10. února 2014

Peter Beter: Změna orbity Měsíce

Vážený Orgonete,

Vaše stránky sleduji asi od r. 2009(?), teď už jsou jediné, kterým důvěřuju, a nejsem sama.. Moc Vám za Vaši práci děkuju.
Vím, že máte potíže v rodině a že tohle „hobby“ je strašně časově náročné. Přesto jsem se dnes po přečtení článku  o změnách polohy Měsíce odhodlala napsat a poslat Vám úryvek z knihy Jiřího Wiesnera (+2008) "Gambit mahátmů". Jedná se o její poslední - 3. vydání z r. 2011 a mj. je v něm (v patřičných souvislostech) popsána historie Měsíce (str. 78-83). Posílám to pro Vaši informaci, pokud Vás tato problematika zajímá do větší hloubky.  NENÍ  POVINNÉ  TO  ČÍST  ANI  TOMU  VĚŘIT!  Pro mě je to nesmírně zajímavé jako pro absolutního laika, který už přečetl taková kvanta materiálů, že si opravdu pečlivě vybírá.

S pozdravem
HD


Orgonet: 
Velké díky, to je přesně to, co jsme potřebovali! Peter Beter je zde znám a vždy vítán.
I když mocenské rozložení už možná přesně neodpovídá tomu, co se zde píše, text dává nahlédnout na existující projekty, s nimiž kabala běžně pracuje, aniž o tom většina lidstva má tušení ...


Změna orbity Měsíce
z knihy Ivo Wiesner: Gambit mahátmů. AOS PUBLISHING, 2011
Cituji ze závěru kapitoly Historie Měsíce (str.82-83):

Andromedská rada údajně uvažuje o změně orbity Měsíce, aby se vyloučila možnost zasahování měsíčních Black Mons do věcí Země. Dr. Beter tvrdí a řada indicií to potrvzuje, že Black Mons (Ilumináti, Rockefellerova skupina) vybudovali na viditelné straně kráteru Copernicus mohutnou válečnou základnu vybavenou gigantickým infračerveným plynovým laserem, která měla sloužit k ovládání počasí a terorizování Země.


Rusové si toto hrozící nebezpečí uvědomovali a provedli trojfázový překvapivý útok na základny NSA za použití skupiny obřích řiditelných kosmických základen - Kosmosfer. Jsou vybaveny neutronovými částicovými děly a poháněny elektrogravitačními motory. Podle Dr. Betera došlo k útoku 23. září 1977 a celá akce, kterou USA nikdy veřejně nepřiznaly, vešla do vědomí informovaných ("they who know") pod názvem Battle of Harvest Moon and True Story of Space Shuttles. Rusové svým překvapivým útokem dosáhli nejen zničení obřího laseru na základně Copernicus, ale zničili ještě dalších devět tajných měsíčních základen Iluminátů (šest na přivrácené a tři na odvrácené straně Měsíce).

Pokud informace Dr. P. D Betera, který vychází z údajů vysoce postaveného tajného informátora, odpovídají skutečnosti, jsou od 4. října 1977 na Měsíci pevně usídleni Rusové a jejich Kosmosféry vyřadily všech deset tajných amerických měsíčních základen, které z pohledu Rusů představovaly vážné ohrožení Země. Z obsazených měsíčních základen Rusové již 19. listopadu 1977 uskutečnili první zkoušku účinku svých skalárních zbraní na povrch Země. Odpálili salvu do oka cyklónu v Indickém oceánu, ale díky chybě v zaměření paprsku (chyba ve výpočtu způsobená zanedbáním vlivu zemského magnetického pole) udeřila salva do oceánu a vzniklá tsunami vysoká asi 14 m následně silně poškodila pobřeží.

Ve svých úvahách Rusové vycházeli z toho, že v určitém bodě povrchu Země se pomocí skalárních pulzů nastartuje jaderná fúze atomů vzdušných plynů (kyslík, dusík, oxid uhličitý), která produkuje mocný tok temného Orgonu, bezprostředně vytvářejícího centrum hluboké intenzivně rotující tlakové níže přecházející do tornáda či cyklónu. Podle polarizace skalární energie by mělo být možno buďto intenzitu cyklónu zesílit, nebo naopak výrazně oslabit.

Američané se pokoušeli údajně obdobným způsobem vyvolat intenzivní tektonickou činnost (zemětřesení v Northridge). Počítačem lze podle předem nastaveného programu řídit pohyb tohoto orgonického bodu tak, aby byly způsobeny maximální škody. Touto technologií na ovládání počasí (Operation Certain Sentinel, Project TX) byl například v roce 1998 vysoce zesílen jev El Niňo, jehož katastrofální důsledky postihly zejména jihoamerické státy produkující kokain. V Mexickém zálivu byl vybuzen vznik hurikánu Alan, byly vyvolány mohutné záplavové deště v Číně, zemětřesení v japonském městě Kobe a mnoho dalších akcí, které nejsou vždy tak průkazné.

Tato technologie ovlivňování počasí (Weather Modification Engineering) byla pravděpodobně použita i proti České republice (záplavy na severní Moravě, záplavy v Čechách) jako odveta jistých mocenských skupin bývalého SSSR za naše připojení k NATO. Tyto události zřejmě přispěly k rozhodnutí Andromedské rady odsunout Měsíc na takovou orbitu, kde již z jeho povrchu nebude možno ohrožovat život na Zemi.

Beter, P. D. Dr.: Battle of Harvest Moon and True Story of Space Shuttles. Audioletters No. 1-53, (Box 16428, Ft. Worth, Texas 76133)

P. S. Orgonet: 
Peter Beter a jeho audiodopisy: http://www.peterdavidbeter.com/

61 komentářů:

  1. Dráha Měsíce se nijak výrazně nemění. Důkazem budiž to, že zatmění Měsíce vypočtená před mnoha desítkami let nastávají podle "plánu". Stačí si sehnat nějaké staré hvězdářské ročenky a uvidíte, že to perfektně sedí. Lidi, kteří za zatměním cestují někdy i přes půl Země by asi byli dost nepříjemně překvapeni, kdyby se nic nekonalo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měsíc má ze Země pozorovanou stále stejnou velikost, takže k žádnému oddálení nemohlo dojít. Něco jiného by bylo, pokud by s ním někdo otáčel kolem jeho os.

      Vymazat
    2. Nesmíš zapomenout, že dráha Měsíce je poněkud eliptická a navíc Měsíc koná librační pohyby-na své dráze se poněkud "kývá",jak v "délce", tak šířce, takže při delším sledování je při pohledu ze Země k vidění o něco víc, než půlka Měsíčního povrchu

      Vymazat
  2. netvrdim, ze to nemoze byt pravda... ono, ked to dozenieme do extremu, tak mozne je vlastne vsetko ;), ale nerozumiem tomu, preco by hybali mesiacom, ked pre vyspelu civilizaciu, alebo civilizacie, ktore su schopne hybat vesmirnymi telesami, ako je mesiac, by bolo asi otazkou sekundy znicenie danych vojenskych zariadeni ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdílím stejnou myšlenku, Pak také pohnout měsícem, ať už se jedná o těleso zevnitř upravené a vydolované, či ne, by bylo více než nápadné. Snad každému by došlo, že se něco děje a my v tom nejsme. Jakákoliv změna by se projevila a vzhledem k množství pozorovatelů by nebylo možné nic utajit.
      Třebaže se to nezdá, svět jako celek je pod dohledem "nás všech" a vše se utajit nedá. A do jaké míry funguje 3D-hologram a zakrývání slunce těžko říci...

      Vymazat
    2. Ani "temní" nemají k dispozici "pevný bod",aby mohli s čímkoliv pohnout(parafráze na Archiméda).Obzvlášť "nenápadně".

      Vymazat
    3. Pokud je mi známo, tak Měsíc jako jediná oběžnice ve Sluneční soustavě má těměř kruhovou trajektorii kolem Země ! Ostatní krouží po výrazných elipsách. Měsíc se navíc opět, jako jediná oběžnice ve Sluneční soustavě, netočí kolem vlastní osy ! A tyto dva fenomény stačí k tomu, abychom měli Měsíc za podezřelé těleso ! Je tu ještě jedna důležitá věc, a to ta, že když byly svrženy motory z jedné končící mise apollo na povrch Měsíce, výbuch rozdrnčel předtím zde umístěné seismografy tak, jakoby Měsíc tvořila kovová dutá koule ! A tím byla záhadnost Měsíce ještě více zvýšena !

      Vymazat
    4. Měsíc není jedinou oběžnicí, co má kruhovou dráhu. Mají ji třeba všechny Gallileiho měsíce Jupiteru (a nejspíš spousta dalších). Dokonce mají dráhu mnohem více kruhovou než náš Měsíc. Stejně jako mají všechny vázanou rotaci - okolo své osy se otočí za stejný čas jako oběhnou kolem mateřské planety, takže z jejího povrchu je vidět jen přivrácená strana. Jak vázaná rotace tak kruhová dráha není nic náhodného, ale ani mimozemské entity ani illumináti za to fakt nemohou. Může za to fyzikální jev zvaný slapové síly. Ano, ty, které na Zemi mohou za příliv a odliv. Jediné, co dělá Měsíc zajímavým, je jeho velikost vzhledem z mateřské planetě.

      Vymazat
    5. A co ta rezonance neboli dutost Měsíce ?

      Vymazat
  3. Mám jeho knihy doma , on nazval systém rozborů různých mýtů a dalších informací, systémová analýza, čte se to zajímavě , bohužel je tam hodně nepřesností, nebo nepravd.Problém je v tom že se jedná o rozumové rozbory , úvahy.

    Každopádně , mění se nejen orbity měsíce ale i všech planet v naší , a v dalších soustavách , změní se celá naše soustava , která bude mít , a má , 12 planet, které zatím nejsou vidět .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kampak se ty neviditelné planety schovaly, lišky jedny podšité? Že by si hrály na pikanou?

      Vymazat
    2. Který planety máš na mysli?

      Vymazat
    3. No přece ty fikaně pikaný

      Vymazat
    4. No, pokud bychom počítali Pluto, Eris, Makemake a podobný vesmírný štěrk řekněme nad 1000 km průměru jako planety, tak už jich známe mnohem více než pouhých 12 a spousta jich ještě čeká na objevení. Pravděpodobnost, že by se v rozumné vzdálenosti od Slunce (řekněme do trojnásobku vzdálenosti Pluta) vyskytovala další velká planeta (alespoň jako Mars), je skoro nulová, protože v té vzdálenosti už umíme najít mnohem menší kameny.

      Vymazat
    5. neboj dočkáš se a uvidíš je, elektromagnetické spektrum které známe je jen jedno asi ze sta možných v tomto vesmíru, prostě brzy uvidíme více ...

      Vymazat
    6. Infračervené, ultrafialové a gama spektrum na vesmírných sondách už ukázalo dost na to, abychom nebyli v klidu !

      Vymazat
    7. Re:21:28 - brzy uvidíme více? Nechtěls říct, brzy nám to NASA ukáže.(nebo neukáže).

      Vymazat
    8. pokud zvýšíš své vibrace a pojmeš více světla , uvidíš ty sám více , bude to jako když ti někdo zvedne šátek před očima ...

      Vymazat
  4. Andromedská rada údajně uvažuje o změně orbity Měsíce, aby se vyloučila možnost zasahování měsíčních Black Mons do věcí Země.JAK TO CHTĚJÍ UDĚLAT????Vždyť tzv. šedivý a Reptiliáni si to přece nenechají líbit......!!!!Zvláštní je že jak se Rusům podařilo zneškodnit tyto základny?????Vždyť Ilumináti mají moc aby tomu útoku zabránili.....a nedávno jsem četl že na orbitě Země je nějáký satelit (zřejmě Reptiliánský) ten přeci musel také něco udělat.........mám v tom hrozný zmatek a byl bych rád za vysvětlení děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to zda nemozne, ale na druhe strane je to uz rozehrane. Prosakli ke me zpravy, ze par jedincu z Black Mons (tech vyssich mimo Zemi) zvazuje priklon, nebo alespon pozastaveni svych destruktivnich cinnosti, dokonce se suska, ze by mohla vzniknout (umyslne!) sebedestruktivni treti kolona pod nazvem Yellow Point v jejich radach (priciny vzniku zacinaji byt nekterym vice nez jasne) takze celkove deni a budoucnost se pod vlivem svetlych energii, ktere silne zesiluji, uplne jina. Uvidime.

      Vymazat
    2. Mě fascinuje, že víte, o čem jedná jakási andromedská rada a co si reptiliáni nenechají líbit... Bavím se u takových příspěvků vskutku královsky. :-))))

      Vymazat
    3. A co na to říkají Plejáďané? Nechají si to líbit?

      Vymazat
    4. A co na to říká nesmrtelnost chrousta ?

      Vymazat
    5. příteli , všichni jsme sem přišli z různých částí Vesmíru , takže ti co jsou z galaxie v Andromedě , ví to svoje, ti co jsou z Plejád ví zase to svoje a atak dále atak dále

      Vymazat
    6. A co na to Chuck Norris? :-))))

      Vymazat
    7. Já jsem sem nepřišel, já se tu vyskyt

      Vymazat
  5. copak dělá Měsíc s tou Anglií,že má záplavy? Cayce má zpoždění 14let..pobřeží USA pod vodou,část Evropy,atd.Holt ty meditace dělají divy,že to je mírnější....ZATÍM.. http://free-energy.xf.cz/exotic-weapons/rus-starwars.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cayse , zpoždění nemá, jen se zvýšil světelný kvociet lidí na Zemi, prostě probíhá jiná varianta , plánu, ta mírnější, přesto nás čekají roky , očisty Země .

      Vymazat
    2. Ten odkaz myslíš jako námět na novou scifárnu typu Hvězdných válek?Nedivím se ,že někdo z těch fantasmagorií může s prominutím zblbnout.

      Vymazat
    3. Pozor ty tzv.sci-fi filmy o mimozemšťanech ukazují v symbolech, co se skutečně děje "za oponou". Oponáři prostě neodolají se se svým obludáriem pochlubit, prezentovat veřejnosti tak, že sice ukáží a řeknou mnohé, ale nepoučený, věcí neznalý plebs stejně ničemu neporozumí, nic neprohlédne. Zachytávají jen nemnozí jedinci, kteří jsou pak se svými odhaleními plebsu pro smích. A to plní účel zadání : být viděn, a přece skryt !

      Vymazat
  6. Bohužel, to asi mají Britové za to, že si dovolili vyslovit přímo kacířskou větu a to, že by chtěli opustit EU. Takže jim část mocných dala za vyučenou. Čím pak zhřešili Itálie, Francie, Slovinsko, Portugalsko, Rakousko, Maďarsko, Rumunsko, Polsko a Slovensko, že tam mají extrémní počasí? Nás zatím ušetřili. Třeba to Babiš zařídil a nebo se ho mocní bojí, neb neví, co můžou čekat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je extrémní sucho - východ republiky má strach, že pokud nenapadne sníh - v Beskydech studny vyschnou už na jaře...

      Vymazat
    2. Babiš je také loutka "mocných za oponou". Dokud bude poslouchat (stejně jako další klíčoví hráči - Zeman, Sobotka atd.), uměle vyvolané pohromy nás minou.

      Vymazat
    3. Kždý, kdo kabbale řekne ne, musí počítat s odvetou

      Vymazat
  7. Tyhle příběhy by měl někdo svázat a vydat jako komix, dá se to číst, ale je v tom hromada neurčitostí a přehnaností, jinak OK :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...fakt výborný nápad ten komix...jelikož ze strany pouhého pozorovatele je to super ,,maglajs"... ;) nejen články, ale hlavně ty komentáře...úplný koktejl ...no víte čeho ;)
      Ale i přes to, existuje moudré vysvětlení...

      Vymazat
    2. Opravdu je to komix.

      Vymazat
    3. Jaké moudré vysvětlení máš na mysli?

      Vymazat
    4. V tom žádné vysvětlení nehledej, a už vůbec ne moudré !

      Vymazat
  8. Nevím. Ale připadá mi nesmyslné, aby Ilumináti chtěly ničit národy skrz Měsíc. Myslím si tedy, že když budou chtít někde vyvolat teror nebo cokoliv jiného, mají k tomu "úspornější" prostředky. Také nijak nepochybuji, že planety kolem nás jsou přísně střeženy vyššími bytostmi , které sice velmi minimálně zasahují do vývoje na Zemi ( co bylo prorokováno, to se musí stát!!) , ale tyto bytosti zároveň chrání naše dědictví ( např. Měsíc) před námi samotnými. Neboť bychom si to zničili dřív, než dospějeme. Takže, nevěřím, že na Měsíci se dějí takové děsné aktivity. Oni, Strážci, nám to nedovolí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo jsou Strážci? Ti, co tady pomáhali celé věky udržet otroctví? Nebo jsou to jiní strážci? Bytostí různých druhů to bylo a ještě i je moc - co do variant druhů, i ras - a jsme proti všem zaostalí... jak můžeme chápat proč a co dělají, když neznáme ani je ani jejich možnosti a činnosti?
      A o chránění nás před námi samými - to je hezká formulka - jejich ospravedlňující modlitba... nějak si totiž neuvědomují, že spolupracovali s tím největším "lidským" odpadem. A ten je skutečně nejkrutější - ale to je jejich nepochopení, dívají se nás přes naši ( uměle zařízenou a udržovanou) technickou zaostalost a vůbec jim nedochází, že z duchovního pohledu jsou zaostalí oni, protože kdyby oni měli stejné podmínky k životu - diktát náboženství, nevědomosti a podněcování strachu vedoucí až pocitu ohrožení - násilí, sami by se mezi sebou dávno povraždili - jenom by je stačilo označit několika barvami - a ty seš "křesťan, muslim, žid,..." Nepřežili by desetiletí...
      Některé děje probíhají kupodivu i bez toho, aby nám to někdo sdělil... podobně jako bylo to videjko španělské televize: proč není veřejná diskuze o řízení počasí a používání klimatických zbraní? Už je předem jasné, jak by ta diskuze vypadala...

      Vymazat
    2. anonymní 12:00
      Strážci jsou vysoce duchovní bytosti, které prostě zajišťují, aby nás na Zemi už nikdy žádné cizí mocichtivé bytosti z jiných světů neovlivňovali. Ano, cizí entity tu byli. Naučili jistý národ, jak ovládat ostatní národy, naučili je okultismu apod. Z hlediska přírodních zákonitostí si následky takového odpadlictví od Božích zákonitostí musí lidé vybrat až do dna, tedy až do dnešních časů. Je nesmysl věřit, že všude kolem nás číhá další nebezpečí. Země je prostě chráněná bytostmi, kteří ctí zákon boží a zajišťují ve vesmíru rovnováhu. Země má své vladaře, ale nebe je má také. Válka v nebi (mezi nebeskými bytostmi dávno zkončila). Zlo kolem nás jsou opravdu jen následky. Už se však i to chýlí ke konci.
      Náboženství je výmysl lidí. Zákon dobra (nepokradeš, nezabiješ atd.) je jediný pravý .Nábožeství v pozemském slova smyslu je pouze překroucení Pravdy. To je třeba si uvědomit.

      dan.

      Vymazat
    3. nejsme žádný odpad , jsme duchové žijící v lidských tělech, jsme především duchovní bytosti , přišli jsme z andělských a jiných mimozemských říší, andělé a mimozemšťané vidí naše energetická těla , naše duše, vědí kdo jsme a odkud jsme sem přišli , z vyšších světů, jen jsme se tu do té hry na hmotu trochu zamotali , takže nám přišli připomenout kdo jsme a jaké úkoly tu máme plnit .Strážci jsou z andělských říší , archandělských střeží planety , dimenze, vesmíry ...

      Vymazat
    4. A proc bysme prisli z jinych mimozemskych nebo andelskych svetu ? A na ne sme prisli odkud, kde je ten zacatek ?

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 11. února 2014 23:03
      Cituji :
      "nejsme žádný odpad , jsme duchové žijící v lidských tělech, jsme především duchovní bytosti..." ano, to je Pravda pravdoucí ! Ale to další, to už je jen liberálně-ezoterická slátanina nemající ceny zlámané grešle !

      Při početí vzniklo nové tělo, a bylo vzápětí políbeno Duchem Svatým, díky čemuž to tělo bylo oživeno, a vzniklo tak lidské dítě v lůně matky. Jsme tedy nepatrnou částečkou samotného Boha, proto mu také patříme jako jeho Boží děti, které mají mnoho schopností ze svého Nebeského Otce. To však bylo díky "temným silám" v lidstvu zapomenuto. Ne však docela. Bůh ví, co mu právěm náleží, a také si to, až přijde Jeho čas, vezme zpátky k sobě !!! Ten rozhodný čas nyní nastává, a Zlý to moc dobře ví, že mu zbývá velmi velmi málo času. Proto zuří, ničí a zabíjí, jako nikdy předtím !!!

      Vymazat
    6. Nejasnost-jak je to s dětma ze zkumavky?(Při početí vzniklo nové tělo, a bylo vzápětí políbeno Duchem ).

      Vymazat
    7. Děti ze zkumavky prý nemají srdeční čakru...

      Vymazat
    8. ale mají .-)

      Vymazat
    9. promiň ale moc to nechápeš Anonymní12. února 2014 10:32

      Vymazat
    10. Nevidím jediný důvod, proč by neměly mít čakry všechny, jako to mají jiní lidé!!!

      Vymazat
    11. To si tu opravdu někdo myslí, že Duch nemůže působit při početí dítěte i ve zkumavce ? Ne nadarmo se říká, že ten, kdo nejídal vtipnou kaši když byl malý, mu to v pozdějším věku velmi pomalu nebo vůbec zapaluje.

      Vymazat
  9. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7237-americka-nasa-je-jiz-bezmala-trictvrte-roku-na-nohou-a-ma-problem-zkouma-obrovske-nezmame-teleso-v-jednom-z-mesicnich-krateru-3/

    OdpovědětVymazat
  10. takový náramný komiks byl sfilmován a hodili to i s titulky na ČT2.Jmenovalo se to Pruzračný svět anebo Ghost World...a obě dívky v tom filmu mi svým postojem připomínaly mou dceru....také jí jeden čas iritovalo hlupství spolužáku...i když v židovském gymplu...jak to vypadá jinde???

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud trochu porozumíte složitosti vesmíru a dění v něm, můžete přiznat, že rozumíte i trochu sobě. Pokud rozumíte sobě, uznáte. Že i toto dění výše uvedené, je více pravděpodobné, než to, že se nic neděje. Mějte se a žijte upřímně a harmonizujte svůj život. ZRG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělo se, děje se a ještě se mnoho bude dít, to budou konzumenti a leniví myšlením ještě brkat na drát

      Vymazat
  12. http://ulozto.cz/xdEKULU8/beter-audiolisty-pdf

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.kruhy-v-obili.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Nedávno tu bola správa od Merlaina, najnovšie som sa pýtala ako to pokračuje s čistením Zeme, takže podľa jeho infozdroja je to 1 m do hlbky. Takže keď teraz u nás prší a prší, nestresujem, že mi zatečie do baráku, ale ďakujem, že ZEM nasáva vodu a čistí sa.. .-) B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba všechny chanellingy prodrobit zevrubné kritice, než mohou být přijaty. Jinak si tu zase zaděláme na blbce v kleci. A toho globálního žaláře už tu snad bylo dost, ne ?!

      Vymazat
  15. Taky zajímavý... Co ty na to Orgo?
    http://www.novinky.cz/koktejl/327624-plaz-splachla-meteotsunami.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.