15. listopadu 2010

V listopadu tepleji než v srpnu

Včera bylo nádherné počasí (aspoň tady v ČB), vůbec nepřipomínalo listopad. (Na rozdíl od léta, kdy připomínalo listopad velmi často). (Na obrázku: na Vysočině včera měli naopak smůlu - naplánovali jim tam celodenní listopad - zima, vítr, mlha ... Všimněte si roztomilých umělých vlnek v umělé oblačnosti., i nad Slovenskem.)
Při nedělním výletě po kopcích kolem ČB přemýšlím o tom krásném počasí  - od koho je to asi dárek? Od klimateroristů? Nebo od matky Země, která pomalu mění své klima na mírnější, jak nám slibují Matthew i Little Grandmother? Tipuju to spíše na matku Zemi.
Ovšem večer byly v televizi zprávy o nevídaných povodních v Belgii, 3 mrtví ... Aha, takže to spíše je tak, že klimateroristé prostě soustředili své síly tam. Nechali srazit velmi teplý vzduch od Afriky s chladným od západu právě nad Belgií, aby vytvořili velké srážky. Proto tady nad námi drželi ten teplý vzduch ... přitom samozřejmě vydatně sprejovali, aby neztratili kontrolu nad vzduchem, který tu dýcháme.
A dnes ráno tu mám příspěvek od čtenáře na stejné téma. Díky!

Od čtenáře:
Je 14. listopadu krátce po obědě. Slunce krásně svítí, doslová cítím tu energii, kterou mě nabíjí. Obloha je bez jediného mráčku. Podle předpovědi počasí je to poslední teplý den. Teploměr na slunci ukazuje 34°C. Prosím každého, aby nad tímto faktem popřemýšlel. Máme polovinu listopadu a sluneční aktivita je na tuto dobu obrovská. Zamyslete se prosím nad tím, proč je předpověď teplot naprosto shodná s předpověďmi, které byly v srpnu. Ve skutečnosti v srpnu byla díky manipulacím s počasím daleko větší zima než je v těchto listopadových dnech. Co to znamená? Jakpak nám toto zdůvodní meteorologové? Řeknou nám vůbec něco mimo to, že jde o teplotní rekord za posledních 100 let? (aktualne.cz). Vzpomínáte si, že v létě nám ti samí "meteorologové" říkali, že extrémně nízké teploty, které byly v létě, jsou taky stoletým teplotním rekordem? Těmto nastrčeným panákům přestává čímdál víc lidí věřit. Lidé se probouzí. Slunce vyzařuje daleko větší energii než kdy dřív. Planeta to potřebuje. Lidé to potřebují. A proti lidem a celé planetě stojí psychopati, kteří nám zastiňují slunce chemickými pásy plnými hliníku, který zabraňuje proníkání tepla a světla k lidem, zvířatům a rostlinám. Ten samý hliník likviduje rostliny po celém světě (viz dokument What in the world are they spraying). Dívám se znova na oblohu, objevují se chemtrails, systematicky rovnoměrně zaplňují oblohu. Podle předpovědi je tohle poslední teplý den. Asi to tak bude a my víme proč.

Až budou přeloženy titulky k dokumentu What in the world are they spraying, všichni se na něj podívejte.
Potom si vzpomeňte, která média toto zatajovala a ke všemu urážela nás, kteří jsme jim kladli otázky (aktuálně.cz, idnes.cz, Česká televize a další) a bojkotujte tyto média!
Přestaňte je sledovat, přestaňte je číst, dejte jim tak najevo, že stojí na opačné straně než my lidé, kterým záleží na naší planetě a našem zdraví.
Kin
p.s. orgonete budu rád, když to vyvěsíš na svém webu. Měj se fajn

22 komentářů:

  1. Ano, ano, ano, bojkot, vyhoďte telkáče ! Ja nemám, tak mi tie kaleráby do hlavy nenatlčú.
    Sledujem pocasie sk, SHMU a je vidieť ako linkujú počasie. Večer jasno, potom priletia aeroplány a ráno šedo. Príroda pomôže, šedé ráno zmení na jasno, už svieti hodinu dve slnko, lenže oni stále majú na "aktuálnej"/hodinovej/ stránke že v Krtíši prší. Toto robia za naše peniaze !

    bo

    OdpovědětVymazat
  2. Autor mi mluví z duše. :)
    Včera jsem byl v Praze a bylo přenádherně. Odpoledne už začali sypat. Na satelitním snímku z MODISu byla jasně vidět chemická deka nad Německem (http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_2_02.2010318.terra.1km) a na obloze její dokrmování v Severozápadních Čechách. No a dnes už sypou i na Moravě. Obloha už není modrá, ale stříbřitá a kolemm Slunce klasický růžový prstenec.


    Guess

    OdpovědětVymazat
  3. Tady jsou krásně vidět pásy umělé oblačnosti nad Vysočinou:
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201011150838_METOP2/201011150838_METOP2_CZ2_RGB124.jpg

    (odkaz bude aktivní jen pár dní)


    Guess

    OdpovědětVymazat
  4. No a tady vidíme, jak se hoši činili v noci:

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201011150614_NOAA16/201011150614_NOAA16_CZ2_NM.jpg

    Guess

    OdpovědětVymazat
  5. osobně ověřené,za 62let jsem zjisti,že se dá žít bez chorob a přitom inhalovat kdejaké svinstvo nejen z chemtrails.Jde o vnitřní harmonii s ATMAN.Takže hoši, zabedněnci ve třetí cenové skupině mají smulu.

    OdpovědětVymazat
  6. Včera bylo opravdu nezvykle jarní počasí, byl jsem natáčet přípravu a start letadla do Moskvy u nedalekého letiště. V okamžiku startu kolem projížděla rodinka na kolech a maminka pronesla "to je krásný pohled", nevim jestli by takhle mluvila, kdyby se podívala za sebe na západ, na oblohu plnou chemočar a umělé jedovaté oblačnosti...

    OdpovědětVymazat
  7. Bojkot iluminátských žvástů znamená, že tam přestanete spamovat svými žvásty? Pokud ano, jsem s vámi!

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, zdravím všechny přítomné. Dnes jsem byla v Českém Krumlově a kousek od zastávky
    U sv. Trojice na louce kvetou kopretiny...Na listopad je jich tam poměrně hodně :-).
    Arien

    OdpovědětVymazat
  9. "Teploměr na slunci ukazuje 34°C" - lze klidně dokázat, aby teploměr na slunci ukázal v zimě +50 - stačí jen použít vhodné pozadí a okolí teploměru (nejlépe černé). Teploměr totiž neměří teplotu paprsku, ale teplotu svého okolí, které čím víc energie pohltí, tím bude teplejší.

    Jinak přes ČR ročně přeletí 400 000 letadel (tj. cca 1100 denně), takže to, že je při vhodných podmínkách obloha plná par není nic nenormálního. A pokud s tím opravdu moc toužíte něco udělat, největší šanci na úspěch má nějaká ekologická iniciativa proti znečišťování vzdušného prostoru leteckým provozem (který je reálný) než křik o konspiraci (která reálná není). Dokonce i věřím tomu, že by ji byli ochotni podpořit občané, kteří se teď na váš účet leda baví.

    A abych nezapomněl, v jistě publikaci AČR jsem se dočetl, že již pánové od Luftwaffe měli zájem na technologii, která by zamezila tvorbě contrails (i když určitě nechtěli plýtvat na Spojence hliníkem, který se dal moudřeji použít do skutečných zbraní). Neuspěli a zjevně k úspěchu nedošel nikdo po dalších 70 let, protože kdyby ano, neměli by jste vlastně o čem psát (nebo jsou hoši Iluminátský tak blbí? :D)

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  10. Verthandi, uděluji ti čestný titul "debunker roku na Orgonetu". :-))))

    P. S. (Debunker je angl. osoba, která se snaží uvádět na pravou míru podle ní nesprávné nebo nepohodlné teorie, většinou na objednávku těch, kterým jsou nepohodlné. Ale to si o tobě nemyslím.)

    Tvoje metoda spočívá ve vyvracení detailů, které jsou celkem podružné, ale od hlavní věci se pořád odvracíš :-)))

    Např. hezky jsi nám vysvětlil, že teploměr měří teplotu okolí, což my taky víme, přičemž jsi pominul, že vidět na teploměru v listopadu 34°nebývá běžné...

    K počtu letadel - už to tu někdo psal: lítá jich hodně, to ano. Ale jak to, že některý den jich lítá spousta a někdy žádná?

    Chápu, že je frustrující zjišťovat, že místo lovu přírodních bouří lovíš umělé výtvory technologií NASA a podobných institucí, ale tak už se na to vykašli a přiznej si to. Bude ti líp, uvidíš :-))))

    Nebo se chceš dostat do seznamu nejslavnějších debunkerů na wikipedii?

    OdpovědětVymazat
  11. Dnes jsem chodil po venku jen v košili a usmíval se na včechny co měli zimní bundy a šály (byla jich většina). A vážně nejsem žádný otužilec. Mnoho lidí si to ani neuvědomuje, že ty zimní bundy nepotřebují.

    Fakta jsou zřejmá i podle "oficiálních" médií. Nejchladnější léto za posledních 100 let, největší záplavy za posledních 100 let. Největší sucha za posledních 100 let.(Záleží kde ve světě) Největší teplo v zimě za posledních 100 let (tady na moravě je takhle teplo celý dosavadní listopad pokud není slunce za chemtrails, dnes teplota vzduchu 36 °C na slunci)

    Fakta v dokumentu jsou taky jasná. Pak už je to jen o tom, kdo je tak velký omezenec, že nepochopí ani po tomhle všem.

    rev.

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Orgonet: podle té definice si pak můžeme podat ruce :D

    U teploměru můžeš vidět kolik stupňů chceš, když ho dobře zmanipuluješ - na to jsem narážel. O slávu mě fakt nejde, pouze a jedině o zdravý rozum.

    Letadla lítají pořád, je potřeba se jen pořádně dívat - možná by stálo za to zkonstruovat si soukromý radar.

    Hm být to umělé výtvory, to by bylo panečku něco. Možná bych si mohl napsat klukům iluminátskejm o půjčení ovladače k haarpu, za odměnu za věrnou stráž a propagaci jejich idejí (soukromé tornádo by nebylo k zahození :D).

    Verthandi

    OdpovědětVymazat
  13. A kdo je schopen a ochoten vysvětlit další události a okolnosti jako jsou pády letadel v poslední době nejeden případ za den ,,je to tím že létá mnohem víc letadel než dřív?" ihned po startu zjistí závadu tak musí okamžitě přistát.nebo začne zařízení ukazovat že není palivo které se zase po nějaké závadě vytratilo(asi vypařilo?)anebo když upadne kus motoru ,,čím to může být máte pro to nějaké rozumné a jednoduché vysvětlení?????? že by ty letadla byly v tak dezolátním stavu na rozsypání tomu se snad ani nedá věřit.

    OdpovědětVymazat
  14. To Verthandi. Letadla nelítají pořád. Mně vede nad bydlištěm stálá sprejovací linka, někdy má interval po 5 minutách, někdy i míň, a někdy lítají i po dvou vedle sebe nebo těsně za sebou, a někdy jen 4 za hodinu, a někdy si dají i půl dne pauzu, kluci líný ... Některý letí bez chemáčů, většina s nima. Není v tom žádná pravidelnost.
    Tolik letadel stejným směrem, to by snad bylo pochopitelné v blízkosti letiště, kde letadla startují do jednoho směru a pak se stáčejí do svého kursu, nebo nalétávají na přistávací dráhu. Ale nejbližší letiště je přes 100 km.
    A to mluvím jen o jedné jediné sprejovací lince přesně nad mou hlavou. Když více vystrčím hlavu z okna, je tam mnoho dalších ...

    OdpovědětVymazat
  15. u nas v okr.znojmo bolo 14.11.pekne hnusne asi len do9st.,hlinikova obloha ako zvycejne.inac chemtrails a posahane pocasie vseobecne som sledoval tento rok osobne 3 mesiace v karibskej casti mexika v cancune,v marci sialena zima a drobny studeny dazdik,malo slnka pritom marec tam byva extremne horuci okolo 40st.tie svine ilum. to beru fakt globalne

    OdpovědětVymazat
  16. Neházejte perly Verthandimu neboť je zašlape do bláta a obrátí se proti vám :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  17. To Orgonet: Letadla možná nelítaj pořád a pravidelně, ale lítá jich hodně a často a každý den. To, že za sebou nezanechávají contrail (pardon - chemtrail), a pak nejsou tak dobře vidět, neznamená, že nad tebou nic neletí (viz Fligtradar24.com).

    Lítaj nad tebou stejným směrem? Pak nad tebou vede jednosměrný koridor. Tuším, že bydlíš někde v ČB nebo okolí (sorry, jestli se mýlím) - tudy např. vede (mimo jiné) hodně frekvetovaný koridor UZ37 používaný např. většinou letadel letících ze západní Evropy do Vídně. Nad ČB začínají klesat z cestovní hladiny (9-12 km) a jdou na přistání. Odhaduji, že nad ČB a okolím celkem za den prolítne při běžném provozu několik desítek (možná stovka) dopravních letadel denně.

    Když už jste si vymysleli a šíříte konspiraci o chemtrails, měli byste si taky ujednotit, z jakých letadel se podle vás "sprejuje". Neazsvěcený človíček pak nad sebou uvidí čáru za letadlem, a ovlivněn vašimi "video důkazy chemotankerů" očekává nějaký upravený KC-10. Jelikož je to ale zvídavý človíček, vezme dalekohled nebo koukne na radar a ejhle - on je to B737 Travel Servisu z Hurghady do Prahy. Dotyčný je pak zmatený, protože si vždycky myslel, že tím lítají lidi z dovolený a ono je to zatím plný hliníku a barya...

    Mimochodem, zaměřit byste se měli na A380 létající každý den z Londýna do Dubaje (nad jižními Čechami koridorem UZ650; už tu o něm byla zmínka i s fotkama http://www.planes.cz/cs/photo/1059756/a380-861-a6-edc-emirates-uae-ek-mimo-letiste/). Za ním zůstává často obzvlášť hutná kondenzační stopa (zajisté plná chemie) a navíc má na spodku divný nápis - v dalekohledu to vypadalo jako "Chemtrails", ale podle fotky je to "Emirates". No nevím... je to nějaký podezřelý a takovejch letadel je víc...

    WN :-)

    OdpovědětVymazat
  18. ... orginku, sorry ale asi si preťažený, a možno vidíš dvojmo, štvormo :-)), love bo

    OdpovědětVymazat
  19. To WN: A co je to za koridor na hranici ČR a SR?

    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/noaa_avhrr/201011150614_NOAA16/201011150614_NOAA16_CZ2_NM.jpg

    Ty to jistě budeš vědět. A taky by mě zajímalo, jak to, že po včerejším "běžném" provozu se tvoje contrails nerozplynuly, ale je z nich hliníková deka, ze které prší a je celý den mlha. Jak to, že vůbec celý rok je pořád Slunce zastíněno a je to vždycky po stovkách přeletů tvých mírových letadel. Buď tak hodný, prosím tě, a vysvětli mi to. Děkuji.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  20. Potvrzuji dnešní naprosto nechutnou mlhu, která byla opravdu všude, a to od rána do večera. Proč píšu nechutná? Protože ji doprovázel odporný chemický zápach. Není to nic neobvyklého, tento scénař se opakoval už hodněkrát. Bydlím na vesnici, takže vzduch za normálních okolností (bez postřiku oblohy nebo vytvoření této chemické mlhy) je svěží bez zápachu.

    Je proti nám vedena doslova chemická válka, jediný rozdíl je v tom, že účinky jsou pomalé a "mírné" - poruchy imunitního systému, dýchacího ústrojí a podobně.

    Když tu pročítám reakce některých lidí, je mi smutno, jak naivní představu mají o fungování dnešního světa. Tito lidé mají pořád v mozku utkvělou představu, že by vlády nic takového svým občanům neudělaly, že je v jejich zájmu obecné blaho lidí (jen se jim toho pořád nedaří dosáhnout).

    Pravdou je, že vlády tyto operace pouze schvalují a některé o nich nemají dokonce ani potuchy.

    Naprosto zásadní pro pochopení fungování dnešního světa je dokument THE CORPORATION.

    S českými titulky je ke shlédnutí zde:
    http://www.mustwatch.cz/film/korporace-the-corporation/

    lotus

    (orgo, kdybyse ti chtělo uveřejnit to na hlavní stránce, přečetlo by to víc lidí) << -- toto ale dyžtak odmaž :)

    OdpovědětVymazat
  21. Milý Orgonete,
    měl bys trochu probírat články, které by jejich autoři rádi publikovali. Verthandi je možná radikální, ale s teploměrem má pravdu. Plusové hodnoty jde naměřit i uprostřed zimy, navíc takový skleněný teploměr může v podstatě fungovat jako miniaturní sluneční kolektor. Že to někdo spolkne znamená jen jediné: už se stal obětí vymývání mozku pomocí televize a vysokofrekvenčního vlnění. A daleko děsivější je možnost je, že něco takového mohl napsat někdo jako pokus o diskreditaci této adresy!

    OdpovědětVymazat
  22. To Guess:
    Jak už jsem psal na jiném místě: Před příchodem fronty se do vyšších vrstev atmosféry dostává vlhký vzduch => prolétající letadlo pak za sebou zanechá contrail. Jak se fronta blíží, vlhkost vzduchu stoupá a contrails nejen že nemizí, ale vzniká i další oblačnost (ať už jí nazýváte jakkoliv). Takhle to funguje odjakživa.
    Zkráceně: Příčinou contrails je blížící se fronta (oblačnost). Vaše teorie tvrdí opak: Příčinou příchodu (vzniku) oblačnosti jsou chemtrails.

    Letecké koridory zde: http://lis.rlp.cz/ais_data/aip/data/valid/e6-1-3.pdf

    To Orgonet:
    Osobně si myslím, že jakékoliv hádky mezi zastánci a odpůrci teorie chemtrails tady k ničemu nepovedou. Ani jedna strana zjevně neustoupí ze svého přesvědčení. Přesto bych tě poprosil, abys dál zveřejňoval i příspěvky opozice. Brojíš proti "vymívání mozků" a zatajování informací, ale sám by ses při prosazování své teorie chtěl uchýlit k cenzuře?

    Na tvém webu je právě zjímavý tenhle "souboj". Chemtrailisté dál budou předkládat pseudodůkazy, nad kterými budou jejich oponenti jen kroutit hlavami nebo se pobaveně usmívat. My - odpůrci CHT - se budem snažit vysvětlit, jak to s počasím na základě fyziky meteorologických jevů a chemtrailisté se budou divit, jak můžeme být tak hloupí a ještě jsme neprozřeli...

    WN

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.