7. října 2011

Nashle po víkendu

Trochu jsme to tady minulý týden rozjeli, ale to tempo nelze držet pořád.  Já teď odjíždím na víkend, takže další zprávy i komentáře budu zpracovávat až pak.
Přeju hezký víkend všem! (:-))))

6 komentářů:

  1. http://www.top-topeni.eu/cs/tkt-perun-vyhody-a-nevyhody
    free energy

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojte ludia, odporucam precitat:
    http://leva-net.webnode.cz/products/george-kavassilas/

    Konecne som nasiel na nete nieco pre mna doleziteho, dakujem za preklad.

    J.R.

    OdpovědětVymazat
  3. K příspěvku z 11.00:
    I já doporučuji zejména Orgonetovi, aby si článek přečetl a hlavně odstavec o chanellingu.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/pocasi/zima-prichazi-snih-v-alpach-ochromil-dopravu-pada-i-v-cesku_214238.html
    ano, miliardáři v Davosu chtějí rokovat v zasněžených Alpách.))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Možný vznik planety Nibiru - http://www.rozhlas.cz/leonardo/vesmir/_zprava/953869
    článek Čro Leonardo - Neuspokojivé simulace
    David Nesvorný provedl na 6000 počítačových simulací, pomocí kterých se snažil zjistit, jak naše planetární soustava vznikla. Když použil naše čtyři známé plynné planety, každá simulace ukázala, že by byly příliš veliké a navzájem by se zničily. Po úpravě parametrů simulace tak, aby plynné planety zůstaly vcelku, to zase schytaly planety kamenné jako Mars a Venuše. Z výsledku tedy vyplynulo, že současná konfigurace sluneční soustavy měla jen velmi nepatrnou pravděpodobnost vzniku.
    Simulace drah 5 plynných planet sluneční soustavy - Foto: David Nesvorný

    Simulace drah 5 plynných planet sluneční soustavyFoto: David Nesvorný

    Je řešením pátá plynná planeta?
    Nesvorný se rozhodl vyzkoušet, jak se změní průběh simulace, když uměle přidá další plynnou planetu. A najednou to do sebe začalo pasovat. Ze simulace, která vedla ke vzniku planetární soustavy dnešních dnů vyplývá, že všech pět plynných planet se zformovalo poměrně blízko sebe ve vzdálenosti asi 15 astronomických jednotek. Lehčí z nich, Uran a Neptun, byly gravitačním působením Saturnu a Jupiteru odehnány do větších vzdáleností, kde je nacházíme dnes. Největší změny zažila pátá plynná planeta. Tu Jupiter doslova vymrštil z její dráhy a to tak, že opustila sluneční soustavu.

    Pokud se vám zdá, že je to fantastický výsledek, který je třeba přijímat s velkou opatrností, máte částečně pravdu. Simulace je jen simulace, žádné důkazy páté plynné planety nemáme. Co ale máme, je jeden důležitý podpůrný argument vycházející přímo z pozorování. V posledních letech totiž byla ve vesmíru objevena celá řada planet, které jen tak nazdařbůh putují naší galaxií a nepatří do žádné planetární soustavy. Planety bez svého slunce tedy existují a musí také existovat způsob, jak se do prázdných prostorů bez hvězd dostaly. Jejich vymrštění pryč z mateřské planetární soustavy mohlo probíhat třeba právě tak, jak předpokládají simulace Davida Nesvorného v případě naší planetární soustavy.
    Autor: Petr Sobotka
    Pořad: Nebeský cestopis | Stanice: ČRo Leonardo
    Čas vysílání: sobota 20.00; reprízy: ne 8.00, ne 15.00, ne 22.00
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. Je tu 3. díl ŠKŮDCŮ.
    http://www.vimeo.com/30285519

    Cílem této trilogie:) bylo co nejjednodušší
    a nejstravitelnější formou informovat hlavně ty lidi, kteří o tomhle neví, přinést jasné důkazy a shrnout to nejpodstatnější.

    Pomozte proto prosím tuto 3. část zpropagovat – na facebooku, twitteru, emailem vašim známým, vložením na vaše stránky – jakoliv. Zabere to jen pár sekund, a pomůže to informovat více a více lidí. Je to opravdu nejdůležitější problém, kterému teď čelíme.

    Co se týče rozborů – po zadání „ekologická laboratoř“ do googlu je hned jako druhý nebo třetí odkaz na laboratoř, která má v ceníku test např. samotného hliníku (a dalších těžkých kovů) – kolem 160 kč za položku.
    Nejvhodnější doba odebrání vzorku vypadá na dny, kdy je obloha jedna světle šedivá deka, kde nejsou rozeznatelné od sebe jednotlivé mraky, a když se podíváte do dálky na horizont, tak se to táhne až k zemi (chemická mlha). Tyto dny je ve vzduchu cítit chemická pachuť, i chování vody při varu je v tyto dny zajmavější.
    Vypadá to, že jim ještě záleží na tom, aby se to veřejnost nedozvěděla. Dobře vědí, že to co se na Orgonetu objevuje, jsou skutečné důkazy (viz nefunkčnost satelitních snímků tento týden při pádu teplot z 27°C na 8°C, které byly např. dnes.
    Proto informujte vaše blízké a kohokoliv můžete.

    S přáním mnoha slunečných dnů
    VERITAS

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.