6. září 2012

Haarpový hurikán ISAAC

Mám nějaké postřehy k počínání klimateroristů při tvoření mimořádně ničivého haarpikánu Isaac, který ještě dnes údajně "doznívá" nad vnitrozemím USA ... Je to trošku pracné na sepsání, tak to bylo nějakou dobu odkládáno, ale neodpustím si/jim to (:-)) O škodách česky si můžete přečíst třeba zde.

Postup haarpikánu

Haarpikán ISAAC vznikl v Atlantiku jako tropická bouře, možná přirozeně, možná řízeně, nejspíše kombinací obojího, a "postoupil" do Karibiku, kde údajně zesílil na hurikán a "přistál" na Haiti a v Dominikánské republice. Zůsobil příšlušné škody a ztráty na životech.

Před a na Haiti však Isaac nebyl vůbec zformován do známého kruhovitého cyklónu, natož s okem, nýbrž byla to neurčitá oblast různorodé oblačnosti. Podle mého názoru nad Haiti pak celkem nezávisle na této oblačnosti byly vyslány příslušné haarpové impulsy vyvolávající silné bouře, vítr a přívalové srážky. Na následujícm videu si můžete povšimnout, jak nad Karibskými ostrovy z ničeho nic "vybuchují" postupně "bouřkové koláče" neboli "cake storms", což je typická technologie na výrobu silných bouří používaná v celém světě, i u nás. .

Viz následující video NASA s "postupem hurikánu" ve dnech 25. - 27. srpna 2012. Všimněte si:

  • 25. 8. netvarovaná oblačná hmota nepřipomínající hurikán, různosměrná proudění. 
  • 26. 8. nad Haiti a Dom. rep. náhle vybuchnou silné koláče oblačnosti, způsobí efekt "hurikánu". Jsou vidět díry, dvojdíry a "komíny" ke "šlehání" oblačnosti, jejímu roztočení, atd.
  • 27. 8. oblačnost už se nám formuje do typického kruhu a roztáčí, postupuje k Floridě, a teprve  tam získává tvar cyklónu - lidé musejí přece vidět na snímku ono hurikánové kolo, které se chystá dosednout v New Orleansu.  




Fotka hurikánu nad Karibskými ostrovy: viz pupíky "šlehacích komínů" ... Také dva systémy oblačnosti jsou typické pro umělé roztáčení ...

Dále harpikán postupoval k Floridě a k pobřeží Louisiany. Stále to nebyl typický kompaktní kruh, natož s okem, nýbrž z něj neustále vybublávaly jednotlivé umělé bouřkové koláče, a roztáčecí dvojdíry jsou naprosto patrné, i "dvojitost" oblačnosti ...
Kuriózní je, že haarpikán přistál dvakrát, v blízkosti New Orleansu, čili napoprvé asi něco nevyšlo, tak klimateroristé zažhavili svými zbraněmi podruhé a vytvořili novou sérii bouří. (Na pobřežích vod mají snadnou práci, technologii přenosu obrovských množství vody na relativně krátkou vzdálenost mají zmáknutou.)

Viz video 27. - 29. 8. 2012: hurikán se formuje (zpočátku opět dvojitý), bublají na něm bouře, dvojice děr, dosedá na pobřeží Louisiany ...


Hitem internetu se stala satelitní fotka haarpikánu v noci, se světly amerických měst ... haarpikán míří na New Orleans. Američaní k ní připisují nadšené komentáře, jaká je to nádhera, síla přírodního živlu (:-)))

Stejná fotka NASA hodně (mnou) přiblížená: vidíte opět šlehací pupíky nad jednotlivými bouřkovými koláči  ... Cyklónový tvar je hodně přibližný, pokus o vytvoření "oka" je chabý.


Práce radarů při výrobě haarpikánu

A co dělaly americké radary pri haarpikánu? Na celkovém snímku aktivity radarů z 31. 8., kdy Isaac neustále živený klimatickými zbraněmi stále ještě škodil, můžete vidět dvě barvy radarových kruhů, modrou a zelenou. Radary v oblasti haarpikánu a na východním pobřeží vydávají zelenou, dle mě "mokrou radiaci", která je příznivá srážkám, a radary na sever od této oblasti vydávají "suchou radiaci", která zřejmě odpuzuje srážky, aby zůstaly omezeny na plánovanou oblast. 

Následující video (smyčka se několikrát opakuje) ukazuje, jak radary 31. 8. 2012 postupně zapínají svou "modrou a zelenou aktivitu".



Isaac na radaru zblízka:
Radar na jižním pobřeží, který vydává největší kruh zelených paprsků, je Houston v Texasu. Zdá se, že to byl hlavní řídící stan celého haarpikánu. Ale i radar přímo v New Orleansu se činil.


Když pak už je systém větru, nasávání vody a jejího spouštění roztočen, má setrvačnost, a stačí ho občas přiživit příslušnou radiací. Takže umělý hurikán se dostane poměrně hluboko do vnitrozemí a škodí. V jeho systému lze tvořit i umělá tornáda, která lze na něj svádět, a toho všeho klimouši beze zbytku využili.

Myslím, že  klimoušům se tvoření harpikánů buď zalíbilo, nebo něco nevyšlo podle jejich představ, takže v oné oblasti pilně šlehají další podobné bouře, Michael a Leslie, viz stránky NASA níže.

Galerie fotek harpikánu Isaac na Flickru:
http://www.flickr.com/photos/gsfc/7882472876/

Stránky NASA o hurikánu Isaac a dalších:
http://www.nasa.gov/mission_pages/hurricanes/archives/2012/h2012_Isaac.html

Fotka vzorného hurikánu s okem na závěr

Ještě mě zaujala jedna věc na závěr, a to: Na výše uvedených videích NASA z letošního Isaaca nikde žádný typický tvar s okem vidět není. Nejvíce ho připomíná onen noční snímek, ale i to je jen chabý pokus o sevřený tvar. Přesto všechna média pořád dokola omílají, že "oko se vyhnulo New Orleansu", oko sem a oko tam. Systém točící se oblačnosti zvaný Isaac má sice jakýsi střed, ale z něj pořád vybuchují nové a nové umělé koláče, a střed se přesouvá ...
Asi proto NASA v souvislosti s letošním Isaacem vystavuje ilustrační fotku Isaaca z roku 2000, který má typický kompaktní tvar, perfektní oko ... Nepozorný čtenář tuto fotku s okem jistě bude pokládat za letošní Isaac ... a nebude si klást žádné otázky ... s čímž klimouši počítají ...
http://www.isciencetimes.com/articles/3745/20120827/hurricane-isaac-2012-landfall-expected-late-tuesday.htm

Takže, tohle není letošní Isaac, ale Isaac z roku 2000, vzorný huríkán, typický tvar, typické oko, jak má být ...

6 komentářů:

  1. Myslím, že Houston je sídlo.
    Bed

    OdpovědětVymazat
  2. Mile zlate bestie, ti klimousi, vidte. Pracuji se staryma lidma a ze to ma na jejich chovani nesmirny vlyv,jako ty manipulace s pocasim, je jasne: jejich chovani je podobne "zlym duchum" a my to musime vydrzet. Dokdy? Jak asi pracuji mozky odvodnene leky proti vysokemu tlaku + haarpova zarizeni/elektromagneticke zbrane+vysousene poryvy vetru? Mily Boze, ja te mam tak rad...

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím jestli to bylo vidět na radarech, ale zrovna dneska docela slušně chemtrailsovali. Chemky byly klasicky natažené za letadly, ale velice rychle se rozširovaly a byly jako-by je někdo vyšrafoval fixem. Má doměnka je, že do toho valili HAARPem. Luxusně to "rozmlíkovalo" oblohu. Nevím jaký byl směr proudění horních mas větru, ale dole letěly beránkoidní mráčky cca. od západu na východ, kdy horní chemky se šířily přesně obráceně a nakonec luxusně začmoudli nebeský blankyt, jako vždy více v pozici před sluncem. Je vidět, že jsou v tom opravdoví profíci a budou nám to sypat na hlavy, dokud jim budou ty jejich eroplány létat.

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se, ale nevěděla jsem, kam to napsat, takže možná téma trošku mimo - co je to vlastně doopravdy ten systém Galileo ?? V médiích to prezentují jako neškodné zařízení...:-((. Díky, Elis

    OdpovědětVymazat
  5. Už víme, proč sypou ten hliník !!! Chtějí zneutralizovat pH procesy v přírodě, abychom byli nuceni jíst jen potraviny GMO, balenou vodu a farmakojedy. Tedy být totálně závislí svou existencí na globalistech potažmo klimateroristech, a jejich umělých produktech!!! Nebudeš poslouchat NWO ? Nedostaneš nažrat, pít a léky, a bídně chcípneš, protože si nic nevypěstuješ,otrávenou vodu nebudeš moci pít, a bez léků budeš umírat v bolestech a mukách. Tento způsob otroctví se vymyká jakékoli představivostia zrůdnosti před archívy dějin !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Nic totiž nemůže existovat a žít s pH neutrál !!! A ONI to vědí, proto dál chemují oblohu po celém světě !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.