3. října 2011

Pozvání do centra Rusava

Z dopisu ze sympatického Oneness centra Rusava: 
Dobrý den,
srdečně Vás zdravíme z Rusavy a děkujeme za Vaši krásnou "práci". Chtěli bychom uveřejnit pozvání na 2 denní kurz s italskou vědmou Luisou Muratori s názvem "Hluboký návrat domů".

Důvodem je, že nevedeme žádné databáze lidí, co k nám jezdí, proto hledáme obecně vhodný způsob, jak vybrané akce oznámit veřejnosti, hlavně těm potenciálním účastníkům, které si naše místo "přitáhne spontánně".
My jsme malé rodinné kulturní centrum v horách, ale místo je energeticky velice silné a opravdoví zájemci se zde mohou snáze a takřka spontánně energeticky sladit s frekvencí vědomí jednoty všeho ( projít prázdnotou, konfrontací se strachem apod.). Jsme ryze nekomerční a neziskový projekt, centrum provozujeme coby rodina, jako větší rodinný dům. Celá tato situace s kulturním centrem se nám v podstatě stala, nebyl v tom náš vědomý záměr mít takovéto centrum. Takže to je něco, co zde mohou lidé prožít prakticky - co znamená "nechat se žít životem" a být schopen to ustát.
Jezdí zde na pobyty lidé z celé ČR i ze Slovenska, proto bychom měli rádi banner s odkazem právě na stránkách, jako jsou ty vaše.
Naše stránky. http://www.onenesscentrum.cz/seminare.html , kde je mj. také odkaz na videorozhovor s Luisou Muratori.
Přejeme nádherný podzim !
Eva a Daniel Krejčí

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.