17. září 2012

Aolian: Nadměrné zahušťování krve - můžou za to mikrovlny?


2. Nadměrné zahušťování krve – můžou za to mikrovlny?

Při pravidelném sledování četných umělých odpařování vody z krajiny mi napadá otázka, jak asi mikrovlny působí na koloběh vody v našich tělech. Pokud se delší dobu pohybujeme v prostředí agresivního elektrosmogu, nemůže nám to náhodou odpařovat vodu z těla a nadměrně zahušťovat naši krev? Několik mých známých si poslední dobou stěžovalo na shodné zdravotní problémy: a) silné závratě hlavy při rychlém narovnání těla z předklonu, b) velice omezenou krvácivost při mechanickém zranění. Oba tyto problémy by mohly poukazovat na nadměrně zahuštěnou krev v organismu.

Doma raději nenecháváme nic náhodě a pravidelně si nabíjíme vzduch v místnostech kvalitnějším typem ionizátoru, který zároveň účinně odsává prachové částice. Občas se nám přitom sice lehce přitíží, ale již víme, že v čem je zakopaný pes. To vyleze na povrch aury nějaký vyžilý astrální obal z naší neslavné minulosti, který koliduje se záporně nabitými ionty řinoucími se z ionizátoru. V jejich přítomnosti však nemusíme vynakládat takovou sílu na odstranění tohoto nežádoucího jemnohmotného obalu jako v prostředí nabitém převážně kladnými ionty. Opět se ukazuje, kterak vypatlané mozky geoinženýrské ztěžují naší planetě i nám všem pokrokové Transformace masovým sprejováním chemických sajrajtů do ovzduší s převahou kladně nabitých iontů.

Můj kamarád Nemo má zajímavý přístrojík, který umí zdetekovat, zda je prostředí nabité kladnými či zápornými ionty. Nedávno jsem pocítil přívaly velmi láskyplné, inspirativní a harmonizující energie. Doslova jsem se jakoby vznášel nad zemí, nic pro mne nebylo překážkou. Jakobych se nacházel v každé molekule krajiny kolem mne a nad hlavou mi zněla jemná hudba linoucí se přímo z Univerzální předlohy Přírody. Nemův detektor ukazoval přebytek záporných iontů a mně problesknul před očima obrázek silných fotonových proudů přicházejících z masivní erupce na Slunci.

Vím, že při nadměrném zahuštění krve se nejen nežádoucně zpomaluje celý krevní oběh, ale zároveň s tím také zeslabuje aktivita naší vlastní podstaty (našeho „ducha“). Pro zdárné vypořádání se s karamboly, jež mají základy v našich minulých desktruktivních životech a pro zdárný průběh našich osobních transformací je zcela nezbytné, aby naše vlastní podstata stála v centru našeho těla a jemnými krouživými pohyby postupně vytlačovala na povrch aury všechny staré nežádoucí astrální obaly k dokonalému rozkladu.

V prostředí přebitém kladnými ionty však naše vlastní podstaty usínají a naše aury se zanášejí balastem z elektrosmogu a negativních myšlenkových forem. Už jste někdy měli pocit, že spousta děl plozených naší současnou kulturou je jakoby „bez ducha“, bez šťávy a bez barvy, že je z nich vyloženě cítit nanicovatost a prázdnota? Jsem přesvědčen o tom, že právě citová a emocionální vyprahlost jsou hlavní produkty prostředí přebitého kladnými ionty a negativním myšlením.

Abych lépe podpořil koloběh krve ve svém těle a popohnal tak svou vlastní podstatu k nějaké užitečné práci, pravidelně popíjím čaj z ginkga a do sklenky šťávy si přidávám lžíci jablečného octa. Často si také vařím bílý čaj a silný utrejch z Pu-erhu. Letos se nám mimořádně vydařila ovocná vína ze zahradních plodů a spřátelené přírodní bytosti nám je upravily tak, abychom je mohli využít pro průběžnou očistu našeho organismu. Pro lepší výpucy nežádoucích emočních obalů si pravidelně chodím zazpívat na opuštěné místo do lesa (tato akce bývá dle možností spojena s nenápadným vymazáváním nasprejovaných barevných teček na kmenech krásných urostlých stromů, které lesáci označili k pokácení).

Pro klidné spaníčko se mi osvědčilo vkládat do vnitřní strany okna staré kovové strouhátko na zeleninu obklopené silnými magnety. Okno mívám otevřené, abych si udržoval alespoň rámcový přehled o tom, co se za hluboké noci děje pod noční oblohou. Do koutů zahrady jsme umístili skupiny silných železných hřebů na odrušování elektrosmogu z nedalekého vysílače (zpola jsou zatlučené do země, zpola vykukují nad zemský povrch). Duchovní ochranu s povděkem přijímám od Univerzální předlohy Přírody, s jejíž pomocí se postupně snažím odzasvětit svou vlastní podstatu od všech náboženských a technokratických ritálů iluzivního světa.  

P.S.Orgonet:
Vidíš, já taky piju gingko, Pu-erh, jablečný ocet ne, ale ume-ocet ...
Okno mám na noc taky otevřené (ale teď už začala být na to zima), k posteli si na noc dávám svoji oblíbenou velkou zelenou kytku, to mi poradili andělé ...



13 komentářů:

  1. No je pravda, že v dnešní době kdekdo bere něco na zředění krve. Má to hnusné vedlejší účinky. Nevíte někdo, jestli je na to i nějaký přírodní prostředek? Kdyby náhodou, někdy, zatím nepotřebuji, ale jeden nikdy neví...
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voda a zásadité ovocné a zeleninové šťávy.
      Denně, nebo spíš ob den např. vypít 3-4 deci šťávy z červené řepy a mrkve. 1,5kg č.řepy + 0,5kg mrkve a je z toho přibližně litr a vydrží v lednici tři dny.
      Nebo šťáva z okurek 2-3 dcl denně, nebo ob den. Ostatně, tělo si vždycky řekne samo....
      Jsou to vyzkoušené a ověřené způsoby :)
      Alfa

      Vymazat
    2. Pokud vím, tak krev ředí právě jablečný ocet a česnek, nejlépe česneková tinktura- oboje lze vyrobit podomácku z čistých surovin Olivie

      Vymazat
  2. Ja len
    nádych, výdych, ďakujem Pane ! cca 10krát za deň ,,,,funguje to. Ako ženská to skôr riešim kytkami okolo seba ako Orgoneti :-)
    Bed

    OdpovědětVymazat
  3. Přírodmí přípravky na ředění krve: kořen zázvoru, gingo biloba. Kdo bere léky na ředění krve nesmí brát ty přírodní. Krev by byla moc řídká a hrozilo by při úrazu vykrvácení.

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavý postřeh s tím houstnutím krve... přidám osobní zkušenost: před pár týdny jsem se několik (dosti) nocí za sebou budila s zastaveným/zpomaleným oběhem krve, aniž bych si cokoli přeležela. ruce mi ležely volně vedle těla a přesto jsem je musela různě zvedat a rozhýbávat než jsem pocítila, že krev zase proudí. když už to bylo několikátou noc, říkala jsem si: kruci, buď se mi zastavuje srdce nebo mi houstne krev...
    už je to pryč, nicméně díky Aoline za typy na podporu oběhu

    OdpovědětVymazat
  5. Přírodní všelék, který zároveň ředí krev je česnek. Moje okolí už si zvyklo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ředění krve je nejlepší dodržovat pitný režim.Problém je v tom,že ho většina lidí nedodržuje a proto mají hustou krev i bez mikrovln.A další skvělý prostředek na ředění je lněný olej lisovaný za studena.Stačí lžička denně zamíchat do trochy tučného tvarohu nejlépe v kvalitě BIO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ľanový olej s tvarohom (mlieko z mliekomatu) si robím denne asi 5 mesiacov. Prestali mi padať vlasy a zmizol ekzém. Dva druhy liekov mi lekári odvtedy znížili na polovičnú a štvrtinovú dávku. Dala som si prestávku 2 týždne a hneď som to pocítila na bolesti kĺbov (keďže užívam aj kortikoidy). Takže všetko zlé je na niečo dobré: zdravotníctvo v obidvoch republikách má klesajúcu úroveň a ľudia sa zaujímajú o alternatívu. Vďaka Bože...

      Vymazat
    2. Ono to není jen stavem zdravotnictví. Ale stále více lidí si uvědomuje, že farmalobby má zájem vydělávat, ne léčit. Proto hledají alternativu BEZ vedlejších účunků.Já byla kdysi taky z těch, co když mne něco píchlo nebo člověk kýchl, hned šup prášek.Bylo to rychlá, pohodlné. Pak mi to všechno přestalo dělat dobře, prostě tělo řeklo NE, po všem mi začalo být zle od žaludku, motat se hlava a tak. Tak jsem to pochopila jako signál ke změně. A jde to i bez prášků.
      Lvice

      Vymazat
  7. zakázal jsem si myslet,coby,žeby nějaký zdravotní problémek a hledat v budoucnosti prevenci...převaluji se v bezelstné ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ PŘÍTOMNOSTI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... a to je sranda Alcyone :-)) Beriem to rovnako . Bed

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.