10. února 2014

Satelity už 17 let a 5 měsíců neukazují žádné globální oteplování

Díky čtenáři za tip na článek:

Satelity už 17 let a 5 měsíců neukazují žádné globální oteplování


Christopher Monckton
6. 2. 2014
Zdroj: http://wattsupwiththat.com/2014/02/06/satellites-show-no-global-warming-for-17-years-5-months/
Překlad převzat z http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3461-satelity-uz-17-let-a-5-mesicu-neukazuji-zadne-globalni-oteplovani


Měsíční satelitní teplotní odchylky dolní troposféry oproti stanovenému normálu od Remove Sensing Systems Inc jsou již k dispozici.

Použijeme-li trendu z lineární regrese pomocí metody nejmenších čtverců (světle modrá vodorovná přímka procházející tmavě modrými daty), tak nedošlo k žádnému globálnímu oteplování – už vůbec – po 17 let a 5 měsíců.




Možná by čtenáři rádi provedli předpověď, kolik mainstreamových mediálních kanálů ohlásí tento vskutku zajímavý fakt?

Ukazuje to, že pokračuje pauza v chápavosti u pravých věřících tohoto Nového náboženství.

Mojí vlastní předpovědí je, že počet médií ohlašujících 17 let a 5 měsíců bez jakéhokoliv globálního oteplování bude přibližně roven počtu klimatických modelů obecné cirkulace, které předpověděly tuto dlouhou Pauzu i přes neustále rostoucí koncentrace CO2.

Vytiskněte ten graf jako pohlednici a pošlete to tomu redaktorovi novin u vás, který uzavřel demokratickou debatu oznámením, že odmítá tisknout jakékoliv články od „klimatických popíračů“.

Christopher Monckton

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: wattsupwiththat.com


P. S. Orgonet:

Neexistence globálního oteplování je již široce známa a odhalena, jak o tom občas informujeme i zde (Vše pod štítkem Lež o globálním oteplování, viz pod článkem.)
Přesto však instituce placené za šíření tohoto mýtu nadále vládnou sdělovacím prostředkům, jako například NOAA.
Viz např. český Týden přinesl článek Rok 2013 se podle vědců řadí k historicky nejteplejším, napsaný podle zprávy NOAA. Češi mu právě teď v podmínkách extrémně mírné zimy rádi uvěří. Těžší to má letos NOAA v USA, kde vládnou v této zimě extrémně nízké teploty. (:-)))

A jak nás informuje Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ)?

Samozřejmě, loyální ke svým chlebodárcům, přebírá a podsunuje nám lži z poslední zprávy IPCC (Komise OSN pro změnu klimatu, hlavní a dávno usvědčený propagátor lží).  Tuto zprávu a její nepravdivost jsme zde probírali např. v tomto článku v listopadu 2013: IPCC, management solární radiace, geoinženýrství a chemtrails.

Na portálu ČHMÚ je následující informace převzatá ze zmiňované zprávy.
    01.10.2013

    První část nové zprávy IPCC


    V pondělí 30.9.2013 byla zveřejněna první část páté hodnotící zprávy IPCC, která je věnovaná fyzikálním základům změny klimatu. Zpráva, která je dostupná na webu IPCC http://www.ipcc.ch/report/ar5/wg1/#.UkqDYoZ7K6I, přináší zpřesněné výsledky klimatologického výzkumu publikované ve více než 9000 recenzovaných publikacích. Podle této zprávy od roku 1950 pozorujeme změny klimatického systému, které jsou neobvyklé a v měřítku desetiletí až tisíciletí nemají obdoby. Jsou zde jmenovány oteplování atmosféry a oceánu, snižování rozsahu a objemu sněhu a ledu a růst hladiny oceánu. Poslední tři dekády byly každá globálně teplejší než dekády od roku 1850 a první dekáda 21. století je od roku 1850 nejteplejší. Na severní polokouli je třicetiletí 1983-2012 nejteplejší za posledních 1400 let. Globální přízemní teplota vzrostla v období 1880-2012 o 0,85 °C. Rozsah zprávy umožňuje čtenáři najít mnoho dalších podrobností a výsledků na více než 2000 stranách textu, v desítkách tabulek a stovkách obrázků.

5 komentářů:

  1. S těmi ozónovými dírami začátkem 90. let to také bylo tak strašně "warning". Vzpomínám, jak lidé chvilkami po mainstreamovém oblbování až panikařili, že se na Zemi uvaříme a ochotně kupovali nové ledničky bez freonů. Pak jako když utne. Od těch dob jsem žádné starostlivé posudky kolem ozónu neslyšela. Zato přišlo nové "warning" a to, že se kvůli lidské činnosti začalo globální oteplování. Pamatuji i jakýsi článek, který horoval, že nejpoději do 10-15 let bude celá severní Evropa pod vodou (nevím. Ale takoví Norové tou dobou asi ani nespali).
    Takže asi tak. Nechme tyto "warnings" stranou. Vůbec jim nevěnujme pozornost. Protože ani meterologové se díky špičkové technologii a družicím nejsou schopny při předpovědích počasí často trefit ani na tři dny dopředu. S úsměvem zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. No hlavně, že uhlíková daň je stále v kurzu a lidstvo ji platí jako mourovaté.... Přitom stačí jeden pořádný výbuch sopky, a je v ovzduší CO2 daleko víc během chvilky, než co vyprodukuje lidstvo za celý rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaksi pořád nechápete že lidé svou činností ničí Zemi a to opravdu a skutečně, takže tady nejde tak o globální oteplování ale o globální ničení Země !!

      Vymazat
    2. V plánu je globální ZNIČENÍ Země !

      Vymazat
    3. To ničení spočívá v brutálním terraformingu Země pro mimozemské entity, které mají na Zemi nahradit lidstvo. Proto je podle nich nutné lidi vyhubit nebo je vyvézt jako otroky do těžařských kolonií v různých částí vesmíru.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.