1. září 2012

Ocet versus umělé počasí

Umělé HAARPové počasí a chemtrails nám zatím nedávají pokoj, a jednou z možných ochran proti škodám je octování. Na tomto blogu se o něm už hodně mluvilo, vnesl nám ho sem první Aolian (viz http://orgo-net.blogspot.com/2011/04/aolian-octem-na-chemtrails.html)  (další články viz štítky Ocet, Octování, či zahledejte hledačem), a čtenáři bylo zajisté již i mnoho octa prolito za účelem vylepšení svého okolí. 
Děkuji čtenáři za odkaz na článek Tomáše Marného na jeho speciálním webu Octování, který zejména novým čtenářům poskytne jistě cenné vysvětlení. Ten článek už jsme tu měli, ale po létě a nových zkušenostech s klimaterorem může oslovit další lidi ...
Upozorňuji i na zdejší článek, v němž působení octa v umělých mracích vysvětluje meteorolog Snowman: Meteorolog o fungování octa http://orgo-net.blogspot.com/2011/10/meteorolog-o-pusobeni-octa.html

Názor Orgonetu: Octovat ano, ale prosím, nečiňte tak se záští v srdci, neberte to jako boj. Čiňte tak, abyste si udělali radost, že se vám otevře modrá obloha, že si uchráníte zahrádku, že si uděláte hezké počasí pro opalování nebo grilování nebo výlet nebo sušení prádla ... Radostí přidáte světu dobré vysoké vibrace, bojem přispíváte ke špatným.


Octovat nebo neoctovat?

Tomáš Marný

10.05.2012 09:22

....octovat nebo neoctovat????? Naprosto správně položená otázka. Důležité se zamyslet nad následujícími fakty. Co vlastně ve vzduchu způsobuje ocet. Položme si podobnou otázku. Pít koloidní střibro nebo nepít..... ..... které je prokazatelně nejlepším antibiotikem pro člověka a zvířata!!!!! Vysvětlím velice stručně, jasně a jednoduše, aby každý pochopil.

Vysvětlení pojmu:

Pojem VYSOCE NEGATIVNÍ znamená částice s ohromnou energií, která principem imploze regeneruje určitou dobu svůj náboj a částečně předává na ostatní částice.

Koloidní stříbro (dále jen KS) v těle člověka je vysoce negativní částicí, která v krvi a mimobuňečné tekutině, zabíjí z 98% bakterie, a 100% viry. To je přece fantastické, protože na viry farmacie nemá žádné "léky". Ke dvěma procentům bakterií, které nezabije úplně, se KS chová macešsky nikoliv mateřsky!!!!!Je důležité si uvědomit, že v dnešní době nejsou pro lidi až tak nebezpečné bakterie, ale viry. Při zabití jednoho jediného viru jakoukoliv chemií nebo zapperem, viry okamžitě mutují. Pak už stejný způsob likvidace na ně nefunguje. Jediný neustále funkční mechanizmus, na které se viry a bakterie neumějí nastavit je KS.

Popis mechaniky je následující.

Vysoce negativně nabité malé částice KS, se přitahnou k pozitivně nabitým virům a baktériím. Viry a baktérie dýchají pomocí enzymů. Jakmile se viry a baktérie dostanou do kontaktu s KS, ztratí náboj, přestanou vytvářet enzymy pomocí kterých dýchají a nastává problém. Udusí se do 20 vteřin mladé kolonie baktérií a do 2 minut staré vyvinuté baktérie. Po udušení přebere částečně negativní náboj virus a baktérie, ztratí pozitivní náboj pomocí kterého dýchá a tělo je může jako mrtvé konečně odstranit. Takto působí dle kvality KS v těle od jednoho dne do 7 dnů. Jakmile vypadne KS z koloidního stavu, tělo KS odstraní a člověk ho vymočí. (Při těžkých nemocech a napadení organismu smrtelnými viry se používá KS v hodnotách 15 000ppm - 25 000ppm. Na trhu normálně nedostupné). Zajisté pochopíte proč.....

Jak funguje ocet v ovzduší je obdoba KS v krvi a mimobuňečné tekutině. Dle zákonů vesmíru jak v makrokosmu tak v mikrokosmu, jak v mikrokosmu tak v nanokosmu je nám jasné, že všechno je jeden celek. Když přirovnáme vzduch k mimobuňečné tekutině nebo krvi, dochází ke stejným nebo obdobným jevům s vypařeným octem do ovzduší. Vysoce negativní ionty vypařeného nebo rozprášeného octu do ovzduší začínají rychle stoupat a předávat částečně svůj náboj na okolní molekuly.

Bylo by dobré si uvědomit, že chemtrailováním popřípadě následným nabíjením částic pomocí haarpu, dochází k přebití atmosféry pozitivními náboji. Skoro všechno pozitivní je v přírodě a v člověku smrtonosné, naopak negativní je v přírodě a v člověku životadárné. Celá příroda a člověk žije na principu negativního náboje. Když jsou všechny buňky ve zvířeti nebo člověku pozitivní, znamená to pro dotyčné zvíře či osobu exitus.

Jakákoliv bouřka je v přírodě způsobena poruchou atmosféry a nabíjení atmosféry pozitivními náboji. Před bouřkou se člověku špatně dýchá, lidé kolabují a dostávají infarkty. Po bouřce lidé otevírají okna a dýchají čerstvý, vysoce negativní vzduch, nabitý blesky a bouřkovou vodou.

Nyní zpět k octování. Z domácnosti moc dobře víte, že ocet je nejlepší čistící prostředek skoro na všechno. Tím pádem také na vzduch. Víte přece, že v bytech kde se nekouří a přijdou k Vám neodolatelní kuřáci a zapálí si, dává se na skříň houbička s octem, která pach dle vysvětleného způsobu zlikviduje. Kuřácké byty, kde atmosféra je už nesnesitelná, jsou také mnohými notorickými kuřáky čištěny octem. Octem se čistí také záchody a ledničky od pachu. Princip jsem vysvětlil.

V atmosféře je to obdobné. Vysoce negativní částice octu nabíjí atmosféru negativně. Také viry a baktérie namražené na hliníku v prášku a roptylované chemtraily s těmito částicemi reagují. Viry a bakterie se tímto likvidují a reakce chemických látek s octem je jasná. Samozřejmě že odpad rozprášený do vzduchu musí někam spadnout. Když máte po octování nad hlavou modré nebe, z letadel je vidět jasně modrý komín a proto se snaží ho zase rychle zalepit. Většinou bezúspěšně. Zreagované částice a hliník dopadá pak v okruhu 20-30 km opět na zem. Záleží na množství rozptýleného octu. Proto radím lidem, aby se domluvily skupiny lidí na octování a úspěšně likvidovaly jejich rozpoutanou třetí světovou válku pomocí chemtrailů octem. Zreagované chemikálie nejsou tak nebezpečné jako ostře pozitivně nabité. A proto raději nemyslete pozitivně, ale konstruktivně.....

Více zde: http://octovani.webnode.cz/news/octovat-nebo-neoctovat-autor-tomas-marny/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

7 komentářů:

  1. Já to částečně jako boj beru, ale obranný, který je-li konán proti zlu (né ve zlu) - nevytváří negativní vliv. Jinak řečeno, vědomě se postavit zlu bez zášti, ale naopak s láskou k životu, nepovažuji za chybu, nýbrž opak.
    S pozdravem Radbůza.

    OdpovědětVymazat
  2. Co to zase je :D prosím Vás? Jak může být chemitrails,HAARP a uměle vytvořene mraky pozitivní? HAARP je výsílač,škudce v přírodě. Je to klima zbraň. Autorovo úplně obrácené pojednávání je k pláči. Proboha jednoduchá matematika. HAARP,chemitrails jsou negativní to je snad všem jasný. Ocet jakožto přírodní "sérum" je tudíž pozitivní a po odvětrání do ovzduší pozitivní ničí negativní/ničí chemitrails. Podle této mentality by byl orgonit vysílačem negativní energie a to samozřejmě není. Veškeré CB,TB by byli vysílačí negativní energie a to samozřejmě nejsou. Fungují na principu to dobré,silnější,čistší - rozpustí to špatné,husté energie. A ano včetně HAARPU a chemitrails. Než něco napíšu,tak vezmu rozum do hrsti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že jste pane vůbec nepochopil, co je popisováno. Když něčemu nerozumím, tak to nebudu raději komentovat.
      Jiří Tomášek

      Vymazat
    2. Neplést pojem a průjem! Pozitivní= kladný náboj, negativní = záporný náboj. Téže slovíčko v hodině jazyka českého může mít zcela jiný význam, než v hodině matematiky, fyziky či biologie.

      Vymazat
    3. Každý sám může snadno vyvrátit vaše tvrzení. Pravda je uvedena v článku "Skoro všechno pozitivní je v přírodě a v člověku smrtonosné, naopak negativní je v přírodě a v člověku životadárné"
      Pokud má někdo z vás doma ionizátor, který emituje záporně nabité ionty, může sám vidět jejich příznivý účinek na lidský organizmus.

      Vymazat
  3. Můj čerstvý příběh:
    na pátek 30.8.2012 odpoledne jsem v naši vesnici svolal zájemce o "problematiku octování".
    Přišlo 35 lidí (vesnice má asi 500).
    "Perfektně" mi vyšlo počasí, nýbrž bylo po sprejování, prostě hustá deka ... :-)
    Vyvařil jsem cca 10 litrů v rychlovarce, a hle po 3 minutách (foukalo jen velmi málo) se přímo nad námi vytvořil téměř modrý koláč. Všude kolem obzoru deka stále setrvávala. Celé to trvalo asi hodinu, pak jsem přestal vařit a cca do 30 minut se obloha zase zatáhla.
    Sousedé odcházeli s rozpačitými názory (jako "to je blbost", nebo "to je mág ten Honza" :-)). Ti co zůstali, těm jsem popovídal jak "to" zhruba funguje (těch bylo 10).
    Skutečný příběh pro mne teprve začal.
    Sobota 8:00hod, naprosto stejné počasí, od 9:00 se to nad vsí začalo rozestupovat, koláč tam vydžel až do večera (a byl mnohem větší).

    Je mi naprosto jasné, že nejen těch 10 lidí co si vyslechli minipřednášku, nýbrž všech 30 lidí co vidělo na vlastní oči výsledek octování, celou sobotu octovalo. To prostě vím.

    Výsledek: pobavil jsem se 1,5 hodiny v pátek a dokonce celou sobotu, jak už dlohu ne. Za 10 litrů octa :-))))). Navíc uvdím jak se u nás octování zpravidelní.

    Ahoj všem
    Honza
    Brno

    P.S. kroužení černé helikopotvory: sobota - 12x (z toho 2x dokonce dvě), neděle to jsem už ani nepočítal. Do této problematiky jsem sousedy zatím nezapojoval ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mazec, hele nemůžete někdo nafotit ty vrtulníky, docela rád bych je fakt viděl..

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.