17. ledna 2012

Podivný rachot a hukot z oblohy

Ahoj Orgonete,
už vloni se objevily zvláštní zvuky na Ukrajině a teď jsem našel video z Kanady s podobným hlukem z neznáma, http://youtu.be/xf4e-AxJ7nM
pěkný den přeji Filip



Díky čtenáři za odkaz, který můžeme trochu rozšířit.
O podívném hluku z Ukrajiny i odjinud už jsme tu psali (teď zrovna nemůžu najít ten odkaz), a zdá se, že v posledních dnech (od 9. ledna až dodnes) se vyrojilo mnoho dalších případů v různých částech světa, a dokonce i v České republice.
Při nedávném zemětřesení v Českém Krumlově lidé taky slyšeli divný hluk (12. 1. 2012 po jedné hodině v noci) - tipuju, že to má souvislost ...

Jeden blogger sepsal videa zachycující podivný hluk od 9. do 12. ledna, ale myslím, že když budete hledat na youtube, najdete jich ještě více.
Je tam i video z ČR ze 12. 1. 2012, škoda že autor neuvedl, kde to natočil ...)

Podivné hučivé a rachotivé zvuky v Kanadě, Švédsku, Maďarsku, Dánsku, Kostarice, České republice 9. – 12. ledna 2012


10. ledna Dánsko:

11. ledna 2012 Budapešť, Maďarsko

12. ledna Conklin, Alberta (Kanada)

12. ledna Česká republika

12. ledna jih Švédska

15. ledna Manitoba, Kanada



17 komentářů:

  1. Minuly rok v auguste to vychadzalo z podzemia. Teraz mozno testuju bluebeam.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, spousta lidí tvrdí, že jde o nějaký viral ke hře či filmu. V dnešní době je velmi jednoduché takovéto video udělat. Nicméně jsem při brouzdání narazil na zvuky planet :)
    Např. Jupiter: http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs
    Neptun: http://youtu.be/rwnpXll_A_E
    Merkur: http://youtu.be/894Aejo-R0U
    Venuše: http://youtu.be/L4ll-DxDmbw atd...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,
    potvrzuji, že 12. 1. kolem půlnoci jsem při otevření okna zaregistrovala zvláštní zvuk ze dvou směrů, ne z nebe, spíše při zemi, za horizontem: silné rovnoměrné hučení, trochu jako vichr nebo projíždějící vlak. Intenzita se neměnila, konce jsem se nedočkala, stromy se nehýbaly. Lokalita: Jilemnice, Krkonoše.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to, že se už rozjiždí to, co jsem očekával už před mnoha měsíci, nicméně jsem o tom něchtěl psát, aby se na to nezaměřovala energie. A sice, že začne docházet k zemětřesením na tak absurdních místech jako je Česká republika (nejdříve slabé – jako příprava) a tyto zemětřesení se „jako náhodou“ objeví v oblasti, kde je jaderná elektrárna.

    Jen se podívejte na mapu, jak daleko leží Temelín od místa toho zemětřesení.

    Němci urychleně zavírají všechny jaderné elektrárny, protože moc dobře ví, že Japoncům bylo kompletně zničeno životní prostředí radiaktivitou, která unikla po HAARP-ovém útoku na jejich jaderné elektrárny. U nás samozřejmě čeští vládní imbecilové hodlají jadernou energii naopak rozšiřovat bez jakékoliv potuchy o tom, co to bude znamenat. A apatické ovečky budou stále doufat, že dobro samo od sebe zvítězí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. CR je naopak velmi vulkanicky aktivni oblast :) Pocitam, ze znate Karlovy Vary, Frantiskovy Lazne atp... To jsou vse oblasti, kde dochazi k vulkanicke cinnosti. Mmch ceste rudohori je puvodne sopecneho puvodu :) K tomu zvuku, myslim si, ze ten zvuk patri jedne nejvice famoznich planet, ktere kdy byly ve slunecni soustave, a to Jupiteru: http://www.youtube.com/watch?v=e3fqE01YYWs

      Vymazat
    2. To je zajímavá dedukce, že by o tom Němci věděli? Mě ten komentář děsně pobavil a navíc se mi vybavilo v této souvislosti 3. fatimské proroctví a jiné kde se píše, že bude Praha zničena atomovým výbuchem :)

      Vymazat
    3. ...já slyším hlásné trouby Andělů Cherubínů popsané nejen v Bibli, ale i proroky, co oznamují vlny zkáz a katastrof.....

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=KxhkndINiyg&feature=related

    OdpovědětVymazat
  6. Pro 2012 02:19 AM
    Hučení slyším denně už víc jak rok. Dříve trvalo tak dvě hodiny. Už delší dobu ale probíhá od večera do rána, než začne normální běžný provoz, který ho přehluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj v bratislave huci uz 3dni a to je uz december

      Vymazat
  7. Nwm jestli semi to zda ale v ostrave ted slysim zvuky a dou ze zhora

    OdpovědětVymazat
  8. Hrůzy šesti polnic
    7 Zatroubil první anděl: Nastalo krupobití a na zem začal padat oheň smíšený s krví. Třetina země, třetina stromoví a veškerá zeleň byla sežehnuta.
    8 Zatroubil druhý anděl; a jakoby mohutná hora hořící ohněm byla vržena do moře. Třetina moře se obrátila v krev 9 a zahynula třetina mořských tvorů a byla zničena třetina lodí.
    10 Zatroubil třetí anděl, a zřítila se z nebe veliká hvězda hořící jako pochodeň, padla na třetinu řek a na prameny vod. 11 Jméno té hvězdy je Pelyněk. Třetina vod se změnila v pelyněk a množství lidí umřelo z těch vod, protože byly otráveny.
    12 Zatroubil čtvrtý anděl, a byla zasažena třetina slunce, třetina měsíce a třetina hvězd, takže ze třetiny potemněly, a den i noc byly o třetinu temnější.
    13 A viděl jsem a slyšel, jak středem nebeské klenby letí orel a volá mocným hlasem: “Běda, běda, běda obyvatelům země, až zaznějí polnice tří andělů, kteří ještě netroubili!”
    9
    1 Zatroubil pátý anděl. A viděl jsem, jak hvězdě, která spadla z nebe na zem, byl dán klíč od jícnu propasti; 2 otevřela jícen propasti a vyvalil se dým jako z obrovské pece, a tím dýmem se zatmělo slunce i všechno ovzduší. 3 Z dýmu se vyrojily kobylky na zem; byla jim dána moc, jakou mají pozemští škorpióni. 4 Dostaly rozkaz neškodit trávě na zemi ani žádné zeleni ani stromoví, jenom lidem, kteří nejsou označeni Boží pečetí na čele. 5 Ale nebyla jim dána moc, aby lidi zabíjely, nýbrž aby je po pět měsíců trýznily; byla to trýzeň, jako když škorpión bodne člověka. 6 V ty dny budou lidé hledat smrt, ale nenajdou ji, budou si přát zemřít, ale smrt se jim vyhne.
    7 Ty kobylky vypadaly jako vyzbrojená válečná jízda; na hlavách měly něco jako zlaté věnce, tvář měly jako lidé, 8 hřívu jako vlasy žen, ale zuby měly jako lvi. 9 Měly jakoby železné pancíře a jejich křídla hřmotila, jako když množství spřežení se řítí do boje. 10 A měly ocasy jako škorpióni a v nich žihadla, aby jimi trýznily lidi po pět měsíců. 11 Nad sebou měly krále, anděla propasti, hebrejským jménem Abaddon – to znamená Hubitel .
    12 První ‚běda‘ pominulo, a hle, už jsou tu dvě další!
    13 Zatroubil šestý anděl. Uslyšel jsem jakýsi hlas od čtyř rohů zlatého oltáře, který je před Bohem. 14 Ten hlas nařídil šestému andělu, držícímu polnici: “Rozvaž ty čtyři anděly, spoutané při veliké řece Eufratu!” 15 Tu byli rozvázáni ti čtyři andělé, připravení na hodinu, den, měsíc a rok, kdy mají pobít třetinu lidí. 16 A jejich jízdních oddílů bylo dvě stě miliónů – slyšel jsem jejich počet. 17 A ve vidění jsem spatřil koně a na nich jezdce: pancíře měli ohnivé, rudě zářící a žhnoucí sírou; hlavy koňů byly jako hlavy lvů a z jejich tlam šel oheň, dým a síra. 18 Touto trojí pohromou – ohněm, dýmem a sírou ze svých tlam – usmrtili třetinu lidí. 19 Vražedná moc těch koňů je v jejich tlamách a v jejich ocasech; jejich ocasy jsou jako hadi a hlavy těch hadů přinášejí zhoubu.
    20 A přesto se ostatní lidé, kteří v těch pohromách nezahynuli, neodvrátili od výtvorů svých rukou; nepřestali se klanět démonům a modlám ze zlata, stříbra, mědi , kamene i dřeva, které jsou slepé, hluché a nemohou se pohybovat; 21 neodvrátili se od svých vražd ani čarování , necudností ani krádeží.
    http://www.pravoslavnaolomouc.cz/ODK/CIOT/bible/Zj.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak můžeš citovat něco z dob, kdy lidi věřili na geocentrickej system - pojem hvězdy a slunce pozbejvaj významu

      Vymazat
    2. Amen,brother :-)

      Vymazat
  9. mimiochodem podivejte se na film 2012,tesne pred vybuchem supervulkanu nastane ticho a tam je presne ten zvuk ktery se ted siri po svete!amen

    OdpovědětVymazat
  10. 23.1. podvečerní hodiny, podobné zvuky nedaleko Sobotky na Jičínsku.

    OdpovědětVymazat
  11. Něco podobného ted vychází z vojenenského prostoru Libavá už více dnů po sobě, nejvíc kolem 15:00 hod už jsem je zaslechnul i kolem 19:00

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.