3. října 2011

Duo chemtrails

Zajímavý chemtrailový manévr. Proč jenom ty "dopravní letadla" nelítají přímo k cíli? Nebo si něco zapomněly? Pak se divíme, že prolítají tolik paliva. (:-))))))))))))))))

8 komentářů:

  1. Jde o dvě vojenská letadla při normálním manévru.S chemtrails to nemá nic společného. Takové příspěvky jenom přihrávají skeptikům a znevažují jméno tohoto jinak hodnotného servru.....

    OdpovědětVymazat
  2. Ale dopravní letadla taky krouží, pokud nemají povolení přistát :))

    OdpovědětVymazat
  3. A podle čeho jsi to poznal. Mohl by jsi podat podrobnější vysvětlení? Díky.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem laik a jenom pozoruji. Tentokrát musím souhlasit s příspěvkem nade mnou. "Normální" chemtreilovací letadla nelítají tak rychle a pro velká letadla by tento manévr asi byl nebezpečný. Toto jsou zřejmě stíhačky.
    Leeloo

    OdpovědětVymazat
  5. uz som to videl a je to chemtrail

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj všem

    chemtrail nechemtrail - zdá se, původní myšlenkou "mozků" této akce bylo zřejmě vytvoření úhledného "smajlíku". Což by se jim témeř povedlo, kdyby kameramanovi nedošly baterky v kameře :-))) Neva snad příště :)

    krásný večer s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem taky laik a autor prvního příspěvku. Na videu je patrné překřížení obou stop což může být manévr kterým se letadlo snaží dostat do zaměřovače to před sebou. Jde o běžný tréning a druhé přiblížení to potvrzuje. Všiměte si změny směru na konci videa. Strávil jsem nějakou dobu na letecké základně a s jistotou mohu říci že se nejedná o dopravní letadla v žádném případě. :-)
    N.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdaleka nemusí jít o vojenská letadla. Před nedávnem nad námi lítalo velký dopravní do kruhu, nejdřív jsem si říkala tak ho asi nechtěj pustit na přistání do Pardubic, ale ono ani neklesalo nic a změnilo směr a letělo na východ. Další zas letělo do tvaru letu S, proč dopravní letadlo letí takhle a neletí rovně je mi záhadou. Na přistání nešlo ani jedno,chápu , že by mohlo měnit kurz třeba z důvodu vyhnutí, ale proč lítá do S ,obě dopravní a za nimi chemtrails.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.