24. února 2014

Ukrajinští hackeři zachytili důkazy o financování Klička Západem

Díky čtenáři za tip na následující informace.
Vitalij Kličko, boxer- současný šampion v těžké váze, je zřejmě nejvýraznějším předákem ukrajinské opozice a největším bojovníkem proti prezidentu Janukovičovi, je předsedou politické strany Úder.


Anonymous Ukrajina: Západní státy financují a řídí Klička

Zdroj: http://voiceofrussia.com/news/2014_02_21/Western-countries-financing-and-controlling-Klitschko-Anonymous-Ukraine-7897/
Překlad: OrgoNet

Západ ovládá ukrajinského opozičního předáka Vitalije Klička, jak oznámili hackeři z aktivistické skupiny Anonymous Ukrajina. Řekli, že našli důkazy v e-mailovém účtu poradce litevského prezidenta. 



Anonymous Ukrajina prohlašují, že západní země ovládají ukrajinskou opozici prostřednictvím litevské vlády, viz 15min.lt


Zde je plné prohlášení Anonymous Ukrajina. Zdroj: http://pastebin.com/LJwwAHGx 

Ahoj,

Jsme Anonymous Ukrajina.
Hacknuli jsme emailový účet Laurynase Jonavičiuse – poradce litevského prezidenta, stáhli jsme všechny e-maily, které mu byly zaslány, a objevili jsme dopisy od Vitalije Klička.
Obsah těchto dopisů ukazuje, jak západní země financují a kontrolují Vitalije Klička prostřednictvím litevské vlády.
Tyto dopisy si můžete stáhnout, hovoří samy za sebe.
http://www.mediafire.com/download/2jl25ef29c2laat/klitschko+letters.7z http://www.filefactory.com/file/5znjeiuu980f/klitschko%20letters.7z https://www.4shared.com/archive/86Iyyu0dce/klitschko_letters.html http://www.sendspace.com/file/seivqh
Můžete si stáhnout i další korespondenci poradce prezidenta Litvy zde:
http://www.mediafire.com/download/4p6kfcwfc9t3tq2/laurynas+jonavicius+all+mails.7z http://www.filefactory.com/file/4qtgyx6zg2yv/laurynas%20jonavicius%20all%20mails.7z
https://www.4shared.com/archive/VYnGgpwVce/laurynas_jonavicius_all_mails.html http://www.sendspace.com/file/if70gl
Ukrajina musí být jednotná a nezávislá!!
Boj o nezávislost pokračuje. Čekejte nás.
http://pastebin.com/mwdkcZvM http://pastebin.com/8mpTbTqY
Jsme Anonymous Ukrajina.
Jsme vlastenci své země.
Neodpouštíme.
Nezapomínáme.
Očekávejte nás.

Ukázky zachycených mailů:

Kličko litevskému poradci:
Díky z Kyjeva
27. 11. 2013
Drahý pane Jonaviciusi,

Píši vám, abych vám poděkoval za vaši pomoc. Schůzka s paní Grauzinienovou byla velmi produktivní. Vyměnili jsme si názory na současné události a prodiskutovali plány do budoucna. Paní Grauzinienová učinila několik zajímavých návrhů ohledně mé budoucnosti. Musím si to promyslet, ale v zásadě jsem ochoten přijmout vaše podmínky.

Obzvláště děkuji všem litevským přátelům za finanční pomoc. Dnes můj asistent navštívil vaši ambasádu a setkal se s poradcem. Diskutovali o finančních otázkách a plánech o budoucí spolupráci. Můj asistent také poskytl Valentině detaily o mém bankovním účtu v Německu.

Těším se na úspěšnou pracovní spolupráci v budoucnosti.

S pozdravem Vitalij


Laurynasi,

na základě našeho telefonního rozhovoru se domnívám, že by bylo užitečné naplánovat návštěvu nějakých vysokých představitelů EU. Majdan potřebuje neustálou morální podporu. Bylo by vhodné pozvat někoho z Berlína. Mám tam několik přátel ve vysokých kruzích, ale z jistých důvodů váhají.

Naši američtí přátelé nám slíbili návštěvu v následujících dnech, možná že to bude dokonce Nulandová nebo někdo z Kongresu.

Znepokojuje mě, že Janukovič se teď nedává moc slyšet. To vypadá velmi podezřele. Co asi chystá? Byli bychom velice rádi, kdybych dostali více informací na toto téma.

S pozdravem tvůj Vitalij



Z Kyjeva
14. 12. 2013
Laurynasi,

Jsem velice vděčný prezidentovi a všem litevským přátelům za tak silnou podporu. Udělám vše, co bude možné, abych naplnil očekávání svých evropských partnerů.

Váš kolega přijel a začal pracovat s mým týmem. Je to skutečný profesionál a myslím, že jeho služeb bude potřeba i tehdy, až bude země destabilizována.

Také jsem se sešel s vašimi lidmi z ambasády. Inforamace o Janukovičových plánech, které mi předali, jsou pro náš společný zájem velmi důležité. Byl bych rád, kdybych tento druh informací mohl dostávat pravidelně.

S pozdravem tvůj Vitalij




Je čas jednat
v.klitschko@k-mg.com
laurynas@delfi.lt;
9.1.2014
Laurynasi,

myslím, že jsme položili cestu pro radikálnější eskalaci situace. Není už čas pokračovat rozhodnějšími akcemi?

Chtěl bych také, abys uvážil možnost zvýšení financování k zaplacení služeb našich podporovatelů.

Upřímně Vitalij


P. S. Orgonet:
Ne všude se Kličko setkává s pochopením, jak ukazují následující záběry z mítinku, který se konal v Kerči na východní Ukrajině. Místní obyvatelé zástupce jeho strany prostě vyhnali (:-)))

Kličkova strana v Kerči na Krymu (východní Ukrajina) nebyla pohostinně přijata: http://www.liveleak.com/view?i=ad2_1393083985

16 komentářů:

  1. Ta fotka v článku je příznačná. Kličkovi chybí boxerský ring a tak ho udělali z Kyjevského náměstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až satanael vroste do podoby Klička, skutečný Kličko bude odstraněn tzv.zmizí beze stop. A to už prý nebude dlouho trvat.

      Vymazat
  2. Ahoj, hoci sa už dlho nezaujímam o politiku, pozorne sledujem udalosti na Ukrajine. NEHRÁ SA TU TOTIŽ O FAZUĽKY!
    Nedalo mi to pokoj a odoslal som príspevky (viď. dole) politikom v strane Smer, KDH, SDKU-DS, Most-Híd, SAS, Obyčajní ľudia...ďalej som kontaktoval 3x TV Markíza, JOJ, LUX, RTVS. Nikto z nich absolútne nereagoval. Z toho vidieť, že buď majú strach isť s tým na verejnosť alebo im to je absolútne jedno čo sa deje. Správajú sa ako pštrosy čo pred nebezpečenstvom schovajú krk do piesku. Tiež je možné aj to, že niektorí majú dôverné informácie a sú tlačení k tomu (istými silami v pozadí), aby o týchto udalostiach nehovorili, samozrejme pod určitou hrozbou.
    Pred piatimi rokmi som bol v Kanade a už vtedy som mal informácie, že USA má pripravených 2000 zberných(koncentračných) táborov pre tých, čo nebudú súhlasiť s tamojšou vládou a ich plánmi na zotročenie ľudstva. Dokonca vtedy povolali už aj 30 ročných vojakov v zálohe (čo nikdy predtým nebolo) na trojmesačné cvičenia ako prípravu na budúce udalosti.
    Mal som tam svetelnú prácu a bol som pri tom prichytený bezpečnosťou. Zásahom Božej prozreteľnosti sa mi podarilo ujsť. Takže, všetko toto smeruje k ovládnutiu sveta a zotročenia ľudí. Možno si niekto spomenie čo hovoril Bush starší keď po prvýkrát nastupoval do úradu prezidenta. Vyhlásil, že USA chcú byť a budú najmenej 50 rokov ekonomicky a vojensky najmocnejšou krajinou sveta. To hovorí za všetko!
    Pekný deň a nedajte sa odradiť na svojej ceste za slobodu.
    V Kyjevě bojují oddíly vycvičené NATO
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/851-scenar-prevratu-na-ukrajine-jako-kopie-predeslych-obcanska-valka-v-horke-fazi-v-kyjeve-bojuji-oddily-vycvicene-nato-prinasime-unikatni-fotograficke-dokumenty-a-videa.htm
    Protesty organizované Washingtonem destabilizují Ukrajinu
    http://www.paulcraigroberts.org/2014/02/12/washington-orchestrated-protests-destabilizing-ukraine/
    http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm

    PAUL CRAIG ROBERTS je jeden z mála známých expertů, kteří v Americe varují, že to, co se děje na Ukrajině nás může vrátit bleskově do dob studené války – pokud jenom studené...
    Převrat na Ukrajině je otevřeným útokem na Rusko: Uvědomují si Američané a občané zemí EU, oč se hraje? Na jaderné zbraně jsme už téměř zapomněli. Rychle se nám mohou připomenout.
    Torontské protokoly: Hlavní zásady NWO
    http://www.czechfreepress.cz/tema-tydne/torontske-protokoly.html

    New World Order
    http://educate-yourself.org/nwo/
    http://www.threeworldwars.com/new-world-order.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Mediální masáž našich sdělovacích prostředků mne nepřekvapila,ale našel jsem i vyjímku a tou je Neviditelný pes.Děkuji.Konečně někdo napsal i svůj názor.A já v mnohém s autory článků na Neviditelném psu souhlasím.Z Evropy se stáva ostrov nesvobody.A demokracie začíná křičet hrůzou nad zvěrstvy která EU páchá velice blízko našich hranic.Kdybych znal odpověď jak tomu zabránit zasloužil bych svatořečit.Bohužel nic mne nenapadá.Snad jenom šířit dál i jiné názory než jsou ty oficiální.Čím více lidí se k nim dostane tím větší bude šance změnit tenhle svět k lepšímu.Parafrázoval bych u Kyjeva se totiž bojuje i za Prahu.

    OdpovědětVymazat
  4. Vidíte, co jsem vám zde už nedávno psal : Kličko je Trojský kůň v aféře "revoluce na Ukrajině".
    Tento démono-člověk způsobí v oblasti mezi Evropou a Ruskem ještě mnoho zlého, poněvadž ze zlého pochází. A jak již bylo řečeno na jiném místě, satan prohlásil, že bude pokračovat v krádeži duší těch, kdo se dají na stranu Pravdy nebo milují Krista. Jeho jediným cílem je nyní odtáhnout všechny od Kristových Milostí, Ochrany a Spásy. A tak vloží každou pochybnost, každou lež a rouhání do duší těch, kdo žijí své životy podle Pravdy.

    OdpovědětVymazat
  5. No, Ukrajincům by se hodila obdoba československého poválečného scénáře. Nejsi Ukrajinec, tak se sbal a běž do Ruska. Hned by bylo spousta místa a klid.

    OdpovědětVymazat
  6. Ukrajina musí být podrobena americké a západoevropské hegemonii. Slovanské národy musí být rozdrceny v prách. S pozdravem Helmut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až povstane Slovanstvo, žádní Helmutové a jemu podobní už nebudou !

      Vymazat
    2. Koho se Helmutové a podobní bojí,že chtějí Slovany "drtit"? Kdo se bojí oslabuje svojí sílu. Zde platí věta slovanského náčelník Dauritase : "Ještě se takový nenarodil a neobjevil pod sluncem, který by dokázal naši sílu zlomit "

      Vymazat
    3. A neobjeví a nezlomí ! ONI neví, co víme MY !

      Vymazat
  7. Tak alespoň vyšlo najevo, co celý svět dávno ví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je furt plno keců o probouzejícím se lidstvu......že by Ukrajina byla vyjímkou? Budiž malou nadějí, že jsou ovládáni (Ukrajinci) mistry manipulace a lží. Nedělám si už iluze, že by to bylo u nás lepší. Listopad 89 hovoří za vše...Vašek

      Vymazat
    2. Jen listopad 89´? Tak jste pane pořádně slepý ! Ale to nic, to je jen věc krevního oběhu, říkával jeden český humorista.

      Vymazat
  8. článek : Ukrajina : Stále stejný problém - http://neviditelnypes.lidovky.cz/ukrajina-stale-stejny-problem-1-dmb-/p_zahranici.aspx?c=A140223_154633_p_zahranici_wag

    OdpovědětVymazat
  9. Slovanský národ povstane.
    Každému co jeho jest.
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slované vždy bojovali za "vyšší mravní princip", zatímco barbaři ze Západu jen o moc a prachy. Proto jim ta světová genocidní hegemonie nemůže vyjít !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.