11. června 2013

Stížnost na geoinženýrství a chemtrails adresovaná prezidentské kanceláři

Ahoj, 
už jsem byl tak vytočený, že jsem se holt obrátil přímo na kancelář prezidenta republiky (i když jsem ho nevolil, jak uvádím ve zprávě- napsal jsem to jako nutnou doušku - politici na lichotky slyší).
Každopádně si velmi vážím Vašeho blogu a všeho co děláte a věru - možná by to chtělo svolat jakousi celorepublikovou "sešlost" kde by se prodiskutovalo (snad by stálo za to oslovit i některé odborníky) co dál- jak vyzvat vládu, aby konečně přestala balamutit veřejnost a k celé problematice dala jasné vyjádření, popřípadě, aby hokuspokusy sprejerů ZATRHLA! Vzpomeňte si na to, jak se podařilo zlikvidovat záměry NATO vybudovat u nás RADAR /a to jsem měl jako správný čundrák do té doby rád Honzu Vyčítala...njn/. Přeji hezký, no, hezký... tady u nás na Turnovsku to teda vypadá- chemická polévka na obloze....hezký den a hlavu vzhůru, věčně si na ní kálet nenecháme! 



11. 6. 2013

Dobrý den, pane kancléři,

rád bych Vás poprosil, zda byste nemohl presidentu republiky (jehož mimochodem volila celá naše rodina) tlumočit těchto mých několik závažných stížností, týkajících se geoinženýringu a jevu známého jako chemtrails.

1.) jistě nemusím ani Vás, ani pana presidenta seznamovat s bližšími informacemi o jevu chemtrails (ne, opravdu nejde o konspiraci, jak se nám mainstream snaží namluvit), ovšem slušnost je slušnost: http://www.youtube.com/watch?v=0ALaeI8SniE  - dokumentární film, kde vystupují fundovaní vědci a hovoří o tomto jevu naprosto otevřeně

2.) bylo prokázáno (rozborem půdy, deště aj. faktorů), že vliv chemtrailových postřiků je zhoubný a jedovatý (hliník, baryum atd.)

3.) nyní již každý den ( je 11. 9. 2013 8:49 hod. a nad libereckým krajem je jedna chemtrailsová čára vedle druhé) je možno pozorovat nad naší republikou letadla sprejující chemickým koktejlem oblohu

4.) nejen já jsem se svými stížnostmi např. na Ministerstvu životního prostředí neuspěl - jak to vypadá, buďto je vládě jedno, co se děje, nebo záležitost úmyslně bagatelizuje (ikdyž v době poslední ledy poněkud "tají" : http://www.okno-do-avalonu.estranky.cz/clanky/zpravy-bez-cenzury/chemtrails-aneb-co-na-nas-pada-z-letadel-/ )

5.) copak vládě ČR nevadí, že tento jev způsobuje znehodnocování půdy, úhyn včelstev, otravuje zemědělské produkty, způsobuje u lidí zdravotní problémy (bolesti hlavy, alergické reakce, rýmu, atd.) ?

6.) tento jev je u nás zaznamenán od chvíle kdy ČR přistoupila k "projektu" Otevřené nebe /OPEN SKIES TREATY/ - po vstupu do NATO

Vážený pane kancléři, pana presidenta jsme si vždy vážili, neboť hovořil otevřeně k mnoha věcem a nebál se je kritizovat. Jako občanovi mi již nezbývá jiná možnost, než postěžovat si takříkajíc přímo "na hrad". Není mi lhostejná budoucnost a není mi lhostejný osud naší krásné země. Jistě uznáte, že umělá manipulace s počasím je cestou do pekel a pravděpodobně stojí i za katastrofálními povodněmi, jichž jsme v posledních dnech byli svědky. Ať už jsou pohnutky US vlády (neboť jde o projekt převážně americký, ikdyž aplikovaný globálně - snad kromě Číny, Ruska, a států, jimž jsme zvyklí říkat Tetí svět)  jakékoli (od teorií, že jde o program NWO na depopulaci euroatlantického prostoru, aby se zbytek dal snadno zotročit, až po nepotvrzená prohlášení, že jde o projekt na "zbrždění globálního oteplování" /které je výmyslem globalistů/) zásahy do přirozeného koloběhu počasí mohou mít nedozírné následky - není radno hrát si na Boha. 

Neměl by se tedy alespoň president republiky zabývat stížnostmi občanů? Neměl by k tomuto opravdu vážnému a děs budícímu jevu učinit veřejné prohlášení? Pevně věřím, že jeho slova o tom, že hodlá být presidentem nás dolních 10 miliónů byla míněna vážně. 

Na závěr si prosím uvědomte jednu důležitou věc: Stále víc lidí zvedá zrak k obloze a pokládá si stejné otázky jako já a mnozí (a je jich už víc než dost) další. Víte, když se dnes konečně roztrhaly mraky a člověk se těšil na sluníčko a místo něj je na obloze obludná chemická polévka.... JE ZDE něco v nepořádku.

Doufám, že jak vy, tak pan president Zeman nebudete hluší k hlasu lidu. S přáním pěkného dne a s poděkováním, za kladné vyřízení mé stížnosti

občan Milan Roštejnský

Orgonet: Bravo, krásně formulováno, děkujeme za info a těšíme se s Vámi na odpověď!

72 komentářů:

  1. Tak přesně tohle mě včera napadlo, že udělám a stejně tak mi proběhla hlavou myšlenka, že by nebylo od věci nějaké to setkání "orgoneťáků", aby jsme se společnými silami domluvili co a jak dál, že je potřeba nějaký ten čin....to je legrační a dnes čtu něco v čem mě už někdo předběhl...bravo, paráda a moc fandím, ať se dopis skutečně dostane tam kam má a je hlavně "vyslechnut"...Jen jestli můžu poradit...je tam malý překlep v datumu 11.9.....tak prosím opravte, atˇto nezmate....krásný den všem a díky

    OdpovědětVymazat
  2. nyní již každý den ( je 11. 9. 2013 8:49 hod. - zajímavý překlep :D a jak to dopadlo?

    OdpovědětVymazat
  3. Milan je borec. Lépe bych to nenapsal. Palec hore. ;)
    Czernick

    OdpovědětVymazat
  4. milane skveli a diky a jiny lidi. nesnasim totiz keci typu:,,stejne proti tomu nic nemuzes udelat.. atd``. sama jsem tady v nemecku volala snad do kazdyho radia,krery tu v bavorsku vysila,do tel.stanic asi peti uz nevim,i do konce do reklamnich agentur s zadosti jestli nemaj chut na nejakej bilboardik, ktery by tak trochu prastil
    lidi do oci s carama na nebi, na tema codex a pod.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen pevně věřím, že se to konečně rozhýbá ...Chapadla klimateroristů jsou obludně rozrostlá a nejsem si jistý, že pan Zeman by v tomto směru měl nějakou váhu ... Ale nikdy neříkám nikdy ...
    No nechme se překvapit reakcí z Hradu.
    Áron

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od zednářů uniklo, že pořádají voodoo kulty proti Zemanovi, aby ho stihla nějaká rychlá smrtící nemoc nebo infarkt či mrtvice ! Zaměřmě se proto na Zemana v meditacích a modlitbách, aby se to zednářům nezdařilo ! Mezi zednáře totiž patří i ti, co jsou dnes ve vazbách v kauze Nečas/Nagyová. Nagyová je údajně hlavní iniciátorkou těchto černomagických rituálů a obětí ! I Nečase zpracovala tímto způsobem pro skrývané plány budoucí koalice ČSSD-Úsvit666-TOP 09 !

      Vymazat
  6. to neni spatny napad s tou celorepublikovou seslosti,co??

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím Milane a MOC DĚKUJI za nás všechny kdo jsme to ještě neudělali. Nebudu uvažovat o tom, že to smetou ze stolu a nikdo se tím nebude seriózně zaobírat, to je teď jedno. Ta energie kterou jste do toho vložil je dalším střípkem, který VŠE pomalu rozpohybovává, prostě je skvělé, že jste to udělal. Já už o tom melu s přítelem dlooouuuuhý čas. Měli by jsme Vám a sobě všichni pomoci a zavalit je dopisy a stížnostmi. Třeba se TAM najde někdo, kdo má mozek v hlavě a pro strach uděláno. Díky, za naději a krásný den:-). Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli BYCHOM!!! :-)

      Vymazat
    2. Je to skvělý čin! Díky za něj!
      Celorepubliková sešlost - další skvělej nápad!
      A.

      Vymazat
    3. Hezky napsáno, zkopírovat a bombardovat maily všechny ministry a poslance tak dlouho, dokud nebude nějaká odezva.

      Vymazat
  8. Milí přátelé,
    ono by možná bylo nejlepší udělat totéž, co udělali bojovníci proti klimateroristům v USA - jít s tím přímo do Poslanecké sněmovny, na Úřad vlády, do Senátu... bombardovat poslance informacemi, dotazy, atd. počítám, že u nás alespoň některým "papalášům" zůstal krapet zdravého rozumu (viz senátor Doubrava)- (ale je zřejmé, že třeba u takového Khódla Trautemberka von Bilderberg bychom neuspěli) zkrátka jednou větou: TYTO HNUSY MUSÍ SKONČIT!
    a ten překlep se mi vážně povedl- spoléhám na známý "smysl pro humor" páně Miloše
    Milan

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé 11.9. v 8:49 narazilo první letadlo do budov WTC !!!??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak by řekl nejeden ezoterik : předstihlo svou smrt ! A tak se prosím vyrábějí dějiny na zakázku !

      Vymazat
    2. Podobně vyrábí dějiny na zakázku TV Al-Džazíra nebo turecká státní TV !!!

      Vymazat
  10. Děkujem Milane,jste skvělý,někdo s tím začat musel, už toho máme všichni opravdu dost.Oni si dovolují čím dál víc,jako by nám chtěli tím náporem po celé zemi říct-jen si dýchejte to svinstvo a neremcejte.Už třetí den jak bylo nad Brnem slunečno,tak každý den vytvářeli na obloze velké X,vypadalo to jako jejich provokace.Prosím,vymysleme něco,přece se nenecháme jako lidstvo tak ničin a naší krásnou planetu.

    OdpovědětVymazat
  11. Manipulaci s počasím tady provozují už celá desetiletí. Na obrovské náklady , které jejich činnost vyžaduje se de facto skládáme všichni. V poslední době už se ani nenamáhají svoji činnost tajit a díky tomu si stále větší a vetší část populace všímá, že něco není v pořádku. Zejména staří lidé, kteří prožili život v přírodě bijí na poplach. Jejich děti se jim ve většině případů zatím smějí. Jedno je však jisté. ČAS UZRÁL.
    Květnové demonstrace proti Monsatu pořádané napříč celou Evropou vyústily ve zcela nepokrytou pomstu ve formě povodní. Po celorepublikové akci proti klimaterorismu nás možná potká pro změnu vražedné sucho nebo se dokonce pohne zem jako na Haiti. TOHLE UDĚLAT MUSÍME a když to nezkusíme, prohráli jsme předem. Tady nejde o peníze, ale o životy nás a našich maličkých dětí, vnuků a pravnuků. Podmínky, které nám denodením práškováním a elektromagnetickými šoky upravují jsou neslučitelné se životem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano je to tak presne jako dokument vydany roku 1996, na strane amiku, s nazvem: Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025 ... da se najit na wiki pod nazvem vol3ch15.pdf ............... podle skoro denniho sledovani za posledni cca 4roky vsechno to skoro dokonale sedi, vcetne prognozy v roce 96, tehdy nebyly informacni (dokonale a super vykonne systemy), coz dnes jsou, viz. napr. super vykonny pocitac urceny hlavne pro meteorologicke ucely, byl spusten X zacina byt spousten v testovacim rezimu ;))) v Australii...svetlo a mir v dusi

      Vymazat
  12. Zdravím Všechny,
    Svou aktivitu ohledně manipulace s počasím zkouším, kde mohu. Ale musí na to být vždy člověk, kterému to říkám "hlava otevřená", ostatním to nemá cenu říkat (a pokud jsem řekl byl jsem za vola). Podle mého názoru by se měl vést boj z manipulací počasí na více frontách najednou a to tedy:
    1-hromadné octování lidí zdejší komunity (chce to více organizovaně po celé ČR nejlépe rovnoměrně po území)
    2-jakýsi výzkum co kromě octa funguje(purvincova pyramida, orgonity, jiná zařízení),
    3-psaní dopisů na příslušné orgány a politikům (a to co v největším počtu),
    4-odkazy v diskusních fórech na zdejší blogy,
    5-diskuse s přáteli, kamarády, kolegy...atd.

    Osobně provádím bod 1 a body 4 a 5. Dříve jsem dělal i bod 3, ale vzdal jsem to. Ocet mám a dolévam pravidelně (za oknem) a musím říct, že opravdu i moje přítelkyně si všimla, že to efekt má.

    Co myslíte ? Lze dát dohromady něco organizovaného za celou ČR + Slovensko ? ?

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem se pred casem ruzne stezoval, odpovedi bylo zpravidla poukazani na prostitutske prohlaseni University Karlovy a CHMU. Na dalsi maily jiz neodpovidali. Jednotlivce postihne to, co mne. Mnohem lepsi by bylo zalozit obcanske sdruzeni, ktere ma v CR pomerne zajimave moznosti. No a jako to tady nekdo napsal, zafinancovat velkoplosny billboard na vyjezdu D1 z Prahy by pritahlo vic pozornosti, nez je komu libo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myšlenka skvělá, teď už jen převést ji do hmoty :-)
      Přispěju
      A.

      Vymazat
    2. Ty billboardy by mohly zabrat !

      Vymazat
    3. souhlasim, taky bych se pridal

      Vymazat
  14. Zdravím Milane, modlím se za to, abychom sebrali už konečně odvahu, všichni, co cítíme přesně to, co jste teď tak krásně za nás všechny vyjádřil. Moc Vám děkuji. Vážím si Vás. I Tebe Orgonete. I Tobě za vše znova děkuji!!!!! Tento dopis Milane je vyslyšení mé denní prosby, i když jnak, než jsem si představovala , co bychom všichni měli udělat. Prosím všechny, kteří s Milanem souhlasí, zda bychom jeho dopis nepodpořili veřejnou peticí. Určitě by to mělo velký význam a to myslím nejen u nás, ale určitě by se i přes sociální sítě přidalo mnoho dalších lidí nejen u nás a Slovensku, ale věřím , že nakonec ze všech evropských států a možná i mimo ně. Stejně, jako jsme jednotní v protestech proti GMO, stejně je nutné protestovat a bojovat proti chemtrails. Je to zločin proto lidskosti, proti přírodě, všemu živému a děje se to před očima nás všech za bílého dne. Je nás více, kteří jsme jiní, než ti, kteří se rozhodli takto jednat. S láskou všem Věra

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji Milane za nás za všechny. Každá aktivita má smysl. V neděli jsem se podívala na totálně posprejované nebe u nás ve Starém Městě u Uh. Hradiště a chtělo se mi brečet.........Musí se přece najít způsob jak to zastavit, jinak se tu zachvilku všichni otrávíme. Vždycky si říkám, jaký z toho mají pocit ti piloti, kteří nám to lejou na hlavu. Přeci nejsou tak blbí, aby o tom nevěděli, když o tom vím já, matka na RD! To mají tak silné žaludky a nenajde se mezi nimi žádný čestný muž (žena), který je třeba před důchodem a už mu o nic nejde a veřejně se proti tomu nepostaví???? Bože, dyť to lejou i na svoje ženy a děti a zahradu!!!! Jitka

    OdpovědětVymazat
  16. PS: Ještě mně napadlo seznámit s peticí a ev. požádat o pomoc i expresidenta p. Václava Klause. Pokud jsem s ním s něčím bezvýhradně souhlasila a byla mu skrze to ochotna odpustit mnohé z minulosti a současnosti, pak to byl jeho realistický a zásadní přístup k naší roli v EU a jeho otevřená, podle mně oprávněná kritika toho, co se v EU děje a kam to vše globálně směřuje. Snažím se lidi pochopit, nesoudit, ale také se rozhodně postavit za to, co sama cítím. Mít se rád, není sobectví, je to cesta odpovědnosti za svá rozhodnutí a činy, je to cesta pravdy a lásky ke všemu a všem bez podřizování se tomu, s čím nemohu vnitřně souhlasit. To je ta pravá svoboda. Pokud tuto lekci každý z nás zvládneme, věřím, že se vše k dobrému obrátí. Pak nás bude provázet i Boží požehnání pro naše jednání a nutné změny. Ani naše krásná zem to již nemůže unést, je nutno jí pomoci. Děkuji. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaus zřejmě nebude stát na straně podobných iniciativ, a pokud přeci jenom bude souhlasit, rozhodně ne do kamer nebo do tisku !

      Vymazat
  17. Milané dík, jsem zvědavý co odpoví, ale už se přece jenom začíná malinko blýskat na lepší časy, před chvílí jsem četl na natu, že podle některých vědců nám sluníčko prospívá a ne škodí, my už to víme dávno, ale konečně se to dozví ti co na sebe neustále patlají prostředky proti slunečnímu záření, proto na nás klimouši to sluníčko nechtějí pustit, byli bychom totiž zdravějšía asi také duchovně zdatnější, hezký den všem Dub

    OdpovědětVymazat
  18. Zkoušela jsem podat dotaz ohledně chemtralis na Hyde Park ČT 24,když byla diskuze o počasí a vůbec to nezařadili k odpovědi!

    OdpovědětVymazat
  19. Teda Milane, klobouk dolů! Já jako matka dvou malých dětiček tu denně akorát nadávám na ty zmetky, jak si to mohou dovolit dělat těm maličkým, ale vyjádřit se písemně a k tomu přímo do prezidentovy kanceláře, to mě věru nenapadlo :-) Moc držím palce, ať přijde uspokojivá odpověď a možná, než přijde, se zvetím a pošlu stížnost i já, z pohledu matky, která jen bezmocně přihlíží, co to dělá po zdravotní stránce s dětmi....nepřidá se více maminek...? ;-) Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, mámy, pojďme do toho!
      A.

      Vymazat
    2. Ahoj Radko,
      maminky jsou převážně z generace Husákových dětí a většina z nich si namísto oblohy prohlíží internetové e-shopy. To jen my ostatní nespíme hrůzou, co to s těmi maličkými dělá, když dospělý člověk v dobré formě pociťuje po jejich celonočním práškování celodenní dopolední pálení v nose a krku a pak nepochopitelnou únavu provázenou pocením, jak se tělo čistí. Baryum je prudký jed. Dětští lékaři jsou k chemickému zaneřádění ovzduší hliníkem, baryem a dalšími škodlivinami slepí a hluší. Je to na nich, aby maminky na toto riziko upozornili. Je to jejich povinnost. Na co máme ministerstvo zdravotnictví? Aby si tam jakýsi stařec přilepšoval k důchodu ? Na co máme ekologicko - poradenské firmy s plně vybavenými laboratořemi obsazené doktory přírodních věd? Za co jsou placeny všechny okresní a krajské hygienické stanice? Všichni mlčí namísto toho, aby bili na poplach. Kompetentní úřady v celé Evropě tvoři neproniknutelnou hradbu přestože vědí. Chrání jen sami sebe a totéž musíme udělat my. Naší prvořadou povinností je ochránit naše maličké před genocidou, kterou na ně připravili. Každý sám a všemi možnými prostředky. Od celostátní občanské protestní akce si slibuji jen to, že problém vstoupí do podvědomí větší části lidí. Kromě toho si ale musíme začít vyměňovat své poznatky o tom, jak chránit a čistit sebe a své nejbližší.

      Vymazat
  20. palec hore lidi musíte víc a víc spamovat instituty....čím více stížností tím více se tím musí zabývat.

    oceán je tvořen taky kapkama vody....

    OdpovědětVymazat
  21. Moc děkuji Milane za nás, kteří to už udělali ale odpověď nedostali i těm, kteří to ještě neudělali ale zkusí to.Jednou se to pomyslné ucho musí utrhnout a o to jde.Jarmila

    OdpovědětVymazat
  22. Chvalim, je to napisane pekne, ale je to zufaly vykryk do tmy. Pisat prezidentovi = hercovi v hlavnej ulohe, poslancom = hercom vo vedlajsej ulohe, ci uradnikom = komparz, a mysliet si, ze sa dostanem kladnu odpoved, alebo dokonca, ze sa tym nieco zmeni? Tyto ludia su starostlivo - casto od detstva "slachteni" na to, aby nemali moralku, cest a svedomie. Na inych ako samych-seba im nezalezi.

    Pripomina mi to situaciu za socializmu - kazdy vedel, aka sracka ten socializmus je, ale vsetci, mnohi i v sukromi vlastnych myslienok, hrali navonok politicky-korektnu hru, ze socializmus je "proste bozi".

    Jasne stale tu budu ucitelia, ktori ukazu ludom cestu, ale uz sa zbavte myslienky, ze Vas niekto iny zachrani! Nijaky leader, vodca, CEO, ci prezident. Pomoct si musite sami.

    Napad na celorepublikovu seslost? To robia Francuzi uz roky. A nastala zmena?

    Na zmenu sa nepotrebujete zist osobne. Ked sa za socializmu konal nejaky zraz, boli tam len stupenci, alebo aj odporci? Jasne, ze opeceny burty a piiivo na cundry jsou skvely. Ale je tam vyssie riziko moznych neprijemnosti...

    Mame dnes nejake siroko-dostupne medium, cez ktore mozme lahko komunikovat a samo-vzdelavat sa aj bez fyzickej pritomnosti?

    Doporucujem nastudovat Gandiho tichu revoluciu. Vtedy sa este museli stretnut fyzicky, a predsa dokazali, ze sa Briti, v 1908 az 1948 najmocnejsia velmoc sveta, napokon z Indie stiahli!

    Kde a s kym sa bol pred tym radit, ako a co urobit, a co presne naozaj vlastne urobil(i) ?!?

    OdpovědětVymazat
  23. Môžem to po preklade použiť a poslať aj nášmu p. prezidentovi?

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, zdravím Vás všechny, díky Milanovi!Mluvím o ovlivňování počasí pokaždé, když se sejdeme a málo kdo mi věří.Tuto neděli jsme seděli na zahrádce a sprejovalo jedno letadlo za druhým a začly se tvořit mraky, tak to konečně viděli na vlastní oči. Mějte se hezky.Iva

    OdpovědětVymazat
  25. Dobre je to napísané, tá chybička sa opraví.
    Celorepubliková sešlost - hm, usporadúvajú sa menšie sešlosti, manšie akcie a i tak je účasť malá.
    Ak sešlost, tak ľudí, ktorí naozaj tomu rozumejú, teda vedci, z letectva ľudí, armáda, lekári, farmaceuti, čoja viem , namátkou mi prichodí p.Cílek, atď.
    Tam musia blysnúť zísť sa mená vážené, inak to založia do hradných sejfov. A komuniké trebárs dať na Fb, a iné médiá, kde by to ľudia podpísali. Vám občane Milane úcta a vďaka za akciu !!! A tiež OSrgoneti za statočnosť a vytrvalosť, udeľujem bobríka :-)
    B

    OdpovědětVymazat
  26. Nechcem vám kaziť ilúzie, ale Európa má aj väčšie štáty než ČESKÁ REPUBLIKA, a rozhodne tam ľudia nebudú pozadu v "prosení" prezidenta o "zrušenie" chemtrails na území ich štátu.... A.... myslíte si, že v niektorom štáte kde chemtrails existuje už roky, sa zrazu chemtrails nevyskytuje na oblohe ? KEBY TO TAK BOLO, DÁVNO BY SA TO DOSTALO NA ORGONET, ako povzbudivá správa....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  27. Moc Ti dekuji Milane za ta slova co jsi napsal. Nejenom ze jsi zacal delat ciny misto slov, ale uz jenom proto, ze vime na co my ostatni mame myslet. Na podporu to je jasne, a cim nas bude vic, dokazem cokoliv. Jsme jednota, jedno vedomi a meli bychom tak i smyslet. Kazdopadne sraz Orgonetaku je luxusni napad a mohli bychom se domluvit, na co vsechno se zamerime a co zmenime. Proc nezacit neco velkeho, kampan, probuzeni tech ospalcu co jeste spi. Potrebujem kazdy stripek jednoty a je potreba veci rozhybat daleko vic...nezacnem defenestraci? :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  28. "Protipovodňové zákony by měly být nadřazené i u nás," upozorňuje hydrolog Bohumír Janský z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. "Ochrana proti povodním by měla být něco jako nejvyšší státní zájem," řekl Aktuálně.cz.
    .,.tak konečnně víme co sledují těmi záplavami, další článek do skládanky viz
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=782253#forum

    koukněte se na tohle video jaký má názor na povodně paní co ji voda vyplavila už podruhe, sem se nestačil divit že to nechali i v archivu, nejzajimavějšíi část začíná od 7 minuty
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058360610/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se fakt něco děje, jindy lživé čt začíná občas slušně informovat. Asi začnu zase platit konces. poplatky-Vašek

      Vymazat
    2. Pokud ta Matthewova červnová předpověď klapne, tak se asi taky přidám :-)

      Vymazat
  29. Nechápu, proč si máme nechat líbit záměrné a otřesné znečišťování vzduchu, a na druhé straně platit šílené peníze za "ekologické" fotovoltaiky apod. To je největší debilárna, s jakou jsem se v životě setkala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toto je "svatá pravda"(až na to záměrné),ale máme krimikapitalizmus,kde peníze jsou "až na prvním místě.

      Vymazat
    2. Nedivte se tomu, vždyť známý britský politik a euroskeptik Nigel Farage jasně řekl, že neštěstím pro občany je, že se podařila fúze kriminální mafie s politikou, díky čemuž zažíváme neototalitní až fašistické praktiky našich současných vládců !

      Vymazat
  30. Nějakou dobu zvažuju komu to napsat, nejslušnější mi přijde poslankyně Němcová, pak si řeknu tej to přeci nemůžu udělat. Asi před rokem slíbil předseda komunistů, že se na to bude ptát na příslušných výborech, že na lidstvu nemůžou dělat takovou genocidu....
    Snad by to chtělo otevřený dopis, seznam s podpisy + zveřejnění přes ČTK (placené)...?

    OdpovědětVymazat
  31. Výborná akce,díky za naši rodinu.Měli bychom opravdu napsat tisíce takových dopisů.Je to hnus co se děje a kolik lidí tomu nechce věřit.Díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, jsou lidi, co se musejí napřed popálit, aby věřili, že jim to oheň vůbec může způsobit !

      Vymazat
  32. Není k tomu co dodat, snad jen, že by stálo udělat podpisovou akci.
    Těším se :-D na odpověď "jistě" se jí v brzké době dočkáme....ACHNATON

    OdpovědětVymazat
  33. hmm....uvidíme co na to kancelář prazidenta. Já se takto naštvala vloni v dubnu a poslala obdobný podnět i s fotodokumentací na ochránce přírody společnost DUHA a české Greenpeace - samo bez odpovědi :-D

    OdpovědětVymazat
  34. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058360610/

    Díky za odkaz - to je opravdu hustý!!!!!!!!!!! Že paní ještě nezavřeli.... "selský" rozum!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Selský rozum říká,že ty roviny kolem řek vznikly už před tisíci(desetitisíci )lety bez vlivu "iluminátů" i jiných prevítů a nějakých sto-dvěstě let,kdy se povodeň nekonala,Přírodu nezajímá.Ale "každá voda nakonec steče dolů a Kuba dostane Stázinu za ženu".
      Takže-buď se odstěhovat,nebo si postavit takový dům.kterému povodeň neublíží.Nikde totiž není napsáno,že povodeň nemůže být letos ještě několikrát,zrovna jako,že se už dalších sto-dvěsta let,nebude opakovat.

      Vymazat
    2. Dobrá baba, zhruba od sedmé minuty, super využít živý vstup.

      Vymazat
    3. no nejen ta paní postihlá umělou povodní...ale dál je to dost zajímavé. Je vládní system je posvěcen zákonem jak se nabourat do soukromé elektronické pošty..cca dvacátáčtvrtá minuta

      Vymazat
  35. Posílám odkaz na článek - http://www.denikinsider.cz/vodu-k-nam-zene-velika-sila-tajici-arktidy/?eid=568, který potvrzuje jen to, co již my orgoneťáci víme, že???? Jen z druhé strany. Nemohu uvěřit, že klimatologové ještě neřekli pravdu, není možné, aby neviděli a nevěděli!!!!! Kdo z nich už konečně i v naší krajině najde odvahu říci pravdu. Od nich, pokud by to nebylo ojediněle, by to vyvolalo daleko rozsáhlejší diskuse a muselo by se to brát vážně. Neoslovíme je také Milane? Co i jim dát tento dopis na vědomí? I panu Cílkovi. Moc se přimlouvám za podpisovou akci. Podepišme se všichni pod Tvým shrnutím tohoto zločinného chování. Třeba to bude dobrý začátek, jak dát najevo, že víme o co jde a nenecháme to již být. Domnívám se, že i pak pan prezident na to musí již i jinak zareagovat. Děkuji za všechny Vaše příspěvky, mám stále více pocit, že už jsme hlavně díky našemu Orgonetovi opravdu taková velká "rodina". Ještě mi napadlo, zda nepožádat o zapojení našich přátel na Slovensku prostřednictvím užasného a přínosného "svobodného vysílaní" a poprosit o podporu i tímto směrem? Opatrujte se, budeme-li držet všichni pospolu, určitě se nám podaří nakonec s láskou v nás porazit toto zlo. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jedné staré slovanské pověsti si starý kmenový náčelník na smrtelné posteli k sobě nechal povolat své 3 dospívající syny. Každému dal do ruky 3 pevné vrbové pruty, a vyzval je, aby ten svazek zlomili. Zkoušeli urputně, ale a ni jednomu se to nepodařilo. Když to ten starý kmet uviděl, vyzval je, aby ty pruty nyní lámali jeden po druhém. Hoši byli překvapení, jak to šlo najednou poměrně snadno. Tehdy jim umírající otec řekl :"Když budete svorni a jednotni, žádný nepřítel vás nepřemůže. Když se však budete mezi sebou neustále škorpit,živit zlou vůli,závist a nenávist, tehdy se rozdělíte ke své zkáze. Neboť každého z vás bez pomoci druhých nepřítel snando přemůže, zotročí, všechno vám zabere a nakonec zničí !" A to platí stejně jako tehdy i dnes !

      Vymazat
  36. Vnitřní nepokoj a nutkání něco s tím udělat, přispět něčím, cítíme to tak asi všichni, co sem na Orgonet chodíme. Ale zkuste si položit jednoduchou otázku: „ Myslíte si, že pana Zemana , Nečase, ….. a všech vládních činitelů nikdo neinformoval, že nemají internet a nezajímali by se o tento problém, pokud by zvedli hlavu k obloze a viděli na vlastní oči?“ Minulý rok jsem podepisovala několik peticí proti chemtrails, bylo zasláno také několika občany formou dopisů vládě. Jakou si myslíte, že to mělo odezvu?? Ten nejvyšší úzký kruh lidí ve vládě, musí vědět o projektu „geoinženýring“, bohužel musí mlčet, kličkovat a mlžit, že o tom nemají žádné povědomí a dostatek vědeckých důkazů atd.. Nejúčinnější tlak na vládu může být vytvořen a požadován lidmi v masovém měřítku. Sešlost pár desítek lidí může upoutat pozornost okolní veřejnosti, ale také to může být třeba začátek, vytvořit nějaké hnutí či organizovanou skupinu, která by se kontaktovala s hnutími v celosvětovém měřítku a zapojit se do organizovaného vyvíjení tlaku na vlády, organizace EU, OSN, atd. Myslím, si, že pokud lidi uvidí, že se k tomu vyjadřují lidé z celého světa a probíhá to po celém světě, budou se zbavovat strachu z reakcí svého okolí, dodá jim to více odvahy vyjádřit svůj vnitřní postoj, diskutovat o tom a bude tu masovější tlak směrem k vládě o pravdivém objasnění těchto věcí veřejnosti skrze veřejnoprávní média. Slunce v duši všem a hezký den přeje Laira

    OdpovědětVymazat
  37. Nedělám si iluze, zkoušel jsem psát Okamurovi a přišla bleskurychlá odpověď.

    Dobrý večer pane Urbane.

    Pan senátor Vám děkuje za podnět. Není však v tomto směru takovým odborníkem, aby s k tomuto problému mohl v danou chvíli vyjádřit.



    S pozdravem



    Asistent senátora

    TOMIO OKAMURY



    Bc. Jaroslav Staník

    Senátní obvod 80 - Zlín



    Kancelář senátora:

    Masarykovo náměstí 201

    688 01 Uherský Brod

    Úřední hodiny:

    Pondělí 10.00 – 12.00 hod.

    nebo dle domluvy



    mob.: 737966294

    email: stanikj@senat.cz



    www.tomio.cz







    From: tiscali [mailto:josurb@tiscali.cz]
    Sent: Tuesday, June 11, 2013 7:52 PM
    To: stanikj@senat.cz
    Subject: Ohrožení planety



    Dobrý den pane Okamura,



    zasílám Vám kopii dopisu pro presidenta ČR.

    Jedná se o velmi závažný problém, který se nedotýká jen občanů české republiky, ale celé planety ZEMĚ. Většina politiků světa se k tomuto problému odmítají vyjádřit a tváří se, že vlastně žádný problém není. Prosím Vás o otevření veřejné diskuze tohoto ohrožení planety na půdě senátu ČR a dle Vašich možností, dle vlastního zvážení i jinde.

    S pozdravem Josef Urban

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to se dá reagovat pouze takto: Pane Okamuro, my víme, že nejste odborník, ale domníváme se, že máte oči, dýcháte, potřebujete jídlo a vodu, čili jste lidská bytost. A k této se obracíme. Nepotřebujeme Vaši technickou odbornost, ale lidský zájem, prostě po Vás chceme to, co jste propagoval ve Vaší volební kampani a v projevech na Vašem blogu. Tak se Vás ptám znovu: Co se to děje nad našimi hlavami? Co jsou to za letadla, po nichž zůstávají čáry na obloze celé hodiny, a kondenzační čáry to nejsou? Co jsou to za letadla, která vylétají s železnou pravidelností, jakmile je někde jen kousek modrého nebe? Jak to, že se ty čáry rozprostírají po obloze, až vytvoří šedivou deku? Jak to, že je na obloze aura svědčící o přítomnosti kovů? A vůbec - co jsou to za letadla, která létají naprosto nahodile a závisle pouze s průběhem počasí? Jak to, že je náhle příroda tak vyčerpaná a vše je nemocné?
      To jsou otázky, na které žádáme jako občané odpověď.

      Vymazat
    2. Nevím, nakolik může být Okamura důvěryhodnou osobou pro tuto iniciativu, neboť je o něm "kuloárně" známo, že dělá v poslední době "námluvy" se zednáři. A ti o něho mají zájem, aby jim sloužil. Samozřejmě, že ne nezištně, jak už to u zednářů chodí !

      Vymazat
    3. Jak můžete chtít po Okamurovi smysluplné reakce na vaše doisy, e-maily, když patří k japonské Jakuze potažmo k japonské frakci zednářských sionistů, a navíc je členem i pražských zednářů ? Tam vám pšenka nepokvete, to si pište !

      Vymazat
  38. Ať se rozhodneme učinit cokoliv, stejně to přispěje k posunu kolektivního vědomí. Moje srdce totálně souzní s koncetrovanou a nenásilnou metodou v meditaci , (kterou zde také někdo uvedl z webek – „Věk Zlatého Světla“, o pomoc zneškodnit klimatickou zbraň HARP) , která není ničím podmíněna a může uskutečnit okamžité propojení společného přání života v harmonii a míru na této planetě.
    Kvantová fyzika je mocná čarodějka!
    http://inner-light.ning.com/forum/topics/pomozte-nam-zneskodnit-klimatickou-zbran-harp-pomoci-ktereho-je-p
    S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  39. Tomu alkoholikovi je zbytečné nějak apelovat, nepokusí se naplnit ani vlastní žvásty ale zbaví se amnestie, jmenování profesorů. Teď už zbývá že klást věnce bude jeho servilník a můžem posléze jmenovat hromadnou prezidentůru trojkolky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by mě zajímalo, kdo Zemana začíná nenápadně "loutkovodit" !!! Všímáte si toho ?!

      Vymazat
  40. Lidi vytiskněte plakáty s motivem bijícím do očí s odkazem na Orgonet co nejvic lidi se musi probudit

    OdpovědětVymazat
  41. Kdo má dům v záplavové zóně, byl vytopen 2002 a 2012, a přesto tam hodlá i s domem nadále zůstat, nezbyde mu nic jiného než ten pozemek s domem obehnat valem nebo protipovodňovou zdí na výšku alespoň 3 m, jako to udělalo pár usedlostí v Německu, a letos z nich byl izolovaný suchý ostrov při povodních. Ve valu mají bránu podobnou vratům v plavební komoře, která vodu dovnitř nepustí, a za sucha může být volně otevřená k průchodu a průjezdu.

    OdpovědětVymazat
  42. Pojďme všichni textem pro kancléře bombardovat předsedu ČSSD Sobotku, hodně stojí o vládnutí, tak ať se ukáže, teď se všechno mele, třeba se to povede

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ještě neznamená, že když Sobotka "hodně stojí o vládnutí", že tomu všemu zlému,co dnes musíme od politické mafie snášet, bude konec. Může se stát, a jisté indicie tomu napovídají, že tento zednářský lídr může být horší variantou než současný Nečas ! Proto pozor na to, kdo má na jazyku med, ale v srdci jed !

      Vymazat
  43. No vidím, ze to nabera poriadne grády, a "lvové bijí na poplach"...spojme sily, ci uz psychické alebo fyzické:))chce to nejaku organizovanú verejnú akciu:) kto sa na to da?

    OdpovědětVymazat
  44. už je nějaká reakce od oslovených politiků?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.