27. října 2012

Film na víkend: Děti světla. Indigové děti.

Zdravím všechny Orgoneťáky.
Posílám jedno velmi optimistické video, bohužel v ruštině. Pro nás starší žádný problém, a pokud by se našel někdo schopný je otitulkovat, jistě by pomohl šířit onu optimistickou náladu mezi ostatní. Ona ovšem z videa čiší i tak.
Emilie

Orgonet:
Děkuji velice za krásný film! Už se těším, až ho večer zkouknu celý (:-)))) Tak vida, jak je nám teď dobrá školní ruština (mě bavila).



P. S. Orgonet: Kdo nemá tolik času, může se kouknout na toto kratší video, taky úchvatné:




6 komentářů:

  1. Zatím jsem měla čas jen na ten kratší dokument, ale i ten stojí za vidění (pokud někdo jen trochu vládne ruštinou). Zejména kolem 8:40 minuty videa Akiane Kramarik - to je něco neuvěřitelného! Ten delší dokument přijde na řadu taky, ale na to musím mít víc času. Díky za zveřejnění těch dokumentů.

    OdpovědětVymazat
  2. ad 28.10. ve 3.20
    škoda, že jste se s námi nepodělila o neuvěřitelno :( Někteří rusky neumí vůbec, jiní už pozapomněli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono netreba poznať detailne reč, je to v gestoch, očiach detí.
      Neberme si sprostredkované informácie, ale snažme sa o svoje precítenie. Pusťte si to dvakrát, ak ozaj chcete vedieť, čo hovoria. Uvidíte, že pri vážnom záujme budete rozumieť lepšie :-)
      Be

      Vymazat
    2. Ono je to stejné, jako s anglickým zněním u jiných dokumentů pro ty, co umí anglicky málo nebo vůbec (já líp rozumím psanému textu než rychlé angličtině, některá slova nepoznám, ani když je znám), ale hodně dá člověku kontext. Konkrétně Akiane Kramarik - začala malovat cca ve 4 letech. V 10 letech namalovala obraz Ježíše (ten tam je taky vidět), se kterým si od narození "povídala", ačkoli pochází z rodiny totálních ateistů, kteří se doma o bohu nikdy nebavili. Ty děti jakoby svítí zevnitř. Asi jediný, kdo mi připadal trošku nestravitelnější, byl ten Rus, co ráčkoval - ten toho moc moudrého neřekl, ale zato se tvářil, jako kdyby byl ředitel zeměkoule. Nevěrohodný byl proto, že mu chyběla pokora, která v těch druhých dětech jakoby automaticky je.

      Vymazat
  3. Zde je http://www.youtube.com/watch?v=ThBqiVm1iXU část přeloženého videa...

    OdpovědětVymazat
  4. http://tajomstva.org/indigo/akiane-kramarik/

    Nakreslila Pána Ježiša,
    Calvin Colton ho spoznal, v knihe Nebo nieje vymysel, opisuje ako bol v nebi pri tazkej operacii...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.