30. září 2012

Táňa Fišerová: O prezidentsví, duchovnosti a životě

Od čtenářů: 

Rozhovor Igora Chauna s Táňou Fišerovou. 
Je to opravdu moudrá žena,volme ji a neříkejme, že nemá šanci. Když se všichni podepíšeme, tak určitě šanci má!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8UfOgFzqci0&feature=plcp




36 komentářů:

  1. Ta paní byla několik let poslankyně v parlamentu - a jaksi jsem si nevšimla, že by tam něco prospěšného dělala. Tuto velkou možnost naprosto promarnila. Je mi líto, ale takovou pasivní osobnost si jako prezidentku nepředstavuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to žena, ja si zas neviem predstaviť modrého avatara.

      Vymazat
    2. kdo chce si informace najde,, až je budete mít , budete mluvit jinak

      Vymazat
  2. a členka dozorčí rady knihovny Václava Havla...copak tam dozoruje a kdopak jí honoruje? http://www.chelemendik.sk/_Aktualizaci_Seznamu_pravdolaskaru_440581893.html

    OdpovědětVymazat
  3. Táňa má celoživotní zmatek v hlavě. Táňu nebrat !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, byla by to presidentka akorát buzerantů, které prosadila v parlamentu - nemá kousek slušnosti v sobě. Jan

      Vymazat
  4. To není pravda...měla dost dobrých projevů a o všem jako nezávislá poslankyně rozhodovala podle vlastního názoru....např. byla proti invazi v Iráku, atd. Ale řadový poslanec bez podpory strany nemá žádnou moc, ani moc mediální pozornosti.


    Neříkám, že je ideální - ale upřímně - znáte někoho lepšího, kdo má šanci alespoň těch 50tis. posdpisů na kandidaturu získat? Všichni ostatní zatím jsou jen banda volů...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle paní na prezidentku snad opravdu ne...

    OdpovědětVymazat
  6. Zdaleka ne vše co se třpytí, je zlato!

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem paní Táňu podpořil. Přeji si aby tam byl takový duchovní člověk.Bude tam svítit jako plamen na svíci. Bude svítit na tu temnotu pod svícnem, aby byla dobře vidět a aby se mohla taky prosvětlit.

    OdpovědětVymazat
  8. Já myslím, že bychom Táňu neměli trápit prezidentováním.
    Co takhle Bea Benková?

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud jsou občané dostatečně zralí a připravení tak si zvolí i takovou vyzrálou prezidentku. To že se sbírají podpisy pro Táňu Fišerovou je pro mě důkazem, že něco podstatného se v naší společnosti mění. A tuto změnu vítám i kdyby se pro Táňu nenasbíralo ani těch 50 000 podpisů. I kdyby byla prezidentkou třeba paní Bobošíková(která údajně 50000 podpisů má)- tak by to byl zase jen odraz vyzrálosti vědomí naší společnosti. A´t to bude jak to bude - aktivní většina rozhodne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezbývá než souhlasit! .. bohužel..

      Vymazat
  10. Myslím, že Táńa Fišerová, je typickým příkladem "zlatověkého člověka", co myslí srdcem. Vše do sebe zapadá, tito lidé mají (musí) nahradit stávající politiky. A přesně tak to vzkazuje i Matthew. S pozdravem Helena
    PS: petiční arch - http://prezidentkatanafischerova.cz/assets/files/petice.pdf

    OdpovědětVymazat
  11. drbe se o tom,že politik si odkočí jako na pivo na Měsíc,kde mu změní mozek,že panáčkuje po návratu dle potřeby...http://www.youtube.com/WilAzzamEdison

    OdpovědětVymazat
  12. jedinej kloudnej prezident by byl Karel Got.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karel Gott má TO NĚCO...aaano...bez debat by mohl být moudrým vladařem,aniž by ho POSKOCI PORADĚNKOVÉ nějak ZBLBLI...

      Vymazat
  13. Tady k tématu:

    http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2012/09/tana-fischerova-muze-byt-prezidentkou.html

    OdpovědětVymazat
  14. židovka T.Fischerová je sionistka stejně jako naprostá většina presidentských kandidátů. Než něco zveřejním orogonetová přemýšlím o tom 3x víc než dřív. Kde je blicí smajlík?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změna o které mluví je NWO. Její předem určená role je být soft kandidát pro ty slušné a "duchovní". Jen věci neznalý hlupák jí může na tu New Age verzi propagandy skočit.

      Vymazat
    2. HEZKY NATVRDO,ale pravdivě sděleno...

      Vymazat
  15. Dívám se na to video a žasnu...Igor kulí roztomile očka a zase se nad někým rozplývá.Jednou byl v Peru a od té doby má nutkání pouštět do éteru videa s neznámými duchovními lidmi.Možná to je jeho cesta,možná že hodně lidí díky němu se začalo zabývat esoterickými věcmi.Ale on sám se v tom už ztrácí a za chvíli z něho bude tydýtko jako Květuška Fialová.Snaží se předvádět pokoru,ale já ji v jeho očích prostě nevidím.Vidím jen jednu velkou komedii,kdy potřebuje ke své duchovní cestě mít diváky.
    Co se týká této kandidátky na prezidenta - víte,pamatuji si,jak se kdysi prala Dáša s Táňou o srdce Vaška a to někdy i doslova.Dáša vyhrála.Teď má Táňa možnost satisfakce,už jen ta představa,že by byla dnes víc než Dáša tenkrát...
    Jenže chybí jí určité vlastnosti a charisma,které by měl budoucí prezident mít.
    Teď si užije chvíle pozornosti a pak zase upadne v zapomění.Její životní úkol je jiný než být paní prezidentová a myslím,že ona to ví....ale prostě jí to nedalo.Když oni lidi ji ták přemlouvali...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý názor : Anonymní1. října 2012 10:24 :-) Zaujal mne!
      Myslím však, že každý má svou roli a tu si chce odehrát, tak mu ji přeji, i když sám v tom tolik smyslu nevidím....
      Ale těší mne kousek kritického zamyšlení :-)
      Ota

      Vymazat
    2. Není jisté, kolik uchazečů se nakonec přímé volby zúčastní. Do boje o Hrad je musí podpořit 10 senátorů nebo 20 poslanců. Kandidáti bez dostatečné parlamentní podpory musí k přihlášce přiložit petici na podporu jejich kandidatury s nejméně 50 tisíci podpisy.
      Přihlášky se musí odevzdávat do 6.11,2012..Takže čekám nějaké překvapení.Jen blázen totiž leze s kůží na trh tak předčasně,jako někteří kandidáti.

      Vymazat
    3. třeba také najdete za x let místo v tomto světě

      Vymazat
  16. Tak tuhle paní nedoporučuji. Další z tzv. party dojičů demokracie. Myslím, že pravdoláskaři už udělali pro tuto zemi víc, než dost. Myšleno ironicky. A tato leklá ryba by jen papouškovala, co jí řeknou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. absolutní souhlas ve všem

      Vymazat
    2. Naivní a pasivní loutka.To povídání okolo je sice roztomilé, ale na prezidentku se nehodí.

      Vymazat
  17. Je příznačné,že při delším poslechu nějakého veřejného čunitele najednou se onen člověk odkope jednou holou větou a je JASNEJ.Po letech od plyšového podvodu jsou to...Halík,Klaus,Havel,T.Fischerová...nemluvě o TVRDÉM JÁDNU pravicujících bezcharakterních karieristu...abych nezapomněl,zářný věřící katolík MAREK BENDA....kdo není obluzen žvancem s EČKY a spadem hnoje z chemtrails,tak intuicí rozezná tu sofistikovanou šalbu,nyní hlavně sladoučkého NEW AGE.

    OdpovědětVymazat
  18. Volte Vladimíra Franze.. =) http://vladimirfranz.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To snad nemyslíte vážně? Člověk který podporuje zvrácené adopce dětí homosexuály musí mít minimálně narušenou psychiku a vůbec to nesouvisí s tím jak vypadá fyzicky. Čím vím prezidentských kandidátů pravdolásky, tím větší šance na zvolení na pastýře-sionisty. Otázka dne zní: potřebuje člověk vůbec ke svému životu klonit se nějakým autoritám a pastýřům? Odpověď je jednoduchá: nepotřebuje! To je ta pravá rEvoluce, vést správně sám sebe bez cizího vedení. Každý na to má, jen to v sobě najít a začít praktikovat.

      Vymazat
  19. S tim Trautenbergem to doufam, byla ironie, protoze jestli ne, tak se vasi naivite musi snad kazdy poradne zasmat.

    OdpovědětVymazat
  20. Když čtu ty komentáře,je mi z vás smutno,je vidět,že jste po nocích nesledovali přenosy z poslanecké sněmovny a neslyšeli Táňu mluvit a milé poslance ji komentovat-jako že by měla jít domů k plotně a starat se o dítě a tak podobně a daleko hruběji.Pánové i tady z vašich komentářů to cítím!Vy byste vyprali prádlo každýmu krom sebe a tak taky budeme mít jako presidenta toho,koho si zasloužíme,třeba Trautrberga...s láskou jirinetka

    OdpovědětVymazat
  21. Lidi,vykašlete se jim na tyto stránky.Svou cenzurou podporují politickou propagaci.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.