2. února 2014

Umělý sníh, který netaje

Díky čtenáři za tip!

Už před lety jsme si všimli, že sníh, který na nás sypou klimateroristé v rámci svých "kalamit", je jiný než býval v dobách našeho mládí. (Viz články pod štítkem Umělý sníh, dole pod článkem.)

Některý připomíná vzhledem cukrovou vatu, je těžký, ale málo taje, a ušlapaný je velmi kluzký, takže centimetrová vrstva na silnici i chodníku vytvoří velmi kluzkou vrstvu, která se dlouho udržuje. Proto ty dopravní kalamity, jakmile napadne poprašek.

Už víme, že k nukleaci umělého sněhu je třeba, aby klimateroristé sypali z letadel do ovzduší takzvaná nukleační jádra, kolem nichž se tvoří krystalky ledu. Oblíbeným materiálem je např. bakteriální protein. (Viz článek Výroba sněhu pomocí bakterií.)

Video zachycuje pokusy s chemtrailsovým sněhem, který napadl v Dánsku. Kdoví, co je jeho základem, protože netaje ani plamenem. Páchne to prý plastem.

Rozhodně nenechte děti, aby jedly sníh!

P.S. Orgonet ke komentářům:
Výroba sněhu je lokální záležitost, omezená na určitou oblast, a používají se k ní různé materiály, takže podle toho pak vypadá hotový konkrétní sníh. Někdy tedy u vás může napadnout sníh docela normální, co taje, někdy tenhle mechovitý, co drží tvar i vodu, a někdy různé prapodivné tvary vloček a jehliček, a někdy třeba "smetací sníh".

Smetací sníh, to je zajímavý druh sněhu sloužící ke smetání na silnice a vytváření "sněhových jazyků". Jsou to droboučké kuličky, které jsou těžké, ale málo tají a velmi snadno se po sobě posunují. Takže například výrobci počasí nechají napadnout centimetr sněhu, a spustí vítr, a všechen sníh z polí se přesune na místa vhodná k tvoření závějí, čili většinou na silnice. Na polích černo, vymeteno, a na silnicích závěje a dopravní kalamita. Letos tohle zatím nedělají (aspoň ne intenzívně), ale v minulých letech to dělali velmi často. Určitě jste si někdy všimli při jízdě autem ...

http://youtu.be/5nNRUDQIBUA
Zveřejněno 1. 2. 2014



27 komentářů:

  1. Myslím, že je to další z důkazů, že na nás něco hodně špatného sypou. Zhodou okolností jsem na tyto videa ála pokus narazila před pár dny. A většinově nejspíš pochází z oblasti Michiganu. Avšak.. ne všichni američané tomu s umělým sněhem věří. A také skrz své nahrávky prokazují, že sníh reaguje tak, jak má. Ovšem, je mnoho videí (narazila jsem i na video Slovince, který je na sníh zvyklý, zná ho. Také on udělal tentýž pokus a opravdu...sníh se nerozpouštěl, ba ještě zčernal a zapáchal. Takže, vychází mi, po zhlédnutí mnoha těchto nahrávek, z různých částí země, že opravdu jsou místa, kde padá něco, jen sněhu podobnému. Věřím tomu. A mám obavy, že klimateroristé spouští další zbraň proti přirozenému chodu klimatu a atmosféry. Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přísady do sněhu jsou lokální záležitost, není to všude stejné. Takže někdy je třeba sníh normální, jindy je nukleizován nanovlákny, někde bakteriemi, někdy jodidem stříbrným, a bůhví jaké ingredience do toho ještě dávají.
      To, že ty nukleační látky jsou různé a lokálně omezené, je vidět na barvách na nočních snímcích NOAA. Je tam mnoho oblastí různých barev, a každá z nich, domnívám se, odráží jinou látku nasypanou do atmosféry.

      Vymazat
    2. Díky, Orgo za upřesnění. Asi jsem se špatně vyjádřila. Ale i já si myslím, že jde o lokální záležitosti. Ne všichni tedy mohou vidět "silikonový sníh". Že ?

      dan.

      Vymazat
    3. ano z části tomu tak je , ale přes to i barevné změny a další jevy souvisí s posunem Země do vyšších vibrací, uvidíme zcela jiné barvy jak oblohy , tak i jiných jevů než jak je známe ! Mění se klimatické modely , tam kde bylo teplo bude zima a a obráceně , Země mění svou polohu v rámci naší soustavy , ostatní planety také mění svou polohu a budou i jiné cykly , např fáze Měsíce , změní se oběhy a dráhy planet atd atd . takže někde se to musí projevit....

      Vymazat
    4. Trošku u toho postrádám srovnávací pokus třeba se sněhem nebo kouskem ledu z ledničky, kde to ničím sypané není. Ale tohle rozhodně vyzkouším, pokud tedy ještě nějaký sníh letos bude. :-)

      Vymazat
    5. že sníh jde "dočerna" bych pochopil - tj hoření, kyslík, uhlík... Ale že netaje ani větším plamenem... :-))))
      A víte Vy vůbec co jim to dalo práce toto vyrobit? :-)))))))))

      Vymazat
  2. A včera další podivnost!!
    Při výletu horskou zimní krajinou mě upoutal nezvyklý vzhled kamenného pomníčku. Celý v jinovatce a celý obalený vlákny. Vlákna visela svisle a byla obalená jinovatkou. Hádám, že nešlo o pavučiny ale nanaovlákna. Na kameni to výrazně vyniklo, ale kolem na kmenech stromů to bylo také. Foto mám jen na telefonu ale nevím, jak stáhnout a poslat na PC (poradíte??)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pošlete si to jako mms na mailovou adresu, to jde i z mobilu, který nemá přístup na internet.

      Vymazat
  3. Tohle už koluje nějaký čas. Zkoušel jsem to ze "sněhem" (spíš drceným ledem) vyrobeným v mrazáku ze studniční vody a výsledek byl úplně stejný. Tedy, tát to začalo, ale až po delší době, během které hrouda ztvrdla (asi se voda do hroudy vsákla). A zčernalé to bylo taky, ale to se není čemu divit. Zčerná cokoliv, co olizujete plamenem zapalovače, třeba i sklo nebo kov (kdo nevěří, ať vyzkouší, pokud jde o nehořlavý materiál, jde to většinou umýt). A smrdí to taky, ale opět za to může ten zapalovač.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne to som chcel napisat. Podla mna je to hoax. Skusal som to na odlezanom snehu a sprava sa to uplne rovnako.
      Ked snezilo, tak to boli priam ukazkove vlocky roznych krystalov.

      Vymazat
  4. Taky mrkněte zblízka, vločku sem neviděl ani nepamatuji jsou to jakési jehličky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknete na nějaký dokument o sněhu a tam bude popsana tvorba vloček s různých částí....je jich hodne ..."válečky, plošky, jehlice..." není to nic nového..uz v dětství jsem to sledoval volne pod mikroskopem. Taky tvorba krystalu na promrzlem skle treba venku v zimě a následně stačí dýchnout nebo jakoukoli formu páry na něj dostat, jsou to krásné malby

      Vymazat
    2. Spíš chomáčky velmi jemných jehliček !

      Vymazat
  5. To vysvětluje, proč naši psi měli často zánět žaludku, jakmile sežrali trochu sněhu...

    OdpovědětVymazat
  6. To je asi nějakej nový druh sněhu co vydrží i přes léto. Pěknej humáč a po vodě ani památky Chtělo by to rozbor,pak by jsme koukali.

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímá mě, zda bude mít akademická obec alespon špetku sebereflexe a tento jev fyzikové, chemici, biologové aj. prozkoumají, udělají rozbory a budou se snažit zjistit příčinu. Pokud ne, tak jsme opravdu v kocourkově. Já mít znalosti v nějakém přidruženém oboru, okamžitě se o to pokusím

    OdpovědětVymazat
  8. V lete v roku 1973 som bola ako vysokoškoláčka na študentskej stáži na Kryme.V tom období mal prísť do Jalty na Krym americký prezident Nixon.Vtedy dosť pršalo a dážď hrozil aj na ten deň,kedy mal prísť Nixon.A rusi zariadili,že ten deň bolo krásne slnečné počasie.Po ňom opäť dážď.Hovorilo sa,že si rusi pomohli chémiou.Dnes je to známy postup rozháňania dažďových mrakov.
    A čo El-Niňo?.Tú chémiu do ovzdušia vypúšťame ako odpad a poriadne veľké množstvá.Je logické,že v atmosfére prebieha z toho odpadu veľké množstvo chem reakcií,ktore sú nekontrolovateľné.Vznikajú nové latky,ohrozujuce aj nás.
    Ďaľšie úvahy: Aj vírusy sa menia bez toho,ako by sme to chceli my, rsp. nechceli.Napr. Chrípka.
    Ale to by sme mohli rozoberať celý život.
    Ale čo robiť so psom,ktorému sneh tak chutí jesť? :--)))). Nemôžte mu byť za pätami 24 hodín denne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. El-Niňo znali už staří Inkové - to s tím asi nemá mnoho společného.

      Vymazat
  9. Tak jsem vzal hrst sněhu z pole u Svitav z podprovrchové vrstvy a tavil jsem ho. K rozmrazování a neochotnému tání se nevyjádřím, ale po tavení sníh smrděl plastem. Abych vyloučil plyn zapalovače a nemyslím si, že by si kuřáci stěžovali na smrad plastu při zapálení cigár, použil jsem dřevěné třísky prosté jakékoliv chemikálie. Ten snih mrděl po tavení plastem. Zkoušejte to sami. Zajímalo by mne, co by bylo vidět v mikroskopech. Tohle už není sranda.

    K možným přítomným nanovláknům něco k počtení zde - http://www.freepub.comehere.cz/vsechno/dukazy-nanovlaken-bioapi

    Není dne, aby si člověk neodplivnul. Petr Svitavy

    OdpovědětVymazat
  10. skuste uvarit sneh v tmavom hrnci ,co bude na dne potom

    OdpovědětVymazat
  11. to má být nějaký vtip? neříkejte mi, že neznáte sublimaci - jev, který se učí i děti na základní škole..nepochybně ve sněhu je spousta napadaných hnusů, ale tohle je jen "trik"... kolikrát se tu dočtu zajímavé věci, ale kolikrát jen musím nevěřícně kroutit hlavou, čemu všemu jsou lidé schopni uvěřit .. :D no doufám, že můj koment bude zveřejněn, už jen kvůli tomu, že jsem si dal tu práci a našel i video, kde vám to pán snad vysvětlí, aj snad ani není potřeba :) http://www.youtube.com/watch?v=_azs66ar4ko

    OdpovědětVymazat
  12. Rozumný článek na toto téma jsem našel na PESwiki:

    http://pesn.com/2014/02/01/9602433_Burning-Snow_from_Artificial-Chemical-Nucleation/

    OdpovědětVymazat
  13. doufám, že ten můj předchozí koment nevyzněl moc arogantně, někdy se lidé snaží hledat senzaci ve všem tak mne to trošku rozohnilo, zrovna u tohodle podle mě docela evidentního oblbováku :)
    jinak ( nevím jestli to je i v tom onom videu, které jsem zaslal, ale ten kluk tam mluví o slečně, údajně vynašečce s informacemi o chemtrails, na yt je k nalezení zajímavé video z její prezentace, tuším, že i s sk/cz titulky ) .. no každopádně tam radí nechat si sníh roztát ve skleněné nádobě ( sníh opravdu roztaje, protože ho zmačkaný do sebe nikdo neopaluje ohněm :) ) no a onu nádobu poslat na rozbor, to může udělat každý a bude vědět jak na tom je i bez mnohdy zavádějících článků a videí na internetu

    OdpovědětVymazat
  14. Věřím že na nás sypou ty sračky, ale tady na tom videu bych se pozastavil. Ta hrouda sněhu, kterou nese do domu není vůbec podobná té co pak má na stole v té kuchyňce. Není to jen zase další ,,něco´´ aby nás opět vystrašili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som sem dal komentar, ale este nestihol byt zverejnený. Dal som tam vlastné filmy a jeden odkaz na Ruzin na slovensku, ktorý má s týmto docinenia. Sne u nás smrdel plastom a to co tí dani majú na filme sa úplne zhoduje s mojou skúsenostou. Chcem podotknút ze bývam nad Dánskom. Este raz tu pridávam odkazy z môjho blogu kde mám vlastný film a kde je aj odkaz na slovenský clánok z Ruzina. Odkaz 1: http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/den-konstiga-sno.html

      Odkaz 2: http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/sno-som-luktar-plast.html

      Vymazat
  15. Este som pre nasiel toto video to sa nedá spochybmit: http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/chemtrail-snow-that-doesnt-melt.html

    A úplne cerstvý film o manipulovaní pocasia:

    http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/climate-engineering-weather-warfare-and.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.