20. února 2014

Vrcholí pokus o státní převrat na Ukrajině: Zkušené tajné služby realizují známý scénář.

Od čtenáře:

Zdroj bohužel nevím, takhle mi to přišlo mailem: 

Vrcholí pokus o státní převrat na Ukrajině: Zkušené tajné služby realizují známý scénář. Podivné vraždy, podivní mrtví. Začala přípravná fáze války o Rusko? 

(Orgonet: Zdroj nalezen, publikováno 25. ledna 2014 zde: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/stat/planeta/802-vrcholi-pokus-o-statni-prevrat-na-ukrajine-zkusene-tajne-sluzby-realizuji-znamy-scenar-podivne-vrazdy-podivni-mrtvi-zacala-pripravna-faze-valky-o-rusko.htm

 Když jsme na začátku prosince psali o tom, že na Ukrajinu míří polovojenské formace s více než jen „ideovým požehnáním“ EU a Spojených států, které se mají pokusit vyvolat státní převrat proti demokraticky zvolenému prezidentovi a vládě, zdálo se to mnohým přehnané. Dnes na konci ledna, kdy zpravodajská operace přechází do závěrečné fáze, mrzne mnohým blahovolný úsměv na rtech. Hra s ohněm, kdovíkolikátá repríza podobného scénáře („arabské jaro“ a spol.), se však tentokrát odehrává na evropském kontinentě, v blízkosti ruských - ale i našich - hranic . Její následky proto mohou být nedozírné.

Ukrajina s ruskou Černomořskou flotilou kotvící na Krymu je branou k Rusku. Země, která nečekaně rychle překonala svou sovětskou minulost a pod Putinovým vedením je opět velmocí, znervózňuje revoluční elity Nového světového řádu stále více. Dává totiž jasně najevo, že nehodlá přijmout diktát rozkladu tradičních hodnot – a tím celé společnosti. Přímý atak není možný, proto se zatím vede válka nepřímo: například přes Sýrii – anebo právě přes Ukrajinu. Proto je třeba zmocnit se vlády nad touto velkou zemí podle známého scénáře, přes vnitřní radikální „opozici“. Od konce listopadu, kdy do Kyjeva dorazili první „polní velitelé“ rekrutovaní také z bývalých zpravodajců amerických a eurounijních tajných služeb a začali s náborem a výcvikem teroristických skupin, je jasné, že vše směřuje k násilnému státnímu převratu.

„Sametová“ verze plánu, spočívající v masívním verbování takzvaných demonstrantů na Majdan („honorář“ se podle různých zdrojů pohyboval kolem 60 až 100 euro za osobu a den), zjevně zkrachovala. Kyjevanů bylo na náměstí čím dál méně. Z různých důvodů o tento druh zaměstnání postupně ztráceli zájem. Proto „agentury“ musely přivážet stále více autobusy dosud „nezhýčkané“ sociálně slabé „demonstranty“ ze širokého okolí. Také mimořádně dobře zaplacené kriminální gangy se staly „protestující opozicí“. Možnost poprat se s policií, a udržovat tak zdání lidového odporu proti ukrajinsk&am p;ea cute; vládě a prezidentovi jim nikdy není proti mysli. Kompars sice drahý, ale pro západní tiskové agentury a televizní štáby absolutně nezbytný. Jen občas dojde k „výpadku“, jako když v ČT přímý účastník prozradil, že kromě náměstí a jedné blízké ulice běží v Kyjevě normální život. Už jsme tohoto „zpravodaje“ v jinak nekonečných opakování těchže záběrů na obrazovce nespatřili.

Samostatnou kapitolu tvoří naše pohaslé revoluční hvězdy Karel Schwarzenberg a Michael Kocáb a spol. včetně Macháčkova „srandabandu“ MIG 21. Ten pak divákům České televize líčil jaká nádhera je být v těchto dnech na Majdanu a že je mu líto, že tu atmosféru pohody a revolučního nadšení nezažíváme také u nás. Navzdory masívní finanční i osobní soudružské pomoc „havlistů celého světa“, kteří se zase spojili, tentokrát pod heslem „V Kyjevě za Brusel“, nepřinesla však „solidarita“ očekávaný výsledek. Bylo rozhodnuto spustit „Plán B“. Nejlepší propagační munice je pár mrtvých.

Lidí na náměstích stále ubývalo, takže i pro zkušené a na „revoluce“ specializované novinářské guerilly bylo stále obtížnější vykouzlit záběry tak, aby to vyvolávalo alespoň zdání „lidového odporu“. Ve chvíli, kdy se demonstrace scvrkly na pouhých několik komparzistů, rozhodli režiséři v hlubokém zákulisí o změně žánru: Na scénu byly vpuštěny polovojenské oddíly, které měly vyprovokovat za každou cenu krveprolití. To by bylo, aby ta zatracená policie, která do sebe nechá mlátit násadami od lopat a nezasáhne ani v případě „podomácku“ vyráběných plamenometů, nezabila nebo vážně nezranila alespoň jednoho demonstranta. A když ne, tak přinejhorším „lidoví snipeři“ střelí někoho sami.

„Revoluční agentury“, které už mají za sebou desítky státních převratů dobře vědí, že nejlepší propagační munice jsou mrtví na ulicích. Šlo to jak po másle: Zanedlouho po tzv. útocích radikálů jsou hlášeni první mrtví. Vloudila se však chybička, o které se v našich médiích rozhodně nedozvíte: Zjistilo se, že byli zastřeleni zbraněmi, kterými policie nedisponuje. Jedna z obětí potom spadla údajně „nešťastnou náhodou“, z výškové budovy odkud mladík na policii vrhal kamení. Podle zveřejněné expertízy podlehli oba „demonstranti“ střelným zraněním způsobených při střelbě z loveckých zbraní s hladkou hlavní a podomácku vyrobenými náboji. Premiér Nikola Azarov navrhl vytvoření dvoustranné komise, která se bude nestranným vyšetřováním tohoto zločinu zabývat. Je totiž navíc krajně podezřelé, že oba mrtví nejsou Ukrajinci. Jeden je z Kavkazu, druhý z Běloruska. V západní části Ukrajiny už dochází k otevřenému teroru, který by netolerovala žádná státní moc nikde na světě – především ne ve Spojených státech. Jsou násilně obsazovány administrativní budovy vládních úřadů a policie – a podobně jako při bolševické revoluci v Rusku přebírá moc samozvaný svět lidových komisařů.

Přesto jsou nadále ukrajinské instituce a demokraticky zvolení představitelé vyzýváni Západem, aby „respektovali lidská práva“. Lépe už to snad vyjádřit ani nelze. Cynický scénář je jako vždy jednoduchý: Pokud se nepodaří ovládnout celou Ukrajinu, je třeba vyvolat krvavou občanskou válku a vraždit představitele legálně zvolené státní správy. Pak udělat „mírovou konferenci“, kde se politickým nátlakem dotvoří, co se nepodařilo zbraněmi. Stejné představení se stejnými rockefellerovskými režiséry, byl naposledy použit v Sýrii. A pro velký úspěch se cirkus přesunul o kus dál. Má jedno velké riziko: Nikdo neví, kdy z „lokální show“ přeskočí jiskra a konflikt se rozšíří a stane se „neřiditelný“. Co by se dělo pak, raději nedomýšlet. Mezinárodní revolucionáři kráčejí na Ukrajině po velmi tenkém ledě. Pokud se proboří, záplava nemine ani nás.

13 komentářů:

  1. celé to dění mi připomíná občanskou válku ve Španělsku (1936-1939) a heslo "U Madridu se bojuje za Prahu" mi tak nějak sedí i na dnešní dobu...

    pokud tam zvítězí "demonstranté", žumpa ve které my už jsme se prohloubí a zvětší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak !!! Trefil jste hřebíček přímo po hlavičce !!! Na Ukrajině se už bojuje o to, zda svět ovládne skutečná demokracie nebo jen zlolajná a chamtivá démono-kracie. Těch démonů je tam jak breberek v kožichu, a ještě od imperátora Rothschilda dobře placení virtuálními dolary !

      Vymazat
    2. máš právo na svůj názor , přes to nemáš pravdu, většina těch lidí jsou obyčejní občané...

      Vymazat
    3. 13:25. obyčejní ultra. Extrémisté a fašizující skupiny, už se tam slétají jako supi.

      Vymazat
    4. Ale jděte! Obyčejný občan by přece neházel molotovovy koktejly na policisty atd. Jasně, ti lidé by měli mít právo na shromažďování a na poklidné demonstrace, a nezdá se mi, že by jim to právo někdo upíral až do doby schválení oněch divných zákonů... Podívejte se ale, co tomu předcházelo. A ti obyčejní občané napadají vládní a stranické budovy a mlátí i jiné občany... Co jsem viděl na netu videa o chování oněch obyčejných občanů, ztratil jsem k nim všechny sympatie. Ano, Janukovič by asi měl rezignovat a vyhlásit předčasné volby, aby v těch volbách pak demonstranti i ostatní občané mohli vyjádřit svou vůli. Zmrzačit policajta ale není řešení...

      Vymazat
    5. Anonymní20. února 2014 13:25 - silně zmanipolovaní..pokud tam jsou. Víš co je to davová psychóza?

      Vymazat
    6. Kyjevští občané opustili město !

      Vymazat
    7. a jéje, další Neználek nebo účelový provokatér...taky za dolárky od Rothschilda ?

      Vymazat
    8. Ti obyčejní občané byli těmi teroristy sprostě svedeni a obelháni, a začínají se od těch eurovrahů distancovat. Někde jsem zachytil zprávu, že mají být do Ukrajiny ilegálně dovezeny další 100vky žoldáků-odpůrců ukrajinské vlády, podobně jako je tomu v Sýrii !!! Jen ať je tam postřílejí, dobytek !!!

      Vymazat
    9. Není to to samé,ale i při nepokojích na Máji v Českých Budějovicích se děly zajímavé věci.Skupinky naprosto dokonale oblečených extrémistů,které provokovaly srážky se záhy proměnily v policisty a řezaly teleskopickými obušky ostatní občany a stříkaly jim do očí slzný plyn.Už tenkrát mě napadlo na co se vlastně cvičí a připravují?A pokládám si tu otázku znova.Nechystá se něco podobného i u nás.Naštěstí v Budějovicích na demonstrace organizované a pořádané tajnou policií přestali lidé chodit.Ale co když se najde nějaký důvod proč vyjít do ulic?(když se chce tak se najde!)Pak už stačí jenom to stádečko vést kam je třeba.Nedělejme si iluze,že jsme lepší než ukrajinci,jsou v téhle zemi lokality kde k tomu může klidně dojít.Já osobně jsem nečekal,že v Budějovicích to dojde až tak daleko.A to mě děsí.

      Vymazat
    10. Zkouší to všude po celém světě. Je to příprava na vyhlášení celosvětové vlády NWO. ONI počítají s rozsáhlými nepokoji obyvatel, protože většina z nich se nenechá dobrovolně zotročit a očipovat ! Takže vymysleli plány různých konspirací v různých částech světa, kde má kabbala hlavní zájem, a tam se dějí ty technologie násilné demokratizace zemí na dálku. V současné době se opět děje přepisování mapy světa jako tomu bylo před 1. a 2.sv.válkou ! Depopulace planety tak spěje ke svému vrcholu !

      Vymazat
    11. Údaj, že je lidí na Zemi kolem 7,5 miliard, je účelová manipulující lež, vázaná na rádoby vědecké studie "o trvale udržitelném životě". V ní nám páni a dámy z příslušných institutů záhadně vypočítali, že může žít na Zemi max. 500 milionů lidí, pokud nemá dojít k nevratnému vydrancování planety s omezenými zdroji. Na základě toho globalisté přistoupili k tajné a už i zjevné depopulaci planety od lidí s cílem dosáhnout oněch 500 milionů. A daří se jim to, neboť nové výzkumy ukázaly, že přibližně 1,5 miliardy lidí za posledních 20 let "kamsi" zmizelo !!! Pokud jim tedy depopulace půjde od ruky tímto tempem, mohou se na svou vysněnou metu dostat za nějakých 70-80 let. Při technologickém zefektivění pak snad už za 50 let. To už není tak nereálné, jak to na první pohled může vypadat (viz georgtownské desky v USA).

      Vymazat
  2. http://www.mojevideo.sk/video/1e40f/aktualna_situacia_v_kyjeve.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.