20. února 2014

Video: Pravda o protestech na Ukrajině

Kdo je krvavou obětí Euromajdanu?


Pravda o protestech na Ukrajině - přeposílám velmi zajímavé podání události tak, 

jak je vidí pravoslavná církev. To bylo vysíláno na Slovensku! Podívej se na to. 

To nám na ČT24 nesmí pustit.. Ahoj,zkuste posoudit tuto verzi,která se velmi liší od verze ČT 1. 

Trochu jiné než od české televize - přišlo od katolíků ze Slovenska. (Originál video je od  patriarchátu Ukrajiny)    


http://gloria.tv/?media=540709(http://gloria.tv/?media=540709) 



18 komentářů:

  1. Takže, když v Praze budu házet zápalné lahve na státní úřady či přímo na policisty, protože například nesouhlasím se současným režimem, tak jsem pokojný demonstrant ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano budes pokojny demonstrant

      Vymazat
    2. ano budeš pokojný demostrant - ale v penále !

      Vymazat
    3. cesi neprotestujou cesi sedej v hospode nalejvaj se pivem a jenom kecaj

      Vymazat
  2. Ten komentář ukazuje pravou skutečnost, tak jak je. Zednářsko-satanistické síly si vybraly Ukrajinu za své sídlo. A chystají rozdělení Ukrajiny. Po pádu současné ukrajinské vlády má mít absolutní moc nad oběma autonomiemi jistý Vitalij Kličko, ano ten jenž v sobě nosí ducha satanaelova, a jenž ve skutečnosti teroristické akce všude po Ukrajině řídí. Jeho schopnosti jsou díky satanskému posednutí neuvěřitelné a nepředstavitelně mocné. Daří se mu přesvědčovat kohokoli o čemkoli téměř jakoby programoval roboty. Ještě o něm lidé uslyšíte, a budete ohromeni nad tím, co všechno dokázal a ještě dokáže zničit. Proto by v první řadě měli Ukrajinci tohoto člověka-démona okamžitě uvěznit, a s ním všechny jeho nohsledy a oddané služebníky. Vůbec bych se nedivil, kdyby se ukázalo, že ti demonstranti-teroristé jsou očipované a na dálku řízené osoby (technologie PSI, EMC apod.)! Tito, na objednávku USA a EU, na Ukrajinu dovezení teroristé jsou stejného druhu, jako tzv.rebelové z Libye, Egypta či Sýrie. Jedná se o něco jako technologii změny režimu, kterou USA už uplatnily ve více jak 20-ti zemích světa. A pokračují v tom dál ! Kdo nepoklekne před drtivou temnou kabbalou, bude nemilosrdně zničen, vyhlazen nebo vyhnán (viz humanitární katastrofy !)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,jedná se o uměle tvořenou technologii ke změnám světa- dle scénáře temných.

      Vymazat
    2. V jednom poselství na www.varovani.org je řečeno, že satan prohlásil, že bude pokračovat v krádeži duší těch, kdo milují Krista. Jeho jediným cílem je nyní odtáhnout všechny od Něho – tedy především ty, kteří Krista skutečně milují. A tak vloží každou pochybnost, každou lež a rouhání do duší těch, kdo žijí své životy podle Pravdy.
      Proto se podobná zvěrstva budou dít v první řadě v zemích, kde existují křesťanské církve a židovské náboženské společnosti. To už je více než jisté. Ostatní "nevědoucí" , materialisté, a konzumně spotřebitelsští lidé už nebude pro satana tak těžké je oklamat, ovládnout a vtáhnout do jeho pastí a pastiček, z kterých pak už nebude úniku. Očipovaní otroci bez svobodné vůle - to je jejich osud !

      Vymazat
  3. Moc jim přeju, aby odolali! Tím by těm čertoprdelníkům tak krásně vypálili rybník :-))) To by byla taková paráda! ... Už vím o čem zpívali v té písničce - Ukrajině sláva!!

    OdpovědětVymazat
  4. připomíná mi to KLDR!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ty víš o KLDR.Prdlajs.Jen to co tady mainstreamová média chtějí abys věděl

      Vymazat
  5. Za všechny nepokoje světa může mimozemská entita z negativního vesmíru napojená na zkažené lidi (Ilumináty), kteří nás manipulují po staletích. Tyto bytosti potřebujou naší energii strachu, kterou se živí, proto vyvolávají války, nepokoje, snaží se v našem životě neustále vyvolávat neklid a pocit strachu. Pomocí falešných zpráv a negativních filmů, nezdravých potravin se Nás snaží udržet v nízké vibraci. Ale lidstvo se začíná probouzet díky internetu a pozitivních energií z Vesmíru. Lidská duše vždy touží po štěstí, klidu a lásce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak medituj, modli se a odpouštěj svým viníkům, pokud chceš něco ve světě změnit k pozitivnímu, k dobrému.

      Vymazat
  6. Začalo to už v roku 1963 zavraždením amerického prezidenta Kenedyho jeho vlatnou ochrankou. http://www.youtube.com/watch?v=c6mqAtHWdF0&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začalo to už mnohem dřív, než si vůbec dovedete představit ! Ale to většinu lidí nezajímá, protože jsou schopni jakž takž zpracovat pouze 50 - 100 let událostí nazpět ! A i v tom mají hafo rozporů a nejasnotí !

      Vymazat
  7. http://www.neskutocne.sk/vsetky-media-klamu-neverte-im-pravda-o-ukrajine/

    OdpovědětVymazat
  8. to co se deje na ukrajine to je jen to co zname od nas at se mezi sebou sezerou

    OdpovědětVymazat
  9. Poklekněte před Novým Světovým Řádem a postavte se v tváří v tvář zlu jménem lidstvo.
    Sic transit gloria mundi.

    OdpovědětVymazat
  10. je mi 23 a už bych se chtěl jednoho dne ráno probudit s čistým svědomím podívat se z okna, vidět vše že prosperuje, příroda a lidstvo kterou jsou v symbioze a chci vidět šťastný úsměvy lidí na ulici, chci vidět změny...ale lidé furt vymýšlejí důvody proč to nejde místo toho aby přemýslely o tom jak to půjde...bohužel ve světě se dějí přesný opak...lékaři ničí zdraví, právníci ničí spravdlnost, university ničí znalosti a takhle bych mohl pokračovat...někdy to chce se zastavit a zamyslet se nad tím že svět který vnímáme je opakem toho po čem toužíme srdečně a duše po tom prahne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.