1. února 2014

Na Aljašce extrémní teplo, na jihu USA extrémní chlad

Umělé zimní bouře v USA
Sepsal Orgonet, 1. 2. 2014

Haarpové ovlivňování tryskového proudění

Klimateroristé stále dokola opakují vzorec počasí, který v letošní zimě do USA přináší téměř každý týden "zimní bouři", které už i pojmenovávají. Teď se čeká "Maxim".

Vzorec je stále týž: klimateroristé haarpem naruší tryskové proudění (polární vortex) kolem severního pólu, a přitáhnou "vak" ledového vzduchu do USA, pokud možno co nejjižněji.

Polární vortex se normálně pohybuje v oblasti Arktidy, ale jisté okolnosti (klimateroristické zbraně), které naruší jet stream (tryskové proudění) udržující ho v Arktidě, ho mohou přimět, aby se vychýlil až k jihu USA:




Obrázek níže: 27. 1. 2014: Uměle rozštěpený jet stream, jehož jedna část vytváří vak ledového vzduchu nad územím Severní Ameriky. V oblasti rozštěpení se dostává teplý vzduch až k Aljašce.



Obr. 29. 1. 2014: Extrémně vysoké teploty na Aljašce a extrémně nízké na jihu USA:



Na Aljašce dosáhla v těchto dnech teplota rekordu všech dob, až 62°F, čili asi 17°C. Viz článek anglicky Arktická vlna horka rozštěpila polární vortex ...  (až na to, že ho nerozštěpila vlna horka, ale klimateroristické zbraně, samozřejmě).

Na celoročně teplém jihu USA napadl dokonce sníh a způsobil naprostý chaos v každodenním životě.
Snímek z Atlanty: 



Je tak chladno, že kdosi vyfotil zasněženou pláž a přifotošopoval tam zmrzlého žraloka ...  a vymyslel si k tomu i článek 150 zmrzlých žraloků na pobřeží zálivu. (Vím, že to je hoax, nemusíte mi to psát, i když se takoví jistě najdou, co si z celého článku všimnou jen tohoto (:-)))




Vytváření extrémních srážek 

Proti "vaku" ledového arktického vzduchu je uměle hnána masa teplého vzduchu z Karibiku.

Oba proudy se srážejí v jihovýchodních oblastech USA a jejich rozhraní přináší  extrémní sněhové a ledové srážky a všestranný chaos do velkých měst na jihu a východě USA.

Z oblasti Mexika a Texasu je do rozhraní vzduchových mas uměle vysílána ionizovaná oblačnost, vytvářející "fronty", které pak putují z této oblasti směrem na severovýchod a přinášejí extrémní srážky. (Tento jev nazvali bezradní meteorologvé "northeaster" - nechápou, proč se v oblasti z ničeho! vytvářejí "pera" oblačnosti, která se dokážou rozšířit až na vzdálenost tisíce km ... Viz zdejší článek Výroba sněhu pomocí bakterií:  )

O ionizačních stanicích v Mexiku a v Texasu se můžete informovat v článku Dutchsinse: Generátory ionizované oblačnosti http://sincedutch.wordpress.com/2013/06/10/6102013-mexico-texas-plume-generators-multiple-stations-producing-ionized-clouds/, který obsahuje odkazy na vědecké články a patenty dokazující tuto činnost.


Obr. : Ionogenický generátor: Zdroj: https://ams.confex.com/ams/pdfpapers/88063.pdf

Obr.: Ionogenizační stanice v Texasu a Mexiku. 


Tyto stanice v akci:

I na dnešních radarových a satelitních snímcích je zachycena momentální činnost těchto ionizačních stanic. Zdroj: http://weather.cod.edu/satrad/ 

Nejprve screenshoty. kde označuji některá místa, odkud "z ničeho" se náhle vytváří proud oblačnosti. 
Vodní páry:


Satelitní snímek infrared:


Animace dnešního vytváření oblačnosti pomocí umělé ionizace:






Samozřejmě, že ionizace by nebyla možná bez dodávání nukleačních jader pomocí chemtrails. O tom se psalo v dřívějším článku Výroba sněhu pomocí bakterií: jako nukleační jádra pro vznik sněhu i za teplot mírně pod 0°C se používají bakteriální proteiny.


13 komentářů:

  1. Konspirační teorie: http://www.youtube.com/watch?v=Cq-9Y3yRT0U

    OdpovědětVymazat
  2. Kto sú to tí klimakterorosti? Viete ich niekto identifikovať?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. (:))) Klimakteroristy neznám, ale klimakteroristky by mohly být ženy procházející klimaktériem, terorizující své manžely (:)))

      Vymazat
    2. To byla naprosto přesná definice :-))))

      Vymazat
  3. A nemůže to souviset s posunutým magnetickým pólem planety?

    OdpovědětVymazat
  4. Když to vezmeme po našem , hlavou, tak třetina je ovlivnění od lidí, umělá manipulace s klimatem , či z astrálních úrovní a větší část je ..Boží plán !!! Ne !!!!! obráceně ....

    OdpovědětVymazat
  5. Dyť si můžem způsobit tímhle katastrofu, tekže globalní oteplování neexistuje jen si na tom někdo chce namastit kapsy

    OdpovědětVymazat
  6. Nevravím, že lietadla nepráškujú, že sú tu mocné sily čo sa snažia presadiť svoje vízie aj na náš úkor ale myslím, že nie všetko čo sa deje je umelo vyvolané.... Skôr si myslím, že sa skutočne nachádzame v akomsi prechode, resp. sme priamo účastní pri zmenách ktorou Zem prechádza a či už je to prepólovanie, či prechod do vyšších vibrácii, je to prirodzené a už sa to tu odohralo aj pred tým... To že máme postavené bývanie pod sopkami, či na miestach so silným zemetrasením.... to už nie je ničia vina... iba ak naša, že nežijeme v súlade s prír. zákonmi...

    Myslím že zmeny teplôt, počasia, intenzity búrok či sneženia, či vetra to všetko sa zmení a vlastne by nás už nemalo prekvapiť nič... A nemusia za to byť zodpovední klimateroristi, ani haarp ale prírodné, fyzikálne či vesmírne zákony...

    Samozrejme to že si v tejto situácii ser**e na vlastné hlavy, do vlastných vôd tak to je už väčší problém...

    OdpovědětVymazat
  7. Vynikajuce video o ovladani pocasia v ramci geoinzinieringu s Josefinou Fraile -predsedkynou zdruzenia Terra SOS-TENIBLE a zakladatelkou obcianskeho zdruzenia Guardacielos ( Strazcovia neba) v Spanielsku.
    Naozaj stoji za to si ho pozriet, su tam aj zabery vlakien , ktore na nas vypustaju lietadla,co je pravdepodobne zdrojom morgelonov.
    https://www.youtube.com/watch?v=dbFsQgXl0ZE

    Nika


    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=PxTr4hsoYQg
    Weather Manipulation. Artificial snow containing plastic.

    OdpovědětVymazat
  9. Já osobně se přikláním více k názoru, že toto vychýlení teplot (kde byly mrazy je teplo a naopak) není prací klimateroristů, ale právě jeden z dalších důkazů toho, že Země vrávorá a otáčí své póly. Myslím si, že "prací" klimateroristů je zabránit přílivu života dárného a duši probouzejícího Slunečního světla a přílivu "dechu" vesmíru. Proto nám vytrvale cosi sypou na naše hlavy. Tahle zima však dle mého mínění jen více odkrývá fakt, že Země stojí před velkou proměnou. Tak, jak ji bylo předurčeno od prvozačátků , tak, jak byla všemocným Stvořitelem naprogramována. Protože..pokud se Země nepozmění, nemůžeme se pozměnit ani my, duše živé ! Proto se radujme, neboť až Země dokoná svůj "pohyb", přijde řada i na nás.
    Zdraví

    dan.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ANO JE TO TAK, Z VĚTŠÍ ČÁSTI JE TO SOUČÁST BOŽÍHO PLÁNU ....

      Vymazat
  10. Na jednom z obrazku jsoun prevedeny teploty z F na C, ale tento prevod neodpovida skutecnosti, napr: 32F= 0C a tady 36F=20C

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.