29. ledna 2012

Objekty kolem Slunce 21. 1. 2012

Díky čtenáři za odkaz na krásné záznamy objektů kolem Slunce. Je to tak názorné, že snad ubude těch, kteří je pokládají za montáže, poruchy, optické klamy... A taky to vysvětluje, proč se žádný z těch údajných "asteroidů" netrefí do naší planety. Prostě jsme obklopeni vesmírnou rodinou, tak jak nám sdělují vesmírné zdroje ...

http://www.youtube.com/watch?v=-eq26FvRLlo&feature=player_embedded#!
Např. čase 1.54 a 2.06 je krásně vidět symetrii těch objektů u Slunce.

Z komentáře na youtube:
UFO na oběžné dráze kolem slunce 21. 1. 2012. Povšimněte si obří stanice - mnohonásobně větší než Země. Pro více informací navštivte http://x-u-f-o.blogspot.com (Pozn. Orgonet: doporučuju navštívit, najdete tam další aktuální záznamy...)




Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) podle prosincových zpráv zjistil, že v blízkosti Země je asi tisícovka asteroidů dostatečně velkých na to, aby mohly na naší planetě v případě nárazu napáchat katastrofickéškody.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/zemi-tesne-minul-asteroid-byl-petkrat-blize-nez-mesic-pdt-/tec_vesmir.aspx?c=A120127_222655_tec_vesmir_hro

14 komentářů:

  1. Velmi průkazné video, vše jde ve stopě sdělení, která nám byla předána. Díky za zveřejnění.

    OdpovědětVymazat
  2. „Podmínky na Zemi nyní vyžadují, aby jistá bytost, či bytosti, které dosud činily silnou transcendentální zkušenost a nebyli tak na Zemi plně, nebo vůbec přítomny, se nyní navrátili prostřednictvím aktu vědomého zaměření ke svému životnímu úkolu. Pozemské podmínky určují, že jakkoliv je duchovní stav této, nebo těchto bytostí, výjímečný, bude, nebo budou tyto bytosti nuceny akceptovat podmínky a poměry chudoby, zločinnosti, tvrdosti a osamocení, neboť jedině tímto způsobem bude možné plně realizovat a zhmotnit jejich schopnosti jako je rozvinutá duchovnost, rozumnost, neobvyklá vůle a ochota nezištně pomoci.“ (Posleství přijaté pro květen 2012)

    „Země je zahrada, živý a nevyčerpatelný zdroj schopný odhalovat člověku nekonečnou řadu neznámých aspektů života. Člověk je schopen prozkoumávat a objevovat neznámé úrovně a zákonistosti. Lidská civilizace je založena především na využívání vědy a technologie a proto je základní lidská funkce je být si plně vědom všech forem života a všech zákonů Země. Smysl všech událostí tohoto astrologického cyklu je úplné očištění lidského světa a ukotvení v tomto vědomí. Pokud jde o planetu Zemi jako o „majetek“, pak poselství Pokladu světla říká, že zahrada Země není majtkem lidstva, ale původ lidstva naznačuje, komu zahrada Země náleží a tato otázka bude také vysvětlena.“ (Poselství přijaté k počátku vesmírného roku 2012 dne 14.4. 2012)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě, jak daleko jsou ty objekty od kamer. Jedno je, že jsou z pozice kamer jakoby okolo slunce, ale podstatnější je, jak daleko jsou od kamer. To proto, že neznáme jejich vzdálenost od kamer. Může to být 150 mil.km, 100 mil.km nebo jen 50 mil.km, nebo jen statisíce nebo i desetitisíce km ? Na této vzdálenosti přece pak podstatně záleží, jak skutečně jsou veliké ty objekty. To tu, ani na videích, ještě nikdo neřešil ! Pak to, co se nám jeví větší než planeta Země, může být velké třeba jen jako New York.Tedy ne v řádech desetitisíců km ale pouhých kilometrů. Ví někdo, jak této otázce přijít na kloub ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hneď na začiatku je pomer veľkostí planéty k slnku a s toho sa dá odvodiť veľkosť tých objektov okolo slnka tak že niektoré sú väčšie ako Saturn oni sa postupom času vždy zväčšujú spájajú sa v jeden celok alebo podla uváženia zase delia aspoň som to tak pochopil keď sa mýlim tak to potrebujem lepšie vysvetliť.

      Vymazat
    2. Ano, je to tak! Sice sporadicky, ale přeci jenom, se tam objevují "velmi dlouhé až jehlicovité trubice"(o délce statisíců až milionu km !!!). To jsou mezihvězdné transportní lodě, které ve svých útrobách "vozí" miliony různých modulů. Na místě "vykládky"(např. u našeho Slunce) tyto lodě "vystřelují" tyto moduly do volného kosmického prostoru jako korálky na niti v řadě za sebou. Moduly se pak shlukují do větších nebo menších skupin kolem centrální světelné (daleko menší než jsou ty "trubice")vesmírné lodi (řádově asi 2 až 3x větší než jsou ony moduly, i když jsem viděl i moduly daleko větší než bylo ono světelné jádro), a jako LEGO se spojují do pevného určitého objektu podle potřeby jejich obyvatel. Tím vytváří něco jako orbitální stanice, obytné a provozní komplexy často o velikolsti planety Venuše, Země a větší. Některé jsou dokonce větší než je náš Saturn, Neptun nebo Jupiter !!! Ty stanice také mění svoji strukturu tím, že se buď další moduly připojují nebo odpojují. Některé stanice se spojují do obrovských složitých komplexů o rozměrech a velikostech, které si vůbec nedokážeme připustit, že by něco tak obrovského mohlo reálně existovat !
      Proč tam ET´s ty stanice z vesmíru transportujou, proč tam jsou, a co tam u Slunce dělají, mi jaksi dosud uniká.

      Vymazat
  4. Ty jo kosmicke lode mnohonasobne vetsi jak Zeme...a co kdyz jsou ty UFA male, treba takove jako ted v Mexiku, jen jsou uvnitr Zeme :D

    http://dutazeme.sweb.cz/

    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost podrobně jsem ta videa zkoumal, a zdá se, že jsou některé ty objekty opravdu o velikosti planety Země a větší (možná až velikosti Neptunu)! Poněvadž ty objekty vypadají jako nějaké složité stroje, neumím si nějak smysluplně představit, k čemu by byly ve vesmíru stroje o velikosti planety Země a větší. Napadá mě, že by to mohly být válečné stroje proti jiným vesmírným lodím nebo strojům, anebo také těžební stroje čehosi na nebo ze slunce případně i z jiných hvězd. Na jednom videu mě totiž zaujaly takové podivné hluboké brázdy ve slunci, kde na jejich okrajích se to hemžilo těmito stroji. A vypadalo to, jakoby "těžily" "sluneční hmotu" podobně jako důlní kombajny těží uhlí u nás na Zemi. Jiné obrovské kulové objekty (větší snad než je Neptun !)jsou asi z polovice zabořeny do slunce kolem dokola jak korálky a svítí jak žárovky. Ubírají snad všechny ty objekty našemu slunci vitalitu, sílu, poškozují ho ? Nebo jen upravují na další cykly probíhající transformace ?

      Vymazat
  5. Jj. Dumal někdo o skutečné velikosti slunce? Slunce může být docela malé a docela blízko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slunce má podle oficiálních zdrojů průměr přibližně 1.400.000 Km. Země má průměr na rovníku zas necelých 13.000 Km. Vzdálenost Země od Slunce je údajně 158.000.000 km (což je tzv.astronomická jednotka, v nichž se počítají vzdálenosti objektů ve vesmíru). Je tomu ale tak doopravdy ? Narážím tu na zdánlivě nesouvisející věc. A tím je určování stáří hmotných archeologických, paleontologických a geologických pozemských artefaktů, souvrství a hornin. Také tady jsou zpochybňovány cifry v řádech miliard nebo milionů roků. Jeden z několika zásadních důkazů podává sopka Sv.Heleny po svém posledním nedávném gigavýbuchu. Zdá se mi, či spíš již delší dobu podezřívám světové elity, které procházejí civilizacemi již drahnou dobu, že před námi tají a permanentně cenzurují zásadní fakta o existenci a fungování časoprostoru a 3D reality kolem nás !!!

      Vymazat
  6. TO -AnonymníJan 30, 2012 02:14 AM
    Nejsi sam koho to zajima a zrejme v tom bude nejakej hacek,neumim si ani predstavit neco tak velkeho.Ty kamery sou na stejne obezne draze jako nase planeta, STERE A a B jsou zrejme jed na pred nami a druha za nami,lidove receno,takze pokud my dobre pamet slouzi tak jsou 150 milionu kilometru daleko od slunce ,stejne jako nase planeta,no a ted my nekdo pomozte jaky vzorec nato mame abychom mohli vypocitac velikost objektu na takovou vzdalenost a jestli jsou opravdu tak obrovske tak to ani nechci videt na vlastni oci,co to nadela s nasi planetou kdyby se priblizili.Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi vůbec nepochopil ten komentář 2:14 AM !!!
      Otázka zní : jsou ty objekty přímo u Slunce, nebo podstatně blíž k Zemi !!! Protože ty objekty,které vypadají jako složité orbitální stavby s množstvím detailů a různých barev, se docela liší od titěrných droboučkých černých kulovitých objektů, které létají v koroně Slunce, těsně nad jeho povrchem, nebo jsou zabořeny do jeho povrchu, nebo dokonce vylétávají a zalétávají do Slunce nebo z něj skrze známé tmavé skvrny.

      Zajímavé totiž je, že ani jeden z těch velkých složitých objektů není přímo v koroně Slunce, ani na jeho povrchu, natož aby byl zabořen do Slunce. Dokonce není ani jediný z těch objektů PŘED slunečním kotoučem, ale výhradně PO JEHO OBVODU a ještě k tomu NAD KORONOU !!!!!!!!!!! A to je velmi podivné !!!!!!!!
      To je podstata otázky : jak daleko jsou ty velké objekty od Země, abychom měli srovnání s jejich skutečnou velikostí !!!

      Vymazat
  7. chtelo by to pritahnout na tenhle blog nejakeho astromena,treba by nam mohl objasnit velikost tech objektu a taky by me zajimalo proc sou ty veci pouze po obvodu videt a ne treba pred kotoucem,proletavaji sluncem jako by to bylo maslo,absolutne my to hlava nebere

    OdpovědětVymazat
  8. Je to hodne zajimavy, sleduji to jiz delsi dobu. Take me napadlo proc nejsou videt pred sluncem, tedy slunecnim kotoucem a tak dochazim k zaveru, ze pokud to neni skutecne porucha optiky satelitu nebo jina vizualni anomalie tak ty objekty jsou dale nez slunce, tedy jsou za nim, za sluncem, proto nejsou videt pred sluncem?

    OdpovědětVymazat
  9. Ano je to vazne tak .. nezname objekty se neustale pohybuji kolem slunce , nektere s nich dokonce CERPAJI ENEGRII SLUNCE , pomoci nejakeho paprsku ktery vyslou do slunce a obratem se jim vrati

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.