18. října 2011

Jak vytvořit video s falešným letadlem

(Díky čtenáři za tip.)
Výročí 11. 9. je za námi, ale proč se nepodívat na návod, jak snadno vytvořit video s falešným letadlem narážejícím do věže ... (nevyžaduje překlad, což se mi hodí, mám hodně málo času).
Zdroj: http://acebaker.blogspot.com/2008/07/theory-of-edited-non-live-911-airplane.html



Stručný návod z blogu tvůrce videa:
1. Stabilizujte zdrojové video.
2. Vyberte si letadlo.
3. Přidejte ho na video, správně zabarvěte, rozostřete.
4. Stanovte dráhu letadla.
5. Přidejte masku - vrstvu, která způsobí zmizení letadla.
6. Přidejte stíny na fasádu budovy.
7. Přidejte díru maskou.
8. Přidejte oblaka prachu.
9. Vše opět destabilizujte.

4 komentáře:

  1. Fenomén 9/11 je již odhalen ! Proto není nutné dokazovat, že se jednalo v podstatě o satanský megarituál s předem plánovanými lidskými oběťmi(cca 3.500) na uvedení "Krále Hrůzy (viz Nostradamus)při 45 stupních"(poloha New Yorku !)na trůn globalismu (NWO) !

    OdpovědětVymazat
  2. ... ja nemogu slušať také hova.iny!!!

    Viem si predstaviť, že sa lietadlo rozdrtí pádom na zem či vletom do budovy a ju poničí, ale že by budova a ešte takáto spadla nárazom lietadla si predstaviť nedokážem. XD
    Len nedávno sa riešil pád lietadla s hokejistami. Rozbilo sa na cucky, pričom LEN jeden pilot šliapal na GO a druhý na ČEHÝ a rýchlosť mali počiatočnú..
    Dva dni pred pádom dvojičiek som mala "sen", kde som videla zrúcaniny dvoch rovnakých budov a sprievodcovia mi povedali, že "si ich zničili".
    Verím tomu snu,
    :-)) Bo

    OdpovědětVymazat
  3. To video není o tom, že nárazem letadla/letadel spadly budovy WTC !!! To si holka pleteš pojmy s dojmy !!! Video ukazuje pouze to, jak je snadné provést počítačové úpravy jakýchkoli kamerových záznamů. O tom to je !!! O VIZUÁLNÍCH PODVODECH, kterým jsme podle přání globalistů měli uvěřit !!!
    A to, že si dvojčata a ještě třetí budovu, shodili globalisté sami, už taky víme. Proč by neměli "zabít dvě mouchy jednou ranou" (tzn. obrovský finanční profit z pojistného podvodu, a současně uskutečnění megarituálu s lidskými oběťmi), když je americká federální vláda kryje, a pomáhá jim vytvářet krycí legendy pro veřejnost ???!!! Hledej si dobré informace, ať nejsi "mimo mísu". Pak můžeš dát průchod pocitům a emocím. Opak je bezcenná plichta.

    OdpovědětVymazat
  4. 11.07 , prečo sa vlastne jeduješ ?
    Bo, :-))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.