5. února 2014

Umělé vytváření mraků v linii "z ničeho"

V minulých dvou dnech klimateroristé/experimentátoři zahájili v dohledu satelitů ČHMÚ výrobu "oblačné fronty", která postupuje v relativně úzkém pásu ("v zástupu") nad jižním Německem, a poté přesunuli tvoření nad Rakousko. Podařilo se mi to zachytit a (zatím) neuměle zpracovat do "hudebního" videa.

Vidíte, jak se oblačnost začíná "prýštit" z bodů seřazených v linii a vytváří hustý pás. Před linií je vymeteno.

Tento jev není nic nového, pozorujeme to už léta, říkám tomu "sněhová linie" (v létě "dešťová"), vytvářejí to i u nás (Viz loni sněhová linie nad Krušnými horami). V nedávném článku je tento jev sledován jako součást zimních bouří v USA.

Zdroj: ČHMÚ - JSMSG. Eumetsat, sat24.




Koumám, jak to asi dělají. Musejí mít něco, co je instalováno všude a dosti hustě. Co by to mohlo být jiného nežli již existující síť mobilních vysílačů, které jsou tu údajně kvůli telefonování, ale ve skutečnosti mohou být klidně součástí systému ovládání počasí?

Dle mé spekulace by to mohlo být tak, že vládci počasí na dálku (z pohodlných křesel v pohodlném počítačovém řídícím centru) zapnou určitou frekvenci na určitém úseku/řadě "mobilních" vysílačů, podle požadované šíře oblačného pásu. Tato radiační frekvence vyvolá nukleizaci vodní páry a tvorbu oblačnosti v pásu. Samozřejmě že v atmosféře už jsou předem letecky dodaná nukleační jádra - bakteriální protein, saze, jodid stříbrný, dle konkrétní potřeby. Někdy (i na videu) je vidět, že se oblačnost začíná vyvíjet i od jednotlivých bodů - vysílačů, které nemusí být součástí linie, avšak vždy je to tvoření "z níčeho".

"Linie" nad Rakouskem na videu může mít délku 150-200 km. Vysílače od sebe nejsou v osídlených oblastech nikde vzdáleny od sebe více než několik málo km, takže třeba na dálku zapnou 100 vysílačů t, a mraky se začnou šířit jakoby "z ničeho".

Jiné hypotézy jsou vítány.

http://youtu.be/a-XHaferwrE



(Video je poněkud zdlouhavé, neumím to ještě dobře stříhat, a ten konec s vysílači můžete vynechat, tam jde už jen o poslech hudby - ono se mi to natáhlo podle celé skladby a nechtělo to zpátky. Ale už vím, jak na to.)

13 komentářů:

  1. Moze ist o vzostupne prudenie a nasledne zhromazdovanie vlhkosti a tvorba oblakov pri prechode cez Alpy..hm?

    OdpovědětVymazat
  2. Hustý video ze španělské televize - se slovenskými titulky:
    http://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE

    Tak klima - zbraně jsou zakázané z roku 1966-67, ale poslední zasedání OSN - to USA povolilo?
    Na španělských soudech už leží žaloby a petice je i v Evropském parlamentu

    OdpovědětVymazat
  3. Orgo, super videjko! názorné a hezky zpracované i s tou hudbou-máš talent :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mraky vznikají přechodem vzduchové masy přes hřebeny hor - ta linie, o které píšete jsou v tomto případě Alpy a body, z kterých oblačnost "prýští" jsou vrcholky hor.

    OdpovědětVymazat
  5. tak nevim ale nejsou tam Alpi presne na tom pasu to by asi mohlo vysvetlit tu rovnou plochu

    OdpovědětVymazat
  6. Manipulace s počasím jsou téměř na denním pořádku, ale tady bych řekl, že to prostě způsobují hory. Navíc, zde postrádám účel. Nic zvláštního nevzniklo, komu by to prospělo?

    Guess

    OdpovědětVymazat
  7. Jako když uřízne - a příroda takhle podle pravítka nefunguje, takže to určitě bude umělým zásahem zvenčí.

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE

    Rozhovor o geoinžinieringu v španielskej televízii

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.mojevideo.sk/video/1e061/medzicasom_v_slovinsku.html

    OdpovědětVymazat
  10. Diky za video! A ten konec vubec nevadi, alespon si clovek prohlidne jaka masivni monstra na kopcich stoji. Btw, a co letovy provoz nad zminenou linii? Ta to neovlivnuji?

    OdpovědětVymazat
  11. njn, klimateroriste tohle a pak zas tamto a my na to, "VIDIME TO vy zli"!! VY VY VY! A oni nato, "My vime, ale co nadelate?! :))" Pak, ze zas prejdeme do 5D, nebo ne? huhuhu, asi ne, tak ted nevim. Ale mozna jo a vlastne uz tam jsme a jen dozivame, nez odhodime nase hmotny schranky. Ale taky jsme mozna byli malo ukotveny a malo svetla bylo kolem nas. A pak ty jesteri a alieni mezi nama, nebo pod nama...hmmm. zaplatkrsna...nebo kdo, Heh, to snad kazdej vydi, ze to na obloze vypada jinak nez pred 20 lety. Taky snad kazdej cejti, ze se zije jinak. Je to trosku podobny jako kdyz roku 1804 v 14:36 potkal L'mac'Tç sira Winston Williams nekde dole na jihu afriky a opravdu nevedel co si o tom ma myslet. No, nakonec jeho praprapravnuk oblik tricko a kratasy z ciny, nohy obul do crocsu a na ruku si natah hodinky. Ted zrovna telefonuje svoji mati, jestli nechce odvezt do shoping centra. A to vsechno navzdory vsem tem VELMI vzrusenym debatam po nekolik generaci jak je vsechno spatne a jak to moc dobre vidi...a co byste rekli ono to skutecne bylo spatne, ale ! nejslabsi clanek MA VZDY NEJVETSI SLOVO...................ono to nejak dopadne at se pisou sebevic epicky komentare nebo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepochopila jsem , co tento příspěvek chtěl sdělit. Vidím jen jedno, a to jak po ránu před východem slunce na východě je mraková hradba jako když střelí, prostě rovná ,tak si říkám,zas tu někdo zapracoval a příroda to nebyla. Ve svém věku už nemusím koukat do země a hnát se za splněním všeho, co ode mne ten svět chce.Již v roce 2005 a pak také dál jsem se cítila jako na grilu, viděla naprosto hnusné bouřky bez skutečných blesků a hromů, zato s detonacemi, viděla jsem modrou oblohu doslova za půl hodiny zešedlou jistým leteckým provozem. Možná jsme ve věku jakéhosi pokroků?? Nebo jak to je? Telefonujou nám, že nás někam odvezou??? nebo se nemáme vůbec ozývat???

      Vymazat
  12. Prosím starejte se o sebe, o svou duši, o svůj duchovní růst. Nestarejte se o to co dělají politici, či klimateroristé. Vše je tak jak má být, každý přišel na Zemi se učit a my musíme se naučit odstrańovat negativita, proto prosím neřešte ChemTrails, ani Haarp, řešte sami sebe. Luciferská síla se bude vždy připoutat naší pozornost aby naše duše uvízly zde na této hmotné úrovně.
    Zamyslete se proč je tolik zbloudilých duší, protože ještě za života řešili všechny možné věci ale neřešily sami sebe, proto se nemohli dostat do světla a bohužel se nedostanou tak snadno a lehce. Uvědomte si, že čím více strachu bude narůstat, tím více bude zbloudilých duší. Nejen po smrti ale i v reálném fyzickém světě, znám spoustu lidí jejichž duše nejsou v jejich tělech, chovají se jako roboti. Proto se starejme více o sebe než o nějakou manipulaci počasí. S pozdravem Tomáš Man*

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.