26. ledna 2012

Média lžou o Sýrii

Díky za odkaz!
Slovenský fotograf: Médiá o Sýrii klamú!

Profesionálny fotograf Jozef Ďurica strávil v Sýrii osem dní pred Vianocami. Varovanie zo strany nášho ministerstva zahraničných vecí bolo jasné: do krajiny neodporúčame cestovať.
Nakopon ho však presvedčili informácie od sýrskych občanov žijúcich na Slovensku, ktorí šli na „expedíciu" s ním.
Aj napriek tomu obavy mal. „Posledné mesiace v médiách počujeme, že Sýria je v ťažkej situácii, že sú tam boje," začal svoje rozprávanie. Na mieste však zistil, že to nie je také, ako sa hovorí...

7 komentářů:

  1. Média nám lžou, média s lidmi manipulují ... ať jsou v soukromých nebo státních rukou. Proč ?
    Potřebují v lidech uržovat pocity strachu právě proto, aby mohli manipulovat.
    Ale všichni ti, kteří jsou dnes mocní, budou již brzy ne-mocní ! Dny jejich vlády jsou sečteny !

    OdpovědětVymazat
  2. Přátelé myslím že bude více lidí překvapených jak zjistí pravdu. Byl jsem 2x v China 1x Pakistán a můžu odpřísáhnout že média ,,lžou,, ,,lžou,, a zase ,,lžou,,. Doporučuji internet a na média kde se melou hov.. z vysoka KAŠLAT. To je asi tak vše přátelé co bych k tomu dodal :))

    OdpovědětVymazat
  3. Stejný scénář role médií jako v Lybii... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto správný postřeh ! A také zde najatí žoldáci americkou armádou tu vystupují jako domácí osvobozovací fronta proti Asadovu režimu. Je to další země, kde životní úroveň jejích obyvatel byla podobně vysoká, soběstačná a nezávislá, jako tomu bylo ještě nedávno v Libyi. A to samozřejmě podle destruktivního učení globalistů na JEJICH Zemi nemůže beztrestně existovat ! Napadnout, zničit, zabít, ukrást, ukořistit : to jsou JEJICH "demokratická" hesla pro současný i globální svět !

      Vymazat
  4. No dnes jsem poprve zahledl v TV i demostraci ve prospech Asada. Asi zkorumpovane media zjistila, ze uz to trochu prehaneji a ze jim i nektere mozna pravdive reportaze neverim ani za mak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Syřané podporují svoji vládu stejně vehementně jako to dělali Libyjci vůči Kaddáfímu. Podvratná činnost UssA však dokázala kvetoucí pouštní stát úplně zničit, a zemi uvrhnout zpět do středověku. Vždycky TI drzí parchan.i (jejichž jména nesmíme vyslovovat) do světa vytrubují, jak všechny milují, jak jim musí pomoci od "zlého" režimu, jak musí zachránit obyvatele před domácím terorem (a přitom UssA popravuje svoje vězně jak na běžícím páse!), jak musí u nich nastolit "demokracii (spíše démonokracii)" prostřednictvím humanitárního bombardování civilistů a jejich domovů. Je to stále stejná pekelná písnička, a je už notně ohraná, a nikdo už na ní nechce a nebude tancovat ! Je konec v ústech medu a v srdci jedu ! Tentokrát se lidé opravdu vzepřou, a raději v boji zahynou, než by se nechali zotročit ! Na to nějak TI samozvaní bůžci a bůžkyně zapomněli, že pokud lidé ztratí strach a zábrany, nic a nikdo je nezastaví !

      Vymazat
  5. Video neexistuje :o(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.