12. ledna 2012

Zvláštní mrak nad Polskem

Posílám Vám zajímavý odkaz  http://www.stream.cz/video/645557-zvlastni-mrak-nad-polskem
Možná bych to bral jenom jako nějaké pochybné video natočené pro sensaci , či natočené bůhvíco, ale viděla to celá naše rodina a nebydlíme v Polsku , ale nedaleko Ostravy na severní Moravě. Když jsme to viděli , vypadalo to jako průlet rakety..rychlost byla velká a ta stopa za tím opravdu hustá tak jak to ukazuje video. Letělo to opravdu směrem od Polska ,tedy od severu a končilo někde za obzorem na jihu. Na začátku téhle čáry bylo něco jako letadlo , ale nebylo to skrze hustotu toho marastu co to dávalo do atmosvéry ani moc vidět. Zajímalo by mně co tohle mohlo být..? Klasický chemtrails už znám,. ale todle bylo něco ultra. S pozdravem váš čtenář.

2 komentáře:

  1. "v akci" je vetsinou nekolik druhu rozprasovacu.. nekeří to tam sypu fest, jini vysypou stejne mnozstvi na vetsich vzdalenostech atd. Tenhle to pustil zrovna naplno a letel dost nizko, asi bylo potreba nutne neco ovlivnit a poradne

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle jestli někdo bude obhajovat jako spalinovou stopu za motory letadla, je úplnej retardovanej deb.l, lépe se to říct nedá ! A pak mu přeji, ať se chemtrailsů nažere, až z toho pukne !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.