju, že to dopadne s chemtrails a výrobou počasí. Stále více se objevují záblesky zdravého rozumu v různých oblastech, a určitě se schyluje k otázce, proč vydávat bilióny a vykonávat nesmyslnou aktivitu ohledně počasí. My obyčejní lidé už ji klademe dávno, ale zřejmě to bude muset zaznít v nejvyšších politických kruzích.  A už i tam jsou náznaky, že se zdravý rozum se prosazuje. Viz vysocí důstojníci amerického letectva, kteří se rozhodli zveřejnit pravdu o zásazích UFO na jaderných základnách. I když jim média zatím nechtějí naslouchat, pravda se určitě prosadí.

A Obama? Už poněkolikáté říkám, že nevím, kdo je Obama, ale podle různých jeho projevů se spíše kloním k tomu, že je to opravdu vysoce vyspělá duše, která na sebe vzala obrovský úkol. Posílám mu světlo. Ale chápu, že mnozí ho ze své pozice vidí v jiném světle, a nikomu tento názor neberu. Jen se přimlouvám, i když Obamovi nevěříte, zkuste mu poslat spíše světlo než kritiku.

Tak se nebojme a mysleme pozitivně, abychom přidávali k celkovému množství světla na této planetě.


10 komentářů:

  1. a bolo svetlo..bo
    http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&ob=av3e

    OdpovědětVymazat
  2. Nebojte sa roku 2012. Zmeny už prebiehajú a budú prebiehať aj po roku 2012. Koniec sveta treba chápať skôr ako koniec starého (sveta/systému), začiatok nového. Nie som prívržencom katastrofických scenárov. Naša budúcnosť je v našich rukách a vždy aj bola. Vizualizujme si pozitívnu budúcnosť, aby mohla nastať. Z pohľadu singularity už nastala, z pohľadu duality (toho nášho), si ju ešte len musíme zaslúžiť. Ale zvládneme to. Uvidíte.

    Nebojte sa, že zomriete. Ani sa nebojte, že nevzostúpite spolu so Zemou. Robte to najlepšie čo viete, prestavujte si pozitívnu budúcnosť, pomáhajte druhým... A ak to nebude stačiť a so Zemou nevzostúpite, nevadí. Jednoducho ste ešte neboli pripravení a budete mať ďalšiu šancu. V každom prípade to pre Vás bude prospešné, pretože budete pokračovať tam, kde ste skončili, takže nebudete musieť začínať odznova.

    Môj osobný názor je, že veľká väčšina tých, ktorí čítajú tieto riadky, je vzostupu schopná. Preto sa nebojte. Možno ste lepší (v zmysle pripravenejší), než si o sebe myslíte. Veľa šťastia. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to anonymní 12.06 : s k v e l é , súhlasím.

    OdpovědětVymazat
  4. či 2011?

    http://www.calleman.com/content/articles/end_of_creationcycles.htm

    http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=135747

    kdo ví.nebát se, radovat se

    OdpovědětVymazat
  5. na potulkách pod širák se dalo pít z Vltavy,z Kocáby dělat čaj,ovšem za předpokladu,že si člověk NEPŘIPUSTÍ žádné následky,taky žádné nebyly.Pomáhat lze tehdy,když jedinec o to požádá...jinak si pomáhající naloží na hřbet jeho ranec.....

    OdpovědětVymazat
  6. Tímto moc děkuji za odpověď a také další užitečný příspěvek i pro ostatní.
    Daniela

    OdpovědětVymazat
  7. Čím dál víc se to, čemu říkám vniřní bytost, moje milé malé já,atp., přiklání k pojetí tansformace dle Davida Icka, šmrncnutého Echardem Toole. Jsme-li všichni a vše jednota, není žádných vyvolených, žádný vzestup,žádné světlo, atd., protože to vše vytváří dualitu a popírá jednotu. Jednota je vše co je.Nikdo není lepší nebo horší. Transformace, která má lidstvo pusunout se v tomto světle opravdu jeví jen jako jiná úroveň Matrixové hry, což znamená, že jím jsme i nadále ovládáni a dál žijeme v iluzi, ve snu. Pro mě je východiskem milovat sebe ( svůj nástroj), sebe, svoje vědomé já, všechna já, radovat se z prožívání každého okamžiku a z možnosti tvořit si svou realitu, být šťastná . Mj. začínám na svém okolí pozorovat, že se mění spolu se mnou
    Bytí je Radost a já ji ze srdce přeji všem
    Olivie
    Daniele: Nemáš se čeho obávat, pokud něco takového existuje, jsou to jen naprogramované myšlenky ve tvé hlavě, které můžeš kdykoliv hravě změnit, chce to trochu trénink ale těžké to opravdu není, hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  8. Prý se má změnit mužský princip žití na ženský a proto posílám píseň jsem žena.
    http://www.youtube.com/watch?v=dWPbx_j_3k8&feature=related

    OdpovědětVymazat
  9. pokud by měla přijít opravdová transformace tak by to podle mě byla ztráta ega...protože ego je strůjcem všeho zla

    OdpovědětVymazat
  10. Ego je len slovo.
    Ego JA je základ.
    Transformácia je vývoj ku/na JA SOM.
    Nik sa tomu neubráni, don´t panic..

    Hi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.