10. září 2012

Největší odhalení všech dob: zpřístupnění převratných technologií zdarma celému světu!

Ahoj Orgo,

dnes jsem narazil na toto video a stránky a rozhodně doporučuji ke shlédnutí a k vystavení na blogu, pokud uznáš za vhodné: http://youtu.be/UrN99RELqwo
(lze zvolit slovenské titulky!)

http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evil

Pokud je to pravda, tak, tak ... prostě úžasné.

Původní zdroj: http://kauilapele.wordpress.com/2012/09/07/a-quickie-some-links-of-interest/

Orgonet: 
Velice děkuji čtenáři za upozoronění, zní to prostě úžasně, nejlepší zpráva, kterou si umíme představit:

Největší odhalení všech dob: Nadace Keshe hodlá zpřístupnit celému světu  21. září 2012 převratné technologie, které znamenají okamžité řešení problémů životního prostředí, zdraví, dopravní, energetické a potravinové krize ... 

(Než přeložím úvodní vysvětlující článek http://jhaines6.wordpress.com/2012/09/07/the-greatest-disclosure-event-ever-to-be-released-to-the-world-today-in-belgium-by-the-keshe-foundation/, tak zatím koukněte na video, zapněte si slovenské titulky. ...)




Sdílejte prosím toto video s co největším počtem lidí, ať vlády tyto informace nemohou tajit!

Viz též Pozvání k prezentaci technologií, http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/nadace-keshe-zve-vlady-sveta-na.html


28 komentářů:

  1. Vsadim se, ze to nezverejni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasne,ze NIC NEZVEREJNILI.POKUD AKCI VUBEC,NEBYLO ZABRANENO···
      URCITE NENI NAHODA,ZE JSEM PRAVE DNES,OBDRZEL A ZVEREJNIL,
      KAPKU PODOBNOU MIMOZEMSKOU TECHNOLOGII~DAR HVEZDNYCH NARODU,
      KTERA OVSEM NEPOTREBUJE K APLIKACI,VUBEC ZADNE ZARIZENI :)
      VIZ http://www.AVATARKRSHNA.blogspot.com : TRILION ZLATYCH SLUNICEK O:-)
      PREDAVEJTE DAL A DAL,
      DUVERUJ A PROVERUJ,
      A HLAVNE: NIKOMU NIC NEPLAT!!!
      POZNAVACI ZNAMENI NEJLEPSICH MIMOZEMSKYCH ENERGII JE,ZE JSOU ZASADNE ZDARMA ;-)

      Vymazat
  2. Bylo by fajn kdyby se tohle povedlo!! a ted mě napadá jedna věc , pán je z Íránu tak kdoví proč chcou Írán bombardovat ? jen taková moje doměnka která mě napadá již delší dobu že mají strach z jejich technologií? a zde jedno video záznam z prezentace o studené fůzi , http://www.youtube.com/watch?v=x7lFKrK6N70&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano strach, dočítala som sa, že ďalšie dôležité dôkazy o tom "ako to bolo a s nami je" sú niekde v oblasti Iránu. Čiže, kto chce psa baiť - palicu si nájde. Bed

      Vymazat
    2. Irán tú technológiu podľa všetkého už používa . Ako ináč by američanom vzali bez poškodenia bezpilotný špionážny dron . Ale to je len moja úvaha . Pred mesiacom som zachytil správu že aj Irán chce uvoľniť nejakú novú technológiu . Nejako sa nám tá jeseň zahusťuje . Blížia sa voľby v USA , Irán , Technológie ... Ide sa z kopca , držme si klobúky . mili :-)

      Vymazat
    3. Něco napovídá i nedávno natočený film Hrozba v poušti. Kde elitní US jednotka v utajení hledá v afghánských horách tzv.vimany - starověké létající stroje, jimiž je Afghánci na misi někokikrát napadli.Obdobné stroje či technologie má kromě Afghánistánu údajně i Írán,Pákistán a Indie. Ne všechny po této stránce šokující nálezy v těchto státech se totiž amíkům podařilo včas podchytit a vyvézt(ukrást)!!! Takže případná válka s těmito státy by stála UssA, jeho spojence a NATO příliš vysokou krvavou daň. Ale ONI jsou již zdebilnění protomesiáši, a jsou naivně přesvědčeni, že se jim nemůže nic stát, a že celý svět schramstnou do své bezedně nenažrané chamtivé dolarotlamy !!! Už aby "strejda Sam" dostal pořádně na pr.el !!! Říká si o to stále hlasitěji !!!

      Vymazat
  3. ti ignoranti co jsou ve vlade ted si nevidej ani na svoje spinavy ruce,rek bych ze se zacne u nas neco dit az se to trosku posune,treba diky aktivitam jako jsou treba http://www.obcanskysnem.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ak to nezverejnia, bude sa to pouzivat "nacierno" ako volakedy plynovy pohon do aut :)
    ono to pride..

    OdpovědětVymazat
  5. Uvolněním těchto technologií by se svět rázem změnil. Život by se změnil, a to všem. To by byl nejzásadnější mezník lidstva. Na dobu před rokem 2012 by se vzpomínalo jako na dobu temnoty, nesvobody a nepráva.
    Všichni víme, že enrgie tvoří vše, a toto uvolnění technologií, by znamenalo velké osvobození pro každého jednotlivce. Svět by byl takový jaký by měl být. Byl by mnohem šťastnější a tím i laskavější. Vše by se úplně změnilo.Nebyly by k tomu nutné žádné režimy, žádné války, žádné opatření. Svět by se stal jedním celkem bez rozlišení, stal by se jednoduše svobodným světem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. az sa vsetky ovce zobudia, konecne skonci doba temna ...

      Vymazat
    2. Máte Honzo hezkou myšlenku, která se mi také líbí, ale jen tato technologie není, dle mne, jedinou spásou lidstva ve smyslu, že od rozšíření této technologie budeme žít pokojné životy plné lásky, míru a souznění jak mezi lidmi, tak přírodou. Na co narážím je, jakou měrou se tato technologie dokáže podílet na otevření mysli lidem. Napadá mě v tuto chvíli náboženství Islám, které ruku v ruce s láskou rozhodně nejde. Jediné řešením vidím v povznesení vědomí na tu úroveň, kdy budeme jako lidstvo na tyto technologie plně připraveni. Rád tímto poprosím ostatní o názor na to co jsem napsal. Děkuji, Ládis.

      Vymazat
    3. Vždycky bude muset být mezi lidmi někdo, kdo je povede !!! Stádo si samo sobě vládnout nedokáže !!! Je tu však kardinální problém : lidé se od své přirozenosti velmi neradi čemukoli a komukoli podřizují. Cítí se být sami sobě tím nejlepším zákonem jaký znají, a jaký hodlají uctívat a poslouchat. Pokud tdy má dojít k další transformaci lidstva, musí toto lidstvo nabýt vědomí poslušnosti jako celku ke ZDROJI, který tu transformaci iniciuje a provádí. Děje se tak podle jistého Plánu, jenž je nezbytné plnit, překonávat překážky a plnit Jeho vůli. Pak máme šanci a naději, že se dočkáme tzv.Zlatého věku. Ale s vědomím a mravním bahnem mas současnosti se to rozhodně NIKDY nestane !!! Každý MUSÍ začít sám u sebe : krotit své Ego a závist, své vášně a hněv, svou uraženou ješitnost a lhostejnost ke druhým, svou zlovůli a radost ze škodění druhým atd. Pokora, pokání, zpytování svědomí, přijetí Lásky a Světla jsou jedinou možnou cestou vpřed do lepší a hojnější budoucnosti. Vše ostatní je jen popel, zmar a smrt !!!

      Vymazat
    4. Vědomí lidí, nás všech se posunulo. Je to velmi patrné, potkávám osobně hodně lidí a můžu říct, že to nevychází jen z nespokojenosti, ale myšlení je evidentně úplně jinde než třeba před deseti lety. Je to případ nás všech. I vy by jste něco podobného v komentářích nepsali, kdyby k tomuto posunu nedocházelo. Je to věc, která se neprojeví ze dne na den, ale v tomto procesu prostě jsme. Otočte se za sebe zpátky, můžete si toho všimnout.
      Souhlasím, že s prosazením nových technologií to nebude jednoduché, protože mocenská klika si to tak nepředstavuje. Přesto jsem přesvědčen, že to co se odehrává není věcí náhody. Jsme informováni o spoustě událostí atd., to je důležité. Nesmírnou roli momentálně hraje internet. Můžeme si ze všech koutů světa sdělit autentické informace, takže jsme pochopili, že média hrají zcela jinou písničku a pro někoho úplně jiného. V tom všem je velká změna a i to se podílí na povznesení vědomí.
      Už nejsme v kleci jako dřív. To stádo ovcí už se tak snadno neovládá jako dřív.
      V jednom z komentářů se Petr vyjádřil, že Bílý dům uvedl v platnost zákon, který by měl stíhat ty, kteří nakoupí technologii od nadace Kesh. Neví zda to tak je, ale pokud by to tak bylo, tak by to znamenalo jasný důkaz o tom, že nadave Keshe je velkým nepřítelem mocenské kliky. Poznámka : nadace Keshe nehodlá technologie prodávat, chce je bezplatně zpřístupnit.
      Volná energie by měla automaticky vliv na stabilitu lidstva, bez rozdílu náboženství apod.
      Momentálně energie, které využíváme zotročují a vykořisťují lidstvo. Všichni víme kolik platíme za cokoliv. Těmto energiím podléhá naprosto vše. To by v tomto směru znamenalo osvobození se. Mělo by to blahodárný dopad na celé lidstvo. Zhroutily by se tím i plány NWO. Stačí jen neegoisticky domyslet.
      Každý je ve svém vědomí a mysli svobodný, je na každém jak výše uvedené informace vezme.
      Za zveřejnění si zaslouží Orgo poděkování. Vlastně za všechny informace, které tady proudí.

      Vymazat
  6. Ahoj Orgonete,je to fantastické,ale co sem dáš 22 září,případně 22 prosince?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď už nebude čím a jak piblikovat, pak je to jedno. A pokud se nic převratného nestane, tak se tu objeví reakce na další přicházející události. Co v tom hledat zase za vědu ?!

      Vymazat
  7. podle mě vývoj technologií musí jít ruku v ruce s vývojem vědomí lidstva - což se v podstatě děje. ale stále není dost lidí psychicky připravena na takovou změnu. jsou lidi, co se sebe-realizují v penězích a hmotném světě. Ale já osobně se na to těším. A moc...

    OdpovědětVymazat
  8. S následujícím komentářem bude asi málokdo souhlasit.
    Jednoduše řečeno je to pokračování toho co máme dnes,pod rouškou blahobytu a svobody.
    Myslíte, že by nebyly nutné továrny a s tím spojené drancování přírody?
    Je to totéž co představuje projekt Venus (Jasque Fresco) http://www.thevenusproject.com/
    Z toho mála co jsem stihl nastudovat by továrny měli být umístěny v podzemí.
    Chtěli byste pracovat v podzemí 12 hodin? Já ne. Určitě musí být způsob jak žít spokojeně
    i bez této "převratné technologie". Možná to ani na tuto krásnou planetu nepatří.
    PaJa

    OdpovědětVymazat
  9. Honza píše,že energie tvoří vše a to má pravdu.Lidi spojme se a přijímejte světelnou energií. Negativní energie nebude mít žádnou moc. Svět bude jiný a vše se změní v dobré. Já tomu pevně věřím. Říkejte si přijímám světelnou energií.

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěl bych věřit tomu, že je to reálné. Chtěl bych věřit tomu, že svět konečně pozná pravdu – totiž že nás tady skupinka mocných držela stovky let pod svou manipulativní kontrolou skrze surovinové zdroje a finanční toky. Chtěl bych věřit tomu, že pokud nadace Kesche mluví pravdu, její představitele nesprovodí ze světa někdo dřív, než svět pozná její technologie, jako tomu bylo v minulosti už tolikrát!
    Pokud by byla energie volná – tedy v dostatečném množství, pro všechny a zdarma, ztratily by mafiánské praktiky mocných své opodstatnění a svět by si konečně vydechnul. Ale ono to nebude tak jednoduché. Kdo jednou pozná peníze a moc, jen nerad se toho vzdává. Bílý dům proto už bleskově vydal zákon, podle kterého každý, kdo od nadace Kesche nakoupí jakékoli technologie, spáchá trestný čin, za který bude souzen. Tak tomu říkám demokracie a podpora nových vědeckých objevů... Nicméně věřím, že věk Vodnáře, do kterého vstupujeme, bude právě přát těm, kteří to s planetou myslí upřímně a kterým nejde jen o svoje egoistické mocenské zájmy a plné koryto žrádla za jakoukoli cenu. Držím palce a modlím se za ty, kteří pracují na straně dobra.

    OdpovědětVymazat
  11. Chceme to a taky to dostaneme. Musíme. Všichni cítíme, že už nemůžeme unést to nesmyslné znečištování a drahotu, bídu a všechno co je s tím spojené. Vyjde to, bude to . hezký večer iva

    OdpovědětVymazat
  12. USA a EU mají v plánu čipování lidstva. Chtějí nás mít pod kontrolou, každého jedince a to přes satelit. Chtějí z nás udělat otroci.Stačí když máme vše očipované. např. potraviny, oblečení. zdravotní kartu, občanský průkaz atd. V čipu, co nám chtějí zavést pod kúži bude vše, že nebudeme muset mít občanský průkaz atd. Lidi nedávejte se čipovat!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. USA a EU mají v plánu čipování lidstva. Chtějí nás mít pod kontrolou, každého jedince a to přes satelit. Chtějí z nás udělat otroci.Stačí když máme vše očipované. např. potraviny, oblečení. zdravotní kartu, občanský průkaz atd. V čipu, co nám chtějí zavést pod kúži bude vše, že nebudeme muset mít občanský průkaz atd. Lidi nedávejte se čipovat!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Jediná otázka kde se to dá vydět koupit získat?

    OdpovědětVymazat
  15. Kalousek na to uvalí daň a to mu snad konečně zlomí vaz. Jsem zvědavá, jestli nás bude naše vypečená vláda oficiálně informovat o tomto zajímavém projektu. Půjdeme ji to vysvětlit do ulic !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je to naopak :-)
      My musíme vládu informovat o tom, že něco takového je a že by se o to měli zajímat.
      Je možné prověřit české velvyslanectví v Belgii, zda jim byla doručena pozvánka na prezentaci technologie Keshe v pátek 21.9. 2012.
      Je možné napsat svým poslancům, aby vláda tuto možnost prověřila a zvážila, neboť oni formálně zastupují naše zájmy!
      Aktivita "zdola" je nutná, jinak to prostě nejde.

      http://www.mzv.cz/brussels/cz/o_velvyslanectvi/jak_nas_najdete.html

      Vymazat
  16. prosím čtěte a pokud možno šiřte a podepisujte!!!
    http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.