27. května 2010

Little Grandmother: Rok 2010, 3/10

Little Grandmother 3/10: 
Vědomí lidí už se obrací od mozků k srdcím. Když nás bude dostatek, koncem roku 2010 se může vědomí světa změnit. A tím se změní všechno. Proč měly všechny prastaré kultury jako symbol spirálu?


P.S. A zrovna počitadlo blogu ukazuje přesně 550 000 návštěv.



Přepis videa 3/10:

Představte si takové ty červenobílé bubliny, splávky, co plavou na vodě, a když zabere ryba, přetáčejí se bílou stranou pod vodu. To je jako naše vědomí. Horní polovina je bílá. Představuje naše univerzální vědomí právě teď na planetě. A toto vědomí je z mysli. My přemýšlíme o všem. Přemýšlíme, co je dobré a co špatné, kdo má pravdu a kdo ne, které náboženství má pravdu a které ne, která rasa je správná a která ne, kdo by měl být nahoře a kdo dole. Je to absolutně šílené. Takže my jsme tady jako ty splávky, co plují na vodě, a najednou se ty splávky začínají takhle otáčet. Začnou se otáčet tou červenou stranou nahoru. Červená strana je vědomí ze srdce. A když získáte dost lidí myslících či žijících stejným způsobem, my všichni spojíme svá vědomi. A teď vám mohu říci, že je skupina lidí, několik tisíc, kteří jsou velmi oddaní změně vědomí. Ta se děje na naší planetě právě teď a můžete se k tomu přidat, abyste pomohli změnit toto vědomí. 

Začneme tím, že si připomeneme, že to není mozek, kdo nás řídí, ale je to naše nejvyšší Já, je to realita božství v nás. Můžeme vytvořit, cokoli si přejeme vidět, aby se cokoli stalo nebo změnilo na naší planetě. Vědomí začíná růst zcela jiným způsobem. Čím více z nás se připojí k tomuto vědomí ze srdce, tím větší to vědomí bude a začne se otáčet na svou stranu. A tím větší bude to vědomí, jako ty splávky, co se otáčejí, a právě teď se už skoro otáčí. A tento rok, jak nám bylo řečeno, a jak všichni strážcové moudrosti velmi pevně věří, je to našich schopnostech, v naší moci, je to absolutní možnost, nejpravděpodobnější koncem tohoto roku, že se bubliny mohou otočit. Pokud se nás dostatek spojí, a připojí se k tomuto vědomí, může se to otočit, a jakmile se to stane, všechno se změní. Všechno. Způsob, jak se vidíme vzájemně, jak vidíme realitu, jak vidíme své schopnosti nebo neschopnosti.

My nemáme žádné neschopnosti. Musíte věřit, pochopit, pamatovat si, že jste Bůh. Vytvořte, cokoli chcete vytvořit. Přestaňte se omezovat. Nenechte se dále omezovat ostatními. Přestaňte brát jako realitu to, co vám říkají ostatní. Co vám ostatní říkají, to je jedno, vy jste Bohové a Bohyně. Proč čekat na někoho, aby vám řekl, že jste dost silní, abyste to udělali? Nejen že jste dost silní, jste Bohové a Bohyně. Pravda je, že jste Bůh. Vytvořte svůj svět. My teď prosíme lidi, aby to pochopili. A když už teď víte, kdo jste, sněte sny, všechny se stanou pravdou. Přestaňte čekat. Už není čas, abychom čekali. Tato moudrost nemůže čekat, ta se musí prosadit teď. Nemáme čas, abychom čekali. Vy jste tady teď, sami jste si zvolili svůj příchod, nikdo jiný, a vy jste nejsilnější ze silných, protože jste přišli a chcete si vzpomenout, a vzpomenete si, a pak změníte svět.
Já vysvětlím, jak se to stane. Rok 2010, jak jsem řekla, bude nejúžasnější rok na naší planetě, jaký kdy lidstvo zažilo. A to celé s léty dále poroste. Uvidíte věci, které byste teď pokládali za nemožné. Já teď musím použít poznámky. Já umím mluvit s mrtvými, ale nepamatuju si své vlastní poznámky... Takže, nedivte se, ti z vás, kdo se ještě nesešli se strážci moudrosti, protože ... my jsme všichni normální lidi, lidé si myslí, že pořád sedíme v nějaké své kouli, ale my pořád máme nějakou legraci, já jsem tam ta nejsvětlejší, nejmladší a nejbloďatější, a jsem přitom domorodá Američanka …

Takže, když přemýšlíme o sobě, který je náš prehistoricky nejstarší, nejdávnější symbol celého světa? A je v každé domorodé kultuře, po celém světě. - Spirála. - Ano. To je opravdu prehistoricky nejstarší symbol kdekoliv na světě. Kdykoliv. A v oné prehistorické době celý svět měl stejný symbol. Neměli telefon, nebyla pošta, email, přitom a každá jednotlivá domorodá kultura na této planetě má spirálu. A je to ten nejposvátnější symbol každé domorodé kultury na této planetě. 

Máme Kelty a Nordy ze severu: význam jejich spirály je celý vesmír. Znamená věčnost a božství. Máme Římany a Řeky. Ti věřili, že spirála pochází od bohů, je to jednota, jednota duše. Australští domorodci používali spirálu, věřili, že znamená, že všechny věci mají božskou slávu. Islámci používali spirálu pro posvátné věci, které se nesměly psát. Oni nepíší slova Bůh a Bohyně, používají spirálu. Protože je posvátná. Africké kultury používaly spirálu jako lůno, Velkou Matku a Bohyni. Orient: spirála znamená začátek veškerého života. Odtud přišli bohové. V Indii se domnívají, že to znamená jednotu. Ženskou sexualitu. Domorodí Američané užívali spirálu ve významu veškeré energie, veškerého vědomí, Velkého Ducha. Hopiové užívali spirálu ve smyslu "ti posvátní", všechny živé věci, cesta všeho živého. Mayové užívali spirálu, domnívali se, že ukazuje roční období, cestu slunce, kruh života, veškerý život. Pro Polynésany to znamená nesmrtelnost.
Takže, proč všichni mají spirálu? Oni ji viděli. Viděli spirálu. Nikdo jim o spirále nevyprávěl. Každá kultura na této planetě, všechny starodávné bytosti, viděly něco úplně přesně stejného. Nenaučili se to jeden od druhého. Věděli to sami o sobě.

Kolik z vás vidělo spirálu? Celý svět viděl spirálu. Je všude. Nemůžete ji přehlédnout. Je všude. Viděli jste videa, pozorovali jste, jak se objevila.

4 komentáře:

  1. Jo,působí to zajímavě a nadějně. Pominu skupinu, co to bude brát jako blábol,i ty co tomu nadšeně věří. Zastavím se u dalšího možného pohledu kvůli objektivitě..ve druhé i třetí části mi začalo v hlavě blikat varovné světlo u neustále opakovaných slov "jste jako bohové,jste bůh, bohyně, vy jste bůh,který může všechno.."to už odněkud známe,když padlý anděl přesvědčoval první pár v ráji, budete jako Bůh mocní, budete dělat to co on, budete sami bohové,( promiňte, že parafrázuji, nemám po ruce bibli),nezapomínejte,že zlo může oblékat andělská roucha a tvářit se jako stvořitelův příznivec.Všechny tyto vidění vychází z boje mezi "dobrem" a "zlem" na Zemi. Možná není dobré úplně vypínat rozum, byl nám k něčemu dán..zatím žijeme ve smrtelných životech a Bůh nám představil své řešení naší situace na Zemi. Ale kdo je kdo? O to tu jde! Zb

    OdpovědětVymazat
  2. Taky nevím, kde hledat pravdu. Narazila jsem na web stránky: Odkryté pravdy o světě, a teď nevím, čemu věřit. Je v nich popisováno a vysvětlováno, že většina zdrojů (i webstránek) jsou zdroje šiřící satanský klam a lži padlých andělů, kteří nás mají nasměrovat tam, kam chtějí, neboli plánují, a to v souvislosti s příchodem Antikrista a jeho padlých andělů. Nejhorší na tom je, že prý ti, co tyto informace (i web stránky) vytvářejí netuší, že jsou vedeni padlými anděli a tak v dobré víře předávají informace, o kterých jsou přesvědčeni,že jsou pravdivé a správné. Doporučuji se na uvedené stránky podívat a porovnat s ostatními. Není jednoduché v současné době najít pravdu....

    OdpovědětVymazat
  3. Myslí můžete najít informace o čemkoli, ale nemůžete najít pravdu...

    OdpovědětVymazat
  4. pravda je v našich srdcíc:)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.