10. října 2016

Trumpovo jasné vítězství, ponižující porážka Clintonové

Trumpovo jasné vítězství, ponižující porážka Clintonové
Trump’s Clear Victory Was Clinton’s Humiliating Defeat
http://stateofthenation2012.com/?p=51699
Posted on October 10, 2016 by State of the Nation
Překlad: Orgonet





Debata 9. 10. 2016 dokázala, že nekrology za kampaň Donalda Trumpa byly předčasné. Ať už to média překroutí jakkoli, Donald Trump vyhrál lehce.

Udělal to přesně tak, jak jsem předvídal ve svém článku Co očekávat v dnešní debatě: http://joshuapundit.blogspot.com/2016/10/what-to-expect-in-tonights-debate.html

„Pokud se Trump poučil z předchozí debaty, musí to udělat takto: Musí ignorovat postup, který je nastaven, a klidně a jasně útočit na Clintonovou tam, kde je zranitelná: skandál s e-maily, Clintonova nadace, krytí svého manžela jako sexuálního predátora a její opakované lži americkému lidu. Jestli je chytrý, bude ignorovat pokusy moderátorů o umlčování, a použije v reakcích na Clintonovou pár pěkných živých hlášek. Jestliže se ho zeptají na 12 let starou tajně uniklou „sexuální“ konverzaci, měl by odpovědět, že ve srovnání s problémy, kterým čelí stát, ve srovnání s historií Clintonové týkající se žen a ve srovnání s jejím plánem vpustit do země tisíce neprověřených muslimů je to nepodstatné. Jinými slovy, musí narušovat pečlivě naplánovaný scénář, který mají naaranžován Clintonová a moderátoři, jít mimo něj a při každé příležitosti se vracet ke svým vlastním tématům hovoru.“
Jak jsem řekl, Donald se učí rychle. Přesně tak to dělal.


Dva „moderátoři“, Anderson Cooper a Martha Radatz, jsou stoupenci demokratů, kteří dělali vše, aby protlačili Clintonovou za cílovou pásku. Dovolili jí dělat obstrukce a překračovat čas, a pak nenechávali Trumpa odpovědět, což dokonce při debatě veřejně řekl. Přerušovali ho daleko častěji než Clintonovou, a daleko závažnější než počet přerušení byla místa, kdy k nim došlo. Ale jejich snahy nebyly tak efektivní, jak si přáli, protože Trump se prostě nechtěl pokorně řídit jejich scénářem. Jeho odpovědi se vždy vracely k hlavním tématům, k nimž chtěl hovořit; Hillary a e-maily, smlouva s Iránem, její mnohonásobné korupční chování, její propojenost se speciálními zájmy, selhání ObamaCare a její nečestnost.

Jedním z nejpříjemnějších momentů bylo, když Hillary Clintonová obvinila Donalda Trumpa ze lži o jejích e-mailech a obecenstvo se jí doslova vysmálo. A o pár chvil později, když Donald řekl, že jako president bude uvažovat určení speciálního prokurátora k vyšetření jejích e-mailových skandálů, Clintonová ztratila nervy: „No, to máme štěstí, že Donald Trump nemá na starosti policejní složky.“ Trump odpověděl nejlepší hláškou večera, která každému uvízla v hlavě: „Anebo budete ve vězení.“ Dostalo se mu ohromného aplausu večera, a oba moderátoři měli co dělat, aby ho utišili.

Donald Trump připomněl Americe, na čí straně přesně je Hillary Clintonová, kým je vlastněna i její ostudnou reputaci ve veřejné službě. Využil tématu ilegálně hacknuté soukromé konverzace rychle a účinně, i když Anderson Cooper a Martha Radatz dělali vše, aby udrželi tento míč ve vzduchu. Dvakrát řekl, že se omlouvá, než připomněl, že slova jsou jedna věc, ale činy, jako opakované sexuálně predátorské chování Billa Clintona s Kathleen Willey, Paulou Jones a dalšími obětmi, které se paní Clintonová snažila skrývat, jsou něco docela jiného. Clintonovi přitom seděli hned v první řadě, kde je nešlo přehlédnout. 



V první debatě se Trump, jak sám řekl, záměrně vyhnul této oblasti, protože tam seděla Chelsea Clintonová, a cítil, že by udělal špatnou věc. Ale když clintonovská média ilegálně získala „šatnovou“ konverzaci Trumpa se synovcem George Bushe Billym před dvanácti lety a učinila z ní politický kapitál, Trump již neměl výčitky svědomí, aby vrátil úder, a efektivně tak učinil.

Trumpovo vítězství je o to působivější, že to byl návrat na scénu a jak sám řekl, „tři proti jednomu“.

Vlastně to tak vůbec nemělo být, ale soustředění debaty na tato témata dalo Trumpovi výhodu, s níž předem nepočítal. A nejen že se chopil výzvy, ale učinil tak klidným presidentským způsobem.

A ještě lepší je to, že toto byla poslední šance Hillary, jak se zbavit Trumpa. Poslední debatu bude moderovat Chris Wallace z FOXu, který je demokrat, ale takový, který se bude alespoň snažit zajistit trochu férovosti.

Týmu Clintonových zbývají už jenom zbraně jako je podvod při volbách, ochočená média a odpadličtí „konzervativci“ a republikáni. Po této debatě má Amerika jasný obraz kandidátů.

Řečeno slovy Johna Hinderakera z Powerline, některé z krys by možná mohly uvažovat o návratu na loď.

27 komentářů:

  1. toto je Clinton ? vyzerá ako Michael Douglas - njn, obaja prepadli "ženskej droge".

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=czrg-sRHe0k&list=PLi6d1lxErOCygnoJHb50l0meIVC5CfvJW&index=6

    OdpovědětVymazat
  3. O všetkom je dopredu rozhodnuté_ https://www.youtube.com/watch?v=7aTNskAOUKs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mělo se říci spíše, že všechno už je dávno rozhodnuté. Nyní se děje už jen to, co už bylo dříve naplánováno.

      Vymazat
  4. Co k volbám USA říci, Clintonová je z mého pohledu tj. obyčejného člověka, čitelnější. Myslím, že za ní je skryt agresor, takže kež by ji nezvolili. Co je skryto za Trumpem? Síla peněz? Peníze, které vytvořila globální elita pominou. Síla myšlenky, účelu, prostředku a cíle ? To je otázka, kterou intuitivně zatím vidím, tak, že Trump se pohybuje myšlením v současném systému. Vše je ve vývoji. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Vše bude špatné.

    OdpovědětVymazat
  6. Žádné překvapení, že podporuješ vždycky to, co reprezentuje národní egoismus. Zeman, Putin, Trump.. Tss :)

    OdpovědětVymazat
  7. CLINTONOVCI = ZLOČINCI už dávno mali sedieť v base !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Nejlepší dárek Americe by byl Donald Trump, to co říká, asi myslí upřímně. Hillary Clintonová se mi jeví jako komediantka, a to jsem nedělal její fyziognomický test, protože by to přes tu vrstvu mejkapu prostě nešlo. Pokud také vůbec můžu věřit, že jde o Hillary Clintonovou (originál).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jeden by nebyl dobrý ..pro celý svět ...

      Vymazat
    2. Jeden hraje pozici, druhý opozici, ale provázky od nich vedou do zákulisí do jedněch "rukou". Hlupáci, žerte plnými hrstmi tu nalévárnu, co vám oba předkládají, a budete tak démonokratičtí, až vás to bude mrzet.

      Vymazat
  9. Ať zvítězí jeden nebo druhý, stále jsou to pouze loutky. Za špagátky těchto loutek tahají úplně jiní. Prezident je pouze mluvčí. Navíc prezidenta v USA nevolí občané, ale volitelé !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdou je to ze Trumpa nikdo z WALL STREAT nemuze vodit jako psa Obamu.Trump je ma u konecniku a museli byjejjedine zabit,coz se zrejme stane.

      Vymazat
    2. Najprv treba z neho urobit "zleho " diktatora. Potom ho obvinit, ze ma chemicke zbrane. A ked si bude vyzadovat zaplatit za ropu velke prachy (pravom) dlzoba usa, tak ho rovno demokraticky zbombardovat........

      Vymazat
  10. O Hillary rikaji: "Rika jedno, mysli druhe, dela treti". My bychom rekli "lze, jako kdyz tiskne"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jinak: jen hubu otevře, už se z ní práší...

      Vymazat
    2. Lze, jako kdyz rude pravo tiskne xD

      Vymazat
  11. Trump si podle celonárodního amerického očekávání po primárkách celkem jistě a pevně pro vítězství. Má za sebou celou "obyčejnou" Ameriku a Cilinton a její loutkovodiči již melou z posledního. Od K.O. jí od prvého kola zachraňuje pouze podpora zastupitelů a medií, ale drtivou většinu amerického národa, kterou má od začátku Clinton proti sobě, nelze ve všech státech USA zvrátit nečestnými volbami. Jeden velký stát ano, jako na Floridě, ale všech 51 ne.

    OdpovědětVymazat
  12. Obama má být poslední americký president,někde sem to čet.....
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože po něm má na scénu světa nastoupit tzv.Král světa = antikrist alias satanael, neboli též pán tohoto světa, nejvyšší kníže pekelné, podřízené přímo Zlému. A není vyloučeno, že si k tomu vypůjčí tělo třeba H.Clintonové. Pokud k tomu v dohledné době dojde, jsme blízko Konci Času dřív, než se nadějeme. Je to čas, kdy se odděluje zrno od plev. Zrno bude k užitku pro věčnost, plevy budou do jedné navěky spáleny.

      Vymazat
  13. Přesně jak to napsal o komentář výše Formis 11.října už ani generálové prezidenta,který je loutkou globalistů skrytě vládnoucích elit neposlouchají a vyhrožují Putinovi na videích.Takže je uplně jedno kdo se stane prezidentem rozhodují jiní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhoduje globální prediktor, a Putin, Vatikán a ruská pravoslavná církev zřejmě dobře ví, kdo nebo co za tím vězí. Evropu GP opouští, a dává ji všanc zatím nenápadně vznikajícímu muslimskému Evropskému kalifátu, který bude hlasatelem nového světového náboženství - chrislámu. Nevím,jak se to komu podaří propojit, ale zřejmě jsou již na to ti "plánovači" připraveni.

      Vymazat
  14. Muhehe. Tak nad jedním zlem zvítězilo jiné větší zlo. A vinna opět na všech ostatních. Welcome to Earth. Jakub

    OdpovědětVymazat
  15. Muhaha. Zlo je jen jedno, a to nyní pilně obchází svět jako šelma řvoucí, a hledá, koho by pohltila.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.