20. února 2014

USA uvěznily 84letou řádovou sestru - protijadernou aktivistku

Obama uvěznil 84letou katolickou jeptišku a zavraždil jaderného vědce, který věděl o pašování jaderných materiálů

Sorcha Faal
http://www.whatdoesitmean.com/index1741.htm
 19. únor 2014
Překlad: OrgoNet

Šokující nová zpráva o „urgentním dění“ připravená ruskou Federální bezpečnostní službou (FBS http://www.fsb.ru/ ) pro prezidenta Putina praví, že Obamův režim uvrhl do vězení 84letou katolickou jeptišku a zavraždil jejího blízkého přítele, jaderného vědce, poté, co odhalili spiknutí na pašování jaderného materiálu pro výrobu zbraní z nejzabezpečenějšího amerického jaderného zařízení. 



 Podle této zprávy federální soudce Obamova režimu 18. 2. 2014 odsoudil k téměř 3 letům vězení http://rt.com/usa/nuclear-nun-sentenced-peace-activist-631/ 84letou protijadernou aktivistku a římskokatolickou jeptišku Společnosti svatého dítěte Ježíše jménem sestra Megan Riceová http://en.wikipedia.org/wiki/Megan_Rice . Její čin nazval deník New York Times „největším bezpečnostním průlomem v historii státního atomového komplexu.“ http://www.nytimes.com/2012/08/11/science/behind-nuclear-breach-a-nuns-bold-fervor.html?_r=0


Sestra Riceová a její dva protijaderní kolegové, Greg Boertje-Obed (57) a Michael Walli (63) spáchali to, že 28. července 2012 prostříhali díru v řetězovém ohrazení a vnikli tak do nejzabezpečenějšího amerického jaderného zařízení http://rt.com/usa/nuclear-nun-sentenced-peace-activist-631/ zvaného Státní bezpečnostní komplex Y-12 v Oak Ridge, Tennessee. https://www.y12.doe.gov/ 



Když se dostali za ohrazení, jak říká zpráva, tito postarší „protestanti svědomí“ ušli odtud nejméně míli, takže se vlastně volně procházeli v zařízení, které bylo do té doby pokládáno za jedno z nejpřísněji střežených zařízení na zpracování uranu v USA. 



Vztyčili tam transparenty, nasprejovali nápisy a lidskou krví napsali nápisy na budovu, kde se uchovává uran. Strážce se dostavil až o 3 hodiny později, a když přišel, nabídli mu občerstvení a dali se do zpěvu.

Sestra Riceová a její dva společníci byli zatčeni a obviněni Obamovým režimem jako „sabotéři a špióni“ podle Federálniho zákona o sabotáži z r. 1918 http://en.wikipedia.org/wiki/Sedition_Act_of_1918 , což je málokdy používaný zákon, který byl podepsán, když USA válčily v 1. světové válce. Američtí prokurátoři se domnívali, že toto obvinění je nutné, protože, jak řekli, toto vloupání bylo vážným porušením americké státní bezpečnosti, které způsobilo ohrožení životů-

I když vysoce uznávaný bývalý právník, profesor Loyolovy univerzity (a současný člen Kongresu) Michael Quigley http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Quigley_(politician) radil americkému Federálnímu soudu, že tito tři nebyli zamýšlenými cíli tohoto zákona, slovy „Michael, Greg a sestra Megan nejsou sabotéři, špióni, ani teroristé vyrábějící bomby, ani žádní delikventi, které měl na mysli Kongres, když vytvořil Federální zákon o sabotáži.“ http://rt.com/usa/nuclear-nun-sentenced-peace-activist-631/ , Obamův režim, jak praví ruská zpráva, usilovně bojoval za to, aby je uvěznil na zbytek jejich fyzického života.

Proč chtěl Obamův režim uvrhnout sestru Riceovou do vězení na celý zbytek jejího života? Zpravodajští analytikové ruské FBS říkají ve zprávě, že je to kvůli jejímu „silnému přátelství a spojení“ s jedním ze špičkových inženýrů jaderného komplexu Oak Ridge, Markem Ferrim (59), který byl 18. září 2013 nalezen mrtev v hotelovém pokoji v Salfordu, UK. http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/american-enginneer-mark-ferri-dead-6641069 



Ferri prováděl bezpečnou a úspěšnou deaktivační a demoliční práci v zařízení K-25 http://en.wikipedia.org/wiki/K-25 (bývalé zařízení na obohacování uranu projektu Manhattan http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Project ) od doby, kdy energetická společnost UCOR přišla v srpnu 2011 do Oak Ridge, a oznámil, že se na konci února 2013 půjde do důchodu.

Ferri patřil do původního vybraného týmu vedení společnosti UCOR a měl impresívní životopis, protože vedl úspěšné deaktivační a demoliční práce pro Americké ministerstvo energie a pracoval na nejexponovanějších projektech včetně zařízení na uran a plutonium v Savannah River v jižní Karolíně. Během své kariéry pracoval rovněž v obchodním sektoru a vedl deaktivaci a demolici v Maine Yankee.

S použitím informací a analýzou dokumentů získaných od Edwarda Snowdena došla FSB k závěru, že z „útržků komunikace“ mezi sestrou Riceovou a Ferrim v době před vniknutím do jaderného komplexu 28. července 2012 jsou zřetelné „narůstající obavy“ ohledně naprostého nedostatku zabezpečení týkajícího se jaderného materiálu pro výrobu zbraní, a jeho „silné přesvědčení“, že významná část tohoto materiálu je pašována pryč ze zařízení.

Sestra Riceová, spolu se svými dvěma průvodci, jak říká zpráva, převzala informace od Ferriho a vydala se po stopách „přesné pašovací stezky“ do jaderného komplexu Y-12, aby dokázala pravdivost jeho prohlášení.

Krátce po zatčení a uvěznění sestry Riceové a jejích společníků Obamovým režimem, jak píše zpráva, oznámil Ferri svůj odchod do důchodu a uprchl do Velké Británie, kde se domníval, že bude v bezpečí před některým z mnoha Obamových úderných týmů, které „čistí“ zeměkouli a snaží se zlikvidovat veškerou opozici. Tento jeho tah bohužel nebyl úspěšný.

Je významným faktem, jak uvádějí analytikové FBS ve své zprávě, že The Guardian, který vlastní převážnou část Snowdenových materiálů o NSA/CSS, zahájil spolupráci s BBC-London a 26. ledna 2014 http://oakridgetoday.com/2014/01/27/guest-column-u-s-marshals-place-cone-silence-sr-megan-rice/ měl naplánováno interview se sestrou Riceovou o její spolupráci s Ferrim. 27. ledna mělo následovat interview s redaktorem Guardianu, který předtím navštívil USA. Obojí bylo náhle a v poslední minutě zrušeno Marshalovou bezpečnostní službou Obamova režimu http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Marshals_Service , která uvrhla na 84letou katolickou jeptišku „kužel mlčení“.

Ralph Hutchinson, koordinátor Mírové aliance v Oak Ridge (OREPA http://orepa.org/ ), když komentoval tento „kužel mlčení“ uvržený na sestru Riceovou, řekl:

„Je jasné, že vláda je v naprostém zoufalství, když zavřela tuto jeptišku. Ona ví něco, co je děsí – chce říci pravdu o výrobě jaderných zbraní v Oak Ridge. Tato výroba je, jak nám řekl Ramsey Clark v dubnu, nezákonná. To je ta pravda, kterou nám má Megan říci, a vláda ví, že nemá proti tomu žádnou obranu. Dosáhli jen toho, aby soudce tuto otázku nezahrnul do procesu, a požádali ho, aby ji zavřel do vězení až do jejích 90 let, aby byl pokoj.“

Ve zprávě není řečeno, komu a proč umožnil Obamův režim krást obohacený uran na výrobu jaderných zbraní. Avšak je známo, že americký lid bude ten poslední, kdo se to dozví, protože nové zprávy ukazují, že Obama nyní umisťuje zástupce vlády do téměř všech amerických zpravodajství http://www.infowars.com/justice-group-warns-of-obama-plan-to-put-government-monitors-in-newsrooms/ , aby mohl lépe ovládat to, co tito lidé smějí vědět.

Pokud jde o sestru Riceovou, která měla být na celý zbytek svého života vhozena do stále narůstajícího gulagu Obamova režimu, prohlásila toto:

„Prosím, nemějte se mnou žádnou shovívavost. Největší ctí, kterou byste mi mohli prokázat, by bylo, kdybyste mě zavřeli do vězení na celý zbytek mého života.“ http://rt.com/usa/nuclear-nun-sentenced-peace-activist-631/ To jsou slova, která ji řadí k největším obětavým hrdinům americké historie.



February 19, 2014 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


12 komentářů:

  1. milá jeptiška měla bojovat uvědoměle za mír s Člověkem v tísni a dožít svuj život v jednom církevně prostituovaném zámku v líbezných Jižních Čechách.Má tohle zapotřebí v tomto věku? S paní Bohdalovou by excelovala v nějaké reklamě na psí žrádlo..

    OdpovědětVymazat
  2. Odpornost našich "demokratických" vězeňských režimů už dávno překročila všechny meze.

    OdpovědětVymazat
  3. tak už to "pěkně" začíná - pronásledování, perzekuce židů a křesťanů ! Uvidíte, co se s židy a křesťany bude dít na Ukrajině, pokud tu bitvu tam vyhrají satanáši s Kličkem. To samé, co s křesťany v Libyi a Sýrii !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejsem si tak jistý tím pronásledováním. Ze začátku to jo! Ale pak to Sorosovi printová média na Ukrajině znormalizují a židé budou vynechání!

      Vymazat
    2. Naopak ! V hledáčku satanských sil jsou na prvním místě židé a křesťané ! Ti ostatní budou, pokud nebudou absolutně poslušni jako očipovaní otroci, na řadě až po nich !

      Vymazat
    3. Vynecháni budou jen židé na nejvyšším společenském stupni. Pro tuto kastu jsou židé střední třídy pohromou. Proto vznikla první i druhá světová válka, která se většiny z nich takto v Evropě a na východ od ní "nepozorovaně" zbavila perzekucí, vyhnanstvím a naposledy také likvidací v koncentračních táborech. To vás však v hodinách dějepisu a politologie rozhodně učit nebudou ! Existují totiž části oborů (archeologie, paleontologie, oceánografie, klimatologie, historie a řada dalších), jejichž výsledky jsou pro věřejnost globální mocí nepřijatelné, a proto se ujaly mezi odbornou veřejností takové názvy jako např. zakázaná archeologie.

      Vymazat
  4. Tak tady ho máte - Obamu, tolik vychvalovaného anděla světla ! Ano, pokud to bude illuminát, tak prosím, pak ano ! A o illuminátech již přeci víme, jaký mají úmysl se světem a s lidstvem !

    OdpovědětVymazat
  5. Takže Obama dovoluje někomu tajně vyrobit atomovky, které pak někdo nechá vybuchnout v amerických a možná i evropských městech, aby tak mohli falešně (jak jinak, oni to jinak neumí!) označit útočníka, a měl pak "legitimitu" provést atomovou odvetu na koho ukáže. Pěkný sviňáček ještě svinštějšího USprasečince. Pak se vůbec nelze divit tomu, když globalisté hřímají na svět, že svou 3.světovou přeci budou mít, i kdyby čert na koze rajtoval. Poněvadž, když se k rozpoutání 3.sv.války nikdo nakonec neodhodlá, oni ji spustí za každou cenu. Avšak nepropadejte strachu. Oni už tu dlouho nebudou, a kdyby nasnadě přece jen světovou válku vyvolali, vizte, že opustit fyzické tělo by bylo pro většinu postižených vysvobozením z této satanské 3D duality.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo strká ruku do vosího hnízda, musí počítat s tím, že to někdy bodne!

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, a bodne ho ten samý člověk, který dostal Nobelovu cenu za mír:D:D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  8. Americká demokracie a svoboda slova v plné kráse.Nezávidím Amíkům jejich "svobodu a nezávislost".Zlatá ČR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máte prašť jako uhoď - v ČR zase panuje justiční zvůle a nevymahatelnost práva ! Zákony podporují zloděje, defraudanty a mafiánské kmotry a perzekuují řadového občana na každém kroku za každou blbost, ke které se dostali jak "slepý k houslím" !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.