25. února 2014

Ukrajina: Demonstrace v Oděse a Sevastopolu: Neuznáváme bandity z Kyjeva

Díky čtenářce za odkaz.

Ukrajina: Demonstrace v Oděse a Sevastopolu

Zdroj:
http://wertyzreport.com/2014/02/24/ukrajina-demonstrace-v-odese-a-sevastopolu/


V Sevastopolu přišlo na Nakhimovo náměstí přes 50 tisíc lidí, byl zvolen nový starosta, který prohlásil, že město nebude poslouchat novou nacistickou vládu, která se dostala k moci násilím.
Město také zřizuje jednotky sebeobrany.
http://youtu.be/4hWZ0As52PU



Podobná opatření také provedli občané Oděsy. Tisíce lidí vyšly do ulic a prohlásily, že neuznávají autoritu banditů z Kyjeva, nebudou provádět rozhodnutí vlády a zločinců, zbavili mandátu a autority členy Nejvyšší rady Oděsy, aby bylo možno hlasovat jménem města, z rezervních vojáků vytvořili domoobranu na ochranu před rabováním a gangsterům a hlavně pro zabránění vstupu nacistům z Pravého sektoru do města. (zdroj)

http://youtu.be/El4oSwTwk8U

46 komentářů:

  1. At to zni jak chce,Rusko by udelalo nejlip,kdyby Ukrajinu proste a jednoduse v klidu vojensky obsadilo,ale nechalo ji jeji svobodu.Usa delaji ve svete totez,ale vnucujou svobodu svejch korporaci a nechavaji v klidu vyvrazdovat domaci obyvatelstvo!

    OdpovědětVymazat
  2. Proste by jen udrzovalo mir a poradek,zadny strileni lidi po sobe navzajem a nasili,lyncovani,to by garantovalo.Proto by tam bylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechceš Proude Putinovi nabídnout svoje služby?

      Vymazat
    2. Ano, Putin je ten pravý muž pro mír a pořádek...myslím že to nebude dlouho trvat a budou ho hledat po celé zemi jako Janukovyče...

      Vymazat
    3. Kdyby to slo anonyme,nabidnul bych Rusku celou nasi republiku!!!! Slovani by se meli spojit!!! Samozrejme v dobrovolnym a svobodnym prosperujicim svazku:-),aby nahodou nekdo zas nevyrukoval s nejakym druhem totality,ty jsme si uzili a uzivame porad vic nez dost!

      Vymazat
    4. A pobavils me:-)))) Anonymní25. února 2014 20:30 , Putinovi jako takovymu ne,ale Rusku uplne s klidem,povim ti tajemstvi,chces? Az nam bude nejhur,zapomen na to ze nam slavna EU nebo USA (pracujici na konecnym zniceni Slovanu) pomuzou!!!!!! Zase nam pomuze Rusko i presto,ze jsme a chovame se vuci nemu jako nevdecny parchanti stizeny mirnou debilitou! ;-)

      Vymazat
    5. A sakra velkou debilitou, jaké není v Evropě už rovno ! No, trochu to omlouvá, že nám vládnou sionističtí kolaboranti, kteří i v současném složení vlády ČR nadále pracují k její zkáze !

      Vymazat
    6. Lip bych to opravdu nenapsal,plne s vami souhlasim.Snad bych jeste dodal- doufam ze k tomu nikdy nedojde, ikdyz sem presvedcen ze rusko nemuze nikdo porazit itak u toho zemre spousta lidi,cehoz se obavam.

      Vymazat
    7. Proroctví mluví o "horách mrtvol", které bude nutné sanovat v nepředstavitelně rozsáhlém měřítku. Zřejmě něco podobného, co bylo možné vidět na náměstích Drážďan po absurdním genocidním bombardování na konci 2.sv.války !

      Vymazat
    8. Politici a generálové počítají jen čísla, ne lidské životy, aby bylo jasno ! Jich se to totiž netýká !

      Vymazat
  3. Tomu sa asi nedá vyhnúť ak si to bude "želať" západ.... a vygraduje vec..., Rusko bude brániť 5-6mil. rusov na ukrajine. Ja dúfam,že sa to ukľudní je to aj v našom záujme - SR,ČR,PL,HU.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se to jen tak neuklidní, čtěte :
      http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/328751-rusky-prezident-putin-vyhlasil-pohotovost-vojsk.html (26.2.2014 - Ruský prezident Putin vyhlásil pohotovost vojsk)

      Vymazat
  4. Britské listy :
    Jádrem "demokratických" protestů na Ukrajině jsou ultrapravicoví aktivisté


    Odkaz na článek: http://blisty.cz/art/72268.html



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nesmysl, většin těch protestujících jsou běžní lidé a , hlavně mladí ...

      Vymazat
    2. Jádrem "demokratických" protestů na Ukrajině jsou naopak ze zahraničí dovezení a NATO vycvičení a Sorosem placení diverzanti a teroristi, aby bylo jasno ! Jiné verze si nechte pro pohádky ovčí babičky !

      Vymazat
  5. To bol preklep 7-8 mil. Rusov na Ukrajine a ďaľšia vec: ak za Ukrajina rozdelí na bohatý východ a chudobný Západ, čo tým získajú Tí čo si želali takýto stav?- ekonomicky to pacifikuje Európu a len to vytváta napätie voči Rusku atd.....nerozumiem takej logike,chápem ,že majú viaceré scenáre ,ale už hrajú podľa mňa vabank,lebo asi kreditný systém sa samodeštruktívne "zákonite" ničí.....už to vytrubujú aj naše mierkotvorné médiá povedia o navýšenom dlhovom strope teda "A",ale nepovedia "B" :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně že hrají vabank - tedy o všechno, a tutlají jak mohou, aby jim to "nevybuchlo" dřív, než počítají.

      Vymazat
  6. Ukrajina není Gruzie. Válka proti stopadesátitisícové ukrajinské armádě a " dobrovolníkům " by jej vyšla velice draho. Až by se stovky Rusů v dnešní době začali vracet domu v rakvích, tak jej lidi sežerou. Zvlášť, když umřou zbytečně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spatne to chapes,ja nemyslel nasilim pripojit Ukrajinu k Rusku,ne ji zabrat,jen v ni garantovat poradek naopak v soucinnosti s jeji armadou,pomoct ji proti NATO debilum(tedy i nam) a proti nenazranejm silam v USA!!!

      Vymazat
  7. A hleďme v oficiálních zprávách ani zmínka, nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koho redaktoři chleba jí, toho píseň musí zpívat. To už platí od dob starého Říma !

      Vymazat
  8. Pokud si nezvolí přímou demokracii a obecné referendum,tak dopadnou jako my.
    Je to jasné.Po 48 roce znárodnění,odstranění nepohodlných a vyškolení svých lidí- všehoschopných a to vše pod taktovkou velkého bratra.Přes 40 let nad vlády.Kapitalismus potřebuje oživit,tak se dohodnou s výchdem.A jede se dál.Všude ne náhodou se zavede demokracie ale zastupitelská.Jede se jako 48.Privatizace a vše už dobře známe.Nikdo s tím nehne,protože přes 60 let praxe se nezapře.Provokatéři,udavači,prachy,korupčníci a stále dokola stejný scénář.
    Jedině změnit systém na přímou demokracii a obecné referendum.
    Pokud se poučí z našich chyb,tak mají šanci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoučí, manipulace je vedle politiky další velké svinstvo !

      Vymazat
  9. tyhle demostrace v televizi nebo na hlavních zpravodajských internet stránkách neuvidíme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://zpravy.idnes.cz/krym-pozadal-rusko-o-vojenskou-intervenci-f2g-/zahranicni.aspx?c=A140224_081532_zahranicni_vez

      Vymazat
    2. Neuvidíme i přesto, že jsou to demonstrace zmanipulované a dobře sehrané pro vítězství opozice !

      Vymazat
  10. Proud vojenské obsazení není svoboda. Druhý stát může zajistit pseudosvobodu ale opravdovou svobodu si tvoří lidé sami - a je dobře, že umí říci a ukázat že si s nimi nebude vláda dělat co chce. Tahle kontrola jiným státem dvíve nebo později přinese manipulaci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemas pravdu(i kdyz mas:-)),nejde o nasilny obsazeni vzhledem ke svobode Ukrajiny a jejimu lidu,ale o docasnou pomoc! Kdyz to neudela Rusko,udela to Amerika a s Ruskem je konec,on tady neni moc velkej vyber moznosti.Sami Ukrajinci,vsad boty,si uhajit svou zem nedokazou!

      Vymazat
    2. Vždyť Ukrajinci za invaze nacistů k Moskvě v roce 1941-42 Němce vítali jako svoje osvoboditele od údajného "ruského útlaku" ! Takže nebyli vybráni náhodou. Říkám tu znova, že Ukrajina a Kličko jsou dva Trojské koně na hranicích Ruska. A Rusové si to velmi dobře uvědomují, a ne jako tenkrát v Troji !

      Vymazat
    3. Otazka je ktery "Ukrajinci",zrejme zase takovy co tam delaji bordel dneska?!

      Vymazat
  11. Pokracovanie citatov o Ukrajine z knihy Velká šachovnice

    Je třeba mit na paměti důležitou zásadu: Rusko nemůže být v Evro¬pě bez Ukrajiny, zatímco Ukrajina bez Ruska v Evropě být může. ... rozhodující chvíle pro navázaní pevného vztahu Ruska a Evropy je stále ještě v nedohlednu; rozhodující v lom smyslu, žc pokud zvoli Ukrajina Evropu. Rusko bude stat před historickou otázkou, kam se má ubhat v další etapě svých dějin: buďto se rovněž stane součásti Evropy, anebo curasij-ským vyhnancem. který' nepatři ani do Evropy, am do Asie. a vézt až po krk v konfliktech v „blízkém zahraničí".

    Má-lí si Ukrajina udržel svou suverenitu, musí se stal součásti střední Evropy, a nikoli l-urasic. A bude-li součásti stfcdni Evropy, pak se bude musel bez výhrad vydat na středoevropskou cestu, tedy stát se členem NATO i Evropské unie. Pokud Rusko tuto ukrajinskou volbu prtime. bude to znamenat, že se rovněž rozhodlo stál se plnoprávnou součásti hvropy. Odmítnuti by se rovnalo zavrženi evropské cesty a upřednostněni osamocené ciirasijské
    Je třeba mit na paměti důležitou zásadu: Rusko nemůže být v Evro¬pě bez Ukrajiny, zatímco Ukrajina bez Ruska v Evropě být může. Předpokládejme, že se Rusko rozhodne spojit svůj osud s osudem Evropy, z čehož vyplývá, že včleněni Ukrajiny do rozšiřujících se ev¬ropských šlruklur bude vlastně v souladu s bytostnými ruskými zájmy. Vazba Ukrajiny s Evropou by skulečně mohla mít zásadní vliv i na Ru\ko same. Zároveň 10 vsak také znamená, že rozhodující chvíle pro navázaní pevného vztahu Ruska a Evropy je stále ještě v nedohlednu; rozhodující v lom smyslu, žc pokud zvoli Ukrajina Evropu. Rusko bude stat před historickou otázkou, kam se má ubhat v další etapě svých dějin: buďto se rovněž stane součásti Evropy, anebo curasij-ským vyhnancem. který' nepatři ani do Evropy, am do Asie. a vézt až po krk v konfliktech v „blízkém zahraničí".

    Ukrajina. Azcrbajdžán, Jižní Korea. Turecko Írán zastávají kličovú ůlohu geopolitickych ohnisek...

    Mezi stály, jimž by Amerika měla věnoval ncjvyraznčjši geopolitic-kou podporu, lze zařadit Azcrbájdžán. Uzbekistán a (mimo tuto ob¬last > Ukrajinu, neboť všechny in je možné považovat za geopoluická ohniska. Roli Kyjeva umocňuje argument, že Ukrajina představuje zemi rozhodujícího významu pro budoucí vývoj Ruska. I Kazachstán - diky své rozloze, ekonomickým možnostem a strategické poloze -si zasluhuje uvážlivou mezinárodni podporu, zejména trvalou ekono¬mickou pomoc. Hospodářský růst patrné časem přispěje k pieklenuli etnického rozkolu v zemi. který* z tohoto .Slitu* Střední Asie činí snad¬nou kořist Ruska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké, co nám tu předkládáte, ale znovu mám takový silný pocit, jakoby se mě někdo pokoušel manipulovat v tom, co je a není pravda.

      Vymazat
  12. V letech 2005 až 2010 by měla být připravena k vážným jedná¬ním s Evropskou unií i s NATO Ukrajina, zejména pokud by vý¬znamně pokročila s vnitřními reformami a dospěla celkově tak dale¬ko, aby ji bylo možno jednoznačně identifikovat jako středoevrop¬skou zemi.

    Pni Západ, a zejména pro Spojené státy jc však stejně důležité pro¬vádět takovou politiku, která by dilema jediné alternativy podporova¬la a udržovala. Politická a hospodáiská stabilizace mladých nezávis¬lých států jc hlavním faktorem, ktery nutí Rusko, aby si našlo své nove historické vymezeni Proto sc podpora těchto nezávislých slutu musí stal integrální součásti politiky, jež Rusko přiměje, aby se jednoznač¬né rozhodlo pn> evropskou volbu. I ri z těchto států jsou geopoliticky obzvlaší významné: Ázcrhajdžan. Uzbekistán a Ukrajina.
    Nezávislý Azcrbajdzati může posloužit Západu jako koridor kc Kas¬pickému moři. bohatému na energetické zdroje, a do Střední Asie. Podmaněný Ázerbájdžán by naopak znamenal, žc Středni Asie bude pm vnéjši svět neprodyšné uzavřena, a tedy politicky zrajútelná a vy¬stavená ruskému tlaku k reintcgraci. Uzbekistán, ncjlidnatčjsi stál Střední Asie. jehož obyvatelstvo vykazuje nejvyšši míru národního uvědomeni, znamená hlavni překážku obnoveni ruské nadvlády v této oblasti a ruskému nátlaku nejlépe odolává. Na jeho nezávislosti zále¬ží přežiti ostatních siředoasijských slaiů.
    Ale ncjdůležitéjsim z těchto států jc Ukrajina. Při procesu mzšiřo-vam NATO a Evropské unie bude Ukrajina jednoho dne muset odpo¬věděl na otázku, zda si přeje byt jejich součásti. Aby upevnila své po¬staveni nezávislého státu, lze předpokládat, že bude chtít vstoupit jak do NAIO, lak do Evropské unie - zejména když bude jednoho dne sc členy obou organizaci sousedit a její vnitřní reformy ji učiní způso¬bilou ke vstupu. Přestože to nějaký čas potrvá, nem zdaleka předčas¬né, aby Západ začal hovoru o letech 2005-2015 jako o dekádě, v niž by Ukrajina měla o členství začit uvažovat. Tun by se mělo předejit obavám Ukrajinců, že se rozšířeni Fvropy zastaví na polsko-ukrajin-skych hranicích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle evidentne pise nekdo,kdo ma zajem otrocit Bruselu,osobne se stydim za nase koketovani s otroctvim v EU a clenstvi v dobyvacny bande NATO pod vladou sionistickejch zidobolseviku !!!

      Vymazat
    2. Dobrovolnou,skutecnu a plodnou spolupraci vsech narodu celyho sveta si predstavuju opravdu jinak,nejsem proti tomu aby se narody spojily,naopak to vitam,ale s tim,ze zaroven zustane kazdej svuj,se svou jedinecnou "osobnosti",kulturou a na svym uzemi na kterym mu zalezi a ktery mu patri,bez vmesovani ostatnich,ve svym DOMA!Jako ve svym byte v obrovskym dome, ze kteryho muze svobodne navstevovat ostatni a bejt navstevovanej.To vsechno v moralnim svete zalozenym na blahu kazdyho jednotlivce postupne az po celou planetu.Zdroje a moznosti jsou! Co neni,je dobra vule a k tomu vychovany lidi,dobrovolne vychovany,bez narizovani totalitama,elitama a "vudcema".Drzeny ve strachu z trestu at svetskyho,nebo od jakyhosi panbicka,nebo nove,galakticky rady :-)).Svet zodpovednejch lidi se soustavou poradnich a odbornejch managementu s cilem pomahat lidem a prirode na spolecny ceste k dobrymu ziti.

      Vymazat
    3. Je to z knihy vydanej pred rokom 2001 od velkeho politickeho a socialneho inziniera Zbigniewa Brzezinskeho z knihy VELKA SACHOVNICE http://www.martinus.sk/?uItem=4353 do pozornosti aj http://www.martinus.sk/?uItem=19542 Z uvedeneho vidno ako ide vsetko podla planu s vacsimi alebo mensimi tazkostami...

      Vymazat
    4. řadový žid není nebezpečný, naopak žid-sionista je zkázou pro cokoliv a kohokoliv. Poněvadž se klaní kabbale, její černé magii a krvavým obětem !

      Vymazat
    5. Tohle evidentně píše někdo, kdo přikuluje kabbale na hromádku, a nestydí se za to, darebák !

      Vymazat
    6. Anonymní27. února 2014 9:41..........proto jsem taky jasne napsal "sionisticky zidobolsevici",protoze proti zidum,lidem jako jsou vsichni ostatni,vubec nic nemam!

      Vymazat
    7. tak to klobouk dolů, protože tyto "pojmy a dojmy" totiž málokdo chápe a rozlišuje, proto v tom mají lidé takový hokej, a neví, která bije

      Vymazat
  13. takový cudný tý-deníček http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
  14. Ruské tanky na východ Ukrajiny a Krym vyjedou již co by dup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rusové kabbalistům už několikrát vzkázali, že když je donutí, tak jim III.světovou předvedou tak, jak o ní nemají ani tušení. Však jsou Kosmosféry na orbitě Země dobře připraveny k porážce kabbaly !

      Vymazat
    2. Vypálily američanům základny na Měsíci, vypálí je i na Zemi !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.