18. září 2012

Havárie v Černobylu odvetou za ruského Datla

Díky čtenáři za tip na výborný článek na Wertyzreport, který se nám hodí v rámci odhalování pravd. Už před dvěma lety jsme tady měli na toto téma článek převzatý z auria.sk, vycházející z jiného zdroje, o tom, že černobylská katastrofa byla umělým zemětřesením, viz http://www.auria.sk/blog/pravda-o-katastrofe-cernobylskeho-reaktora , tehdy bylo toto téma přijato s velkou nedůvěrou. 
Já o tom nepochybuju, že šlo o hru mocných...

Převzato z:
http://wertyzreport.com/2012/04/23/byla-havarie-v-cernobylu-odvetou-za-ruskeho-datla/


Byla havárie v Černobylu odvetou za ruského Datla?


Překlad: Wertyzreport.com


by Zen Gardner
Když víme o schopnosti viru Stuntex izraelského Mossadu a o sabotáži reaktorů Fukušimy, tak musíme také přezkoumat Černobyl.
Na tohle spojení jsem narazil, když jsem studoval několik zařízení typu HAARP po celém světě, kterým v 70tých a 80tých letech předcházel ruský fenomén “Datel”. Obrovský “Steel Yard”, jak na NATO nazývalo, je umístěný v Černobylu uvnitř “zakázané zóny” nefunkčního černobylského reaktoru.
Proč tento raktor explodoval? Byla to pomsta? Přesvědčete se sami.

Náhoda? Nebo záměrná sabotáž?

Wikipedia říká:
Ruský Datel byl známý sovětský rádiový signál, který se vysílal na krátkovlnných pásmech po celém světě mezi červencem 1976 a prosincem 1989. Znělo to jako ostrý, opakující se ťukavý zvuk na 10 Hz, čímž získal jméno “Datel”. Náhodná frekvence přerušovala legitimní vysílání, amatérská rádia, veřejné přenosy a vyžádala si tisíce stížností ze spousty zemí. Dlouho se předpokládalo, že signál bude systém over-the-horizon radar (OTH). Tato teorie byla veřejně potvrzena po  páduSovětského svazu a je známo, že jde systém Duga-3 (Russian: ????-3) [1] , součást sovětské systému včasného varování ABM. Vojenská rozvědky NATO systém vyfotily a daly  jméno Steel Yard.
Zařízení je teď náhodně opouštěno, protože leží v 30 kilometrové “zóně smrti” po černobylské katastrofě.
Tu spoustu antén nemohli přesunout, byly kontaminovány.
Svědectví whistleblowera
Trochu jsem hledal a našel jsem tohle:
“Černobylská elektrárna byla odpálena zahraničním agentem! Úřad pro jadernou energii, vědecká akademie se svým výzkumem a tvořící instituty nebyly na takovou katastrofu připraveni. Černobylský jaderný holokaust nebyl nehodou. Jaderné reaktory mají vysokou úroveň spolehlivosti dokázanou několika testy. Vodní pumpy a záložní ochlazující systémy nemohly být současně vypnuty. Obrázek odpáleného reaktoru byl vyfocen americkým satelitem,  který byl “náhodně” ve stejnou dobu na správném místě nad čtvrtým blokem. Logicky analyzovaná fakta a vývoje “studené války” v 50 tých letech ukazují, že černobylská katastrofa nebyla náhodou. Byla to sabotáž století, která vyústila v selhání ekonomických základů SSSR a “sovětského” socialistického systému obecně. Nepřátelé SSSR využili efektivně nedbalost a nekompetenci vlády vedené Gorbačevem spolu s nedostatečnou kontrolou zakázaných oblastí.”
V. Baranov,
Bývalý zástupce štábu náčelníků pro Operace ve zvláštních zónách v oblasti černobylské elektrárny
Podivné anomálie…Zase
Podívejte se na nevysvětlitelné problémy černobylské elektrárny podobné těch u Fukušimy bez tsunami:
Katastrofa začala během systémového testu v sobotu 26.dubna 1986 ve 4.reaktoru černobylské elektrárny, která je blízko města Prypiat a v blízké vzdálenosti od administrativních hranic sBěloruskem a u řeky Dněpr. Nastalo náhlé zvyšování výkonu a po pokusu o nouzové vypnutí nastal ještě extrémnější prudký vzrůst výkonu, což vedlo k prasknutí reaktoru a k explozím. (Wiki)
Zvyšování výkonu během rutinní kontroly? Nouzové vypnutí selhalo a způsobilo prudký vzrůst?
Náhoda? Redux iluminátské karty
Všeobecné pochopení Datla se liší, zachází ale až k možnosti, že šlo o zařízení pro ovládání mysli podobné HAARP.
Počítačová hra S.T.A.L.K.E.R. vytvořená v Ukrajině má zápletku soustředící se na černobylskou elektrárnu a jadernou nehodu. Hra obsahuje opravdové místa v oblasti, včetně spousty Duga-3. Je představena jako “Palič mozku”, což je zařízení pro ovládání mysli, které musí být deaktivováno hráčem. Zdroj
Ruský datel se také objevil v pořadu History Channel That’s Impossible jako možné zařízení SSSR pro ovládání počasí (originální datum vysílání 5/1/2010).
(Pozn. Orgonet: O systému Datel i zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2010/01/vseho-schopne-skalarni-zbrane.html)
V dokumentu BBC Mysterious Mr. Tesla doktor Andrew Michrowski (Celosvětová asociace pro čistou energii) spekuloval, že Datel mohl být sovětský vysílač pro ovládání mysli, který působil na schopnost lidí myslet racionálně a zůstat v klidu. (Vysíláno 10.prosince 1982) Zdroj
Není to poprvé
V roce 1982 americký prezident Ronald Reagan schválil plán CIA pro sabotování ekonomiky Sovětského svazu přes tajné přepravy technologie, které obsahovaly skryté vady, včetně softwaru, který později způsobil obrovskou explozi plynovodu, podle bývalého činitele Bílého domu.
Thomas Reed, bývalý ministr letectva a člen Národní bezpečnostní rady, epizodu popsal v knize  At the Abyss: An Insider’s History of the Cold War, která bude publikována příští měsíc.
Reed napsal, že exploze sibiřského plynovodu byla příkladem “ekonomické bitvy studených očí” proti Sovětskému svazu, kterou CIA prováděla pod ředitelem Williamem Caseyem během posledních let studené války.
“Pro přerušení sovětských dodávek plynu, jejich zisků ze západu a pro narušení ruské ekonomiky software pro plynovod, který měl ovládat pumpy, turbíny a ventily, byl naprogramován, aby se po jistém čase pokazil, aby resetoval rychlosti pump a nastavení ventilů a vytvořil tak pro spáry a sváry plynovodu neakceptovatelný tlak.” napsal Reed.
“Výsledkem byla velkolepá nejaderná exploze a požár, který šel vidět i z vesmíru.” explozi zachytily americké satelity.
“I když nenastaly žádné fyzické oběti exploze, tak to bylo velké poškození sovětské ekonomiky.”Zdroj
:

O Černobylu na Orgonetu: 

6 komentářů:

  1. Jasně, že to byla sabotáž. Pracoval jsem na JE tak jsme o tom měli zprávy. Najděte si film "Bitva o Černobil" tam se dozvíte hodně dat.
    PC.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v energetickém poli elektrárny byla tato katastrofa už rok před tím takže na vině je jednoznačně -obsluha elektrárny + ruský šlendrián ,

      Vymazat
  2. ten den jsem zachytil vysílání RFE a zařídili jsme okamžitě hlídání data výroby potravinových produktu pro dvouletou dceru...o to více nás tehdy šokovaly nákupy mléčných výrobku v místním obchodě nedaleko hraničního pásma s NSR,kde KUPUJÍCÍ MĚLI všichni televizní antény nastavené na západoněmecký Hoher Bogen,či rakouský Jauerling....tedy platí kdykoliv...kdo neví,čumí....

    OdpovědětVymazat
  3. a co by na toto řekla zemědělská ing DAGMAR HONSOVÁ,rychlokvašená meteoroložka???http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uu-o3aRvtqA#! a co na to JAN TLESKAČ???

    OdpovědětVymazat
  4. DATEL---Český rozhlas Praha...tluče do vás chechtavé kecy o psech,manikuře,problémy jsou přísné tabu....i zavítal tam věhlasný vědecky pracovník,jemuž tíha titulu zabranuje zdravému spaní....i věnovali se zločinnému léčení homeopatickému...po poslechu si vnímavý posluchač osvojí avantgardní fyzikální prvek...jednotka demagogie..jeden HEŘT.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte naprostou pravdu !!! Ty chechtavé kecy byly hluboko vnořeny do chamtivého cynismu onoho páprdy s tituly. Zajisté byl velmi dobře zaplacen za obskurní sabotáž, jakou rozhlasovým posluchačům předvedl.Já jsem to dlouho nevydržel poslouchat, a raději přeladil na jinou stanici. Radím proto všem neposlouchat tyto osobnostně,mravně narušené a chamtivé lidi !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.