13. dubna 2013

Matthew 11. 4. 2013, 1. část




Matthew 11. 4. 2013
Překlad: OrgoNet

Obsah: Severní Korea; Papež František; Vatikán; vizualizace; homosexualita.

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Nejprve chceme uklidnit vaše obavy ohledně raketové aktivity Severní Koreje. Kim Jong Un, vychovaný k tomu, že mu náleží stejné velebení a podřízenost, jaké Severní Korejci prokazovali jeho otci, postrádá ve svém postavení zdravý rozum a smysl pro bezpečnost. Jeho rétorika není blafování, ale protože neví, jak vládnout své zemi, ukazuje svým občanům a světu vojenskou sílu, které je pod jeho velením.

Podle reakcí ostatních vůdců států na jeho pochybné motivy k rozmístění raket je možné, že se rozhodne nějaké vypustit. Pokud ano, bude se divit, jak je možné, že selhaly, díky zásahu naší vesmírné rodiny a její technologie. Pokud k tomu dojde, je neznámo, jakým způsobem by si mohl chtít zachránit tvář, a proto říkáme, že v nejlepším zájmu všech je nahradit sankce rozhovory.

Mnozí se nás ptáte na názor na papeže Františka, na něhož se soustřeďují myšlenky miliónů lidí celého světa, a my ho rádi řekneme. Ne, jeho pokora není „divadýlko“, ani nemůže být „spásou katolické církve“. Nebyl klonován, a ani nebude – klonovací centra Illuminátů byla zavřena dobrovolníky z jiných civilizací, které žijí mezi vámi.

Jako jeho kolegové ve Vatikánu a někteří jednotlivci mimo něj, ví i papež František o situaci skryté zrakům veřejnosti, a má v sobě vrozenou dobrotu, která ho nutí, aby skoncoval s tou největší bezbožností – mezinárodním centrem satanismu v útrobách Vatikánu. S tím, jak se světlo intenzifikuje, tento konec skutečně přijde, ale není jisté, zda papež je schopen vzdorovat těm, kteří jsou zarputile proti zveřejnění této ďábelské situace, která existuje uvnitř zdí Vatikánu.

Další informace, které se nemají dostat na veřejnost, je to, že skrývají staré záznamy dokazující, že ukřižování, zmrtvýchvstání a další části Bible byly vymyšleny a jiné části záznamů byly strategicky vynechány. Nechtějí, aby svět věděl, že „Boží zákony“ byly vymyšleny v počátcích církve jejími vůdci kvůli ovládání mas a získání osobního bohatství. Později byla přidána další dogmata, sloužící opulentnímu stylu, v němž žili obyvatelé Vatikánu. Také chtějí dále tajit své obrovské vlastnictví uměleckých děl ukradených za 2. světové války.

Papež František má morální odvahu pokusit se odhalit tyto informace, ale vzhledem k silné opozici si musíme počkat, zda se mu to podaří. Až se tyto pravdy vyjeví, doufáme horoucně, že nábožensky oddaní lidé budou mít absorbován dostatek světla, aby si uvědomili, že množství dobré práce církve je založeno na duchovnosti, nikoli na náboženském dogmatu.

Nedávno napsala jedna čtenářka mé matce k našemu poslednímu poselství toto: "Řekli jste, že negativní myšlenky a city ohledně nějaké hrozné situace ji udržují při životě. Jak je ale možné mít o tom pozitivní myšlenky?“ Měla na mysli obchod s lidmi, ale naše odpověď se vztahuje na všechny hrůzné situace ve vašem světě.

Několik témat, o nichž jsme hovořili v našem posledním poselství, má kontroverzní povahu – ale pokud jde o situace jako je obchod s lidmi a sexuální otroctví, zde není žádná kontroverze. I když se na tom podílí smlouva duše a karma, odpovídáme čtenářce takto:

V předešlých poselstvích jsme doporučili vizualizovat si Zemi ve zlatém a bílém světle, protože to doslova „přivádí na světlo“ hrozné znepokojivé situace, které dříve byly před lidmi utajeny. Pouze tehdy, když jsou odhaleny, lze něco učinit pro jejich ukončení a lze započít s léčbou traumat, která byla jimi způsobena.

Nemůžete „vymazat z vědomí“ to, co jste se dověděli o hrůzných situacích, a naprosto vám neradíme, abyste se je pokoušeli potlačit - to by v důsledku nepříznivě ovlivnilo vaše tělo, mysl i duši. Radíme vám, abyste si vizualizovali Zemi ponořenou do zlatého a bílého světla, pak se dívejte, jak se pomalu otáčí a na ní se objevují šťastné tváře, a vysílají pocity lásky. Energie vašeho obrazu, pocity lásky a láskyplný záměr půjdou od vás do celého světa.

Boží systém distribuce energie, jak byste to mohli nazvat, zajišťuje, že energie světla a lásky z různých zdrojů se dostane k duším, které ji nejvíce potřebují, k těm, kteří jsou utlačováni a k jejich utlačovatelům. Vaše energie lásky a  světla spolu se světlem z mnoha dalších zdrojů je tím, co ukončí všechny druhy útlaku ve vaší společnosti.

A nyní bychom chtěli mluvit o výroku v našem předešlém poselství: Skutečně každý se dozví, že homosexualita je pokročilé stádium duchovního růstu, kdy jsou ženské a mužské energie lépe vyváženy než u heterosexuálních osob.

Tak složitá situace vyjádřená tak krátkým výrokem si žádá vysvětlení – zejména proto, že homosexualita je jedním z problémů, které rozdělují váš svět. Požádal jsem matku, aby zde vložila část z mé knihy na toto téma. I když jsou tam informace vztahující se na obyvatele Nirvány, duchovního světa Země, myslím, že je shledáte osvětlujícími.

(Pokračování.)

28 komentářů:

  1. Milý a vážený Orgonete,ač na tvůj web chodím pravidelně,málokdy se v diskuzi vyjadřuji k tématům,nechávám vše plynout,tříbit.Však dnes mě to přímo nutí reagovat.
    Nechci se pouštět do spekulací o changelingu a už vůbec né o Matthevovi a jak a kdo případné sdělení přijal.Je,nebo bude určitě dobře když Vatikán odtajní své skryté kostlivce,ale určitě z toho nevyplyne skutečnost,že by nenastalo ukřižování Ježíše.
    Ukřižování toho,který byl poslán na Zemi,aby ji a lidem kteří tehdy byli inkarnování na ní a ve věčném koloběhu jsou zde zase a i jiným duším,dal svým Slovem možnost vzestupu,ukázal jim cestu a pozvedl zemi ze své dráhy sestupu do chaosu a zmatků vzůru do Světla.Ukřižování bylo velikým majsterštychem tehdejšího židovského kléru-ukřižuj ho ty římský místodržící nebo napráskáme císaři,že nejsi jeho přítel a že se chováš podezdřele.Stalo se a je zbytečné dnes říkat,to ti hnusní židé,neboť nikdo nemůže s určitostí říci,že nestál tehdy před usedlostí Piláta z Pontu a nevyřvával"Ukřižuj,ukřižuj"
    Ale je nanejvýš pro lidstvo dobré aby si sundalo ty klapky z očí které jim někdo před 2 000 léty nasadil.Byla to vražda na nepohodlném svědku Pravdy,mocenský boj o vliv nad ovcemi.Žádný prospěch nemá věřící z toho věří-li,že Kristus zemřel pro naše hříchy a jeho smrtí nám vzniklo,věříme li tomu, nějaké vykoupení,spása.Jeho Slovo a činy,a ty jsou žel církvi tak propleteny nesmysly a výmysly,že a to se obávám i kdyby Vatikán kopal hodně hluboko nenajde,pro toto Slovo přišel a kvůli Pravdě v jeho Slově byl zabit.
    Jiří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné věci se snažím jednomu jehovistovi vysvětlit. NE on prostě řekne, že jsem v moci ďábla. No nevím na kolik je spolehlivý Matthew. Je třeba si dávat pozor na chanelingy. Nikdy nevíte s kým mluvíte. Orgonete jak poznáte, že Matthew má dobré úmysly a mluví pravdu?

      Vymazat
    2. Začal bych stejně jako Vy. Chodím sem a čtu. Píšu pouze málo. Dnes bych se chtěl pozastavit nad tím co píšete Vy. Máte jistě svou víru a vlastně poznanou pravdu a nikdo nemá právo Vás kritizovat. Ovšem pokuď má být tento blog trochu na výši nechme Ježíše i jiná náboženství stranou. Myslím, že Církve za posledních 2000 let a to zejména ta katolická se odkopaly už tolikrát, že dělat jim tady osvětu nikam nevede. Nechci polemizovat o náboženstvích. Každý máme svou cestu a svůj stupeň poznání. Co je pro jednoho dávno překonaný přežitek, je pro druhého nověobjevený poznatek, ned kterým plesá radostí. A je to tak v pořádku. Pouze si myslím, že to na orgoneta nepatří. Myslím, že i různé chanelingy by se mohly po 21.12.2012 trochu zmírnit, ale to je věc orgoneta, jestli je sem dává. Všichni, kdo tady čtou si mohly vyzkoušet chanelingy na vlastní kůži po celé období několika let před tzv. tolik proklamovaným vzestupem. Stejně si jiné generace mohli vyzkoušet to, co hlásá ta která církev, nebo náboženství. Respektujme i jiné vyznání, nebo chcete-li poznání a toho docílíme nejlépe tím, že nebudeme lpět na dogmatech a vyvolávat diskuze, které se vedou už několik tisíc let a myslím, že se nikdy nedalo říct, že vedly k nějakému prokazatelnému cíly. Snažme se tady držet oproštěni od ideolodií a vidět veci čistě, bez dogmat a nánosů starých metod ovládání davů,kam samozřejmě řadím i Vámi opisované ukřižování. Ovšem to je můj postoj a nechci vyvolávat diskuzi na toto téma, ani urážet Vaši víru. Pouze jsem přesvědčen, že to, co se kolem nás děje lépe poznáme bez ideologických brýlý, ať už ta ideologi patří kamkoliv. Nenechme si své poznávání a svůj rozvoj zatemňovat tím, co už tolikrát v lidské existenci zklamalo. A tím je jakákoliv církev. Snažme se přijít na důvody toho, kdo a proč nám dělá věci, které denně vidíme na obloze a jak se bránit součastnému úpadku lidského bytí, jeho mravních hodnot i proměnu světa v nepřívětivé místo k životu. Hledejme jak můžeme tento stav ovlivnit z vlastního pohledu a vlastních možností. Nemyslím, že nám k tomu církve jakkoliv pomohou. Byli a jsou na jedné straně s těma, kdo tento stav zavádí. Leonardo

      Vymazat
    3. Pán/pani Anonymný.....

      Na rozsírenie Vásho obzoru o ukrizovaní Krista Vám odporúcam precítat si knizku od Michael Baigent "Jezisove Listiny" Tu nechávam odkaz.... http://www.srovname.cz/michael-baigent:-jezisove-listiny/podobne-produkty/k.1349752

      Vymazat
  2. Je možné si predstaviť krajšie atribúty pontifikátu nového pápeža na Petrovom stolci Katolíckej cirkvi?
    A práve tieto atribúty predstavil nový pápež František na stretnutí s novinármi dňa 16. marca v Aule Pavla VI. s novinármi z 81 krajín, ako hlavnú náplň svojho pontifikátu pre budúce obdobie. Doslova povedal: "Cirkev existuje preto, aby ohlasovala práve toto: "stelesnenú" Pravdu, Dobro a Krásu."
    Papež František Pápež taktiež novým spôsobom definoval podstatu a úlohu samotnej cirkvi, keď povedal: "Cirkev, keďže je inštitúciou ľudskou, dejinnou, so všetkým tým, čo sa s tým spája, nemá politickú povahu, ale od základu je duchovná: Je to Boží ľud. Svätý Boží ľud, ktorý kráča k stretnutiu s Ježišom Kristom. Iba v tejto perspektíve sa môže úplne pochopiť význam toho, ako Katolícka cirkev koná."
    Na záver tohto stretnutia sa pápež František rozlúčil s novinármi týmito slovami: "Povedal som vám, že vám zo srdca udelím svoje požehnanie. Mnohí z vás nepatria do Katolíckej cirkvi, iní sú neveriaci. V tichosti v srdci ho udeľujem každému z vás, rešpektujúc svedomie každého, ale uvedomujúc si, že každý z vás je Božím synom. Nech vás Boh žehná."
    Všetky tieto výroky nového pápeža Františka sú natoľko nové a prevratné, že sa mnohí pýtajú, kam sa bude Katolícka cirkev uberať pod kormidlom tohto pápeža chudobných, ktorý odmieta cestovať v limuzínach, bývať v luxusných vilách, priatelí sa z chudobnými a bozkáva nohy chorých na AIDS?
    P.S.S tímto můžu jen souhlasit s láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je Vatikán a jeho učení vcelku fuk, ale sympatické velmi byla Františkova reakce na situaci, kdy mu nějaký biskup po jeho zvolení dával pláštěnku obšitou hermelínem. František ji odmítl se slovy: "Už je konec karnevalu." No, jen aby mu to vydrželo a hlavně: aby on sám vydržel co nejdéle. Obávám se, že příznivci těch dosavadních praktik už teď litují, že pro jeho zvolení zvedli ruku, a že by se klidně mohlo stát, že František skončí dřív než něco začal... Takže držím palce, aby k očistě církve konečně opravdu došlo a začala být aspoň trochu věrohodná.

      Vymazat
    2. K předčasnému odstranění (úkladné vraždy, otravy)některých papežů v minulosti došlo. Jeden z nich ve 20.stol. byl zabit proto, že chtěl provést hloubkový audit vatikánské banky Opus Dei, a zveřejnit výsledky. Zemřel za záhadných okolností ještě dřív, než k tomu mohlo dojít. Ten současný František I. to chce zopakovat (audit Opus Dei). Tak uvidíme, co se bude dít.

      Vymazat
  3. Ježíš nebyl ukřižován, je to prokázáno na základě textu bible a zdravého rozumu v knize "К Богодержавию..." (http://vodaspb.ru/russian/files/books/K_Bogoderjaviu.html). Navíc to potvrzuje korán, kde se přímo píše, že Isa nebyl ukřižován.

    Jinak Matthew je v jedné linii s propagandou NWO, minimálně v tomto textu. Severní Korea jako "zlá", papež František jako "dobrák"... haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud je SKorea , militantní, ta k je přinejmenším podivná, , František má dobrou duši, ale s tím gigantem nic neudělá

      Vymazat
    2. No, tomu hlavnímu vrchnímu Korejci Kimovi jednak chybí zpětná vazba (nikdo mu nic negativního neřekne, protože se bojí), a jednak se mu charakter krásně zobrazuje v jeho obličeji: vždycky se tváří jak puchejř.

      Vymazat
    3. V korejské armádě to prý vře, zběhové práskli, že se na Kima chystá puč z jejich středu. Něco podobného jako kdysi puč na Hitlera v jeho Vlčím doupěti. Korejský režim má zřejmě odzvoněno, a tak z posledních sil dělá do světa bububu. Jen aby to bylo rychle a bezbolestně, Korejci si taky užili bídy a hrůzy jako málokterý národ na světě !

      Vymazat
  4. http://www.vlastnihlavou.cz/syrsti-povstalci-ziskali-obamovu-podporu/
    matthew, obama to je ale vyspela duse je nesmirne dulezite aby se stal prezidentem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obama je teda fakt vyspělá duše, když podporuje ty teroristy co si říkají "Svobodná syrská armáda" a přitom jenom vraždí, znásilňují a mučí pokojné civilní obyvatelstvo. Viděl jsem dokument od nezávislých investigativních ruských novinářů, kteří byli mimo jiné ve své vlasti oceněni vyznamenáním že podávají pravdivé informace, a situace v Sýrii je úplně jiná, než jak se o ní dočtete v našich, a jiných ze shora ovládáných médiích.Oni potřebují, aby oblbly co nejvíc lidí, takže tato kampaň je vedena celosvětově. Ovšem jak řekl obyčejný syrský občan: "než přišly, bylo tady krásně. Teď tady jsou lidi, !které tu nikdo nechce!, kteří jenom vraždí, a Západ je v tom ještě podporuje.Nemá to žádný smysl, a pokud chtějí vyhladit a vymazat naši Sýrii, jsou na dobré cestě." Pár důkazů? katarská televize několikrát vysílala informace o "teroristickém" útoku s předstihem několika hodin, než k němu na tom místě skutečně došlo, dále také ukazovali shromáždění velkého množství demonstrantů proti Asadovi, Bůh mu žehnej že jeho armáda ještě chrání obyvatelstvo jak může a že to dávno nezabalil, bylo to vysílané v "reálném" čase, ale když dotyčný co to vypravuje vyhlédl z kavárny, protož shodou okolností seděl zrovna na onom místě, ulice byli prázdné. Prý tam několik měsíců před začátkem konfliktu byli západní novináři a točili si prázdné ulice a části měst, které jsou teď vysílány plné demonstrujících.Je to delší příspěvek, ale musel jsem reagovat na to, jak může někdo říci o Obamovi, že je vyspělá duše.Přitom je to jenom loutka, která poslouchá ty nahoře, ví o všem co se děje a nic s tim nedělá. je to hnus, velebnosti.

      Vymazat
  5. Co te týče té homosexuality, tak spíš nesouhlasím. Lazarev například považuje homosexualitu za onemocnění, s čímž bych souhlasila. Je třeba si uvědomit, s jakými jevy (a vibracemi) je homosexualita často spojena. Pokud znáte filmy uznávaného (nevím proč) režiséra Pedra Almodóvara, které se jen hemží homosexuály, transvestity a transexuály, tak mi určitě dáte za pravdu, že ty filmy moc duši nepovznášejí, ale spíš v člověku zanechávají pocit jakési trapnosti. Ano, musíme být tolerantní - i k homosexuálům, nemocným atd., ale to neznamená povyšovat jejich problém na klad. Pokud má lidstvo vstoupit na nějakou vyšší úroveň duchovní úroveň směrem k homosexualitě, jak naznačuje Matthew, tak to znamená opuštění fyzické existence, protože se přestaneme rozmnožovat. Pak by to ale znamenalo vyloučení sexu úplně ve prospěch bezpodmínečné duchovní lásky, protože nemám pocit, že by příroda stvořila lidské tělo tak, aby vyhovovalo homosexuálům. Z čistě biologického hlediska je uzpůsobené k heterosexuálním vztahům a rození dětí. Alespoň to mi říká zdravý rozum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to že homosexuálů je tolik , znamená jedno, že je mezi lidmi málo opravdové Lásky , ne té partnerské ale té Agape !!!

      Vymazat
  6. Nejniternější duchovní mysl Ježíše Krista byla z ryzího nepodmíněného Božství, která pocházela přímo z Absolutní duchovní mysli Stvořitele Nejvyššího Boha.
    Proto ukřižování umožňuje Ježíši Kristu sestoupit do pekel, podřídil si je a ustanovil nad nimi svou vládu. V tomto činu spočívá pravá funkce Ježíše Krista jako Spasitele nejen lidstva, ale i veškerého Stvoření v celém multivesmíru.
    Nebýt toho činu, negativní stav by trval nejen navěky, zvítězil by a ovládl celé Stvoření. Prostřednictvím lidského těla má Pán Ježíš Kristus negativní stav pod kontrolou, dovoluje mu jen, aby odhalil všechny ty hrozné věci, které se v současnosti dějí.

    Pseudotvůrci, tedy ti, kteří vytvořili negativní stav, věděli moc dobře, kdo je Pán Ježíš Kristus, že je jediným Bohem nedělitelným, který své Božství učinil lidským a to lidství pak učinil Božským.

    Konečná eliminace negativního stavu teprve nastane.
    L O ♥ E Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediný příspěvek, který tu má smysl, ostatní jen provokativní chabrus !

      Vymazat
    2. http://barboraopelkova.blog.cz/1304/rozkryvani-pravdy-od-mistra-jezise

      http://barboraopelkova.blog.cz/1304/jeshua-byt-mostem-k-nove-zemi


      atd .

      Vymazat
    3. Lído, mě fascinuje, jak to všechno tak spolehlivě víte. Vy snad chodíte s Ježíšem na kafe?
      Bacha na zajetá náboženská dogmata! Jidáš byl a často i dnes ještě je brán za toho největšího padoucha, zlosyna a zrádce, ale v podstatě nebýt jeho, těžko by celý příběh dopadl tak, jak dopadl. On v podstatě Ježíšovi pomohl naplnit to, co měl v úmyslu, aspoň tak to vychází pro myslícího člověka. Chce to nakouknout nejen do oficiálně schválených evangelií, ale i do gnostických, a nebýt zaslepený dogmatem, leč používat zdravý rozum.

      Vymazat
    4. Proč zrovna ukřižování umožní sestoupit do pekel? Ježíš Kristus byl prachsprostě zabit. Ty teorie jsou těžko obhajitelné bláboly umožňující, aby věřící zůstali pokornými a poslušnými ovečkami.Peklo bude existovat tak dlouho, dokud budou na zemi či jinde žít zlí lidé, a ti se dostanou přesně tam, kam patří.Hlavní úkol Ježíše Krista zde na zemi bylo učit lidi, jak mají žít, myslet, cítit, aby se vůbec do duchovního ráje mohli dostat. Co se týče proslovů MATTHEW, rozhodně to píše někdo znalý duchovních zákonů a je to velmi důmyslná manipulace s lidmi.

      Vymazat
    5. Anonymní14. dubna 2013 9:46

      pokud budeš vše brát jen hlavou, nic se nedozvíš..nikdy

      Vymazat
    6. Ano, Ježíš si žádné peklo nepodmanil, jelikož kdyby to udělal, tak zanikne. Nebo jak mi Lído vysvětlíš, že Ježíš a Bůh je sice neskutečná láska, ale 90% lidí jde do pekla? (beru to z Tvého hlediska,já jsem Buddhista a věřím na reinkarnaci,což nevylučuje, že se někteří reinkarnují do pekla, na pár set životů...) Řekneš mi že Bůh to nechal na jejich osobní vůli, jak se rozhodnou,viď? ale co by to potom bylo za Boha, kdyby to skutečně takhle nechal? myslíš že by se mu v nebi líbilo, kdyby tam měl 15% všech lidí, a všechen zbytek, a to je sakra hafo miliard lidí za ty stovky tisíců let, co jsou lidi na planetě, takže všechen zbytek by byl mučen v pekle? a největší biblická absurdita - navždy?? bez možnosti opravy?

      Vymazat
  7. Souhlasím s Lídou, pěkně vysvětlený. Al

    OdpovědětVymazat
  8. Takze citam tento príspevok od Mateja a o pápezovi, ked nastúpil som si vytvoril vlástnú mienku. A táto mienka sa potvrdila, ked som otvoril stránku organizácie ITCCS a cítam o tom akú rýchlu karieru tento pápez v Argentíne a za diktatúry urobil. Z obycajného knaza sa stal Kardinál a teraz pápez! Toto som prelozil cez automatický preklad Google a nech si kazdý vytvorí mienku sám. Chcem dodat, ze muz ktorý bije zenu to vie velmi dobre zakryt. Ked si zena stazuje u priatelov, tak tí povedia, ale tvoj muz je najväcsí andel na svete!!! Schovávat sa za andelstvo a dobro, ale pritom v tajnosti ublizovat vyzerá byt pomerne normálna vlastnost cloveka! Akú ilúziu nám hraje pápez nech si spraví kazdý svoj úsudok sám. Mne osobne sa vsak zdá, ze neustále nepocúvam iné aj tu vo svedsku, iba o tom ako je tento pápez pokorný, je to akoby MANTRA mega rozmerov. Spomínam si na tú bytú zenu a na vonok toho pokorného fantastického muza a nikto tejto zene neverí. My ludia milujeme ilúzie; divadlo, ako aj 11/9 ked dvojicky padli a teraz tu máme dalsiu ilúziu a vyzerá to na to ze to milujeme :)
    http://itccs.org/
    Papež Francis je spojen s pořízením protiraketové Exocet, podle britské vládní zdroje
    Brusel a Londýn:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9hLcjTjw4gw

    Ať je to, že přebývá v Římě za maskou náboženství a říší neúprosně zjevuje. A její masku sklouzl dále včera s více zarážející odhalení, zahrnujících nový papež Francis, Jorge Bergoglio.
    Spolehlivý zdroj v britské státní službě, který poskytl přesné vnitřní netěsnosti v minulosti na našem soudu odhalilo následující na ITCCS důstojníka v Londýně:
    Začínající v září 1981, současný papež Francis 1 se choval jako agent pro argentinské vojenské junty, aby získal Exocet rakety, které byly použity proti Royal Navy flotily během falkandské války následujícího roku.
    V průběhu září a října roku 1981, papež Francis, jak pak-kněz Jorge Mario Bergoglio, uplatňována prostřednictvím svého přítele Roberta Calvi, vysokého úředníka Vatikánské banky, s ohledem na prostředky, které umožnily Argentina Junta koupit "alespoň dvacet" v Exocet rakety na cenu přes 200 milionů dolarů, podle britské zdroje.
    Stejný zdroj uvádí na ITCCS důstojníka v Londýně 9. dubna 2013,
    "Junta věděl, že Britové by proti jejich zabavení z Malvíny, takže oni dostali jejich muž otce Bergoglio dostat jim rakety, protože on byl přátelé s Robertem Calvi. Margaret Thatcherová byla premiér v roce 1982, a ona i Buckinghamský palác věděl že to byl Bergoglio kdo postavili protiraketové financování (General) Videla. Thatcherové ve skutečnosti schválila MI-6 plán k odstranění kněz, otec Bergoglio, ale že opadla. ale teď ten samý kněz se stal papež, a Thatcher jen náhle zemřel, a královna je sestoupil pod rumored atentát strachu, poté, co už zrušena její 6.března výlet do Říma, když to stalo se jasné, že Bergoglio by se stal papežem. To nejsou náhody. "
    Po Exocet raketa dohoda byla úspěšně uzavřena, relativně neznámý klerik, Fr. Jorge Bergoglio, byl rychle povýšen do argentinského katolické hierarchie. Stal se hlavou celé katolické církve v Argentině v roce 1998 jako součást jeho odměny.
    Dne 17. června 1982 - jen dva měsíce po zahájení válce o Falklandy - Bergoglio je Vatican banka přidruženéhoRoberto Calvi byl nalezen mrtvý, visí pod mostem Blackfriar je v Londýně.

    OdpovědětVymazat
  9. Někde jsem četl, že k homosexualitě někdy dochází tím, že duše mění pohlaví. Např. žena lesbička byla v minulém životě muž a stále ji to táhne k ženskému pohlaví, čímž se stává lesbičkou. U některých "chlapských" typů např. tenistky Navrátilové by tomu tak mohlo být.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to jako vždy a v současné době to nemůže být ani jinak. Co člověk to názor a boj za pravdu. Skvělé je, že se zde aspoň lidé za svoje různorodé názory nenapadají. Nicméně se v názorech krásně ukazuje, jak moc si lidé nechali katolickou církev a její dogmata a postavy zalézt pod kůži, do krve apod. a nechají se tím manipulovat a připravovat o své osobní svobody a hodnoty.

    Jeden náš slovenský přítel, 2. příspěvek shora, mj. píše, že..."..Církev je ....Boží lud.... ktorý kráča k stretnutiu s Ježišom Kristom. Iba v tejto perspektíve sa môže úplne pochopiť význam toho, ako Katolícká církev koná."

    Je mi líto, z jeho řádků až jde smutek, kam až může (a jistě i dále) zajít přijatá a tisíciletími vnucená "láska k církvi". Vždyť to, co se v těch všech řádcích píše je protimluv. Vždyť Katolická církev k žádnému střetnutí s Ježíšem nekráčí, jen předstírá a lépe řečeno, chodí kolem. Protože pokud by skutečně tím směrem šla, pak by musela přiznat jednak pravdy, které tají, ale hlavně by musela přiznat, že Ježíš tady JE, ne že přijde a JE v každém z nás, protože, jak řekl, my jsme jako ON. Potíž je v tom, že on věděl kdo je a jaká jsou proto jeho schopnosti, možnosti tedy i moc (myšleno tvořivá, životní moc). Ovládal hmotu, měl na ni vliv atd. A to vše můžeme i my, za podmínek, že si to uvědomíme a budeme současně s tím vědět i jak. Proto ON přišel a toto bylo jeho poselství. A teď si představte. co by se stalo, kdyby každý z nás, si toto uvědomil a uměl s tím zacházet. myslíte, že by pak ještě mohla jakákoliv církev, nejen katolická, existovat? A proto oni tají, manipulují, překrucují jak mohou, protože by přišli o svou moc. A proto je i také podporují ti často diskutovaní Ilumináti, jelikož jsou propojení a katolická církev jim pomáhá udržovat Lidstvo v nevědomosti a ve stavu snadného ovládání.

    Asi tak. Dalo by se napsat dál mnohem a mnohem víc. Ale na co. Stačí, že se najde aspoň jeden člověk, kterého tyto řádky osloví a začne se více ptát. A Světlo poznání se tak rozšíří o další probuzenou Duši.. Probuzení a uvědomění si Mistrovství (kristovského) v sobě, je obsahem probíhající transformace a Vzestupu, ke kterým se Lidstvo, naštěstí, rozhodlo. Tím končí éra ovládání, vykořisťování, zneužívání, válek, manipulací atd. a nastává období Zlatého Věku Lidstva, mír , spolupráce a vzájemný respekt.

    Alan

    OdpovědětVymazat
  11. Lída,

    som nesmierne rád, že čítaš PDF :-)

    prejem všetkým krásny pozitívny deň

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.